• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

shidokht

Registered User
لایک‌ها
173
پس حرومت(چی؟نمیدونم:D)
مگه رشتت چی هستش؟
والا ماناپیوسته بودیم همش با پیوسته ها یکی بود اشکم درامد تامحاسبات ودیفرانسیل روپاس کردم
اگه اون طوره بشین جزوه استاد روبخون 20شدنت روشیرینی بده!

پرتقال شناسی.داشتم همین کارو میکردم که بحث گروه رو راه انداختی.....نمیزاری آدم تمرکز داشته باشه :p

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
عین من!دلیلشم این بود تمرین نکردم.اگه تا دوازدهم امتحان نداری بشین کل جزوتو واسه خودت بنویس حل کن بنویس حل کن حل کن بنویس حل کن بنویس بنویس حل کن

معادلات این ترم ندارم :پی
2 ساله معادلات بر نداشتم
تابستون حسش نیست
ترم دیگه هم هسش نیست
میره برای ترم 8 :دی

Takesh-3

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
34
من ساعت تقریبا 2 بود که دیگه غش کردم اصن یادم نبود پستی رو که گزاشته بودم
جالبه بدونید چون شب قبلش به مادرم گفته بودم حتمی بیدارم کن چون میدونستم ساعت 3-4 بخوابم دیگه پا نمیشم مادرمم ساعت 5-6 بود بیدارم کرد هی تو عالم خواب و بیدار میخاستم بگم ول کن ماوو نمیرم که یهو یه نیرویی از درون گفت تو میتونی پسر تو مسیر رفتن اون یه فصل و نیم هم میخونی(اصن من خدای توانستنم :دی) خلاصه نمیدونم کدوم خری بود تو وجودم که گفت پاشو برو مارو جوگیر کرد کله صبی آماده شدیم بزنیم بیرون و از کرج هلک و هلک رفتیم و خلاصه تا دم تاکسی های بهارستان دانشگاه داشتم بکوب میخوندم که متاسفانه فقط تونستم مرور کنم و اون خری که تو وجودم بود دوباره ندا داد که یا ایهل### همانا نتیجه محاسبات آمده و افتادی و اگه اینم بیفتی مشروطی و....ریسک نکن که .......
خلاصه از همون راهی که رفته بودم برگشتم :دی
این بود داستان ما
------------------------------
این یوزرمم هم نمیدونم کی باهام لج کرده چون من آدم درستکاری هستم -به باعث و بانیش پیام دادم تا ببینم چی میشه شمام برید از خوبی های تمام نشدنی من تعریف کنید بلکم دست از سر ما بردارن

shidokht

Registered User
لایک‌ها
173
جالبه بدونید چون شب قبلش به مادرم گفته بودم حتمی بیدارم کن چون میدونستم ساعت 3-4 بخوابم دیگه پا نمیشم مادرمم ساعت 5-6 بود بیدارم کرد هی تو عالم خواب و بیدار میخاستم بگم ول کن ماوو نمیرم که یهو یه نیرویی از درون گفت تو میتونی پسر تو مسیر رفتن اون یه فصل و نیم هم میخونی(اصن من خدای توانستنم :دی) خلاصه نمیدونم کدوم خری بود تو وجودم که گفت پاشو برو مارو جوگیر کرد کله صبی آماده شدیم بزنیم بیرون و از کرج هلک و هلک رفتیم و خلاصه تا دم تاکسی های بهارستان دانشگاه داشتم بکوب میخوندم که متاسفانه فقط تونستم مرور کنم و اون خری که تو وجودم بود دوباره ندا داد که یا ایهل### همانا نتیجه محاسبات آمده و افتادی و اگه اینم بیفتی مشروطی و....ریسک نکن که .......
این بود داستان ما
این یوزرمم هم نمیدونم کی باهام لج کرده چون من آدم درستکاری هستم -به باعث و بانیش پیام دادم تا ببینم چی میشه شمام برید از خوبی های تمام نشدنی من تعریف کنید بلکم دست از سر ما بردارن

داستانک بود!ازوناکه اولش با ذوق میخونی بعد آخرش دپرس میشی!! بزنم لهت کنم تاکشی :-/
فقط و فقط دلم واسه خوابه ساعت پنج سوخت که به فنا رفت....اون خره اول من بودم درست حرف بزن بی ادبیات!!!

