• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من اصنم لوس نیستم:hmm:به من چه که امتحانها رو انداختن جلو اعصاب نداری:lol:
ای بابا باز تو حرف زدی:hmm:به من چه که انتخابات با امتحانها تداخل پیداکرد:p
هممم :hmm: اولا با بزرگترت درسسس صحبت کن :hmm: دویییییوما بنده اعصاب دارم،مشکلیم با امتحانا ندارم :hmm:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
هممم :hmm: اولا با بزرگترت درسسس صحبت کن :hmm: دویییییوما بنده اعصاب دارم،مشکلیم با امتحانا ندارم :hmm:
امتحان چی شد؟ اروم باش اروم باش ارووووووووووووووووووووم باششششششششششش

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
همه چی آرومه :D عجب گندی زدیم :lol:
تنها کسی که توی کلاس داشت حل میکرد و بقول بچه ها مثه فرفره بود من بودم :lol: وقتی فرفره شون من باشم ، دیگه بقیه و سوالا رو خودتون دریابید :lol:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
همه چی آرومه :D عجب گندی زدیم :lol:
تنها کسی که توی کلاس داشت حل میکرد و بقول بچه ها مثه فرفره بود من بودم :lol: وقتی فرفره شون من باشم ، دیگه بقیه و سوالا رو خودتون دریابید :lol:

خب اینم از زبان ماشین ایشالا ترم بعدی :D
خب حالا نوبت مدار 1 میباشد

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
دوستان یه لطفی کنن تاپیک رو منحرف نکنن تا قضیه اینو شیدخت حل بشه ببینم زودترشیدخ میاد جوابشو بده :دی اگه صبر پیشه کنیم وشانس بیاریمو خدا بخواد و ....شاید بتونیم امروز شاید یه گیس کشی باحال و اساسی باشیم :دی خدا کنه :لول:
:-0 الان هدفت از این پست چی بود--از کی بوس میخاستی؟ خجالت بکش اینجا جای این کاراس مگه اینجا ماهوارس:دی از کسی انتظار نداری که خدای نکرده:هه

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان یه لطفی کنن تاپیک رو منحرف نکنن تا قضیه اینو شیدخت حل بشه ببینم زودترشیدخ میاد جوابشو بده :دی اگه صبر پیشه کنیم وشانس بیاریمو خدا بخواد و ....شاید بتونیم امروز شاید یه گیس کشی باحال و اساسی باشیم :دی خدا کنه :لول: :-0 الان هدفت از این پست چی بود--از کی بوس میخاستی؟ خجالت بکش اینجا جای این کاراس مگه اینجا ماهوارس:دی از کسی انتظار نداری که خدای نکرده:هه
چرا تهمت می زنی؟ باو دخترای اینجا مثل خواهرمونن . دقیقا خبر رو خودنم حالت :blink:
بهم دست داد گفتم شمام اینجوری بشید شانس اوردم سایت خبری بود لینک گذاشتم وگرنه ما رو ملهد اعلام میکردی خواهرا شما به دعواتون برسین

shidokht

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان یه لطفی کنن تاپیک رو منحرف نکنن تا قضیه اینو شیدخت حل بشه ببینم زودترشیدخ میاد جوابشو بده :دی اگه صبر پیشه کنیم وشانس بیاریمو خدا بخواد و ....شاید بتونیم امروز شاید یه گیس کشی باحال و اساسی باشیم :دی خدا کنه :لول: :-0 الان هدفت از این پست چی بود--از کی بوس میخاستی؟ خجالت بکش اینجا جای این کاراس مگه اینجا ماهوارس:دی از کسی انتظار نداری که خدای نکرده:هه

تاکشی والا من یه سوال پرسیدم بچه ها بنده رو محاکمه نمودند .......من بی گناهم بو خودا:(مگه بازی فوتباله:lol:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
چرا تهمت می زنی؟ باو دخترای اینجا مثل خواهرمونن . دقیقا خبر رو خودنم حالت :blink:
بهم دست داد گفتم شمام اینجوری بشید شانس اوردم سایت خبری بود لینک گذاشتم وگرنه ما رو ملهد اعلام میکردی خواهرا شما به دعواتون برسین

من تو رو میشناسم

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
من تو رو میشناسم

صدبار بهت گفتم جلو غریبه دهن منو باز نکن
97.gif

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
عزیز دلم داداش گلم پسر خوب چرا منو اذیت می کنی ( به علت شرایط خاص از گفتن جملات منشوری معذوریم) :p

شما میخوای بچه های مردمو بوس کنی اون وقت فحشاشو من میخورم به قول جباری جالبه نکبت

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
کی گفته پاس کردم؟؟؟!!:lol:

ذهن درگیرت در محاسبه لاندا :پی

:-ss
احساس میکنم با زور گوی پی تی طرفم :دی
یکی منو روشن کنه جدی بگیرمش یا نه؟؟ :دی

:-؟

خوبه بیشتر پیشرفت نکردن

شایدم کرده و رو نکردن هنوز :))

بالا