• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
احتمالا برداشته و زنده نمونده ...

امضاااات :D : )) :thumbsup:
کجا میخوای بری بی خبر؟؟!!!...اصن برو...ولی گیتارو با خودت نبررررر;)
راستی 1 سوال: این قانونی که میگفت اگه 1درسو بیفتیم دفعه ی بعد که برداریم اگه بالای 15 شیم نمره اولیو حذف میکنن! همچنان پابرجاست؟؟؟؟؟؟از چ ورودیایی به بعد اعمال میشه؟؟؟
با تشکر.جمعی از دانشجویان نمونه:D

junior_br

Registered User
لایک‌ها
246
بچه ها برا مدار 2 این فتح آبادی امتحانشو چجوری میگیره خودش که میگه 20 درصد سخت تر از مثالاشه راس میگه:rolleyes:

اونی که خر میزنه و مدارو خورده 15-16 بیشتر نمیتونه بگیره حالا با این تفاسیر ببین چند میشی
البت پاسیش زیاده 10 زیاد داره

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
کجا میخوای بری بی خبر؟؟!!!...اصن برو...ولی گیتارو با خودت نبررررر;)
راستی 1 سوال: این قانونی که میگفت اگه 1درسو بیفتیم دفعه ی بعد که برداریم اگه بالای 15 شیم نمره اولیو حذف میکنن! همچنان پابرجاست؟؟؟؟؟؟از چ ورودیایی به بعد اعمال میشه؟؟؟
با تشکر.جمعی از دانشجویان نمونه:D
من خونده بودم نوشته بود ورودی های 91 و بعد از ان تازه همین هم که قانونه رو پرسیدم گفتن ما اینجا همچین چیزی نداریم .جدبدا نمی دونم عوض شد یا نه

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
من خونده بودم نوشته بود ورودی های 91 و بعد از ان تازه همین هم که قانونه رو پرسیدم گفتن ما اینجا همچین چیزی نداریم .جدبدا نمی دونم عوض شد یا نه

تشکرات...
ولی خب من بددددبخت شدم که اینطوری !:(حالا چطوری این شاهکار خلقتمو جبران کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm: :hmm:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
تشکرات...
ولی خب من بددددبخت شدم که اینطوری !:(حالا چطوری این شاهکار خلقتمو جبران کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm: :hmm:
حرص نخور کارنامه بی شاهکار کارنامه نیست بچه های اینجا به جز یکی 2 نفر بعید می دونم شاهکار نداشته باشن بعضیا که کلن شاهکارن(الان همه به خودشون می گیرن):lol:. حالا شاهکار جه درسیه؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان خودکار های کنکو مال چه کشوریه؟ کانادا یا چین؟

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112

ماله کانادا ولی تمام اجناس جهان در چین تولید میشه مگه اینکه خلافش ثابت بشه حتی جدیدا آدمارم از اونجا میارن تو زرد از آب در میان:p

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
بچه ها برا مدار 2 این فتح آبادی امتحانشو چجوری میگیره خودش که میگه 20 درصد سخت تر از مثالاشه راس میگه:rolleyes:

یکی از افتخارات من مدار داشتن با بز چلو بوده و باید ابراز کنم دهانت به طرز فجیعی راه شوسه خواهد شد
تزویج مزویج زیاد بخون که .............
نمونه سوالاشو پیدا کن حتما وگرنه مثل من کپ میزنی :( من رفتم 15 بگیرم ازش شم 6 :(
(البته کلا 20 ساعت نخونده بودم :دی)

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
ماله کانادا ولی تمام اجناس جهان در چین تولید میشه مگه اینکه خلافش ثابت بشه حتی جدیدا آدمارم از اونجا میارن تو زرد از آب در میان:p

آره اتفاقا یه تاپیک براش بود که از چین دارن زن چینی وارد میکنن -- :دی

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
حرص نخور کارنامه بی شاهکار کارنامه نیست بچه های اینجا به جز یکی 2 نفر بعید می دونم شاهکار نداشته باشن بعضیا که کلن شاهکارن(الان همه به خودشون می گیرن):lol:. حالا شاهکار جه درسیه؟
هنوز نمرش نیومده ولی یقین دارم وقتی بیاد کارنامه عطرآگین میشه!حالا نمرش اومد میگم چ درسیه دوباره با بچه ها ریکاوریم کنین!:D

هر کودوم حرفش تو جدول دراومده:lol: (فک کنم پستای دیوید رو زیاد خوندم منم نمکدون شدم!!:lol: )

با کی بودی؟؟ها؟راستشو بگو...:ph34r2:
نمیدونم چرا یه ندایی درونم میگه : مهندس کظم غیظ کن!...حالا موندم به ندای درونم بگم خفه شه بعد من بدونمو تو یا بهش بگم به اندرز و نصیحش محترمانه ادامه بده؟؟تو بگو:medieval::medieval:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
هنوز نمرش نیومده ولی یقین دارم وقتی بیاد کارنامه عطرآگین میشه!حالا نمرش اومد میگم چ درسیه دوباره با بچه ها ریکاوریم کنین!:D

