lordesiah
Registered User
جزوه مدار 1 میخوام کسی داره ؟ رشتمم نرمپیوتره
یه دونه بود ترم پیش دانلود کردم ویندوز عوض کردم پاک شد
راستی تاحالا کسی با هاشمیان پیشرفته داشته ؟ سوالاشو چجوری میده؟
مدار 1 با کی داری؟؟
جزوه مدار 1 میخوام کسی داره ؟ رشتمم نرمپیوتره
یه دونه بود ترم پیش دانلود کردم ویندوز عوض کردم پاک شد
راستی تاحالا کسی با هاشمیان پیشرفته داشته ؟ سوالاشو چجوری میده؟
دوستان کسی سوالات اشنایی میثم فراهانی رو داره؟ مثل اینکه ترم های قبل می داده ولی این ترم نمی ده
مثل این که ترم قبل بچه ها رفتن این ور و اون ور گفتن که سوالا رو می ده برا همین گفت دیگه این ترم نمیدم دوست عزیز شما داریش؟ اگر بهم بدیش خیلی ممنون می شم ازتجلسه اخر اخر وقت میگه
10 تا سواله که 6-7 تاش تو امتحان میاد
دو سه تاش در مورد حروف خوانا و ناخوانس
باقیشم تو کتاب هست
یک نگاه بندازی نمره کامل میگیری
اگه نمیخوای ازم مجانی کار بکشی بلدم .وای ریا شد!:blink:کــــــــــــــــری مگه؟
Altium Designer
منم این ترم دارمدوستان کسی سوالات اشنایی میثم فراهانی رو داره؟ مثل اینکه ترم های قبل می داده ولی این ترم نمی ده
ساعت چند می ری کلاس؟ دیدمت ؟منم این ترم دارم
اگه کسی ازترم قبل سوالا روداره بده دمش گرم
ساعت چند می ری کلاس؟ دیدمت ؟
اختیار داری گلم (چه محربون شدم من :دی) زبونم لال اگه بخوام ازت کار بکشم ولی رفاقتی یه نمه سنگ تموم که میتونی بزاری ! نه؟اگه نمیخوای ازم مجانی کار بکشی بلدم .وای ریا شد!
حب میبینی آشنا میشی دیگه-- مگه همه دوستیا از کجا شروع میشه؟ از همین دیدو بازدیدهاست که میشه صله رحم و خدا نیکوکاران رو دوست داره و اینگونه عارمان ها هم حفظ میشن و.......خداییش میدونستم الان بگم منم سوالاتو میخوام گیر میدی واسه پرسیدن کلاس بعدشم من ازکجا بدونم منو دیدی یانه آخه من که تورونمیشناسم![]()
خداییش میدونستم الان بگم منم سوالاتو میخوام گیر میدی واسه پرسیدن کلاس
بعدشم من ازکجا بدونم منو دیدی یانه آخه من که تورونمیشناسم![]()
دوستان کسی سوالات اشنایی میثم فراهانی رو داره؟ مثل اینکه ترم های قبل می داده ولی این ترم نمی ده
منم این ترم دارم سه شنبه 15 تا 16.30 اگه سوال گیر اوردی ما رو هم بی نسیب نزارید.
خوب شد سوال کردم همه باهاش کلاس داشتن :lol:
اخر سر پکیجش کن پکیج بزار برای دانلودسر کلاس خودش وقتی که داره درس میده میگه مثلا از این مبحث سوال میدم سوال روهم میگه من حدرد 5 تا سوال امتحانی یاد داشت کردم.
اخر سر پکیجش کن پکیج بزار برای دانلود
مدار 1 با کی داری؟؟
توی سایت circuitsmba.ir برو شاید چیز مناسبی پیدا کردی
24 خرداد جلسه اخرش 25 یا 26 خرداد میزارم با جواب هایی که سر کلاس خودش بای تخته براشون نوشته.
با هادی
آها همین سایت بود هرچی گشتم پیداش نکردم از همین سایت دانلودیده بودم ممنون
داداش امتحانا افتاده جلوترا 24 خرداد همه رو دادیم رفته![]()
مثل این که ترم قبل بچه ها رفتن این ور و اون ور گفتن که سوالا رو می ده برا همین گفت دیگه این ترم نمیدم دوست عزیز شما داریش؟ اگر بهم بدیش خیلی ممنون می شم ازت