توصیه *
بهتره که موقع امتحانها بهم دیگه امید بدیم
من نمیدونم چرا تاکشی از مشروط شدن میترسه.مشروط شدن یعنی یه کمیسیون برات میزارن که دوباره ادامه به تحصیل بدی........به نظره من هوش و استعدادشو داره .خواستن توانستن است !! هیچ وقت نباید دست از تلاش کشید.ما هیچ کدوم جای هم دیگه نیستیم.
اولا غلط املایی گرفتن کار دبستانی هاست که تازه نوشتن یاد گرفتن وقتی میگم بعضیاتون هنوز تو کودکی گیرین همینه
دوما امید واحی دادن عین دشمنی میمونه
سوما شما خودتو نه با تاکش نه با هیچ پسر دیگه ای مقایسه نکن شما تا 60 ترم دیگه هم میتونی دوره لیسانس بخونی و نه مشکل سربازی داری نه تو هیچ برهه ای از زندگیت مجبور نیستی خرج خودت یا کسه دیگه ایو بدی
چهارما شما وقتی نمیدونی رشته برق چی هست و سختیش در چه حدیه نسخه واسه کسی نپیچ
بنابراین تو صحبتهایه مردونه دخالت نفرما
خوب آخه با توجه به مشغله هایی که دارم مطمئنم بیام بیرون دیگه حتی آزاد جعفرآباد سوفلا هم نمیرم و معمولا کسایی که وضعیت منو داشتن پشیمون شدن از انصراف
و اینکه انصراف مال کسیه که در توانش نیست و اون رشته از حد مغزش فراتره :دی ولی شاید باورت نشه درصد زیادی از حرصی که میخورم اینه که چرا منی که تو 6 ساعت خوندن در حالی که جزوه ریاضی رو هم حتی ندارم اینقدر خوب متوجه میشم اون قسمت ها رو چرا تو طول سال نمیخونم ؟ این خیلی عذابم میده وگرنه وقتی داشتم انتگرال های چندگانه و...رو میخوندم میخاستم به حال خودم که فکر میکردم اینا سختن و متوجه نمیشم گریه کنم
----------------------------
حالا به جای نصیحت که ترک تحصیل کنم راهی بلدید سیستم رو عوض کنم بشه در طول ترم مستمر بخونم - کسی نجربه کرده
به نظرت برم روانشناس :دی
ببین دوست عزیز اول اینو بهت بگم که همه چی درس و دانشگاه نیست این یه تفکر پوچه که دخترا دارن من خودم یکی از دوستایه دوران هنرستانم دیپلم گرفت و رفت سراغ کار الان اون زن گرفته و یه خونه رهن کرده یه خونه مهر هم ثبت نام کرده یه ماشین هم داره همش هم خودش تلاش کرده و بدست اورده پس ببین راه موفقیت فقط از دانشگاه رد نمیشه
اما واسه ادامه دادن باید جدی تصمیم بگیری از همون روز اول ترم درس بخونی نمیدونم شاغلی یا نه اما اگه هستی باید از تفریح و خوابت تو طول ترم بزنی بچسبی به درس و با استاد پیش بری اگر هم که شاغل نیستی دیگه بهونه ای نداری واسه وقت نداشتن
در کل همه چی به خودت بستگی داره باید خودت بخوای