یک چیزای بیخودی بید مثل جدول حالت و از این علکی پلکیهامدار ترتیبی چی چیا بود؟شمارنده؟ :blink:
یک چیزای بیخودی بید مثل جدول حالت و از این علکی پلکیهامدار ترتیبی چی چیا بود؟شمارنده؟ :blink:
خوب پس دو روز دیگه ازت میپرسممن کی گفتم مشکل دارم؟خواستم ببینم اگه مشگلی چیزی داشتی ازم بپرسی
الکی واسه خودت نوشابه بازکردی ها:lol:
انقدر بچه ها درسای گولاخ دارن روم نشد بگم فردا صبح امتحان مدار الکتریکی 1 دارم اونم با علایی
چی می گی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم ؟؟؟؟؟؟؟؟یا ابرفضل همه دخترن
شما پسری؟ یا شمام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایشون که مدتهاست اقرار کردن بانو هستند![]()
انقدر بچه ها درسای گولاخ دارن روم نشد بگم فردا صبح امتحان مدار الکتریکی 1 دارم اونم با علایی
بابا شایعه پراکنی نکن یه اقا هستن!ایشون که مدتهاست اقرار کردن بانو هستند![]()
یک چیزای بیخودی بید مثل جدول حالت و از این علکی پلکیها
بابا شایعه پراکنی نکن یه اقا هستن!
اگه اونطوری باشه من خودمم کم کم دارم به خودم شک میکنم
عاقا این مدار یک هم واسه خودش داستانی داره ها
یک بارهنرستان یک بارکاردانی یک خوندیم واسه کنکور یک بارهم اینجا بهمون جبرانی دادن (تازه دراین بین مدار2روهم پاس کرده بودیم)اومدیم سرجلسه اون جوادخنگه سوالاروداده بود انگاریه چیزی درحد ناسا بود هم عرق میریختن توچله زمستون ازدست این جوات خنگه
امامزاده بیژن روچکار داری این نصفه شبی! من کی گفتم خانومم؟
ها خودشه!کرمدل؟![]()
عاقا این مدار یک هم واسه خودش داستانی داره ها
یک بارهنرستان یک بارکاردانی یک خوندیم واسه کنکور یک بارهم اینجا بهمون جبرانی دادن (تازه دراین بین مدار2روهم پاس کرده بودیم)اومدیم سرجلسه اون جوادخنگه سوالاروداده بود انگاریه چیزی درحد ناسا بود هم عرق میریختن توچله زمستون ازدست این جوات خنگه
اگه راست میگی بگو ببینم اسمش چیه؟این بچه لرد دوست جون خودمه:wub::wub::wub::wub::wub: یعنی دوست عزیزمو هم خودم نمیشناسم؟
:hmm:
امامزاده بیژن روچکار داری این نصفه شبی! من کی گفتم خانومم؟
یک خانوم باصاحب کارش وخانومش در ان واحد کتک کاری میکنه؟
یک خانوم مثل من ازکلمات دروازه غاری استفاده میکنه؟
یک خانوم شروع میکنه چرت وپرت گفتن به اساتید؟
نه اصلا چی فکرکردی؟ها؟
یه خانوم اینجا معامله خرید وفروش میکنه؟اونم این همه؟
اصلا دراخر میخوای...................:lol:
اگه راست میگی بگو ببینم اسمش چیه؟
عاقا ماپی برده بودیم ازقبلش ! اخه بنده خدا استاد خودمونم داشت عرق میریخت انقدر قاطی کرده بود ازدست جواتی میومد توکلاس دست 30نفر میرفت بالا واسه پرسیدن سوال.جبات یه جوری سوال میده که عمیقا پی به میزان جهالتت ببری
من اسم مردم رو لو نمیدم ، مگه من میرم از لرد بپرسم اسم تو چیه؟ :hmm:
از خودش بپرس،خودش هم قبلا گفته بود :hmm:
دست بردار غرغر : ))
قرار نیست اثبات جنسیت کنیم چون چیز مهمی نیست
از اینا بگذریم آمار گند زدی شبکه هم نرفتی بقیه رو چه میکنی؟؟![]()
بهت یادآوری کرد.عاقا ماپی برده بودیم ازقبلش ! اخه بنده خدا استاد خودمونم داشت عرق میریخت انقدر قاطی کرده بود ازدست جواتی میومد توکلاس دست 30نفر میرفت بالا واسه پرسیدن سوال