ahrad
Registered User
- نوشتهها
- 3,843
- لایکها
- 4,010
بابا بنده خدا فقط گفت دولتی شرکت میکنم اگه قبول شد وخواست ثبت نام کنه بگو چه حالی داری:lol:ارشد برق (چه گرایشی میخوای بدی ؟)
حال داری جدا ؟![]()
بابا بنده خدا فقط گفت دولتی شرکت میکنم اگه قبول شد وخواست ثبت نام کنه بگو چه حالی داری:lol:ارشد برق (چه گرایشی میخوای بدی ