• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
امتحان وصایا به خیر و خوشی گذاشتتتتتتتتتتتتت
محاسبات عددی میخوای؟همش فرموله
یه سوال این محاسبات عددی چیه؟ برای چه رشته ایه؟ چون من کامپیوترم یه روش های محاسبات عددی دارم یه محاسبات عددی جفتشم اختیاریه برای بقیه رشته ها فرق داره؟

shidokht

Registered User
لایک‌ها
173
یه سوال این محاسبات عددی چیه؟ برای چه رشته ایه؟ چون من کامپیوترم یه روش های محاسبات عددی دارم یه محاسبات عددی جفتشم اختیاریه برای بقیه رشته ها فرق داره؟

روش محاسبات عددی که داریم جبرانیه.3واحده.

اسمبلی با عباسپور کسی داشته؟؟ سوالاش چطوریه؟چهارشنبه امتحانشه از الان گرخیدم:eek:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372

اسمبلی با عباسپور کسی داشته؟؟ سوالاش چطوریه؟چهارشنبه امتحانشه از الان گرخیدم:eek:
جبرانی؟ برای ما اختیاری اجباریه یعنی جزو اختیاری هاست ولی چون درس دیگه زیاد نیست همه بر می دارن . من پولادی داشتم امتحانش خیلی اسون بود ولی رفیقام عباسپور داشتن بنده خداها همه به برگه اصاقه رسیدن .البته اینا قوی بودن اسفالت شدن تا بنویسن .هم سخته هم زیاد (یه جمله دیگه بگم حذف می کنی :p)

shidokht

Registered User
لایک‌ها
173
جبرانی؟ برای ما اختیاری اجباریه یعنی جزو اختیاری هاست ولی چون درس دیگه زیاد نیست همه بر می دارن . من پولادی داشتم امتحانش خیلی اسون بود ولی رفیقام عباسپور داشتن بنده خداها همه به برگه اصاقه رسیدن .البته اینا قوی بودن اسفالت شدن تا بنویسن .هم سخته هم زیاد (یه جمله دیگه بگم حذف می کنی :p)

:eek:

من قویم:D :happy:
نمونه سوال ازش پیدا کردین بهم بدین بی زحمت

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
اینجا یکی به من گفت فارسی با دهبد بردار خوبه الان دهنم ... یعنی ببینم لهش میکنم در ضمن سلام

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
sungirl نامی بود البته فکر کنم
دادا تقصیر خودته مرد مشاوره یک دحتر رو گوش نمی کنه چون نوع رفتار استاد با اون ها با ما خیلی فرق داره مگر موارد خاص مثل دردری که واقعا استادانه و پسرانه مشاوره میده (تجربه کردم )

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008

سلام . من داشتم باهاش ترم قبل ؛ شب امتحانی خوندم پاسیدم ...
ببین جزوه شو خوب خوب بخون چون اگه اشتباه نکنم نزدیک ۹ نمره تعریفی و ... میده
تمرینای جزوه شو هم حل کن و مسلط باش . جلسات آخرم معمولا نمونه سوال میده از بچه هاتون بپرس ممکنه داده باشه ...
موفق باشی;)

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
3تا جزوه دارم با نمونه سوالای ایلیا ولی گیج کننده تره--یکی میگه جزوه کرمی یکی میگه کتابش ......................................مخم سوت کشید:(
:lol: هیچوقت .......................

من اگر راهنمایی به کسی می کنم صددرصد از جوابی که میدم مطمئنم میدونم که جوابم سلیقه ای هم نیست و اگر جوابم فقط نظر و سلیقه خودم باشه میگم وگرنه حرفی نمی زنم.
کتاب ذاکری و نیسی کتاب خیلی خوبیه که ساده و روان توضیح داده می تونستی خیلی از قسمت های مربوط به اثبات قضایا و فرمول هاش رو که نمیاد بذاری کنار و بشینی بخونی.مثال های خوبی هم داره و کاملا کتاب تشریحیه و مطالبش رو میفهمی.این ذهنیت غلطی بود که حالا چند روز که بیشتر نمونده برای چی کتاب بگیرم.

