طبق تبصره زیر میشه 24 واحد برداشت :
تبصره 5 - دانشجويي که ميانگين نمرات نيمسال او 17 يا بيشتر باشد، مشروط بر اينکه تعداد واحد هايي که دانشجو انتخاب نموده و در امتحانات پايان ترم آنان شرکت و نمره اخذ کرده از حداقل تعيين شده در آن **** آموزشي کمتر نباشد مي تواند در نيمسال بعد تا 24 واحد درسي انتخاب کند.
حالا این حداقل تعیین شده تو تهران جنوب چقدره ؟ کسی میدونه؟
کسی با ستاری مدار الکترنیکی داشته؟؟ نمره دادنش چه طوریه؟
دوستانی که ریاضی مهندسی دارن گروه بخش هایی رو حذق کرده؟ اگر حذف کرده کدوم فسمت ها رو .لطفا بگید .
کسی با حسینی ریاضی مهندسی رو داره؟
من خودم با نیسی دارم گفت گروه اعداد مختلط و نگاشت رو حذف کرده
واقعا ممنون ....من ترم پیش با صحافی نظریه زبان و ماشین داشتم
فقط از جزوه امتحان میگیره
اگه جزوه ش رو خوب بخونی بیست میشی
من شب امتحان خوندم شدم 13 یا 14
دادا اطلاعات تو رو دارم می خوام ببینم بقیه استادا هم همین رو گفتن؟
بچه ها راسته که می گن این ترم به همه نمره بالای 10 میدن؟؟؟:blink:
من خودم با نیسی دارم گفت گروه اعداد مختلط و نگاشت رو حذف کرده
نه خدا رو شکر با اونا کلاس ندارم! اما اون روز از اقای خوشی شنیدم!!!!!!!شاید تو یونی های دیگه اینجوری باشه ولی تو این یونی اینجوری نیست مخصوصا اگه با کتی و روحانی کلاس داشته باشی
واقعا ممنون ....
یعنی مثل مثالای خود جزوه میده یا عینشون رو میده؟؟؟خدا کنه خوب سوال بده آخه از یکی پرسیدم گفت بهش 7 داده .....
دادا اطلاعات تو رو دارم می خوام ببینم بقیه استادا هم همین رو گفتن؟
منم فقط حذف نگاشت هارو تایید میکنم:graduated...استاد یار احمدی به بچه ها گفته بود.فقط نگاشت حذف شده واعداد مختلط پا برجاست
چه خبره اعداد مختلط حذف شه !! اعداد مختلط حذف شه که فقط باید فوریه و معادلات بنویسیم !
منم فقط حذف نگاشت هارو تایید میکنم:graduated...استاد یار احمدی به بچه ها گفته بود.
من عاشق این هماهنگی بین استاد ها هستم خوبه امتحان هماهنگه اگه نبود چقدر نطرات متفاوت بود :lol: یکی نیست با حسینی داشته باشه ببینیم این کجا رو حذف کرده؟خادمی که گفت هیچی حذف نشده :hmm: گفت هرکیم هرچی گفته بیخود گفته :hmm:
از تمامی اساتید محترم خواهشمندیم عین آدم نمره بدن تا مغضوب دوستان نشوند:wub:
بچه ها راضیه فراز کیش مدار الکترونیک چه جوره تصحیحش؟ سوالاش