هر کودوم حرفش تو جدول دراومده:lol: (فک کنم پستای دیوید رو زیاد خوندم منم نمکدون شدم!!:lol: )

نمیدونم چرا یه ندایی درونم میگه : مهندس کظم غیظ کن!...حالا موندم به ندای درونم بگم خفه شه بعد من بدونمو تو یا بهش بگم به اندرز و نصیحش محترمانه ادامه بده؟؟تو بگو:medieval::medieval:

حرف سومش نمشاهده پیوست 377530 .میخواستم بدونم اگر برای کاناداست برم یه بسته بخرم تا گرون نشده اگر مال چینه که هیچ :lol:. دیوید توی دلش هیچی نیست مثل مغزش خالیه جیبش رو دیگه نمی گم .:p

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
حرف سومش ن ;).1.میخواستم بدونم اگر برای کاناداست برم یه بسته بخرم تا گرون نشده اگر مال چینه که هیچ :lol:.2. دیوید توی دلش هیچی نیست مثل مغزش خالیه خالیه جیبش رو دیگه نمی گم .:p
1.ینی اگه مسئولین یک دهزارم مدیریت بحران تو رو داشتن الان با فاصله ی زیادی از آلمان در صدر کشورهای توسعه یافته بودیم!!!(تکبیـــــــــــــــر!);)
2.:lol: وایسا بیاد بنده خدا از خودش دفاع کنه!

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112

نمیدونم چرا یه ندایی درونم میگه : مهندس کظم غیظ کن!...حالا موندم به ندای درونم بگم خفه شه بعد من بدونمو تو یا بهش بگم به اندرز و نصیحش محترمانه ادامه بده؟؟تو بگو:medieval::medieval:[/QUOTE]
الان میگی نمکدون تیکست دیگه باشه
منظورم همونی بود که تاکشی گفت روم نمیشد بگم بخدا:D

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
حرف سومش نمشاهده پیوست 377530 .میخواستم بدونم اگر برای کاناداست برم یه بسته بخرم تا گرون نشده اگر مال چینه که هیچ :lol:. دیوید توی دلش هیچی نیست مثل مغزش خالیه جیبش رو دیگه نمی گم .:p
د اگه جیبم خالی نبود که تورو از شصت پات آویزون میکردم در ضمن مغز کسی خالیه که پروژه میده بعد 6 نمره ازش کم میشه:p

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
د اگه جیبم خالی نبود که تورو از شصت پات آویزون میکردم در ضمن مغز کسی خالیه که پروژه میده بعد 6 نمره ازش کم میشه:p
به علت بعضی مسائل منشوری جوابت رو اینجا نمی گم در ضمن جواب اولیت ربطی نداشت جیب کی پره؟ تازه مگه من گفتم جیبت خالیه ؟ گفتم نمی گم(منظورم ک.م بود) دیدمت یادم بنداز از خجالتت در بیام 718.gif در ضمن باید جمله دومت رو اصلاح کنم مغز اونی خالیه که بهش پروژه می دی بجای اضافه کردن نمره کم می کنه

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
به علت بعضی مسائل منشوری جوابت رو اینجا نمی گم در ضمن جواب اولیت ربطی نداشت جیب کی پره؟ تازه مگه من گفتم جیبت خالیه ؟ گفتم نمی گم(منظورم ک.م بود) دیدمت یادم بنداز از خجالتت در بیام مشاهده پیوست 377543

هر کی حرفشو اینجا نزنه بیرونم که:medieval:
تو که پیر جیب منو در آوردی معتاد کارت ملی

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822

منظورم همونی بود که تاکشی گفت روم نمیشد بگم بخدا:D[/QUOTE]
نه دیگه الان من باهات هیچ کاری ندارم!!!!;) خو زودتر میگفتی پسر خووووووووب...نمیدونی من الان چقد دلمشغولی و دغدغه ی ذهنی دارم؟+نمیدونی امتحان بعدیم با عزته؟ نمیدونی...بگذریم در هر صورت شرمنده:blush:حلالمون کن!!:)

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
منظورم همونی بود که تاکشی گفت روم نمیشد بگم بخدا:D
نه دیگه الان من باهات هیچ کاری ندارم!!!!;) خو زودتر میگفتی پسر خووووووووب...نمیدونی من الان چقد دلمشغولی و دغدغه ی ذهنی دارم؟+نمیدونی امتحان بعدیم با عزته؟ نمیدونی...بگذریم در هر صورت شرمنده:blush:حلالمون کن!!:)[/QUOTE]

من اول با فتح آبادی مدار دارم بعدیش با عزته که غلط بکنم برم البته بلا نسبت شما:lol:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
نه دیگه الان من باهات هیچ کاری ندارم!!!!;) خو زودتر میگفتی پسر خووووووووب...نمیدونی من الان چقد دلمشغولی و دغدغه ی ذهنی دارم؟+نمیدونی امتحان بعدیم با عزته؟ نمیدونی...بگذریم در هر صورت شرمنده:blush:حلالمون کن!!:)

من اول با فتح آبادی مدار دارم بعدیش با عزته که غلط بکنم برم البته بلا نسبت شما:lol:

شما دوتا با عزت چی دارید ؟ ساختمان داده ؟؟!

بالا