جزوه رو خود بچه ها نوشتن دادن انتشارات میتونه کلی غلط داشته باشه و توضیح مناسبی نداده گرچه شاید خیلی ها همون هم براشون کافی باشه به شرطی که سرکلاس هم چیزی از درس فهمیده باشند.برای کسی مثل تو که میدونم سرکلاس نرفتی یا چیز زیادی از درس نفهمیدی کتاب خیلی خوب بود وگرنه حاصل جزوه گرفتن همین گیج شدن هست.متاسفانه زمان زیادی رو از دست دادی امتحان محاسبات هم همیشه جلسه اول هست.بشین همون جزوه ها بخصوص جزوه خود ذاکری رو بخون و با ماشین حساب کار کن اگر دیدی نمی فهمی و دیر شده که دفعه اولت نیست درسی رو حذف میکنی.
امتحان وصایا به خیر و خوشی گذاشتتتتتتتتتتتتت
محاسبات عددی میخوای؟همش فرموله

این دید غلطی به محاسبات هست چون این ذهنیت رو ایجاد میکنه که چند تا فرمولش رو حفظ می کنی و میری سرجلسه درحالیکه محاسبات نیاز به تمرین و کار با ماشین حساب داره وگرنه سر جلسه شروع به اشتباه کردن در محاسبات میکنی که تمرکز آدم رو از بین میبره و آدم رو عصبی میکنه.

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کی پش سر دهبد حرف زد 610.gif. به شدت استاد باشخصیت و جاافتاده ایه و این وصله ها بهش نمیچسبه . با دختر یا پسرم کاری نداره !
واسه ما امتحانش هم سخت بود هم زیاد . کم میندازه ولی نمره الکی ام نمیده.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
دادا تقصیر خودته مرد مشاوره یک دحتر رو گوش نمی کنه چون نوع رفتار استاد با اون ها با ما خیلی فرق داره مگر موارد خاص مثل دردری که واقعا استادانه و پسرانه مشاوره میده (تجربه کردم )

قربونتون :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

s_i_n_a

Registered User
لایک‌ها
69
این گوهری یه امتحان تاریخ تحلیلی گرفت که سیبیلای همه ریخت. پر از نکته و 4 ، 5 تا سوال خارج از مباحث گفته شده.

این هم از گوهری که همه ازش تعریف میکردن.

ramin2nt2

Registered User
لایک‌ها
23
سایت اینرول رو باز کردم این اومد . یه روز ازش تعریف کردیم ها البته چند دقیقه بعد درست شد
مشاهده پیوست 366262

این پیام متعلق به سرویس دهنده کلودفلر هست
کلودفلر یه شرکت سرویس دهنده در زمینه ی سرور ها و شبکه های CDN هست
همچنین امکانات جلوگیری از حملات DDOS رو هم ارائه می ده ( DDOS: نوعی حمله به سرور از طریق ارسال درخواست های خیلی زیاد و بیشتر از ظرفیت سرور و متعاقبا از دسترس خارج شدن سایت - اطلاعات بیشتر در ویکی پدیا)
این پیام هم وقتی نشون داده میشه که سرور سایت از دسترس خارج شده باشه و کلودفلر هم هیچ نسخه آفلاین یا cache شده از اون سایت نداشته باشه
اطلاعات بیشتر: CloudFlare | The web performance & security company

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
بعضی استادا شانسی باحال می شن مثلا معصومه صادقی اون ترمی که ما باهاش فارسی داشتیم کتاب عوض شد کلی بحث حذف شد اونهایی هم که موند رو فقط سخت هاش رو گفت و گفت از همون ها می ده اخلاقه باحالی هم داشت می خندید باهاش شوخی می کردی یهو جدی می شد قبضه روح می شدی دوباره می خندید می گفت جا خوردین؟ :lol:

shidokht

Registered User
لایک‌ها
173
سلام . من داشتم باهاش ترم قبل ؛ شب امتحانی خوندم پاسیدم ...
ببین جزوه شو خوب خوب بخون چون اگه اشتباه نکنم نزدیک ۹ نمره تعریفی و ... میده
تمرینای جزوه شو هم حل کن و مسلط باش . جلسات آخرم معمولا نمونه سوال میده از بچه هاتون بپرس ممکنه داده باشه ...
موفق باشی;)

مرسی...........
از اون نمونه سوالهاش هم توی امتحان میده؟

بالا