DORDORI
Registered User
من دارم داغون میشم آقو اینا نشستن بحث قانونی میکنن!!!
یعنی اصن با این آقو مشروطیم داغون شدمااااا!!! :lol:
:lol::wacko:
یعنی اصن با این آقو مشروطیم داغون شدمااااا!!! :lol:
یعنی اصن با این آقو مشروطیم داغون شدمااااا!!! :lol::lol::wacko:
خدا نکنه.مشروط شدی؟
من هم ترم اول و دوم نمی دونستم و بیشترین واحدها رو همون دو ترم اول پاس کردم.البته ترم دوم مشروط شدم چون به هرقیمتی می رفتم سرجلسه و یک درس سه واحدی رو 7 شدم که کار رو خراب کرد.
براساس تجربه ترم اول فکر می کردم استادا نمره میدن پاس میشه! ولی سخت در اشتباه بودم.
دوستان هم دانشگاهی من ترم دوممو مشروط شدم الانم نزدیک به اینه که 3 ترم پشت سر هم مشروط شم میندازنم بیرون؟ !شانسم ندارم که ماشاءالله ترم پیش 11/75 ترم قبلشم 11/55 شد معدلم
ترم دوم درسته نشد درس بخونیم مشروط شدیم به حق هم بود ولی این 2 ترم آخر که مشروط شدم خیلی نامردی بود استادا با نامردی انداختن (استاد ترم پیش ورداشته با 5.75 انداخته خیلیم دقیق انداخت:blinkترم فعلی هم هنوز هیشکدوم از نمره هام نیومده ولی مثل ترم قبل فکر کنم با نامردی تموم مشروط شم :blink:
بحثشون جالب بود ...
شما هم که هنوز مشروط نشدی اگه ریز نشی 15.25 مشروطی ... پس عزاداری قبل وقوع نکن که با عرض معذرت مسخرس ...
میگی زیر 1% که این نمره رو بیاری خب چرا با کارگر برداشتی بقول منشی تو که میدونستی این استاد اینجوریه خب برنمیداشتی ... حالا که برداشتی راه دیگه نداری
بحثشون جالب بود ...
شما هم که هنوز مشروط نشدی اگه ریز نشی 15.25 مشروطی ... پس عزاداری قبل وقوع نکن که با عرض معذرت مسخرس ...
میگی زیر 1% که این نمره رو بیاری خب چرا با کارگر برداشتی بقول منشی تو که میدونستی این استاد اینجوریه خب برنمیداشتی ... حالا که برداشتی راه دیگه نداری
دوستان نتیجه بحث یا موضوع واضحه دیگه خودتون رو واسه توجیه همدیگه خسته نکنید ...
از دست همدیگه هم ناراحت نباشید و جبهه نگیرید ...
منظورت ترم جبرانیه؟!البته یک ماده دیگه هم هست برای تصحیح نمره ها که نمیدونم کدومه کسی گیر اورد به ما هم بگه که نیاز داریم :دی
نمره میدن؟؟
من همون ترم اول دو تا نمره 10 خشگل تو کارنامم حک شد
همشم به لطف یک استاد ریاضی بود که بچه ها از بس اذیتش کردن گفت همرو میندازه-منم که 17-18 میشدم با 10 پس کرد
اوون یکی هم مبانی کامپیوتر بود بد ترین حالت حساب کردم 15 میشدم دیدم 10 گذاشته (اوون دو سه تا سوال که نصفه نیمه رفته بودم نمرشو کامل نداده بود*
منظورت ترم جبرانیه؟!
همه استادها مثل هم نیستن.یکی خوب نمره میده یکی بد یکی عالی یکی هم افتضاح.من ترم اول استادای خوبی بهم افتاده بود.
برنامه نویسی که اجباری همون یکی تکی بود
ریاضی هم خوب و بد و نمیشناختم بازم مجبور بودم
باقی درسا نمره ها خوب شد فقط این دو تا گند زد![]()
نه اصلا دلیلی برای ناراحتی و جبهه گیری وجود نداره.دو تا دیدگاه متفاوت هست و می تونیم با بحث کردن به نتایج خوبی برسیم البته به شرطی که از دید هم به مسائل نگاه کنیم و دنبال درک صحبتهای طرف مقابل باشیم.دوست داشتم نظرم رو به روشنی بیان کنم تا برداشت دیگه ای ازش نشه.
باو من چیکار کنم آخه؟من چمیدونستم اینطوریه
![]()
منشی که خیلی باحاله پیشرفته با صمیمی برداشته بودیم رفتیم بهش میگیم تو نمیتونی جابجا کنی میگفت:ترسیدی؟ما::blink:
یعنی اصن با این آقو مشروطیم داغون شدمااااا!!! :lol::lol::wacko:
اگر ریزت با کارگره که خیالت راحت ،۱۵ ۱۶ میگیری مثل هلو.
زودتر میگفتی خب ... دق کرد از بس واسه مشروطیه نیومدش عزاداری کرد
آره بابا ،واسه کارگر فقط آدم باید جزوشو حفظ بکنه.فوقش یه تغییر کوچیک میده تو سوالش.
ماده 47 برای شما هاست که با استناد به اوون اخراج نمیشی.یک تعهد میدی و ادامه میدی
قوانین رو تو خود enroll نوشته میتونی بخونی
البته یک ماده دیگه هم هست برای تصحیح نمره ها که نمیدونم کدومه کسی گیر اورد به ما هم بگه که نیاز داریم :دی
فقط سید احد پ.س.سن ! سوالا را رو از مثال حل شده های کتاب میده , بعد شکلو که از کتاب کپی میگیره با راه حل کپی میگیره میزاره تو برگه :دیاکثر استادامون همینن
جزوه رو حفظ باشی مسئله تمامه
این تعهدو چجوری میگیرن؟ قبل از انتخاب واحد(ترم بعد) می گیرن ؟ بعدش می گیرن؟ یکی میگفت زنگ میزنن خونه درسته؟ :blink:
فقط سید احد پ.س.سن ! سوالا را رو از مثال حل شده های کتاب میده , بعد شکلو که از کتاب کپی میگیره با راه حل کپی میگیره میزاره تو برگه :دی