• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
به نقل از k-boy :
بریم
shades.gif

وooریm

mondays

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
خیلی خستم

من این ترم 20 واحد برداشتم
تا اینجای کار با بعضی استادا جلو اومدم و درسا رو خوندم به خیال خودم به شب امتحان نخوریم دیگه
روزهای تعطیلیه من شنبه و سه شنبه و پنجشنبه و جمعه بود
جمعه ها که از صدقه سری دولت محترم شد برای دانشگاه
سه شنبه چون چهارشنبه ها اجزا و علم مواد دارم کلا میپره
حالا میمونه شنبه و پنجشنبه
یعنی 48 ساعت و سه تا درس کنترل، تهویه، نیروگاه حرارتی
حالا اگر برای هر درس 12 ساعت وقت بذارم میشه 36 ساعت ( جالبیه کار اینه که تو این 12 ساعت هم نمیرسم بخونم)
بعدش تو این 48 ساعت 12 ساعت وقت اضافه میارم
یعنی دو روز 12 ساعت . تو این 12 ساعت چیکار کنم
ناهار بخورم صبحونه شام دستشویی خواب

به قران ما هم ادم هستیم
روبات هم بعد از چند ساعت کار احتیاج به استراحت داره

ای کاش حداقل اول ترم میگفتن قرار زود تموم بشه تا اینقدر واحد برنمیداشتم تا الکی اینقدر پول تو حلقوم اینا نمیکردم

چیکار کنم؟
آقا شما باکیهانی کنترل داری؟ اگه داری میدونی برای کد شنبه از کجا برای میانترم سوال داده بود؟

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
امتحانام از 4 خرداد شروع میشه تا 20 ام :( چه خبره بابا این چه جور برنامه ریزی برای امتحاناس نذاشتن نفس بکشیم 4 تا امتحان پشت سر هم :blink:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
سوال
 از دوستانی که رشتشون کامپیوترهستش به کمک میخوام ویندوز من سون هستش توی دسکتاب روی فایرفاکس کلیک راست کردم و کزینه یopen with
 واز اونجا فایرفاکس رو انتخاب کردم و الان کل آیکن های روی دسکتاب به شکل ایکن فایرفاکس در اومده دیگه نمیتونم هیچ برنامه ای رو اجرا کنم روی هر برنامه کلیک میکنم فایر فاکس باز میشه ازدوستانی کسی میتونه به من بگن از چه راهی سیستم رو به حالت قبل در بیارم؟    

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سوال
 از دوستانی که رشتشون کامپیوترهستش به کمک میخوام ویندوز من سون هستش توی دسکتاب روی فایرفاکس کلیک راست کردم و کزینه یopen with
 واز اونجا فایرفاکس رو انتخاب کردم و الان کل آیکن های روی دسکتاب به شکل ایکن فایرفاکس در اومده دیگه نمیتونم هیچ برنامه ای رو اجرا کنم روی هر برنامه کلیک میکنم فایر فاکس باز میشه ازدوستانی کسی میتونه به من بگن از چه راهی سیستم رو به حالت قبل در بیارم؟    

من تا حالا به این مشکل برنخوردم که همهه چی یهو بشه یه چیزه دیگه که اصن به همدیگه ربطی ندارن
هر برنامه ای که میخوای اجرا کنی رو open with بزن و بگو از چه طریقی اجراش کنه ...

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
من تا حالا به این مشکل برنخوردم که همهه چی یهو بشه یه چیزه دیگه که اصن به همدیگه ربطی ندارن
هر برنامه ای که میخوای اجرا کنی رو open with بزن و بگو از چه طریقی اجراش کنه ...

خودت روی سیستم خودت این کاری که من انجام دادم رو اتجام بده ببین میتونی درستش کنی یا نه من که دیگه کلافه شدم به هرکی میگم میگه بلد نیستم.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خودت روی سیستم خودت این کاری که من انجام دادم رو اتجام بده ببین میتونی درستش کنی یا نه من که دیگه کلافه شدم به هرکی میگم میگه بلد نیستم.

