k-boy
Registered User
یادمه یه چی تو مایه های اجی مجی بودآخ گفتی ماشین حساببلد نیستم باهاش کارکنم که
![]()
پ.ن : گیر نیاوردی یادم بنداز بهت بگم . الان ماشین حساب در اختیارم نی !
یادمه یه چی تو مایه های اجی مجی بودآخ گفتی ماشین حساببلد نیستم باهاش کارکنم که
![]()
بهه ساعت 1 من اصن حواسم نبودتعطیلم ها :lol:راست میگه ... اینو سر جلسه فهمیدم :blink: از هر راهی که فرمولش یادم مونده بود رفتم
:| مارو باش داریم واسه کی روضه میخونیم ... همین احتمالشم من قاطی میکردم ... پاشو برو بخواب مارو الاف کردی همینام کافیته![]()
یادمه یه چی تو مایه های اجی مجی بود. دو تا دکمه میزدی یهو بهت واریانس میداد :blink:
پ.ن : گیر نیاوردی یادم بنداز بهت بگم . الان ماشین حساب در اختیارم نی !
عزیزم با این سه فصل کی ده گرفته که من بگیرم؟ ده ساعت دیگه همین موقع برگه جلومه دارم میزنم توی سر خودم:hmm:
عزیزم ، گلم ، زیادی زود اقدام کردی هانی ...
امتحان خوبی داشته باشی
:lol:الان بگو صب امتحانه عمو![]()
باو یه هفته س دارم میدرسمدو روز دو روز یه درس رو میخوندم،از صب تا شب از اتاقم درنیومدم
خب امروز و دیروز هم آمار بود که دیروز دعوا بود،امروز خوندم
دعا کن بچه لرد![]()
شوخی نگفتماا آمار بدترین درس برای من بعد از دروس عمومی ... همون 3 فصل بلدی بقیه رو هم خوندی ولی نتونستی باهاشون ارتباط برقرار کنی فقط چندتا مثال نگاه کن که تو فرمولا چی جاگذاری شده و به چه نامی
ببند و با خیال راحت بگیر بخواب دیگه الان وقت یادگیریش نیست وقتی تلاشتو کردی دیگه کافیه
من سرجلسه هر چی به ذهنم رسید نوشتم و حساب کردم همین کارو کن
امیدوارم ج بده
کم نیارتو میتونی دختر
لرد راس میگه . برو بگیر بخواب . کار با ماشین حسابم رو در ماشین حساب نوشته .باو یه هفته س دارم میدرسمدو روز دو روز یه درس رو میخوندم،از صب تا شب از اتاقم درنیومدم
خب امروز و دیروز هم آمار بود که دیروز دعوا بود،امروز خوندم
دعا کن بچه لرد![]()
باید کدت رو هم بزنی--تو صفحه پرداخت تقسیط یه کد به عنوان مشخصه بالا هست که قسمت بیشترش کد دانشجوییته--اونو باید تو کادر خودش کپی پیست کنیآقا كسي تونسته اين ترم پول تقسيط شهريه رو پرداخت كنه .
من كه هرچي ميزنم ميگه : لطفا ورودي ها را كنترل كنيد :blink:
همه رمز ها رو هم درست ميزنم . كارتم هم سالمه
آمار درس خطرناکیه چون سوالات متنوع زیادی داره.اگر می بینی مفاهیم رو قاطی کردی و از پس سوالات برنمیای نرو که معدل رو خراب می کنی و میفتی.اعتماد به نفس بیخودی فقط فاجعه باره.یک روزه از پس آمار نمیشه براومد..امید داشتن به استاد که نمره بده هم ریسک بزرگیه.
