پی دی اف دارم :hmm:
جدددی؟؟؟حجمش چقده؟؟:hmm:
پی دی اف دارم :hmm:
جدددی؟؟؟حجمش چقده؟؟:hmm:
15 مگ :hmm:
OMG!...ولی نه خوبه.میتونی آپلودش کنی یه جوری به ما برسونی؟!! الان اگه الکس بود فورا اعلام آمادگی میکرد واسه گذاشتن رو بلاگش.العان که لازمش داریم نیستااااا!!:hmm:
:wub::wub::wub: مرسی...میذارم با اینترنت شبانه م دانلودش میکنم!خیر از جوونیت ببینی.این دی وی دی از انجمن گرفتیم قرار بود یه زمانی اینا توش باشه!ینی انیمیشن میریختن واسمون بیشتر کاربرد داشت!! باز ممنون و شب خوش![]()
بزرگوار من تکش هستم نه ####.........
جونم برات بگه :
یکی بود یکی نبود زیر لَل تهران جنوب تکشی با نوُکِش نشسته بود..................................
بقیش رو رفتی ارشد برات میگم :lolطرح تشویقی حمایتی از تکش خان)
تلافیه اون روزا رو دربیار و محلشون نزاربحث زن و شوهر شد! یه دوستی گفت مهم نیست و الکی میگید! ولی من ترم اولی که دانشجو بودم هیچ دختری تحویلم نمیگرفت! الان برعکس شده!
دخترایی که نگاهمونم نمیکردند تا دیدند دم بخت هستند و اطلاعات در مورد پسرا خوب دانشگاه داشتند الان برخوردشون دیدنیه :دی!
خودمم دقیق یادم نیس آخه از سال 82-83 از این اسم استفاده کردم- ولی فکر کنم اسم یکی از فرماندهان جنگی **** ایران در زمان های خیلی قدیم بوده به اسم امیرتکشمردم تا یاد بگیرم تاکش یا تکش ... تکش یعنی چی؟ معنی رو بگو شاید مشکلم حل شه ارشد؟؟؟ باز داری در میری
منم امیدوارم...کلا امید چیز خوبیه!!بعضا به درد میخوره!:blink::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub:
امیدوارم به دردت بخوره مثه من نشی :hmm:
:happy:
واقعا عذر می خوام که دیشب 12 شب نبودم :hmm:. خو یجور می گی انگار من انتشاراتیم . دی وی دی انجمن که چرت و پرته . من فلش دادم رفیقم روی فلش برام ریخت ولی اونم کمی تا قسمتی چرت و پرت بود . قلزم رو من هم دانلود کرده بودم .منم امیدوارم...کلا امید چیز خوبیه!!بعضا به درد میخوره!:blink:
میگم از وختی اسم ساختمان داده اومد اینجوری :hmm:شدی نگو یاد خاطرات تلخ گذشته افتادی!!:hmm:
واقعا عذر می خوام که دیشب 12 شب نبودم :hmm:. خو یجور می گی انگار من انتشاراتیم . دی وی دی انجمن که چرت و پرته . من فلش دادم رفیقم روی فلش برام ریخت ولی اونم کمی تا قسمتی چرت و پرت بود . قلزم رو من هم دانلود کرده بودم .
همینه بدون واتر مارک ادرس سایت . حواسم نبود بزارم روی وب .خواهش میکنم.این دفه رو اشکال نداره ولی ازین به بعد به صورت شبانه روزی آن میمونی!!:blink: منظورم انتشاراتی نبود.منظورم این بود که همیشه کمک دست ما در همه ی احوال و شرایط بودی!!
قلزم رو خوندی؟اونی که داری مث همینی که من دانلود کردم از اینجاس؟چاپ 82؟
همینه بدون واتر مارک ادرس سایت . حواسم نبود بزارم روی وب .
اینم واتر مارک نداره که!؟فقط همون ص اولش فقط اسم سایتو زده!آخه بعضی پی دی افا خیلی پیگیرن!تو هر صفحه ش بزرگ زده اصن نوشته اصلی رو نمیشه خوند!!
حالا برم سر جزوه خودم اول بعد وخت کردم یه نگا بهش میندازم.راستی نمونه سوالای عزت رو از ایلیا گرفتم!از 82 تا 84 هولی جدن عزت دوست دکتره؟؟رو این نمونه سواله زده!
به اون سوالا زیاد اعتماد نکن قبلا شبیه اونا سوال می داد ولی یه بار مثل این که یکی رفته بهش نشون داده اونم شاکی شده سبک سوالات رو عوض کرده .حتما تمرینات سایت استاد رو بخون عزت حالیشه باو مثل صمیمی نیست که
دمت گرم دیگه . بستگی به وضعیت روحیشون داره دوران امتحانات و این چند وقته گیر تر شدن تیریپ دانشجویی برو یه کیفی چیزیم بگیر دستت زیاد به موهات دقت نکننیه سوالی من موهامو dread کردم به نظرتون حراست گیر میده بهم ؟:blink: