• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
اونايي كه هنوز مدرك پيش دانشگاهي شونو تحويل ندادن،من امروز (4شنبه 16 شهريور) رفتم كه تحويل بدم بهم گفتن بخشنامه جديد اومده اونايي كه گواهي موقت( تاييديه تحصيلي دارن) نميخواد مدركشونو بيارن،از من هم نگرفتن.گفت موقع فارغ التحصيلي بيارين تحويل بدين!

من موقع ثبت نام مدرک موقت پیش دانشگاهی رو تحویل دادم ...
حالا یعنی نمی خواد اصل مدرکو ببرم ؟؟
رکوردم باز میشه ؟؟؟

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
"علیرضا فیضیان" یا "مرضیه قربانی" ؟!؟!؟!؟!؟ مسئله این است . . .:blink:
این اساتیدی که نامشون رو در بالا مشاهده می کنید ، هر دو تاشون اولین ترمیه که برای مهندسی شیمی درس " برنامه نویسی و شناخت کامپیوتر " رو ارائه دادند ( البته توی این 2 سالی که من توی دانشکده هستم ) . خلاصه خیلی ناشناخته اند . اگر کسی اطلاعی راجع به این اساتید داره ، ممنون میشم به ما هم بگه !;)

من شنیدم مرضیه قربانی واسه برنامه نویسی خیلی بده !
شنیدم بد درس میده سر کلاس هم گیره !

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
اونايي كه هنوز مدرك پيش دانشگاهي شونو تحويل ندادن،من امروز (4شنبه 16 شهريور) رفتم كه تحويل بدم بهم گفتن بخشنامه جديد اومده اونايي كه گواهي موقت( تاييديه تحصيلي دارن) نميخواد مدركشونو بيارن،از من هم نگرفتن.گفت موقع فارغ التحصيلي بيارين تحويل بدين!
منظورت از تاییدیه تحصیلی چیه؟

invisible158

Registered User
لایک‌ها
13
اگر هم کسی صحافی رو میشناسه لطفا راهنمایی کنه.اخه روزش برام بهتر از عزت دوسته!!

صحافی استاد تخصصی آی تیه
استاد منم بود
حجم درسیش از بقیه استادا کمتره مثل بقیه استادای آی تی ، باهاش نباید کل کل کرد ، خدایی خوب درس میده ، تو نمره دادنم اذیتت نمیکنه و دست بالا نمره میده

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
همون برگه ای که موقع ثبت نام از پیش دانشگاهی گرفتی و یه برگه ای که از پست گرفتیو روی مدارکت تحویل اموزش دادی!
من اون برگه رو نگرفتم از پست آخه مدرک من کاردانیه .فقط بهم یه برگه دادن که باهاش ثبت نام کنم

negaresh

Registered User
لایک‌ها
40
شاهپریان خیلی راحت و ساده وقتتون رو تلف می کنه !
ترم پیش من با دانشجو هاش ارتباط داشتم دیگه بنده های خدا خیلی هاشون پاس شدند در حالی که بوئی از ساختمان داده نبردند !
استاد عزت دوست رو ببینی چی میگی ...اون وقت معنیه راحت و ساده رو میفهمی !
حالا یکم سخت گیره و شاید گاهی حساس اما تدریسش فوق العادست !
خیر، من دو ترم با ایشون کلاس داشتم و اصلا فکر نمی کنم وقتم تلف شده باشه.
شما که تجربه حضور در کلاسش رو نداری بهتره با احتیاط تر حکم صادر کنی.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خیر، من دو ترم با ایشون کلاس داشتم و اصلا فکر نمی کنم وقتم تلف شده باشه.
شما که تجربه حضور در کلاسش رو نداری بهتره با احتیاط تر حکم صادر کنی.

بنده تجربه حضور داشتم ولی واقعا چیز بدردبخوری دستگیرم نشد ... از دانشجویای خودشم پرسیدم حرف من و Elfinو... تایید شده

قصد توهین به استاد نداریم این نظرات ماست ...
خونسردیه خودتون رو حفظ کنید .

set@reh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خطاب به کاربر Elfin
اون روحانی-ای که پدر علم پایگاه داده ایران هستش اسمش محمد تقی روحانی رانکوهیه ، این روحانی-ای که توی دانشگاه ما هست اسمش امیر حسین روحانی سراجی .
شما این دو نفر رو با هم اشتباه گرفتید .
اون کتابی هم که گفتید برای همون روحانی رانکوهی هستش .

