• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
آخ گفتی ماشین حساب :D بلد نیستم باهاش کارکنم که :D
یادمه یه چی تو مایه های اجی مجی بود :D . دو تا دکمه میزدی یهو بهت واریانس میداد :blink:
پ.ن : گیر نیاوردی یادم بنداز بهت بگم . الان ماشین حساب در اختیارم نی !

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
راست میگه ... اینو سر جلسه فهمیدم :blink: از هر راهی که فرمولش یادم مونده بود رفتم

:| مارو باش داریم واسه کی روضه میخونیم ... همین احتمالشم من قاطی میکردم ... پاشو برو بخواب مارو الاف کردی همینام کافیته :D
بهه ساعت 1 من اصن حواسم نبودتعطیلم ها :lol:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
یادمه یه چی تو مایه های اجی مجی بود :D . دو تا دکمه میزدی یهو بهت واریانس میداد :blink:
پ.ن : گیر نیاوردی یادم بنداز بهت بگم . الان ماشین حساب در اختیارم نی !

الان بگو صب امتحانه عمو :D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
عزیزم با این سه فصل کی ده گرفته که من بگیرم؟ ده ساعت دیگه همین موقع برگه جلومه دارم میزنم توی سر خودم:hmm:

عزیزم ، گلم ، زیادی زود اقدام کردی هانی ...
امتحان خوبی داشته باشی

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
عزیزم ، گلم ، زیادی زود اقدام کردی هانی ...
امتحان خوبی داشته باشی

باو یه هفته س دارم میدرسم :( دو روز دو روز یه درس رو میخوندم،از صب تا شب از اتاقم درنیومدم :( خب امروز و دیروز هم آمار بود که دیروز دعوا بود،امروز خوندم :(
دعا کن بچه لرد :(

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
باو یه هفته س دارم میدرسم :( دو روز دو روز یه درس رو میخوندم،از صب تا شب از اتاقم درنیومدم :( خب امروز و دیروز هم آمار بود که دیروز دعوا بود،امروز خوندم :(

شوخی نگفتماا آمار بدترین درس برای من بعد از دروس عمومی ... همون 3 فصل بلدی بقیه رو هم خوندی ولی نتونستی باهاشون ارتباط برقرار کنی فقط چندتا مثال نگاه کن که تو فرمولا چی جاگذاری شده و به چه نامی
ببند و با خیال راحت بگیر بخواب دیگه الان وقت یادگیریش نیست وقتی تلاشتو کردی دیگه کافیه
من سرجلسه هر چی به ذهنم رسید نوشتم و حساب کردم همین کارو کن
امیدوارم ج بده
کم نیار ;) تو میتونی دختر

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
شوخی نگفتماا آمار بدترین درس برای من بعد از دروس عمومی ... همون 3 فصل بلدی بقیه رو هم خوندی ولی نتونستی باهاشون ارتباط برقرار کنی فقط چندتا مثال نگاه کن که تو فرمولا چی جاگذاری شده و به چه نامی
ببند و با خیال راحت بگیر بخواب دیگه الان وقت یادگیریش نیست وقتی تلاشتو کردی دیگه کافیه
من سرجلسه هر چی به ذهنم رسید نوشتم و حساب کردم همین کارو کن
امیدوارم ج بده
کم نیار ;) تو میتونی دختر

منکه از آمار با تمام وجودم متنفرم :hmm:
باوشه :(

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
لرد راس میگه . برو بگیر بخواب . کار با ماشین حسابم رو در ماشین حساب نوشته .
من الان یادم نیس واریانس و باید میگرفتی یا میانگین . فردا از بچه ها یه سوال بپرس.

sadegh-a

Registered User
لایک‌ها
31
آقا كسي تونسته اين ترم پول تقسيط شهريه رو پرداخت كنه .

من كه هرچي ميزنم ميگه : لطفا ورودي ها را كنترل كنيد :blink:

همه رمز ها رو هم درست ميزنم . كارتم هم سالمه

فایل های ضمیمه

• 8754738.JPG
    8754738.JPG
    93.1 KB · نمایش ها: 36
Last edited:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
آمار درس خطرناکیه چون سوالات متنوع زیادی داره.اگر می بینی مفاهیم رو قاطی کردی و از پس سوالات برنمیای نرو که معدل رو خراب می کنی و میفتی.اعتماد به نفس بیخودی فقط فاجعه باره.یک روزه از پس آمار نمیشه براومد..امید داشتن به استاد که نمره بده هم ریسک بزرگیه.

