mohmrg
Registered User
- نوشتهها
- 333
- لایکها
- 393
فقط سید احد پ.س.سن ! سوالا را رو از مثال حل شده های کتاب میده , بعد شکلو که از کتاب کپی میگیره با راه حل کپی میگیره میزاره تو برگه :دی
ماشینِ چند ؟
فقط سید احد پ.س.سن ! سوالا را رو از مثال حل شده های کتاب میده , بعد شکلو که از کتاب کپی میگیره با راه حل کپی میگیره میزاره تو برگه :دی
خودم استاد اورکد(یا همون پی اسپایسمحاجیمون فرمودن اگه یه مدار الکتریکی ساده مثلا مقاومت خازن و ازینجور چیزا میخوای ، یه نرم افزار دیگه هست PSPICE ، ساده س با اون کار کن
ولی اگه میخوای سیستم شبیه سازی کنی مثه سیستم قدرتwacko::blink
یا ماشین الکتریکی
wacko
یا همون مدار که همه حالتها رو بده،که در حد فوق لیسانس هست و تحلیل کامل ، میری متلب شبیه سازی میکنی که باید خیلی فاکتورا رو لحاظ کنی وگرنه کارنمیکنه ، چون محیط سیمولیشنش ساده نیس،باید متلب کار باشی. :wacko:
الان اینا رو که گف که من نفهمیدم هرچی گفت عینشو برات تایپ کردم
بعد آخر سر فرمودن اگه بگی دقیقا درسی که داری چیه یا چیو میخوای آنالیز کنیو اینا،بهتر میتونه پاسخ بده![]()
چی رو انجام میدادی؟بهترین مرجع متلب همون هلپ خود نرافزاره . باهاش میتونی خودت و اطرافیانتو هم به صورت دقیق آنالیز کنی و نمودار بکشی.
اگه واسه ترم بعد میخواستی برات انجام میدادم
![]()
ماشینِ چند ؟![]()
زودتر میگفتی خب ... دق کرد از بس واسه مشروطیه نیومدش عزاداری کرد
اگر ریزت با کارگره که خیالت راحت ،۱۵ ۱۶ میگیری مثل هلو.
آره بابا ،واسه کارگر فقط آدم باید جزوشو حفظ بکنه.فوقش یه تغییر کوچیک میده تو سوالش.
ماشن2 :دیماشینِ چند ؟![]()
اصن عذاب وجدان داره دیونم میکنه :دیکابووووووووووووووووووووی
چرا آبرومونو میبری خب
بذا حداقل یه استاد اینجوری دارییم بمونه واسه بچه های ترم بعد
ماشن2 :دی
اصن عذاب وجدان داره دیونم میکنه :دی
وجدا عذابو که باید شما داشته باشی با اون استاد معرفی کردنت :| صدیقه قفرانی به چه درد من میخورد :||||وجدان عذاب داری!!!
چرا نمره اش نمیاد حالا!!!!!!!!!!!!!!!؟
زرین زاد رو می دونم می خونه بقیه رو نمی دونمبچه ها حس میکنم این تاپیک معرفی شده به دانشگاه !
