ahrad
Registered User
- نوشتهها
- 3,843
- لایکها
- 4,010
نه این دفعه امضات منقلبم کردهآواتارم بد جوری تورو منقلب کرده ها:lol:
نه این دفعه امضات منقلبم کردهآواتارم بد جوری تورو منقلب کرده ها:lol:
دوستان این خبرم جالب بود
اقتصاد ایران آنلاین - کتک کاری استاد و دانشجو با چاقو در دانشگاه زنجان
می خوام ولی همسایمون داره کمد درست می کنه از صبح دیوانم کردن انقدر صدا دارن فقط مونده برم چکیش کنم روی اوردم به وب گردی:blink: عجب ...
الکس مبخوای بشین درست رو بخون بجای پیگیری کردن اخبار ایران![]()
آخ آخ آخاگه دستم به کاربر عل عل 1991 برسه قطعا خفش خواهم کردhttp://f3.ptcdn.org/images/smilies2/angrysmiley.gif
اعصابت از دست همسایتون خورده و داری الان صفحه حوادث میخونی :blink:می خوام ولی همسایمون داره کمد درست می کنه از صبح دیوانم کردن انقدر صدا دارن فقط مونده برم چکیش کنم روی اوردم به وب گردی
می خوام ولی همسایمون داره کمد درست می کنه از صبح دیوانم کردن انقدر صدا دارن فقط مونده برم چکیش کنم روی اوردم به وب گردی
می خوام ولی همسایمون داره کمد درست می کنه از صبح دیوانم کردن انقدر صدا دارن فقط مونده برم چکیش کنم روی اوردم به وب گردی
نزدیک خونه ما فاصله 15 متری یه مجتمع 300 واحدی در حال ساخته شبانه روزی دارن کار می کنن پشت خونمونم در فاصله 60-70 متری پروژه بزرگراه امام علی در حال ساخته به اونا عادت کردم ولی این یارو از صبح داره می کوبه دریل می کنه دیوانم کردهبرو خدا رو شکر کن یک همسایه داری که داره کمد درست میکنه
ما یک همسایه داریم که 12 ساله داره یک ساختمون 12 طبقه (زمینش حدودا 1000 کتر این طوراس حدودا 90 % اینو رفته بالا)اوونم با یک کارگر و یک بنا و یک مهندس درست میکنه
هر روز هم سر و صدا داریم.عملا خونمون کارگاه عمومیه :دی
آخ گفتی سر همین بزرگراه که راه افتاد زوج و فرد اطراف دانشگاه رفت رو هوانزدیک خونه ما فاصله 15 متری یه مجتمع 300 واحدی در حال ساخته شبانه روزی دارن کار می کنن پشت خونمونم در فاصله 60-70 متری پروژه بزرگراه امام علی در حال ساخته به اونا عادت کردم ولی این یارو از صبح داره می کوبه دریل می کنه دیوانم کرده
دادا اگر من رو می گی خونمون نزدیک دانشگاهه از دانشگاه هم نگاه کنی مجتمعی که در حال ساخته معلومه تاکسی ها کجا وایسادن به طرف پارکینگ نگاه کن معلومن بزرگراه هم پشت خونمونهدوستان دیگه اینقدر خالی نبندین این پی تی -چفت و بست درست درمونی که نداره کلنگی هم هست الان اینقدر خالی بندی میکنید تا سایت ترک برمیداره از وسط جر میخوره هممموون میریزم پایین فکر خودتون نیستید فکر بقیه باشید
خوب ادرس خونتون معلوم شد کجاسدادا اگر من رو می گی خونمون نزدیک دانشگاهه از دانشگاه هم نگاه کنی مجتمعی که در حال ساخته معلومه تاکسی ها کجا وایسادن به طرف پارکینگ نگاه کن معلومن بزرگراه هم پشت خونمونه
:lol:خوب ادرس خونتون معلوم شد کجاس
یه روز به صرف یک چای خالی مزاحم میشیم با جمعی ازبچه های پی تی:lol:
دادا اگر من رو می گی خونمون نزدیک دانشگاهه از دانشگاه هم نگاه کنی مجتمعی که در حال ساخته معلومه تاکسی ها کجا وایسادن به طرف پارکینگ نگاه کن معلومن بزرگراه هم پشت خونمونه
آخ گفتی سر همین بزرگراه که راه افتاد زوج و فرد اطراف دانشگاه رفت رو هوا
نکنه همون پسره ای که با زیر شلواری و...انگار از تو رخت خواب کشیده باشیش بیرون میاد دانشگاه تویی؟ میام رو اون پل هوایی عابر پیاده وایمیسم اگه راست میگی از تو خونتون برام دست تکون بده ثابت بشه---فقط خالی نبندی یه وقت پل جر بخوره بیفتم پایین نفله شم--اونوقت میگم ورثه بیان ###### :دیــــــــــی به قول کی بود؟ میخندید -->هارهاردادا اگر من رو می گی خونمون نزدیک دانشگاهه از دانشگاه هم نگاه کنی مجتمعی که در حال ساخته معلومه تاکسی ها کجا وایسادن به طرف پارکینگ نگاه کن معلومن بزرگراه هم پشت خونمونه