این حصول شخصی شماست. باز هم نمیتونید درباره دانش بقیه افرادی که با ایشون کلاس داشتند قضاوت کنید.
خطاب پست من هم کاربر Elfin بود که بدون حضور در کلاس این استاد درباره استاد و حتی دانشجویان پاس شده هم حکم صادر کردند.
کسی عصبانی نیست.
اول بگم که ما اینجا همه با هم دوستیم و کسی قصد کم کردن روی کسی رو نداره داریم بحث می کنیم همه نظراتشون رو میگم بقیه هم استفاده می کنند.
حالا در جواب این دوستمون بگم بنده این حرف و قضاوت رو در جایگاه دانشجوئی زدم که از سال دوم دبیرستان روی مبحث ساختمان داده ها کار کردم .
خیلی هم با دانشجویان مختلف در مورد این درس کلاس داشتم و باهاشون کار کردم.
دانشجویان استاد عزت دوست رو دیدم دانشجویان ایشون رو هم دیدم.
از بزرگترین نواقص کاری ایشون اینه که همساز با دانشگاه کار نمی کنند!
دانشگاه ما سالهاست توی دروس برنامه نویسی زبان برنامه نویسی سی شارپ تدریس می کنه و دانشجویان توی مبانی و پیشرفته سی شارپ می خونند !
در صورتی که جزوه و تدریس ایشون مبنی بر زبان سی پلاس پلاس هستش که تفاوت های زیادی با سی شارپ داره .
درسته که توی این درس زبان برنامه نویسی ملاک نیست اما برای دانشجوئی که هنوز روی سی شارپ هم مسلط نشده خیلی سخته که بخواد مباحث بعضا پیچیده ی ساختمان داده رو با زبان متفاوتی یاد بگیره !
ما ها تا از چهارچوبی که توش فکر می کنم بیرون نیایم نمی تونیم واقعیت رو ببینیم !
شما دانشجوی ایشون بودی فکر می کنی ساختمان داده رو به خوبی یاد گرفتی !من هم نمی گم یاد نگرفتی شاید از من هم جلوتر باشی!
اما پیشنهاد می کنم از چهارچوبی که این استاد برای شما راجع به ساختمان داده ساخته بیرون بیای و واقعا آموخته هات رو آزمایش کنی!
من در حال حاضر پروژه ای زیر دست دارم مربوط به گراف های و الگوریتم های تحلیلشون .
از شما دعوت می کنم توی این پروژه ی کوچیک من رو همراهی کنی تا توی یک پروژه ی واقعی آموخته هات رو امتحان کنی!
پیشنهاد من برای شما تماما سوده !
هم تجربه ی خوبی از یک پروژه نرم افزاری میشه هم آموخته هات رو داخل یک پروژه ی واقعی امتحان کردی !
کس دیگه ای هم اگه دوست داره میتونی بیاد خوشحال میشم

پروژه بعد از نهائی شدن در CodePlex.Com (سایت میزبانی پروژه های متن باز دات نتی)منتشر خواهد شد.