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خطاب به کاربر Elfin
اون روحانی-ای که پدر علم پایگاه داده ایران هستش اسمش محمد تقی روحانی رانکوهیه ، این روحانی-ای که توی دانشگاه ما هست اسمش امیر حسین روحانی سراجی .
شما این دو نفر رو با هم اشتباه گرفتید .
اون کتابی هم که گفتید برای همون روحانی رانکوهی هستش .

بله این روحانی اون روحانی نیست ... اشتباه اسمی بوده

negaresh

Registered User
لایک‌ها
40
بنده تجربه حضور داشتم ولی واقعا چیز بدردبخوری دستگیرم نشد ... از دانشجویای خودشم پرسیدم حرف من و Elfinو... تایید شده

قصد توهین به استاد نداریم این نظرات ماست ...
خونسردیه خودتون رو حفظ کنید .
این حصول شخصی شماست. باز هم نمیتونید درباره دانش بقیه افرادی که با ایشون کلاس داشتند قضاوت کنید.
خطاب پست من هم کاربر Elfin بود که بدون حضور در کلاس این استاد درباره استاد و حتی دانشجویان پاس شده هم حکم صادر کردند.
کسی عصبانی نیست.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
این حصول شخصی شماست. باز هم نمیتونید درباره دانش بقیه افرادی که با ایشون کلاس داشتند قضاوت کنید.
خطاب پست من هم کاربر Elfin بود که بدون حضور در کلاس این استاد درباره استاد و حتی دانشجویان پاس شده هم حکم صادر کردند.
کسی عصبانی نیست.

متوجه خطاب شما شدم که به چه کسی بودید ولی من به خاطر اینکه موافقElfin بودم جواب دادم ... اینجا هم اکثریت نظر شخصی خودشون رو میذارن
و سعی میکنن غیر از نظر شخصی خودشون نظرات بقیه رو هم در نظرشون بگنجونن...
امیدوارم کسی عصبانی نباشه ... چون یه محیطیه برای تبادل نظر درباره اساتید تهران جنوب ...
نیازی نیست اینطور جبهه گیری صورت بگیرد ...

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
کسی عصبانی نیست.
اول بگم که ما اینجا همه با هم دوستیم و کسی قصد کم کردن روی کسی رو نداره داریم بحث می کنیم همه نظراتشون رو میگم بقیه هم استفاده می کنند.
حالا در جواب این دوستمون بگم بنده این حرف و قضاوت رو در جایگاه دانشجوئی زدم که از سال دوم دبیرستان روی مبحث ساختمان داده ها کار کردم .
خیلی هم با دانشجویان مختلف در مورد این درس کلاس داشتم و باهاشون کار کردم.
دانشجویان استاد عزت دوست رو دیدم دانشجویان ایشون رو هم دیدم.
از بزرگترین نواقص کاری ایشون اینه که همساز با دانشگاه کار نمی کنند!
دانشگاه ما سالهاست توی دروس برنامه نویسی زبان برنامه نویسی سی شارپ تدریس می کنه و دانشجویان توی مبانی و پیشرفته سی شارپ می خونند !
در صورتی که جزوه و تدریس ایشون مبنی بر زبان سی پلاس پلاس هستش که تفاوت های زیادی با سی شارپ داره .
درسته که توی این درس زبان برنامه نویسی ملاک نیست اما برای دانشجوئی که هنوز روی سی شارپ هم مسلط نشده خیلی سخته که بخواد مباحث بعضا پیچیده ی ساختمان داده رو با زبان متفاوتی یاد بگیره !
ما ها تا از چهارچوبی که توش فکر می کنم بیرون نیایم نمی تونیم واقعیت رو ببینیم !
شما دانشجوی ایشون بودی فکر می کنی ساختمان داده رو به خوبی یاد گرفتی !من هم نمی گم یاد نگرفتی شاید از من هم جلوتر باشی!
اما پیشنهاد می کنم از چهارچوبی که این استاد برای شما راجع به ساختمان داده ساخته بیرون بیای و واقعا آموخته هات رو آزمایش کنی!
من در حال حاضر پروژه ای زیر دست دارم مربوط به گراف های و الگوریتم های تحلیلشون .
از شما دعوت می کنم توی این پروژه ی کوچیک من رو همراهی کنی تا توی یک پروژه ی واقعی آموخته هات رو امتحان کنی!
پیشنهاد من برای شما تماما سوده !
هم تجربه ی خوبی از یک پروژه نرم افزاری میشه هم آموخته هات رو داخل یک پروژه ی واقعی امتحان کردی !
کس دیگه ای هم اگه دوست داره میتونی بیاد خوشحال میشم:)
پروژه بعد از نهائی شدن در CodePlex.Com (سایت میزبانی پروژه های متن باز دات نتی)منتشر خواهد شد.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
دوستان لطفعلی برای معماری کامپیوتر چطوره؟؟؟ پروژه نمیده که؟؟ خوب درس میدهه؟؟
سوداگر برای آمار چطوره؟؟ خوب درس میده؟؟؟ نمره دادنش چطوره؟؟