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
داستانک بود!ازوناکه اولش با ذوق میخونی بعد آخرش دپرس میشی!! بزنم لهت کنم تاکشی :-/
فقط و فقط دلم واسه خوابه ساعت پنج سوخت که به فنا رفت....اون خره اول من بودم درست حرف بزن بی ادبیات!!!
خر به معنی بزگ منظورش بوده :پی

junior_br

Registered User
لایک‌ها
246
این بود داستان ما

داداش 1 توسیعه برادرانه بهت میکنم خوب بهش فکر کن
شما با این وضعی که داری ادامه میدی کارت به 20 ترم میکشه و موهات مثل دندونات سفید میشه تو این خراب شده از من میشنوی ماهی هر وقت از آب بگیری تازس برو انصراف بده و برو به زندگیت برس شما رفتی سخت ترین رشته موجود تو دفترچه رو زدی حالا رو چه حساب نمیدونم شاید اطرافیان بهت گفتن برق کلاس داره ولی فکر جونتو نکردن این وسط شما که الان تو ریاضی2 و محاسبات گیری مطمئن باش به دروس تخصصی برق نمیرسی اگر هم برسی جون سالم به در نمیبری و جان به جان آفرین تسلیم میکنی
به طنز گونه صحبتم توجه نکن حرفم باهات کاملا جدی بود روش فکر کن

alal1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
این بود داستان ما
اقلا میرفتی نماز خونه دانشگاه میخوابیدی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اقلا میرفتی نماز خونه دانشگاه میخوابیدی
آخ اونقد از این سوژه ها دیدم . طرف از ساعت 7:30 میاد دانشگاه تو نمازخونه میگیره میخوابه تا 10:blink:
کلا برنامش همینه ها ! تو خونه نمیتونه بخوابه!

@takesh
hosseinpro دستوره بنتو داده؟:D احتمالا تا چندروزه آینده بیام پیشت:rolleyes:

shidokht

Registered User
لایک‌ها
173
شما با این وضعی که داری ادامه میدی کارت به 20 ترم میکشه و موهات مثل دندونات سفید میشه تو این خراب شده از من میشنوی ماهی هر وقت از آب بگیری تازس برو انصراف بده و برو به زندگیت برس شما رفتی سخت ترین رشته موجود تو دفترچه رو زدی حالا رو چه حساب نمیدونم شاید اطرافیان بهت گفتن برق کلاس داره ولی فکر جونتو نکردن این وسط شما که الان تو ریاضی2 و محاسبات گیری مطمئن باش به دروس تخصصی برق نمیرسی اگر هم برسی جون سالم به در نمیبری و جان به جان آفرین تسلیم میکنی
توصیه *
بهتره که موقع امتحانها بهم دیگه امید بدیم :)
من نمیدونم چرا تاکشی از مشروط شدن میترسه.مشروط شدن یعنی یه کمیسیون برات میزارن که دوباره ادامه به تحصیل بدی........به نظره من هوش و استعدادشو داره .خواستن توانستن است !! هیچ وقت نباید دست از تلاش کشید.ما هیچ کدوم جای هم دیگه نیستیم.

