DORDORI
Registered User
اینی که گفتی بر ای چه درسیه؟ چه گرایشی هستی؟ سخت یا نرم؟
ریز 1 :grrr::grrr::grrr::grrr: هم نرم افزار داره هم سخت افزار :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
آخه یه استاد چقدر میتونه ...... باشه
یکم امتحان دادیم امروز 16خرداده هنوز نمره هارو نداده؟
باو آخه برنامه سنسور دما و فاصله سنج 8051 من از کجا بیارم یاد بگیرم که واسه امتحان بنویسم :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
چرا انقد این اساتید حرص میدن :grrr::grrr::grrr::grrr:
ریز 1 :grrr::grrr::grrr::grrr: هم نرم افزار داره هم سخت افزار :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
iچون علاقه دارن
یک خورده بیشتر حرص بخور ما ای تی ها ریز هم نداریم :پی)
شما قبلا ما رو شرمنده کردید
یه طرفم بررسیه , یه طرفم الک2
برنامش چیه ؟؟ با چی باید بنویسی؟ avr؟
دوستان کسی می دونه " ترم تابستان " بیشتر چه درسایی برای بچه هایکامپیوترارایه میشه؟![]()
برنامش چیه ؟؟ با چی باید بنویسی؟ avr؟
نوشتن نداره که سی یا بیسیک تو نت پره -ریخته فراوون
نه با c باید نوشت 8051 عقب افتاده ترین ای سی که تا حالا باهاش کارکردم پدر در میاره
خب با شاهکار این ترم قطعا 9 ترمه میشم جدا تابستون بیشتر چه درسایی ارائه میدن از بین سیگنال و معماری کامپیوتر و ساختمون داده و مدارات (هر چی بود)؟
ینی هیچ مداری ارائه نمی شه؟ منطقی یا الکترونیکی . :guilty:فقط معماریو میدن،اونم با کتیرایی
بقیه درسا هیچکدوم
دلتون خوشه :hmm: سی چیه؟! جزوه ش همه کدهاش اسمبلیه،اسمبلی هم میخواد :hmm:
حتی اگه سی هم بود حفظ کردنش وقتی برنامش پیدا میشد آسون بود :hmm:
فقط هم همین یه سوال نیست که !!! 4تا سوال دیگه همینطوری باید حفظ کنیم ببینیم کدوم یکی رو استاد لطف میکنن بهمون بدن :hmm:
مدار رو توی تابستون میشه نمره قبولی گرفت ازش؟؟ ( با توجه به اینکه دفعه اولمه که میخوام برش دارم! )منم کامپیوترم (( سخت افزار ))
اتفاقا منم دو ترم پیش مداریک رو افتادم و تابستون این درسو پاس کردم.
با این حساب حدس خودم درست بود و باید این درسو دوباره بردارم.
i
هر رشته یی طبق آیکیوی دانشجوش واحد داره![]()
دوستان کسی می دونه " ترم تابستان " بیشتر چه درسایی برای بچه هایکامپیوترارایه میشه؟![]()
فقط معماریو میدن،اونم با کتیرایی
بقیه درسا هیچکدوم
صرفا جهت اطلاع بعضی از دوستان:
مختون نمیکشه برید حذف کنید دیگه حَی میاید غورغور میکنید اعصاب مارم میریزید بهم :hmm:
چه ادمایی پیدا میشن خدایی ها