Last edited:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
زودتر میگفتی برقی جباری با بچه های برق و سخت افزار خوبه ولی با نرم افزار مشکل اساسی داره
تصحیح میکنم حرفمو که میگفتم با فرخی بردار چون یکی از همکلاسیام با فرخی داشت بنده خدا خیلی اذیت شد
جباری بد دهن هست شایدم سر کلاسش هیچی نفهمی ولی میگن جزوش رو بخونی حله ... میگن جزوش خوب نوشته

جباری بنده خدا اینجوریا هم که میگن بد دهن نیست.بعضی وقتها اگر طرف نفهم بازی دربیاری حوصله اش سر میره و میگه: نکبت!
خوب تدریس نمیکنه و البته اگر خودش سوال طرح کنه جزوش خوبه وگرنه جزوش خوب نیست.یعنی برای یادگیری مفاهیم خوبه اما نمیتونی با فقط خوندن جزوه اش نمره خوبی بگیری.جزوه اش بخش القای متقابل رو هم که یک سوال از چهار سوال پایان ترم از این مبحث میاد رو نداره.
در مجموع خوب تدریس نمی کنه اما خوب نمره میده.

Last edited:

S.M.S

Registered User
لایک‌ها
8
از بچه های مهندسی شیمی کسی نیست یه کم اطلاعات به ما بده ؟!!!!!!!! کلا مثل اینکه این تاپیک مختص بچه های نرم افزاره ! ( البته کمی تا قسمتی هم برق ):wacko:

H.E.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
224
میگن ایران بعدشم تهران!!...اما اینجا اصلا شبیه ایر
دوستان بالاخره ما مدار 1 رو با کی ورداریم؟؟؟؟ علایی و کرمدل که ارایه ندادن حیـــــــــــــف!!!!!

من رشتم برق قدرته.....مدار1 بالاخره جباری خوبه یا فرخی؟؟؟؟ هم درس دادن هم نمره...
محاسبات....مریم خادمی ...یا شاهرضایی یا مالکی فرد...؟؟؟؟ کدوم بهتره؟؟؟؟

مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی...

mvs

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لطفعلی برای معماری کامپیوتر چطوره؟؟؟ پروژه نمیده که؟؟ خوب درس میدهه؟؟
سوداگر برای آمار چطوره؟؟ خوب درس میده؟؟؟ نمره دادنش چطوره؟؟

لطفعلی خوب درس میده، خوبم نمره میده، استاد گیری هم نیست
ولی جزوه ای که واسه معماری داره خیلی سنگینه، سوالای امتحانشم خیلی زیاد بوده ترم پیش
پروژه هم نمیده

mvs

Registered User
لایک‌ها
0
بچه های آی تی و کامپیوتر یه آماری از استادان مذکور به من بدید لطفا:rolleyes:

پایگاه داده :روحانی-عباسپور

نظریه زبانها:صلایانی- بهشتی فرد

معماری: لطفعلی(لطفعلی رو خودم میشناسم:دی)- ستاری- صالح نمدی-موحدی

سیستم عامل:روحانی- شهابی

پیشاپیش مرسی ، فقط جون مادرتون هر کی میشناسه اینا رو ما رو راهنمایی کنه زودتر!

راه دوری نمیره!! خیر ببینی جووووون:D

بالا