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590

باید کدت رو هم بزنی--تو صفحه پرداخت تقسیط یه کد به عنوان مشخصه بالا هست که قسمت بیشترش کد دانشجوییته--اونو باید تو کادر خودش کپی پیست کنی

آمار درس خطرناکیه چون سوالات متنوع زیادی داره.اگر می بینی مفاهیم رو قاطی کردی و از پس سوالات برنمیای نرو که معدل رو خراب می کنی و میفتی.اعتماد به نفس بیخودی فقط فاجعه باره.یک روزه از پس آمار نمیشه براومد..امید داشتن به استاد که نمره بده هم ریسک بزرگیه.

دقیقا تایید میشه
من یه بار گنده### بازی دراوردم ترم اول میخاستم کنتراتی مثل کاردانی کارشناسی رو هم 4ترمش کنم بره پی کارش این آمار رو هم ورداشتم دیدم یاخدا این دیگه چه کوفتیه
عمرا با یه هفته خوندن بشه پاسش کرد مگه اینکه پاسمون کنن
هرچی بیشتر میخووندم بیشتر فرمولا رو قاطی میکردم-الان4ترمه جرات نکردم برش دارم :دی
محاسبات رو حاجی گند زدم کاشکی اون پستت رو زودتر میدیدم و نمیرفتم سر جلسه:(سر جلسه کلا تو چرت بودم چون شب 1 ساعت هم نخوابیده بودم:(تمام فرمولا رو تونستم تو 12 ساعت حفظ کنم ولی سر برگه خوابم برد
زد حال بدی خوردم :(

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

هرچی بیشتر میخووندم بیشتر فرمولا رو قاطی میکردم-الان4ترمه جرات نکردم برش دارم :دی
محاسبات رو حاجی گند زدم کاشکی اون پستت رو زودتر میدیدم و نمیرفتم سر جلسه:(سر جلسه کلا تو چرت بودم چون شب 1 ساعت هم نخوابیده بودم:(تمام فرمولا رو تونستم تو 12 ساعت حفظ کنم ولی سر برگه خوابم برد
زد حال بدی خوردم :(

محاسبات درسیه که نیاز به کار با ماشین حساب داره تا راه بیفتی و اشتباهاتت رو قبل از جلسه امتحان بکنی.اشتباهه که فقط فرمول حفظ کنی و بری سر جلسه.
باید سرجلسه یا خوب بلد باشی یا دستکم سرحال باشی که بتونی به مرور از دانسته هات استفاده کنی و محاسبه کنی ولی کسی که شبش مجبور میشه بیدار بمونه صبح نه آماده است نه سرحال.چون درس محاسباتیه همیشه هم ساعت 8 امتحانش هست و اگر مغزت نکشه اشتباه می کنی چون با ماشین حساب قبلا کار نکردی.
درس کاربردی هست.زیباییش در سادگیشه که چطور با چهار تا عدد میتونی تقریب بسیار دقیقی از مثلا جواب یک انتگرال پیچیده به دست بیاری.
ولی متاسفانه وقتی همین درس آسون رو هم بذاری شب امتحان مثل بقیه درس های ریاضیاتی دردسر میشه.
حالا اشکال نداره یه درس 2 واحدی که بیشتر نیست اگر پاس نشد حداقل از این تجربیات در ترم آینده استفاده کن.اگر نمی فهمی از ذاکری سوال کن استادیه که صدبار هم بخوای مطلب رو توضیح میده برای دانشجو وقت میذاره کتابش هم دوست داشتی بگیر.اصلا درس وقت گیری نیست که مجبور باشی برای نتیجه گرفتن ازش انرژی زیادی بذاری.به مرور بخون و یک بار طعم شیرین خواب راحت شب قبل از امتحان رو تجربه کن!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