آخه اینکاری که کردی رو قبل اینکه بگی رو سیستمم خواستم انجام بدم ولی اصلا نشد یعنی فایر فوکس من open with نداره open داره ... مطمئنی جایی دیگه رو دست کاری نکردی؟؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
آخه اینکاری که کردی رو قبل اینکه بگی رو سیستمم خواستم انجام بدم ولی اصلا نشد یعنی فایر فوکس من open with نداره open داره ... مطمئنی جایی دیگه رو دست کاری نکردی؟؟
شما کلیک راست کن روی یکی از ایکن های روی دسکتاب حتما وسط های کادر open with داره راستی رشته شما چیه؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
شما کلیک راست کن روی یکی از ایکن های روی دسکتاب حتما وسط های کادر open with داره راستی رشته شما چیه؟

من کامپیوترم ...
من تست کردم هیچ کودوم از مرورگرای من open with نداره ...
خیلی عجیبه که یه مرورگر open with داشته باشه :blink:
شایدم ویندوز 7 اینجوریه ... تا حالا تو ویندوز 7 دقت به این موضوع نکرده بودم که هست یا نه
من الان برات گشتم و همه اونکاری که بهت گفتم رو پیشنهاد داده بودن ... چیزی گیر آوردم خبرت میکنم ...

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
من کامپیوترم ...
من تست کردم هیچ کودوم از مرورگرای من open with نداره ...
خیلی عجیبه که یه مرورگر open with داشته باشه :blink:
شایدم ویندوز 7 اینجوریه ... تا حالا تو ویندوز 7 دقت به این موضوع نکرده بودم که هست یا نه
من الان برات گشتم و همه اونکاری که بهت گفتم رو پیشنهاد داده بودن ... چیزی گیر آوردم خبرت میکنم ...
ممنون از جوابت اما هنوز مشکل دارم.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اینجارو ببین How To Change the Default Program for a Specific File Extension in Windows 7

این قسمتش ::: ببین اینجوری درست میشه ؟!!

Here's How:

Click on Start and then Control Panel.

Tip: In a hurry? Type associations in the search box after clicking the start button. Choose Make a file type always open in a specific program from the list of results and then skip to Step 4.

Click on the Programs link.

Note: If you're viewing the Small icons or Large icons view of Control Panel, you won't see this link. Click on the Default Programs icon and then click on the Associate a file type or protocol with a program link. Then proceed to Step 4.

Click on the Make a file type always open in a specific program link under the Default Programs heading.

In the Set Associations window, scroll down the list until you see the file extension that you want to change the default program for.

Click on the file extension to highlight it, once you've found the one you're looking for.

Click the Change program... button above the scroll bar.

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
open with واسه فایله -وقتی نرم افزار مشکل پیدا میکنه و میپره این میاد فکر کنم باید آنیستا و اینستال کنی
باز مطمئن نیستم
برو از 2تا آدم باسوات بپرس نه امثال منو این لرد و......

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
open with واسه فایله -وقتی نرم افزار مشکل پیدا میکنه و میپره این میاد فکر کنم باید آنیستا و اینستال کنی
باز مطمئن نیستم

دست شما ندرده ...
یعنی اصلا پشتوانه بودنت از عرض تو حلق رزاقیان

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
اینجارو ببین How To Change the Default Program for a Specific File Extension in Windows 7

این قسمتش ::: ببین اینجوری درست میشه ؟!!

Here's How:

Click on Start and then Control Panel.

Tip: In a hurry? Type associations in the search box after clicking the start button. Choose Make a file type always open in a specific program from the list of results and then skip to Step 4.

Click on the Programs link.

Note: If you're viewing the Small icons or Large icons view of Control Panel, you won't see this link. Click on the Default Programs icon and then click on the Associate a file type or protocol with a program link. Then proceed to Step 4.

Click on the Make a file type always open in a specific program link under the Default Programs heading.

In the Set Associations window, scroll down the list until you see the file extension that you want to change the default program for.

Click on the file extension to highlight it, once you've found the one you're looking for.

Click the Change program... button above the scroll bar.

دستت در نکنه مهندس فایر فاکس رو unistal کردم بعد یه بار ری استارت مجدد نصب کردم سیستم برگشت به حالت اولش بازم بچه های تهران جنوب از یه دانشجوی کارشناسی کامبیوتر برسیدم گفت ویندوز عوض کن خیلی بیسواد بود.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
دستت در نکنه مهندس فایر فاکس رو unistal کردم بعد یه بار ری استارت مجدد نصب کردم سیستم برگشت به حالت اولش بازم بچه های تهران جنوب از یه دانشجوی کارشناسی کامبیوتر برسیدم گفت ویندوز عوض کن خیلی بیسواد بود.

آنیستال رو من نگفتم تاکش گفت :D

Last edited:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اینجا تی جی هستش
اگه به نتیجه نمیرسیدی جای شک داشت.
امکان نداره کسی ازسر سفره تی جی گرسنه پابشه

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
باز مطمئن نیستم

از شما هم ممنونم بابت راهنمایی که کردید واقعا با راهنمایی شما تونستم درست کنم . بازم بچه های تهران جنوب این دانشجوهایی که تو شهرستان میخونن به چه امیدی میخوان کارکنن واقعا متاسفم.

بالا