k-boy
Registered User
سیگنالمشاهده پیوست 373902امتحان چی داری کامی؟ :cap:![]()
راستی روکی دوختر از اب درومد:blink:. من یه چی تو مایه های راکی در نظر داشتم
سیگنالمشاهده پیوست 373902امتحان چی داری کامی؟ :cap:![]()
سیگنالمشاهده پیوست 373902
راستی روکی دوختر از اب درومد:blink:. من یه چی تو مایه های راکی در نظر داشتم![]()
سیگنالمشاهده پیوست 373902
راستی روکی دوختر از اب درومد:blink:. من یه چی تو مایه های راکی در نظر داشتم![]()
نرفتم بدمهرچی خوندم دیدم نمیفهمم
مثکه سخت هم بوده،هرکی رفت امتحان داد اومد حالش توی قوطی بود
![]()
ها دون پاشیدم! پیدات کردم سریع بوگو ببینم سیگنال سرفصلاشو بهمراه استادتون تا بگم باقی قضایاروسیگنالمشاهده پیوست 373902
تسلیت بگم ینی؟
قرار بود پسر باشه؟ یعنی همه اینجا دیفالت جنسیتشون پسره؟![]()
مگه راکی نبود من فکرکردم یکی باقد2متربا120کیلووزنش هستش که نوشته راکی:blink:منم راکی میخوندم![]()
با صدیقه غفرانی دارم . هیچیم حذف نکرده!ها دون پاشیدم! پیدات کردم سریع بوگو ببینم سیگنال سرفصلاشو بهمراه استادتون تا بگم باقی قضایارو
و آوانار.نچ
اینطور که من متوجه شدم براساس نام کاربری جنسیت تعریف میکنن :wacko:...
مگه راکی نبود من فکرکردم یکی باقد2متربا120کیلووزنش هستش که نوشته راکی:blink:
و آوانار.
منم راکی میخوندم
:| بچه ها شلوغش میکنن اونترم منم همینو میگفتن با اینکه خودشونم میدونستن سوالا در چه حده
ما با این دیونه داریم(سر الکس غرویان!)با صدیقه غفرانی دارم . هیچیم حذف نکرده!
و آوانار.
الان قاطی شد!وقتی دو تا O داره چجوری راکی میخوندین؟زبانا همه در حد آیلتس 15
نمیدونم،منکه هرچی خوندم اصن نمیفهمیدم،هیچیم نخوابیدم،پدرم درومد،منی که درس نمیخونم،سه بار(!!!) خوندم این جزوه رو.یعنی باید توی تاریخ ثبت بشه :hmm: من یه دور کامل برسم یه درس رو بخونم باید ثبت بشه،سه دور که دیگه باید بهم مدال بدن :hmm:
شما پسری؟ یا شمام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟سعی کنیم خیلی فکر نکنیم![]()
z دو واسه ما حذف کرد.ما با این دیونه داریم(سر الکس غرویان!)
مباحث شامل کتاب شومز ترجمه همین صدیقه فصل تبدیل فوریه وZرو بلتی یانه؟
مافصل 1-2-4رومیخونیم شما چطور؟
وقتی دو تا O داره چجوری راکی میخوندین؟زبانا همه در حد آیلتس 15
نمیدونم،منکه هرچی خوندم اصن نمیفهمیدم،هیچیم نخوابیدم،پدرم درومد،منی که درس نمیخونم،سه بار(!!!) خوندم این جزوه رو.یعنی باید توی تاریخ ثبت بشه :hmm: من یه دور کامل برسم یه درس رو بخونم باید ثبت بشه،سه دور که دیگه باید بهم مدال بدن :hmm:
زدی تو خال زبانم خوب نیست
تعداد دور همیشه نشونه عالی نیست ... شاید باید دیدت رو عوض میکردی
دیگه تموم شد
شما پسری؟ یا شمام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راس میگه . من تاحالا هیچ درسیو یه دورم تموم نکردم , ولی وضعیتمون مثل همه.زدی تو خال زبانم خوب نیست
تعداد دور همیشه نشونه عالی نیست ... شاید باید دیدت رو عوض میکردی
دیگه تموم شد
اوه اوه . افتادی ! برو حذف کن :|انقدر بچه ها درسای گولاخ دارن روم نشد بگم فردا صبح امتحان مدار الکتریکی 1 دارم اونم با علایی
چی می گی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم ؟؟؟؟؟؟؟؟یا ابرفضل همه دخترنایشون که مدتهاست اقرار کردن بانو هستند![]()
من کی گفتم مشکل دارم؟خواستم ببینم اگه مشگلی چیزی داشتی ازم بپرسیz دو واسه ما حذف کرد.
تبدیل فوریه رو هم دو روز دیگه ازم بپرس.