k-boy
Registered User
بریم:shades:بریم شمال
بریم:shades:بریم شمال
به نقل از k-boy :
آقا شما باکیهانی کنترل داری؟ اگه داری میدونی برای کد شنبه از کجا برای میانترم سوال داده بود؟سلام دوستان
خیلی خستم
من این ترم 20 واحد برداشتم
تا اینجای کار با بعضی استادا جلو اومدم و درسا رو خوندم به خیال خودم به شب امتحان نخوریم دیگه
روزهای تعطیلیه من شنبه و سه شنبه و پنجشنبه و جمعه بود
جمعه ها که از صدقه سری دولت محترم شد برای دانشگاه
سه شنبه چون چهارشنبه ها اجزا و علم مواد دارم کلا میپره
حالا میمونه شنبه و پنجشنبه
یعنی 48 ساعت و سه تا درس کنترل، تهویه، نیروگاه حرارتی
حالا اگر برای هر درس 12 ساعت وقت بذارم میشه 36 ساعت ( جالبیه کار اینه که تو این 12 ساعت هم نمیرسم بخونم)
بعدش تو این 48 ساعت 12 ساعت وقت اضافه میارم
یعنی دو روز 12 ساعت . تو این 12 ساعت چیکار کنم
ناهار بخورم صبحونه شام دستشویی خواب
به قران ما هم ادم هستیم
روبات هم بعد از چند ساعت کار احتیاج به استراحت داره
ای کاش حداقل اول ترم میگفتن قرار زود تموم بشه تا اینقدر واحد برنمیداشتم تا الکی اینقدر پول تو حلقوم اینا نمیکردم
چیکار کنم؟
آقا شما باکیهانی کنترل داری؟ اگه داری میدونی برای کد شنبه از کجا برای میانترم سوال داده بود؟
سوال
از دوستانی که رشتشون کامپیوترهستش به کمک میخوام ویندوز من سون هستش توی دسکتاب روی فایرفاکس کلیک راست کردم و کزینه یopen with
واز اونجا فایرفاکس رو انتخاب کردم و الان کل آیکن های روی دسکتاب به شکل ایکن فایرفاکس در اومده دیگه نمیتونم هیچ برنامه ای رو اجرا کنم روی هر برنامه کلیک میکنم فایر فاکس باز میشه ازدوستانی کسی میتونه به من بگن از چه راهی سیستم رو به حالت قبل در بیارم؟
من تا حالا به این مشکل برنخوردم که همهه چی یهو بشه یه چیزه دیگه که اصن به همدیگه ربطی ندارن
هر برنامه ای که میخوای اجرا کنی رو open with بزن و بگو از چه طریقی اجراش کنه ...
خودت روی سیستم خودت این کاری که من انجام دادم رو اتجام بده ببین میتونی درستش کنی یا نه من که دیگه کلافه شدم به هرکی میگم میگه بلد نیستم.
شما کلیک راست کن روی یکی از ایکن های روی دسکتاب حتما وسط های کادر open with داره راستی رشته شما چیه؟آخه اینکاری که کردی رو قبل اینکه بگی رو سیستمم خواستم انجام بدم ولی اصلا نشد یعنی فایر فوکس من open with نداره open داره ... مطمئنی جایی دیگه رو دست کاری نکردی؟؟
شما کلیک راست کن روی یکی از ایکن های روی دسکتاب حتما وسط های کادر open with داره راستی رشته شما چیه؟
ممنون از جوابت اما هنوز مشکل دارم.من کامپیوترم ...
من تست کردم هیچ کودوم از مرورگرای من open with نداره ...
خیلی عجیبه که یه مرورگر open with داشته باشه :blink:
شایدم ویندوز 7 اینجوریه ... تا حالا تو ویندوز 7 دقت به این موضوع نکرده بودم که هست یا نه
من الان برات گشتم و همه اونکاری که بهت گفتم رو پیشنهاد داده بودن ... چیزی گیر آوردم خبرت میکنم ...
open with واسه فایله -وقتی نرم افزار مشکل پیدا میکنه و میپره این میاد فکر کنم باید آنیستا و اینستال کنی
باز مطمئن نیستم
برو از 2تا آدم باسوات بپرس نه امثال منو این لرد و......
اینجارو ببین How To Change the Default Program for a Specific File Extension in Windows 7
این قسمتش ::: ببین اینجوری درست میشه ؟!!
Here's How:
Click on Start and then Control Panel.
Tip: In a hurry? Type associations in the search box after clicking the start button. Choose Make a file type always open in a specific program from the list of results and then skip to Step 4.
Click on the Programs link.
Note: If you're viewing the Small icons or Large icons view of Control Panel, you won't see this link. Click on the Default Programs icon and then click on the Associate a file type or protocol with a program link. Then proceed to Step 4.
Click on the Make a file type always open in a specific program link under the Default Programs heading.
In the Set Associations window, scroll down the list until you see the file extension that you want to change the default program for.
Click on the file extension to highlight it, once you've found the one you're looking for.
Click the Change program... button above the scroll bar.
دستت در نکنه مهندس فایر فاکس رو unistal کردم بعد یه بار ری استارت مجدد نصب کردم سیستم برگشت به حالت اولش بازم بچه های تهران جنوب از یه دانشجوی کارشناسی کامبیوتر برسیدم گفت ویندوز عوض کن خیلی بیسواد بود.
اینجا تی جی هستشدستت در نکنه مهندس فایر فاکس رو unistal کردم بعد یه بار ری استارت مجدد نصب کردم سیستم برگشت به حالت اولش بازم بچه های تهران جنوب از یه دانشجوی کارشناسی کامبیوتر برسیدم گفت ویندوز عوض کن خیلی بیسواد بود.
open with واسه فایله -وقتی نرم افزار مشکل پیدا میکنه و میپره این میاد فکر کنم باید آنیستا و اینستال کنی
باز مطمئن نیستم
برو از 2تا آدم باسوات بپرس نه امثال منو این لرد و......