Takesh-3

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
34
خوب آخه با توجه به مشغله هایی که دارم مطمئنم بیام بیرون دیگه حتی آزاد جعفرآباد سوفلا هم نمیرم و معمولا کسایی که وضعیت منو داشتن پشیمون شدن از انصراف
و اینکه انصراف مال کسیه که در توانش نیست و اون رشته از حد مغزش فراتره :دی ولی شاید باورت نشه درصد زیادی از حرصی که میخورم اینه که چرا منی که تو 6 ساعت خوندن در حالی که جزوه ریاضی رو هم حتی ندارم اینقدر خوب متوجه میشم اون قسمت ها رو چرا تو طول سال نمیخونم ؟ این خیلی عذابم میده وگرنه وقتی داشتم انتگرال های چندگانه و...رو میخوندم میخاستم به حال خودم که فکر میکردم اینا سختن و متوجه نمیشم گریه کنم
----------------------------
حالا به جای نصیحت که ترک تحصیل کنم راهی بلدید سیستم رو عوض کنم بشه در طول ترم مستمر بخونم - کسی نجربه کرده
به نظرت برم روانشناس :دی

Takesh-3

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
34
آخ اونقد از این سوژه ها دیدم . طرف از ساعت 7:30 میاد دانشگاه تو نمازخونه میگیره میخوابه تا 10:blink:

@takesh
شورش رو دیگه در اوردن خدایی
-تقصیر منه که............................

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

الان منو برداشته محروم تجاری کرده هیشکی ندونه فکر میکنه کلاه برداری چیزی کردم -آخه معنی نداره
طرف میاد کلی یوزر مختلف درست میکنه و سر ملت رو کلاه گشاد میزاره
( نمونش اون یارو خسرو که یادته؟) مدیرا فقط پست پاک میکنن بعد به منکه میرسن یادشون میفته باید یه خودی نشون بدن--
بهش پیام دادم اگه نتیجه نده به یوزر احسان پیام میدم
باز جواب نده دست به عملیات انتحاری میزنم و.....
جواب نمیده.
ارزش اصرار کردن نداره.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بابا این چی بود وسط امتحانا گفتی تاکش روحیش لطیفه!
تاکش دردوره کاردانی کنترات 20واحد ورمیداشت پایان ترم 20تاپاس کرده تحویلت میداد(من میشناسمش با با)
تاکش خودت راهش رومیدونی فقط عمل کردن میخواد
خواندن درطول ترم

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
پرتقال شناسی.داشتم همین کارو میکردم که بحث گروه رو راه انداختی.....نمیزاری آدم تمرکز داشته باشه :p
پرتقال! خوبه ویتامیٍن ث هم داره دراینده اینده شغلی خوبی هم داره
میفرستمت میدون کارشناس پرتقال بشی حقوقشم بد نیست!

junior_br

Registered User
لایک‌ها
246
توصیه *
بهتره که موقع امتحانها بهم دیگه امید بدیم :)
من نمیدونم چرا تاکشی از مشروط شدن میترسه.مشروط شدن یعنی یه کمیسیون برات میزارن که دوباره ادامه به تحصیل بدی........به نظره من هوش و استعدادشو داره .خواستن توانستن است !! هیچ وقت نباید دست از تلاش کشید.ما هیچ کدوم جای هم دیگه نیستیم.

اولا غلط املایی گرفتن کار دبستانی هاست که تازه نوشتن یاد گرفتن وقتی میگم بعضیاتون هنوز تو کودکی گیرین همینه
دوما امید واحی دادن عین دشمنی میمونه
سوما شما خودتو نه با تاکش نه با هیچ پسر دیگه ای مقایسه نکن شما تا 60 ترم دیگه هم میتونی دوره لیسانس بخونی و نه مشکل سربازی داری نه تو هیچ برهه ای از زندگیت مجبور نیستی خرج خودت یا کسه دیگه ایو بدی
چهارما شما وقتی نمیدونی رشته برق چی هست و سختیش در چه حدیه نسخه واسه کسی نپیچ
بنابراین تو صحبتهایه مردونه دخالت نفرما

