تو دو سه صفحه ی قبل سرفصلا رو گفتم.کسی می دونه کدوم فصل از آمار حذف شده؟
این موقع ها باید گوشیتو آف کنی
منم ترم قبل اینطوری بودم به جای اینکه برم توقسمت کارنامه میرفتم تو قسمت خلاصه وضعیت تحصیلی اونجا مثلا زدم بود xتا پاش شده ومثلاnتا افتاده ازاونجا میفهمیدم چکارکردم وحدس میزدم چه درسی اومده وچه درسی افتادم وتو نظر سنجی از خجالت استاد درمیومدم!من میترسم برم نمره هامو ببینم.چکار کنم؟ایده های خود را بیان نمایووود
از اول ترم داریم میگیم خالی نمیشیم پس چرا؟!
این کلمه "موفق باشد" آخر برگه عوض همه ی اون ناسزاهای ترمو در میاره :|میتونید با چن تا ناسزا به استاد مربوطه خودتونو خالی کنید
خاموش کن20 روز باید خاموش کنم :دی
جالب بود:lol:من هنوز فرم نظر سنجی هم پر نکردممنم ترم قبل اینطوری بودم به جای اینکه برم توقسمت کارنامه میرفتم تو قسمت خلاصه وضعیت تحصیلی اونجا مثلا زدم بود xتا پاش شده ومثلاnتا افتاده ازاونجا میفهمیدم چکارکردم وحدس میزدم چه درسی اومده وچه درسی افتادم وتو نظر سنجی از خجالت استاد درمیومدم!
البته این ترم اون طوری نیست دیگه![]()
ضرب زیر میگه چرا:
0*∞ = مبهم
تو بینهایتی ولی استاد ظرفییتش 0 ه
منم پر نکردم فقط یه درسخاموش کن
جالب بود:lol:من هنوز فرم نظر سنجی هم پر نکردم
صفر نیست تهی هستش که به لاندا میره![]()
منم ترم قبل اینطوری بودم به جای اینکه برم توقسمت کارنامه میرفتم تو قسمت خلاصه وضعیت تحصیلی اونجا مثلا زدم بود xتا پاش شده ومثلاnتا افتاده ازاونجا میفهمیدم چکارکردم وحدس میزدم چه درسی اومده وچه درسی افتادم وتو نظر سنجی از خجالت استاد درمیومدم!
البته این ترم اون طوری نیست دیگه![]()
خاموش کنم که دیگه نمیتونم شماره بدم :پیخاموش کن
صفر نیست تهی هستش که به لاندا میره![]()
بچه ها عباسپور سخت تصحیح می کنه؟
همین ترم که الان تموم شد بچه ها برای ترم تابستان میرفتن برای پروژه با استاد صحبت میکردن،اونوقت شما میگی استادا برای ترم مهر پر شدن!!!چه حرفیه،آدمو به شک میندازیدا!!!
alal1991
اخه این دانشگاه برعکسهدادا خیلی باهوشی آ
عجب کلک رشتییه میزنی
اولین باره میبینم یه نفر به خودش ترفند میزنه:lol:به قول عاقا احسننالخالقین و النسانولفی خسرو اهرادو کلهمن هوشن فَـ کسیره :lol:
همین ترم که الان تموم شد بچه ها برای ترم تابستان میرفتن برای پروژه با استاد صحبت میکردن،اونوقت شما میگی استادا برای ترم مهر پر شدن!!!چه حرفیه،آدمو به شک میندازیدا!!!
من میترسم برم نمره هامو ببینم.چکار کنم؟ایده های خود را بیان نمایووود
این حرف رو فقط یه دختر لوس میزنه :hmm:
پاشو برو نمره هاتو ببین اعصاب ندارمااا :grrr:![]()
این نشون میده یه درسیو افتادی میخای بقیه هم برن نمره شونو ببینن ضد حال بخورن نه![]()