Takesh-2
کاربر تازه وارد
نه دیگه یه بار دست یاری دراز میشه گلم
باید تا ترم بعد صبر کنی:دی
نه دیگه یه بار دست یاری دراز میشه گلم
تو احتیاجت بمن بیفته،...من میدونم![]()
----------------------------------------ویرایش-----------------------------------------------
حالا عصبی نشو--من فقط جزوه آمار کرمی رو دارم :دی
نمیدونم توش سوال هس یا نه
برا چی میخوای؟تو احتیاجت بمن بیفته،...من میدونم![]()
برا چی میخوای؟
کتابشو میخوای یا حذفیات این ترمو ؟
من با فاطمه معتمد داشتم . جزوه فاطمه رو دارم + کتاب اون یارو...
میخوام بینم کجاها قراره توی امتحان نباشه
بارم سوالا چجوره
سوالا رو از مثال حل شده های کتاب نعمت الهی میداد و طراحم خودش بود.میخوام بینم کجاها قراره توی امتحان نباشه
بارم سوالا چجوره
سوالا رو از مثال حل شده های کتاب نعمت الهی میداد و طراحم خودش بود.
ولی این ترم کسیو نمیشناسم که باهاش داشته باشه!
واسه ما فصلای 234567 اومد.
سوالا رو می خوای برای 87 یا داری؟
در هر صورت اگر خواستی لینکشنه ندارم ولی از 87 تاحالا دنیا کن فیکون شده دیگه سوال امتحان که جای خود داره
من باهاش نداشتم . واسه مام از شانس سر طرح کردن سوالا , آقابیگ میوفته مریض خونه و یکی دیگه سوال میده که اشک ما درومد.سوال مهماش نمیدونی کدوماس؟از همونا که سرکلاس از توی کتاب میحلله میاد؟
من باهاش نداشتم . واسه مام از شانس سر طرح کردن سوالا , آقابیگ میوفته مریض خونه و یکی دیگه سوال میده که اشک ما درومد.
ولی سبک امتحاناش یه جوره . از فصل اول شرو میکنه سوال دادن . نمونه سوالاشو بگیری و 2 , 3 تا حل کنی دستت میاد.
ولی سوال تکراری فکر نکنم بده. چون از این استادای درپیت نیست.
خیلی راحت بگم من اندازه گوسفندم امار نمی دونستم یه هفته قبلش نشستم خوندم نمونه سوال حل کردم پاس شدم حتما نمونه سوال حل کن وگرنه سر جلسه شک می کنی از کدوم روش باید سوال رو جواب بدی سفید تحویل می دی
بگو افتادم دیگه کامی جونراحت باش
![]()
:hmm: از آمار متنفرم نزدیک بود سر امتحانش برگه رو سفید بدم نمیفهمیدم چی میگه
راد دمش گرم پاسم کرد![]()
ولیییی بیگ میندازهغرغری دلداریت دادم حال کن
پیشنهاد میکنم جزوت رو بخون ولی اگه چیزی نگفته از کتاب نعمت الهی یا جزوه معتمد بخون و تمرین حل کن مثه من نری سر جلسه که همون سکته 2قبضه میاد سراغت
نه , مطمئن باش دیگه با 10 پاس میشی
بگو افتادم دیگه کامی جونراحت باش
![]()
نه , مطمئن باش دیگه با 10 پاس میشی
ولی در کل خیلی بد به قضیه نیگاه نکن . یه دور جزوه رو (خواستی جزوه فاطمم جواب مبده) بزن , بشین چنتا از نمونه
سوالا رو حل کن . راحت نمره میاری . من دو روز مونده به امتحان جزوه رو برای اولین بار باز کردم و تا شب امتحان خودم شدم 16.5 .
فقط فصل 6 و 5 یه کم مشکل بود . 2 3 4 راحتن . فصل 7 که فرمولا رو آخر برگه میده . فقط باید با ماشن حساب حساب کنیو جاگذاری کنی!
خیلی راحت بگم من اندازه گوسفندم امار نمی دونستم یه هفته قبلش نشستم خوندم نمونه سوال حل کردم پاس شدم حتما نمونه سوال حل کن وگرنه سر جلسه شک می کنی از کدوم روش باید سوال رو جواب بدی سفید تحویل می دی
باو من احتمال خوب بلدم.سه فصل اولو مثه چی بلدم ولی بقیه رو عمرا.مثلا این امید و واریانس و نرمال و کوفت و اینا توو مخم نمیره :hmm: و میترسم از وقتیکه سرامتحانم
راست میگه ... اینو سر جلسه فهمیدم :blink: از هر راهی که فرمولش یادم مونده بود رفتم
:| مارو باش داریم واسه کی روضه میخونیم ... همین احتمالشم من قاطی میکردم ... پاشو برو بخواب مارو الاف کردی همینام کافیته![]()