DORDORI
Registered User
عججججب امتحانی بود :lol::lol::lol:
هممم :hmm: اولا با بزرگترت درسسس صحبت کن :hmm: دویییییوما بنده اعصاب دارم،مشکلیم با امتحانا ندارم :hmm:من اصنم لوس نیستم:hmm:به من چه که امتحانها رو انداختن جلو اعصاب نداری:lol:
ای بابا باز تو حرف زدی:hmm:به من چه که انتخابات با امتحانها تداخل پیداکرد![]()
امتحان چی شد؟ اروم باش اروم باش ارووووووووووووووووووووم باشششششششششششهممم :hmm: اولا با بزرگترت درسسس صحبت کن :hmm: دویییییوما بنده اعصاب دارم،مشکلیم با امتحانا ندارم :hmm:
همه چی آرومهعجب گندی زدیم :lol:
تنها کسی که توی کلاس داشت حل میکرد و بقول بچه ها مثه فرفره بود من بودم :lol: وقتی فرفره شون من باشم ، دیگه بقیه و سوالا رو خودتون دریابید :lol:
تکنولوژِی به کجا می ره؟ اخ اخ اخخخخخ
اقتصاد ایران آنلاین - رد و بدل کردن بوسه از طریق اینترنت میسر شد+ عکس
خب اینم از زبان ماشین ایشالا ترم بعدی
خب حالا نوبت مدار 1 میباشد
:-0 الان هدفت از این پست چی بود--از کی بوس میخاستی؟ خجالت بکش اینجا جای این کاراس مگه اینجا ماهوارس:دی از کسی انتظار نداری که خدای نکرده:ههتکنولوژِی به کجا می ره؟ اخ اخ اخخخخخ اقتصاد ایران آنلاین - رد و بدل کردن بوسه از طریق اینترنت میسر شد+ عکس
هممم :hmm: اولا با بزرگترت درسسس صحبت کن :hmm: دویییییوما بنده اعصاب دارم،مشکلیم با امتحانا ندارم :hmm:
چرا تهمت می زنی؟ باو دخترای اینجا مثل خواهرمونن . دقیقا خبر رو خودنم حالت :blink:دوستان یه لطفی کنن تاپیک رو منحرف نکنن تا قضیه اینو شیدخت حل بشه ببینم زودترشیدخ میاد جوابشو بده :دی اگه صبر پیشه کنیم وشانس بیاریمو خدا بخواد و ....شاید بتونیم امروز شاید یه گیس کشی باحال و اساسی باشیم :دی خدا کنه :لول: :-0 الان هدفت از این پست چی بود--از کی بوس میخاستی؟ خجالت بکش اینجا جای این کاراس مگه اینجا ماهوارس:دی از کسی انتظار نداری که خدای نکرده:هه
بله پولادی مدار 1هم با استاد گرانقدر گنده مدار ایران جباریپولادی؟
مدار 1 با کی داری؟
دوستان یه لطفی کنن تاپیک رو منحرف نکنن تا قضیه اینو شیدخت حل بشه ببینم زودترشیدخ میاد جوابشو بده :دی اگه صبر پیشه کنیم وشانس بیاریمو خدا بخواد و ....شاید بتونیم امروز شاید یه گیس کشی باحال و اساسی باشیم :دی خدا کنه :لول: :-0 الان هدفت از این پست چی بود--از کی بوس میخاستی؟ خجالت بکش اینجا جای این کاراس مگه اینجا ماهوارس:دی از کسی انتظار نداری که خدای نکرده:هه
چرا تهمت می زنی؟ باو دخترای اینجا مثل خواهرمونن . دقیقا خبر رو خودنم حالت :blink:
بهم دست داد گفتم شمام اینجوری بشید شانس اوردم سایت خبری بود لینک گذاشتم وگرنه ما رو ملهد اعلام میکردی خواهرا شما به دعواتون برسین
من تو رو میشناسم
صدبار بهت گفتم جلو غریبه دهن منو باز نکن![]()
عزیز دلم داداش گلم پسر خوب چرا منو اذیت می کنی ( به علت شرایط خاص از گفتن جملات منشوری معذوریم)باز کن تا دوستان بفهمن چه آدمی هستی:shades2:![]()
عزیز دلم داداش گلم پسر خوب چرا منو اذیت می کنی ( به علت شرایط خاص از گفتن جملات منشوری معذوریم)![]()
کی گفته پاس کردم؟؟؟!!:lol:
هممم :hmm: اولا با بزرگترت درسسس صحبت کن :hmm: دویییییوما بنده اعصاب دارم،مشکلیم با امتحانا ندارم :hmm:
خوبه بیشتر پیشرفت نکردن