خوب آخه با توجه به مشغله هایی که دارم مطمئنم بیام بیرون دیگه حتی آزاد جعفرآباد سوفلا هم نمیرم و معمولا کسایی که وضعیت منو داشتن پشیمون شدن از انصراف
و اینکه انصراف مال کسیه که در توانش نیست و اون رشته از حد مغزش فراتره :دی ولی شاید باورت نشه درصد زیادی از حرصی که میخورم اینه که چرا منی که تو 6 ساعت خوندن در حالی که جزوه ریاضی رو هم حتی ندارم اینقدر خوب متوجه میشم اون قسمت ها رو چرا تو طول سال نمیخونم ؟ این خیلی عذابم میده وگرنه وقتی داشتم انتگرال های چندگانه و...رو میخوندم میخاستم به حال خودم که فکر میکردم اینا سختن و متوجه نمیشم گریه کنم
----------------------------
حالا به جای نصیحت که ترک تحصیل کنم راهی بلدید سیستم رو عوض کنم بشه در طول ترم مستمر بخونم - کسی نجربه کرده
به نظرت برم روانشناس :دی

ببین دوست عزیز اول اینو بهت بگم که همه چی درس و دانشگاه نیست این یه تفکر پوچه که دخترا دارن من خودم یکی از دوستایه دوران هنرستانم دیپلم گرفت و رفت سراغ کار الان اون زن گرفته و یه خونه رهن کرده یه خونه مهر هم ثبت نام کرده یه ماشین هم داره همش هم خودش تلاش کرده و بدست اورده پس ببین راه موفقیت فقط از دانشگاه رد نمیشه
اما واسه ادامه دادن باید جدی تصمیم بگیری از همون روز اول ترم درس بخونی نمیدونم شاغلی یا نه اما اگه هستی باید از تفریح و خوابت تو طول ترم بزنی بچسبی به درس و با استاد پیش بری اگر هم که شاغل نیستی دیگه بهونه ای نداری واسه وقت نداشتن
در کل همه چی به خودت بستگی داره باید خودت بخوای

shidokht

Registered User
لایک‌ها
173
جواب وصا اومده واسه تو؟
نه
اولا غلط املایی گرفتن کار دبستانی هاست که تازه نوشتن یاد گرفتن وقتی میگم بعضیاتون هنوز تو کودکی گیرین همینه
دوما امید واحی دادن عین دشمنی میمونه
سوما شما خودتو نه با تاکش نه با هیچ پسر دیگه ای مقایسه نکن شما تا 60 ترم دیگه هم میتونی دوره لیسانس بخونی و نه مشکل سربازی داری نه تو هیچ برهه ای از زندگیت مجبور نیستی خرج خودت یا کسه دیگه ایو بدی
چهارما شما وقتی نمیدونی رشته برق چی هست و سختیش در چه حدیه نسخه واسه کسی نپیچ
بنابراین تو صحبتهایه مردونه دخالت نفرما

مردم از خنده . انقد با بغض حرف نزن نگرانت شدم الان زنده ای؟!!:lol:هر خطش معلومه انرژی مضاعف گذاشتی .........(دانشجوی مملکت...!!) هعی:)
من نمیدونم دلیل این همه دشمن چیه:lol:چرا اینجورین ملت

Takesh-3

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
34
به خوودا من راضی نیستم به خاطر من با هم دعوا کنید:D
من متعلق به همه هستم - حالا الویت با خانوماس الول تعلق میگیرم به شیدخ بعد کارش تمموم شد در خدمت دادا جونیور هستیم:lol:

alal1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48

@takesh
فقط خواستی بیای یه خبر بده گاوی گوسفندی خروسی جلو پات بزنم زمین

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
مردم از خنده . انقد با بغض حرف نزن نگرانت شدم الان زنده ای؟!!:lol:هر خطش معلومه انرژی مضاعف گذاشتی .........(دانشجوی مملکت...!!) هعی:)
من نمیدونم دلیل این همه دشمن چیه:lol:چرا اینجورین ملت
بد برداشت میکنی . کسی با کسی دشمن نیست اینجا . :)
ولی این سربازی که میگه جدا مزخرفترین مسئلس برای ما .
3 ماه آموزش نه 6 ماه , اصلا 10 ماه ! ببرین آموزش بزنین لت و پار کنین . آخه 2 سال از عمر آدمو میسوزونن!!!

بالا