هر چی استاد خوب(نمره) معرفی میشه برعکس میشه بعد یه ترم
مثالهاش زیاده ، واقعا اینجا ستون پنجم داریم ؟ یا منشی نشسته داره میخونه ؟
دقيقاً مثل ذوالرياستين گند زد به اوضاع ما وا3 فيزيك 2 استاد درست درمون كه فقط و فقط نمره بده نميشناسين؟بچه ها حس میکنم این تاپیک معرفی شده به دانشگاه ! هر چی استاد خوب(نمره) معرفی میشه برعکس میشه بعد یه ترم مثالهاش زیاده ، واقعا اینجا ستون پنجم داریم ؟ یا منشی نشسته داره میخونه ؟
من حاج امینی داشتم خدایی اذیتم نکرد ممکنه بجه ها شاکی باشن ازش ولی هم 1 و هم 2 رو کمکم کرد و بهتره بگم پاسم کرد ستون پنجم برو بفروشش :lol:دقيقاً مثل ذوالرياستين گند زد به اوضاع ما وا3 فيزيك 2 استاد درست درمون كه فقط و فقط نمره بده نميشناسين؟
دقيقاً مثل ذوالرياستين گند زد به اوضاع ما وا3 فيزيك 2 استاد درست درمون كه فقط و فقط نمره بده نميشناسين؟
خير ببينين ننه ما پير شديم بس كه دنبال يه آدم حسابي براي فيزيك گشتيم آخرم فيزيك 2 رو افتاديم! انصاري رو باهاش آز داشتم راست مي گين نمره ي خودمو داد بريم ببينيم اين ترم بلكه يكي از اين خوباش كه گفتين ارائه بده بردارم از شر فيزيك راحت بشم.شهاب که یک مدته اذیت میکنه نادری درس بلد نیست خوب بده ولی نمره بد نمیده (من گفتم 8 میشم بهم داد 13) انصاری هم نمره خودتو میده - اگه فیزیک دبیرستانت خوبه میتونی پاسی رو باهاش بگیری ( البته من فرمول انتگرالی فیزیک دو رو مینوشتم بعد میگفتم با استناد به محاسبات میرسیم به این و جا گذاری و تمام) علوی نائئنی که طرفش نرو اصلا ندوشن نائئنی شنیدم خوبه جمشیدی من باهاش از داشتم دسته بندیش جز استادای غیر قابل پیشبینیه (من دو تا از رفیقام تو یک گروه جوابا هم عین هم بود من از همه کمتر شدم) (بالاترینمون هم باهاش اوون ترم فیزیک 2 داشت همزمان که هر دو رو 17 شد) حاجی زاده که زنشه عین همن :دی عارف اذر هم تعریفشو شندیم ولی نمیدونم چه جوریه
تعریف عارف بنداز رو شنیدی؟ پرویز قاتل و عارف بنداز لقبشون معروفهشهاب که یک مدته اذیت میکنه
نادری درس بلد نیست خوب بده ولی نمره بد نمیده (من گفتم 8 میشم بهم داد 13)
انصاری هم نمره خودتو میده - اگه فیزیک دبیرستانت خوبه میتونی پاسی رو باهاش بگیری ( البته من فرمول انتگرالی فیزیک دو رو مینوشتم بعد میگفتم با استناد به محاسبات میرسیم به این و جا گذاری و تمام)
علوی نائئنی که طرفش نرو اصلا
ندوشن نائئنی شنیدم خوبه
جمشیدی من باهاش از داشتم دسته بندیش جز استادای غیر قابل پیشبینیه (من دو تا از رفیقام تو یک گروه جوابا هم عین هم بود من از همه کمتر شدم) (بالاترینمون هم باهاش اوون ترم فیزیک 2 داشت همزمان که هر دو رو 17 شد)
حاجی زاده که زنشه عین همن :دی
عارف اذر هم تعریفشو شندیم ولی نمیدونم چه جوریه
خير ببينين ننه ما پير شديم بس كه دنبال يه آدم حسابي براي فيزيك گشتيم آخرم فيزيك 2 رو افتاديم! انصاري رو باهاش آز داشتم راست مي گين نمره ي خودمو داد بريم ببينيم اين ترم بلكه يكي از اين خوباش كه گفتين ارائه بده بردارم از شر فيزيك راحت بشم.
تعریف عارف بنداز رو شنیدی؟ پرویز قاتل و عارف بنداز لقبشون معروفه
بچه های قدیمی تر می گن اکبر قاتل بچه های جدید تر می گن پرویز قاتلادم حسابی تو یونی یک کتیرایی من میشناسم باقیه یک پاشون میلنگه
هم خوب درس میده هم عین ادم امتحان میگیره نمره هم نمره خودتو میده(امتحان چی جوری هست که سر کلاساش رفته باشی پاس کنی. تو طول ترم هم کم بخونی راحت میشه 17 گرفت ازش)
فقط شنیدم نمیدونم خوب درس میده خوب نمره میده کلا چه حوریه رو نمیدونم :دی
پرویز قاتل یا اکبر قاتل؟؟
بچه های قدیمی تر می گن اکبر قاتل بچه های جدید تر می گن پرویز قاتل