هرچی بیشتر میخووندم بیشتر فرمولا رو قاطی میکردم-الان4ترمه جرات نکردم برش دارم :دی
محاسبات رو حاجی گند زدم کاشکی اون پستت رو زودتر میدیدم و نمیرفتم سر جلسهسر جلسه کلا تو چرت بودم چون شب 1 ساعت هم نخوابیده بودم
تمام فرمولا رو تونستم تو 12 ساعت حفظ کنم ولی سر برگه خوابم برد
زد حال بدی خوردم![]()
خدا بگم چکارت نکنه:lol:نه دیگه یه بار دست یاری دراز میشه گلم
باید تا ترم بعد صبر کنی:دی
منم همین مشکل روداشتمآقا كسي تونسته اين ترم پول تقسيط شهريه رو پرداخت كنه .
من كه هرچي ميزنم ميگه : لطفا ورودي ها را كنترل كنيد :blink:
همه رمز ها رو هم درست ميزنم . كارتم هم سالمه
مشاهده پیوست 372385
قابل ندارهمنم پر نکردم فقط یه درس
نظرسنجی بانمره استاد قابل تغییره!:blink:
راستی اواتارت جالب بود فکر کردم جدیدی![]()
کی گفته پاس کردم؟؟؟!!:lol:خاموش کنم که دیگه نمیتونم شماره بدم :پی
معادلاتم میبینم که پاس کردی :دی
من اصنم لوس نیستم:hmm:به من چه که امتحانها رو انداختن جلو اعصاب نداری:lol:این حرف رو فقط یه دختر لوس میزنه :hmm:
پاشو برو نمره هاتو ببین اعصاب ندارمااا :grrr:![]()
تاکشی کلا تو کار پاک کردن و ویرایشیباروحیات حساس شیدوخ آشنایی ندارین الان میاد میبینه قاطی میکنه :lol:
ویرایش کنید تا نیومده
ای بابا باز تو حرف زدی:hmm:به من چه که انتخابات با امتحانها تداخل پیداکردنه اتفاقا نمره هام این دوتا که اومده خوب بوده!
ولی از این حرکتا خوشم نمیاد :hmm:
تاکشی میدونی که دیگه الان قوم ما آجرباید شوت کنن:lol:الان شیدخ میاد با آجر میزنه تو سرتون
آ -آع اگه نزد این خط آیکیو اهراد هم نشون :دی
آماده باش:hmm:بزنه فکر کنم عقل همه از جمله خودم سر جاش بیاد
من چکاره بیدم؟
نگو الان شیدخت میاد اجرو میزنه تو ایکیو نداشته من
تقصیر خودته یه چند ساعتی نبودی(همون چند ساعتی که به حرفه پیرمرده گوش نکردی ووقتی برگشتی دیدی پیری:lolقابل نداره
کی گفته پاس کردم؟؟؟!!:lol:
من اصنم لوس نیستم:hmm:به من چه که امتحانها رو انداختن جلو اعصاب نداری:lol:
تاکشی کلا تو کار پاک کردن و ویرایشی
ای بابا باز تو حرف زدی:hmm:به من چه که انتخابات با امتحانها تداخل پیداکرد
تاکشی میدونی که دیگه الان قوم ما آجرباید شوت کنن:lol:
آماده باش:hmm:
یکی مارو لوس خطاب میکنه....یکی مارو آجر پرت کن خطاب میکنه.....هعیجوانب خود را مشخص بنمایوود
تقصیر خودته یه چند ساعتی نبودی(همون چند ساعتی که به حرفه پیرمرده گوش نکردی ووقتی برگشتی دیدی پیری:lolبچه ها غیبتت رو کردن
مگه شوما ملت همیشه در صحنه نیستی پس همیشه در صحنه باش
..............................
راستی باشیدخت دیگه شوخی نکنید ها:hmm: مگه هم سنه شماس! الان دیگه پیر شده:blink: هم سن مادر بزرگتونه برید بامادر بزرگ خودتون شوخی کنید![]()
اگه دستم به کاربر عل عل 1991 برسه قطعا خفش خواهم کردhttp://f3.ptcdn.org/images/smilies2/angrysmiley.gif