مشاهده پیوست 372385
منم همین مشکل روداشتم
شناسه پرداخت کننده رو پرکن!
تو صفحه ی قبل ازاینکه به اینجا هدایت بشی(تواینرول) یه کد چند رقمی هستش که باید تو این کادری که خالی گذاشتی پرکنی

shidokht

Registered User
لایک‌ها
173
منم پر نکردم فقط یه درس
نظرسنجی بانمره استاد قابل تغییره!:blink:
راستی اواتارت جالب بود فکر کردم جدیدی:p
قابل نداره:p
خاموش کنم که دیگه نمیتونم شماره بدم :پی
معادلاتم میبینم که پاس کردی :دی
کی گفته پاس کردم؟؟؟!!:lol:

این حرف رو فقط یه دختر لوس میزنه :hmm:
پاشو برو نمره هاتو ببین اعصاب ندارمااا :grrr::eek:
من اصنم لوس نیستم:hmm:به من چه که امتحانها رو انداختن جلو اعصاب نداری:lol:
باروحیات حساس شیدوخ آشنایی ندارین الان میاد میبینه قاطی میکنه :lol:
ویرایش کنید تا نیومده
تاکشی کلا تو کار پاک کردن و ویرایشی:D
نه اتفاقا نمره هام این دوتا که اومده خوب بوده!
ولی از این حرکتا خوشم نمیاد :hmm:
ای بابا باز تو حرف زدی:hmm:به من چه که انتخابات با امتحانها تداخل پیداکرد:p
الان شیدخ میاد با آجر میزنه تو سرتون
آ -آع اگه نزد این خط آیکیو اهراد هم نشون :دی
تاکشی میدونی که دیگه الان قوم ما آجرباید شوت کنن:lol:
بزنه فکر کنم عقل همه از جمله خودم سر جاش بیاد
آماده باش:hmm:
من چکاره بیدم؟
نگو الان شیدخت میاد اجرو میزنه تو ایکیو نداشته من

یکی مارو لوس خطاب میکنه....یکی مارو آجر پرت کن خطاب میکنه.....هعی;)جوانب خود را مشخص بنمایوود

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
قابل نداره:p

کی گفته پاس کردم؟؟؟!!:lol:

من اصنم لوس نیستم:hmm:به من چه که امتحانها رو انداختن جلو اعصاب نداری:lol:

تاکشی کلا تو کار پاک کردن و ویرایشی:D

ای بابا باز تو حرف زدی:hmm:به من چه که انتخابات با امتحانها تداخل پیداکرد:p

تاکشی میدونی که دیگه الان قوم ما آجرباید شوت کنن:lol:

آماده باش:hmm:

یکی مارو لوس خطاب میکنه....یکی مارو آجر پرت کن خطاب میکنه.....هعی;)جوانب خود را مشخص بنمایوود
تقصیر خودته یه چند ساعتی نبودی(همون چند ساعتی که به حرفه پیرمرده گوش نکردی ووقتی برگشتی دیدی پیری:lol:) بچه ها غیبتت رو کردن
مگه شوما ملت همیشه در صحنه نیستی پس همیشه در صحنه باش
..............................
راستی باشیدخت دیگه شوخی نکنید ها:hmm: مگه هم سنه شماس! الان دیگه پیر شده:blink: هم سن مادر بزرگتونه برید بامادر بزرگ خودتون شوخی کنید:rolleyes:

shidokht

Registered User
لایک‌ها
173
تقصیر خودته یه چند ساعتی نبودی(همون چند ساعتی که به حرفه پیرمرده گوش نکردی ووقتی برگشتی دیدی پیری:lol:) بچه ها غیبتت رو کردن
مگه شوما ملت همیشه در صحنه نیستی پس همیشه در صحنه باش
..............................
راستی باشیدخت دیگه شوخی نکنید ها:hmm: مگه هم سنه شماس! الان دیگه پیر شده:blink: هم سن مادر بزرگتونه برید بامادر بزرگ خودتون شوخی کنید:rolleyes:

دو روز وقت استراحتم بود نمیشد بیام.فقط موقع امتحان باید همیشه در صحنه (تایپیک) بود .که آخرشم درسو (خدایی نکرده زبونم لال)افتادیم بگیم تقصیر بچه های اینجا بود:p
آواتارم بد جوری تورو منقلب کرده ها:lol:

بالا