alexp2
Registered User
- نوشتهها
- 1,286
- لایکها
- 2,372
بله هر 3 تامون که دیوید شرکت نمی کنه ولی من و روکی احتمالا شرکت می کنیم و ...شما دوتا با عزت چی دارید ؟ ساختمان داده ؟؟!
بله هر 3 تامون که دیوید شرکت نمی کنه ولی من و روکی احتمالا شرکت می کنیم و ...شما دوتا با عزت چی دارید ؟ ساختمان داده ؟؟!
بله هر 3 تامون که دیوید شرکت نمی کنه ولی من و روکی احتمالا شرکت می کنیم و ...
خدارو شکر باز یه بلانسبت گفتی...دستت درد نکنه!:eh:من اول با فتح آبادی مدار دارم بعدیش با عزته که غلط بکنم برم البته بلا نسبت شما:lol:
من قطعا شرکت میکنم!اصولا این مردم همیشه در صحنه که میگن منم!ولی خب بعد امتحانو هیچ وخت تضمین نمیکنم...راحت باش اون سه نقطه رو بگو که فرجام لایتغیر ماست:blink::lol:بله هر 3 تامون که دیوید شرکت نمی کنه ولی من و روکی احتمالا شرکت می کنیم و ...
خدارو شکر باز یه بلانسبت گفتی...دستت درد نکنه!:eh:
من قطعا شرکت میکنم!اصولا این مردم همیشه در صحنه که میگن منم!ولی خب بعد امتحانو هیچ وخت تضمین نمیکنم...راحت باش اون سه نقطه رو بگو که فرجام لایتغیر ماست:blink::lol:
روانی :lol::lol::lol::lol::lol:
من با هدف 20 میام سر امتحان عزت تقلب خواستی بگو .(اینو بگم شاید پاس بشم)درس اسونیه فقط یکم سخته که سختیش یکم خیلی سخته ولی کلن زیاد سختی که بخواد سخت باشه نیست (جمله عارفانست برید ترجمه کنید )خدارو شکر باز یه بلانسبت گفتی...دستت درد نکنه!:eh:
من قطعا شرکت میکنم!اصولا این مردم همیشه در صحنه که میگن منم!ولی خب بعد امتحانو هیچ وخت تضمین نمیکنم...راحت باش اون سه نقطه رو بگو که فرجام لایتغیر ماست:blink::lol:
من با هدف 20 میام سر امتحان عزت تقلب خواستی بگو .(اینو بگم شاید پاس بشم)درس اسونیه فقط یکم سخته که سختیش یکم خیلی سخته ولی کلن زیاد سختی که بخواد سخت باشه نیست (جمله عارفانست برید ترجمه کنید )
کلا ساختمون داده راهی جز شاهپریان نداره که اونم نیاز به یه جنگ تو انتخاب واحد داره:wacko:
شاهپریان مگه ساختمان داده هم یاد میده ؟؟!! چیزی که یادمیده بنظرم ساختمان داده نیست ...
پست قبلیم واسه این بود که بگم الکس چه با تقلب بری چه بی تقلب اگه نفهمیده باشی مبحث های درس رو میفتی ... رک بگم دیگه
چون حفظی که نیست که بخوای تقلب بنویسی شاید یه جاهایی از سوال گلابیا نیاز به فرمول باشه که اونم به ریسکش نمیارزه ... درسته عزت خونسرده و آدم راه بیاییه اگر اول اون تقلب رو مراقب میگرفت دختر میگرفت
ولی اونجا عزت دید مراقب هم بعدش ولی متوجش کرد که برگه رو نگیره از طرف ...
اگه واستون معدل مهمه و اصلا مباحث رو نفهمیدید سرجلسه نرید که میفتید ...
د خود همون آدم گفته که سوالای شاهپریان گلابیهشاهپریان مگه ساختمان داده هم یاد میده ؟؟!! چیزی که یادمیده بنظرم ساختمان داده نیست ...
پست قبلیم واسه این بود که بگم الکس چه با تقلب بری چه بی تقلب اگه نفهمیده باشی مبحث های درس رو میفتی ... رک بگم دیگه
چون حفظی که نیست که بخوای تقلب بنویسی شاید یه جاهایی از سوال گلابیا نیاز به فرمول باشه که اونم به ریسکش نمیارزه ... درسته عزت خونسرده و آدم راه بیاییه اگر اول اون تقلب رو مراقب میگرفت دختر میگرفت
سلام . واقعا نمیشه نمره خوب گرفت ازش ؟ تو این ده روزی که مونده نمیشه این درس رو جمع کرد ؟ منم با عزت دارم ...شاهپریان مگه ساختمان داده هم یاد میده ؟؟!! چیزی که یادمیده بنظرم ساختمان داده نیست ...
لردک جان اشتب متوجه شدی گفتم برای 20 می رم خواستی بهت برسونم در این حد . (شوخی بود)نه اینکه بخوام تقلب ببرم . شما چند شدی؟ با عزت ؟شاهپریان مگه ساختمان داده هم یاد میده ؟؟!! چیزی که یادمیده بنظرم ساختمان داده نیست ...
دیگه نبود، عزت 2 نفر . نمی دونم دادای یا خواهر هر کدومی در فکر پاس شدن باش که نمره خوب رویاست ولی تلاشت باید زیاد باشهسلام . واقعا نمیشه نمره خوب گرفت ازش ؟ تو این ده روزی که مونده نمیشه این درس رو جمع کرد ؟ منم با عزت دارم ...
یعنی از صمیمی هم بدتره ؟!دیگه نبود، عزت 2 نفر . نمی دونم دادای یا خواهر هر کدومی در فکر پاس شدن باش که نمره خوب رویاست ولی تلاشت باید زیاد باشه
ندیگه تا اون حد یه 10 تایی قبولی داره حداقلیعنی از صمیمی هم بدتره ؟!
یعنی از صمیمی هم بدتره ؟!
خب خدا رو شکر ... من با صمیمی پاس کردم شب امتحانی پیشرفته رو ... با این خدا بخیر بگذرونه :blush:ندیگه تا اون حد یه 10 تایی قبولی داره حداقل