lordesiah
Registered User
امتحان طراحی پیاده سازی کی هستش؟؟بچه ها من شدیدا دنبال جزوه طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه نویسی
استاد قوامی هستم کسی داره برسونه بهم گیر افتادم شدید
امتحان طراحی پیاده سازی کی هستش؟؟بچه ها من شدیدا دنبال جزوه طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه نویسی
استاد قوامی هستم کسی داره برسونه بهم گیر افتادم شدید
12 خرداد هست ولی من از همین الان میخوام اگه داری بریم یه کپی بگیرم امتحانام فشردس از الان باید شروع کنم
یه نمره ی من توی قسمت شماره صندلی اومده ولی توی کارنامه نیس
قضیه چیه؟!
احتمالا صندلیت جابه جا شده-
هیچی بیخیال- ذهن فعال و پویای خودت رو درگیر نکنها؟! :blink:
ایدت تو حلقم له کردی با این جوابت . نمرات معمولا اول توی بخش صندلی ها میاد چند ساعت بعد یا روز بعد توی کارنامه می زنن .سیستم پبشرفته دانشگاههاحتمالا صندلیت جابه جا شده-
ایدت تو حلقم له کردی با این جوابت . نمرات معمولا اول توی بخش صندلی ها میاد چند ساعت بعد یا روز بعد توی کارنامه می زنن .سیستم پبشرفته دانشگاهه![]()
یه نمره ی من توی قسمت شماره صندلی اومده ولی توی کارنامه نیس
قضیه چیه؟!
ممکنه تا شروع ترم بعد هم تو کارنامه نیاد، ولی در کل مشکلی نیست و ردیف میشه. برا من اینطوری شده تا حالا و درست شده
آخه یه نمره ی خوب دارم،گفتم اینم بپره سکته دو قبضه میکنم :hmm:
بعد دیدم نه مال دوستم هم همینطوریه :hmm:
خوشحال شدی که دو نفره سکته 2قبضه میکنید![]()
میدونی کلا تا کجا درس داده؟من که این ترم فقط یه جلسه اومدم سر کلاس!
ولی خدا باعث و بانیه اونی که نمیزاره اینو از دانشگاه بیندازن بیرون لعنت کنه...
باهاش ماشین1 داشتم کلا 1/3 از سرفصلا رو بهمون رو درس داد .
دیروز با فتح آبادی امتحان آز ماشین1 داشتم , دو تا سوال داد که من روحمم از چیزایی که خواسته بود با این که واسه ماشین1 احمد دوتا کتاب خوندم خبر نداشت.
ازش که پرسیدم گفت باید استاد سر کلاس بهشون اشاره میکرد :|
من که این ترم فقط یه جلسه اومدم سر کلاس!
یک بشر در این تاپیک آخر پیدا نشد جزوه محاسبات بده- امینم که سرکار گزاشت مارو :اه
پس فردا امتحانشه من هنوز جزوه ندارم--![]()
دادا خیلی راحتی هایک بشر در این تاپیک آخر پیدا نشد جزوه محاسبات بده- امینم که سرکار گزاشت مارو :اه
یک بشر در این تاپیک آخر پیدا نشد جزوه محاسبات بده- امینم که سرکار گزاشت مارو :اه
صمیمانه برای دانشجویان نمونه ای مثل شما آرزوی موفقیت میکنم.
دادا خیلی راحتی ها
من یادمه الان چند وقته دنبال جزوه ای که بابا هرچی داری بخون بره از روش
3تا جزوه دارم با نمونه سوالای ایلیا ولی گیج کننده تره--یکی میگه جزوه کرمی یکی میگه کتابش ......................................مخم سوت کشیدسه سوت مترو سوار شو برو شکوه از ایلیا بگیر
3تا جزوه دارم با نمونه سوالای ایلیا ولی گیج کننده تره--یکی میگه جزوه کرمی یکی میگه کتابش ......................................مخم سوت کشید
:lol: هیچوقت .......................