خب پس کشتی منو پسر.اسمش اینه گروه طرح میکنه!
زنده ای که هنوز.
عمل کشتن ناموفق بود :دی
خوب گروه طرح کنه یعنی هماهنگه دیگه
خب پس کشتی منو پسر.اسمش اینه گروه طرح میکنه!
آقا با بچه مردم چیکار داری . بزار بره درسشو بخونهشاید
ولی کلا حدود سوالا معلومه میتونن نزدیک به سوالا سوال بدن
تهرانچی من هم ریاضی داشتم سوالای امتحان عین جزوش بود ولی گروه طرح کرده بود
آقا با بچه مردم چیکار داری . بزار بره درسشو بخونه
ببین من تکشو ناامید کردم , رفت یوزرشو طی یک عملیات انتحاری نابود کرد!
یعنی یه آدم با تجربه هم نیست که دیفرانسیلشو پاس کرده باشه بگه؟!ترم پیش که عین جزوه بود گروهی درکارنبود.کاری نکنید منم برم خودکشی کنم با تاکشی از جزیره دست تکون بدیم
منتظر 4امین باید باشیمکابوی توصیه می کرد یا نه تو آخرش می خوابیدی.
به خاطر اسپم کردن بن میشی؟بشین بخون تا هم درسا رو پاس کنی هم بن نشی.منتظر Takesh-3 هستیم.
این صحبتت نشون میده که ترم اولی هستی که هیچ انگار تازه اومدی دانشگاه ثبت نام کردی!نخیرم هماهنگ کجا بود جو سازی نکن.دانشمند عین جزوش میده میدونم .اما از تمریناشم میده یا نه؟!بعدشم مگه ثلث سوم کلاس سوم راهنماییه هماهنگ باشه.هراستادی سوالاشو خودش طرح میکنه
من امتحان دادم افتادم
خودکشی جز گناه های کبیره است.حداقل بزار یکی دیگه بکشتت که تو جزیره لدت ببری :پی
خدایی امتحانت عین جزوه بود یانه؟وقتی سوالارو دیدی احساس کردی استادت سوالارو دراورده یا نه؟
این صحبتت نشون میده که ترم اولی هستی که هیچ انگار تازه اومدی دانشگاه ثبت نام کردی!
امتحانات گروه ریاضی هماهنگه مگه درموارد خاص که توضیحات داره که ازحوصله جمع خارجه
میشه گفت عین 2 رو کرده بودن 3
همین
کلا سر امتحان دچار فراموشی مزمن بودم
اولشو بهم میدادی تا اخر میرفتم :دی
خیر به پیوسته یاناپیوسته بودن ربطی نداره من خودمم ناپیوسته هستم!دیفرانسیل ترم پیش با صمد رشید داشتم عین جزوه بود پس چرا؟؟شایدما ناپیوسته ایم اینجوریم
خیر به پیوسته یاناپیوسته بودن ربطی نداره من خودمم ناپیوسته هستم!
سوالات دیفرانسیل-ریاضی مهندسی ومحاسبات عددی هماهنگه چون شماره کد درس واسه همه یکی هستش(نشون به اون نشون که موقع انتخاب میبینی ازهرکدوم هزارتاکدکلاس موجوده واگه سرکلاس باشی جمعی ازپیوسته هاروتوکلاس میبینی وناپیوسته ها به تعداد انگشتان یک دست کلاغ هستن!)
پس هماهنگه
امادروسی مثل ریاضی 2 برای پیوسته وناپیوسته فرق میکنه حتی کدشم فرق میکنه!
پس هماهنگه
کد درستون یکی بود؟؟؟رباضی2 ما با ریاضی 2 بقیه فرق میکرد.
یام نیست . ولی موقع انتخاب واحد کلاس با بقیه کلاسا باز میشد و استاد 3 تا کد کلاس داشت.کد درستون یکی بود؟؟؟
راستی شیدخت قبل خودکشی کد دیفرانسیلتون 3038 هستش؟ اگه اره باید بگم هماهنگه
حالا خودکشی رو شروع بفرما
درضمIcan speak Azaree, just English!!!!
یام نیست . ولی موقع انتخاب واحد کلاس با بقیه کلاسا باز میشد و استاد 3 تا کد کلاس داشت.
روز و ساعت امتحانم با بقیه یکی بود ولی سوالای ما فرق میکرد!
پس حرومت(چی؟نمیدونم)3006هاهاها
نخیرم بعدشم محاسباتم سوالارم استادم طرح کرده بودتشم !!!