Takesh-2
کاربر تازه وارد
وقتی جزوشو نیگاه میکنم آسون به نظر میاد ولی وقتی میرم سراغ تمرینایی که داره کلا به فکر حذف کردن میفتم
تمریناش سخته
حذف کن بـــــــا با
ترم بعد باهات کارمیکنم درعوض بیس میشی
وقتی جزوشو نیگاه میکنم آسون به نظر میاد ولی وقتی میرم سراغ تمرینایی که داره کلا به فکر حذف کردن میفتم
تمریناش سخته
حذف کن بـــــــا با
چی چیو حذف کنه؟؟؟؟؟
اشششتباه محض
حذف کن بـــــــا با
آخ آخ . اونقد از این تصمیما گرفتم :دیمیرم پاس میکنم ولی ترم دیگه بازم با هم کار میکنیم پایم قوی شه![]()
میرم پاس میکنم ولی ترم دیگه بازم با هم کار میکنیم پایم قوی شه![]()
:hmm:
اگه 10 سال تو دانشگاه بمونه ولی با معدل بالا بره بیرون بهتره تا اینکه سر موقع ولی با معدل زیر 15 بیاد بیرون همینجوری معدل دانشگا آزاد رو قبول ندارن چه برسه به معدل پایین
من پس چی بگم 4ترم شدم هنوز 15تا پاس نکردم خاله جانمنم از این تصمیما داشتم عمو
نتیجه ش این شد که الان ترم 8 شدم و هنوز 90 تا هم پاس نکردم
و دارم از خستگی از دانشگاه کلافه میشم
حاضرم 10 بشم بره
تو روح معدل و مدرک
حالا درسته هیچی نخوندم ولی فرق ساده و پیشرفته شو تشخیص میدم که!:blink: العان نصفه شبه و منم هیچی نخوندم...نه عناصر ترتیبی...نه عناصر حافظه...نه مدار ترکیبی و دیکودر و کوفت و...هزارد مال منطقی پیشرفتس
ایشون احتمالا منظورش منطقی سادس :دی
عاقااا پس این بحث مهارت!واینا چی میشه پس؟جواب خون شهدا رو کی میده؟؟!!یکی منو توجیه کنه!:wacko::hmm:
اگه 10 سال تو دانشگاه بمونه ولی با معدل بالا بره بیرون بهتره تا اینکه سر موقع ولی با معدل زیر 15 بیاد بیرون همینجوری معدل دانشگا آزاد رو قبول ندارن چه برسه به معدل پایین
بچه ها کسی خونشون سمت حافظ،جمهوری اینا هست؟
یک دونه سوال دارم از خدمتش![]()
باز شما دخترا راحت ترید اولویت استخدام با شماستحالا درسته هیچی نخوندم ولی فرق ساده و پیشرفته شو تشخیص میدم که!:blink: العان نصفه شبه و منم هیچی نخوندم...نه عناصر ترتیبی...نه عناصر حافظه...نه مدار ترکیبی و دیکودر و کوفت و...:grrr:
عاقااا پس این بحث مهارت!واینا چی میشه پس؟جواب خون شهدا رو کی میده؟؟!!یکی منو توجیه کنه!:wacko:
باز شما دخترا راحت ترید اولویت استخدام با شماست
حالا درسته هیچی نخوندم ولی فرق ساده و پیشرفته شو تشخیص میدم که!:blink: العان نصفه شبه و منم هیچی نخوندم...نه عناصر ترتیبی...نه عناصر حافظه...نه مدار ترکیبی و دیکودر و کوفت و...:grrr:
عاقااا پس این بحث مهارت!واینا چی میشه پس؟جواب خون شهدا رو کی میده؟؟!!یکی منو توجیه کنه!:wacko:
ما اونورترشیم.منطقه6 همه جاشو بلدم
اما هیچ گونه کمکی بت نمیکنم :hmm: هه هه هه:lol: یوه یوه یوه![]()
برو تو دیوار ببینم چ شکلی میشی؟Rookie مگه دختره:blink:بگو نیس وگرنه با مخ میرم تو دیوار
![]()
همه یکی پس از دیگری دارن تو زرد از آب درمیان که![]()
![]()
منم از تو کمک نخواستم
یوهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
شوما یه بار باحریرچی بردار تا بفهمی 18 یعنی چی؟!آره جون خودت
این درس رو بری بیرون دیگه لاش وا نمیشه تا............
نظرمن اگه تا لحظه امتحان دیدی زیر 15 میاری نرو
واقعا مدار منطقی درسیه که زیر 18 بیاری ,شهدا شرمنده ایم,