sanandreas
Registered User
- نوشتهها
- 162
- لایکها
- 32
گسی می دونه سید صالحی برای سیگنال چند تا سوال داده ترمای قبل و بیشتر رو چه مباحثی بوده؟
صرفا جهت اطلاع بعضی از دوستان:
مختون نمیکشه برید حذف کنید دیگه حَی میاید غورغور میکنید اعصاب مارم میریزید بهم :hmm:
چه ادمایی پیدا میشن خدایی ها
از این حرفا گذشته اگر امکان حذف کردن درس از طریق سرجلسه نرفتن برای دانشگاه آزادی ها وجود نداشت الان خیلی از ماها کلی جلوتر از الان بودیم.
از این حرفا گذشته اگر امکان حذف کردن درس از طریق سرجلسه نرفتن برای دانشگاه آزادی ها وجود نداشت الان خیلی از ماها کلی جلوتر از الان بودیم.
واقعا!!!!!!!!!!!
همینه میگن ایرانیا تو سختی پیشرفت میکنن دیگه ! جنبه امکانات نداریم.بالاخره دانشگاه آزادم فکر جیب خودشو کرده میاد یه قانونی رو میذاره !...نه واقعا فکر کردید دلش به حال ما سوخته؟؟؟:hmm:
بچه ها اینجا کسی برنامه متلب بلده؟
مییخوام یه مدار انالیز کنم.
حاجی کیه؟من که نچ ولی حاجیمون بلده فک کنم!ولی :sleepy::sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:
حاجی کیه؟
ما پسرا به بابامون میگیم حاجیحاجیمون ،حاج آقامه دیگه :happy:
حالا چی چی هست اینی که میگی؟چی میخوای دقیقا؟ که صبح ازش بپرسم
![]()
ما پسرا به بابامون میگیم حاجی
اما شوما دخترا به دونفر میگید حاجی واسه این پرسیدم
بابا اگه با پروتوس یا اورکد کار کرده باشی میبینی که یه مقاومت رو ورمیداری میندازی وسط صفحه و یه مقداری بهش میدی وادامه ماجرا
میخوام ببینم متلبم همچین چیزی داره یا فقط برنامه نویسی هستش
بعد میگن متلب دوقسمت سیمولینگ و اون یکیش یادم نمیادکدومش رو باید برم دونبالش که بتونم مدارات الکترونیکی روانالیز کنم
اصلا متلب محیطش گرافیکیه؟
فقط همین صبه اول بزار صبحونه بخوره بعد بپرس وگرنه فشارش میفته:lol:
هی ه ه ..نمره ازمایشگاه من هنوز نیومده !!!!!:hmm:
قفط یه احتمال میتونه وجود داشته باشه![]()
بالاخره دانشگاه آزادم فکر جیب خودشو کرده میاد یه قانونی رو میذاره !...نه واقعا فکر کردید دلش به حال ما سوخته؟؟؟:hmm:
حاجیمون فرمودن اگه یه مدار الکتریکی ساده مثلا مقاومت خازن و ازینجور چیزا میخوای ، یه نرم افزار دیگه هست PSPICE ، ساده س با اون کار کنما پسرا به بابامون میگیم حاجی
اما شوما دخترا به دونفر میگید حاجی واسه این پرسیدم
بابا اگه با پروتوس یا اورکد کار کرده باشی میبینی که یه مقاومت رو ورمیداری میندازی وسط صفحه و یه مقداری بهش میدی وادامه ماجرا
میخوام ببینم متلبم همچین چیزی داره یا فقط برنامه نویسی هستش
بعد میگن متلب دوقسمت سیمولینگ و اون یکیش یادم نمیادکدومش رو باید برم دونبالش که بتونم مدارات الکترونیکی روانالیز کنم
اصلا متلب محیطش گرافیکیه؟
فقط همین صبه اول بزار صبحونه بخوره بعد بپرس وگرنه فشارش میفته:lol: