• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام رفقا این امین شمس ترمو1 رو چجوری امتحان میگیره؟ به ما گفته اپن بوکه یعنی چی؟اگه تو کتاب چیزی نوشته باشیم چی؟ حتما به خاطر جداول آخر کتاب ون وایلن گفته اما این یعنی استفاده از همه جای کتاب آزاده؟ نمره دادنش چجوریه؟:eek::eek:

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
مطمئنی؟! آخه من دو جور شنیدم، یا آخرین نمره یا جفتش. ولی نشنیده بودم اونی که افتادی رو فقط تاثیر بدن!:blink:

ببینید دوستان فرض شما درسی رو با نمره7 افتادی،ترم بعد همان درس رو برمیداری حالا دو حالت پیش میاد:1) اگه اون درس رو بازم بیفتی این نمره در معدل کل محاسبه نمیشود و همان نمره قبلی به جاست.2)اگه این درس رو قبول بشی هم این نمره و هم نمره قبلی رو در معدل کل محاسبه میکنند.
یه تبصره تو دانشگاه آزاد برای اینکه جیبشون رو پر تر کنند:lol::lol::): حالا شما میتونید در سال آخر تحصیلی خود تا سقف 20واحد از دروسی که نمره آنهازیر12 بود رو برداری و اگه نمره جدیدت بالاتر از نمره قبلیت بود نمره جدیدت در معدل لیسانست حساب میشه و نمره قبلی بلا اثر خواهد شد.امیدوارم روشنتان کرده باشم.:lol:

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
حالا شما میتونید در سال آخر تحصیلی خود تا سقف 20واحد از دروسی که نمره آنهازیر12 بود رو برداری و اگه نمره جدیدت بالاتر از نمره قبلیت بود نمره جدیدت در معدل لیسانست حساب میشه و نمره قبلی بلا اثر خواهد شد.امیدوارم روشنتان کرده باشم.:lol:

یه سوال

من برای مهرماه که ترم آخرم میشه بین شش تا 10 واحد درس بیشتر ندارم... میتونم در کنار این دروس سه تا درس سه واحدی که قبلا 10 گرفتم رو بردارم...؟؟ یا اینکه باید همون شش واحد رو هم پاس کنم تا 144 واحد کامل بشه بعد برای ترمیم معدل اقدام کنم...؟؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
سلام رفقا این امین شمس ترمو1 رو چجوری امتحان میگیره؟ به ما گفته اپن بوکه یعنی چی؟اگه تو کتاب چیزی نوشته باشیم چی؟ حتما به خاطر جداول آخر کتاب ون وایلن گفته اما این یعنی استفاده از همه جای کتاب آزاده؟ نمره دادنش چجوریه؟:eek::eek:

در کل این آقا داغون تشریف دارند.معمولا سوالهای امتحاناشون غلطه :D نمره هم نمره خودتو میده.امتحان کتاب باز هم برای استفاده از جداول آخر کتاب میگیرن که البته شما میتونه نه فقط از هم جای کتاب بلکه بصورت غیر قانونی از حل المسائل هم استفاده کنی.:f34r:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
اگر درسیو افتاده باشم بعد این ترم پاسش کنم توی معدل کل کدومو میذارن؟ جفتش؟

در معدل كل هر دو نمره تاثير داره . يعني نمره اي كه افتادي و نمره اي كه پاس كردي . اگه مثلا درس رو سه بار گرفته باشي فقط نمره ي اول و نمره اخر ( هموني كه نمره قبولي هست تاثير داره و بقيه نمره هاش فقط توي معدل ترمت تاثير داره نه معدل كل ... اينو مطمئنم چون به به لطف اساتيد مزخرف و عقده اي گروه مكانيك در مورد خود من اجراشده ( بله استاد عزيز دقيقا منظورم از كلمه مزخرف و عقده اي با خود شما بود كه الان داري اينو ميخوني و گاهي سئوال هاي امتحانت رو اگه يه ذره عدد هاشو عوض كنن خودت هم نميتوني حلش كني )‌

dma

Registered User
لایک‌ها
57
در معدل كل هر دو نمره تاثير داره . يعني نمره اي كه افتادي و نمره اي كه پاس كردي . اگه مثلا درس رو سه بار گرفته باشي فقط نمره ي اول و نمره اخر ( هموني كه نمره قبولي هست تاثير داره و بقيه نمره هاش فقط توي معدل ترمت تاثير داره نه معدل كل ... اينو مطمئنم چون به به لطف اساتيد مزخرف و عقده اي گروه مكانيك در مورد خود من اجراشده ( بله استاد عزيز دقيقا منظورم از كلمه مزخرف و عقده اي با خود شما بود كه الان داري اينو ميخوني و گاهي سئوال هاي امتحانت رو اگه يه ذره عدد هاشو عوض كنن خودت هم نميتوني حلش كني )‌

:D بابا بزار این ترم من نمره ها رو بگیرم از این اساتید بعد بهشون فحش بده.

عزیزان کسی اینجا محمد مزیدی شرف آبادی میشناسه؟ تابستون سیالات ارایه داده نمیشناسمش.

amin dd

Registered User
لایک‌ها
0
تو انرول زده استادایی که درس ارائه دادن وی سیالات 2 فقط پناهه

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
میگم قرار نیست این ترم تابستون کارآموزی و پروژه ارائه بدن...؟؟

Dr_King

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان
تا حالا كسي با مسگراني رياضي داشته ؟ من يه جلسه رفتم ديدم حضور غياب نمي كنه ديگه نرفتم . ميان ترم مي گيره ؟
من رياضي مهندسي باهاش برداشتم اين ترم

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
افتضاح تر از تدریسش :happy:

عحب! :(
هنوز که هنوزه نمی فهمم چرا با این بی سواد عقده ای بددهن کلاس برداشتم.هرچقدرسعی می کنم خوشبین باشم،یک نکته مثبت در وجود این آدم پیدا نمی کنم.:eek:

ladygaga

Registered User
لایک‌ها
37
سلام دوستان یه سوال داشتم!سقف حذف کردن تو هر ترم چند واحده؟اگه مثلا دو ترم متوالی حدود 12 یا 13 واحد پاس کرده باشیم مشکلی پیش میاد؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین!

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام دوستان یه سوال داشتم!سقف حذف کردن تو هر ترم چند واحده؟اگه مثلا دو ترم متوالی حدود 12 یا 13 واحد پاس کرده باشیم مشکلی پیش میاد؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین!

سلام.بعید می دونم سقفی وجود داشته باشه.فکر نمی کنم درمورد پاس کردن واحد ها هم مشکلی پیش بیاد به غیرازاینکه خودتون عقب می مونید.

paintball

Registered User
لایک‌ها
17
کسایی که معدلی انتخاب واحد کردید بر اساس معدل کل بود یا ترم؟

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام دوستان
تا حالا كسي با مسگراني رياضي داشته ؟ من يه جلسه رفتم ديدم حضور غياب نمي كنه ديگه نرفتم . ميان ترم مي گيره ؟
من رياضي مهندسي باهاش برداشتم اين ترم

من با مسگرانی معادلات داشتم.بد تدریس میکرد.خیلی می پیچوند.
از ما که میان ترم نگرفت.خیلی بعید می دونم میان ترم بگیره.

بالا