• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
احساس می کنم توی فیس بوک دارم پست می زارم چون هر جواب به پست های من هست لایک می خوره ولی خود پست لایک نمی خوره :lol:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
:blink: عجب ...
الکس مبخوای بشین درست رو بخون بجای پیگیری کردن اخبار ایران :D
می خوام ولی همسایمون داره کمد درست می کنه از صبح دیوانم کردن انقدر صدا دارن فقط مونده برم چکیش کنم روی اوردم به وب گردی

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
می خوام ولی همسایمون داره کمد درست می کنه از صبح دیوانم کردن انقدر صدا دارن فقط مونده برم چکیش کنم روی اوردم به وب گردی
اعصابت از دست همسایتون خورده و داری الان صفحه حوادث میخونی :blink:
باید امیدوار باشیم کار دست کسی ندی

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112

وقتی نمره ریاضی مهندسیت از زیر دست حسینی رد شد اونم باید چکی کنی:D

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

برو خدا رو شکر کن یک همسایه داری که داره کمد درست میکنه
ما یک همسایه داریم که 12 ساله داره یک ساختمون 12 طبقه (زمینش حدودا 1000 کتر این طوراس حدودا 90 % اینو رفته بالا)اوونم با یک کارگر و یک بنا و یک مهندس درست میکنه
هر روز هم سر و صدا داریم.عملا خونمون کارگاه عمومیه :دی

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
برو خدا رو شکر کن یک همسایه داری که داره کمد درست میکنه
ما یک همسایه داریم که 12 ساله داره یک ساختمون 12 طبقه (زمینش حدودا 1000 کتر این طوراس حدودا 90 % اینو رفته بالا)اوونم با یک کارگر و یک بنا و یک مهندس درست میکنه
هر روز هم سر و صدا داریم.عملا خونمون کارگاه عمومیه :دی
نزدیک خونه ما فاصله 15 متری یه مجتمع 300 واحدی در حال ساخته شبانه روزی دارن کار می کنن پشت خونمونم در فاصله 60-70 متری پروژه بزرگراه امام علی در حال ساخته به اونا عادت کردم ولی این یارو از صبح داره می کوبه دریل می کنه دیوانم کرده

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
نزدیک خونه ما فاصله 15 متری یه مجتمع 300 واحدی در حال ساخته شبانه روزی دارن کار می کنن پشت خونمونم در فاصله 60-70 متری پروژه بزرگراه امام علی در حال ساخته به اونا عادت کردم ولی این یارو از صبح داره می کوبه دریل می کنه دیوانم کرده
آخ گفتی سر همین بزرگراه که راه افتاد زوج و فرد اطراف دانشگاه رفت رو هوا

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
دوستان دیگه اینقدر خالی نبندین این پی تی -چفت و بست درست درمونی که نداره کلنگی هم هست الان اینقدر خالی بندی میکنید تا سایت ترک برمیداره از وسط جر میخوره هممموون میریزم پایین فکر خودتون نیستید فکر بقیه باشید

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان دیگه اینقدر خالی نبندین این پی تی -چفت و بست درست درمونی که نداره کلنگی هم هست الان اینقدر خالی بندی میکنید تا سایت ترک برمیداره از وسط جر میخوره هممموون میریزم پایین فکر خودتون نیستید فکر بقیه باشید
دادا اگر من رو می گی خونمون نزدیک دانشگاهه از دانشگاه هم نگاه کنی مجتمعی که در حال ساخته معلومه تاکسی ها کجا وایسادن به طرف پارکینگ نگاه کن معلومن بزرگراه هم پشت خونمونه

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دادا اگر من رو می گی خونمون نزدیک دانشگاهه از دانشگاه هم نگاه کنی مجتمعی که در حال ساخته معلومه تاکسی ها کجا وایسادن به طرف پارکینگ نگاه کن معلومن بزرگراه هم پشت خونمونه
خوب ادرس خونتون معلوم شد کجاس
یه روز به صرف یک چای خالی مزاحم میشیم با جمعی ازبچه های پی تی:lol:

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

پس همسایه یکی از رفیقامی
نکنه خودشی؟

alal1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
بچه ها دیگه دانشگامون داخل طرح زوج و فرد نیست از فردا با خیال راحت هر ماشینی با هرپلاکی میتونه به سمت دانشگاه بیاد.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آخ گفتی سر همین بزرگراه که راه افتاد زوج و فرد اطراف دانشگاه رفت رو هوا

نه باو عمو پلیسا وایسادن سر خروجیش
صب من اومدم دوتا عمو پلیس وایساده بودن اونجا

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
نکنه همون پسره ای که با زیر شلواری و...انگار از تو رخت خواب کشیده باشیش بیرون میاد دانشگاه تویی؟ میام رو اون پل هوایی عابر پیاده وایمیسم اگه راست میگی از تو خونتون برام دست تکون بده ثابت بشه---فقط خالی نبندی یه وقت پل جر بخوره بیفتم پایین نفله شم--اونوقت میگم ورثه بیان ###### :دیــــــــــی به قول کی بود؟ میخندید -->هارهار

بالا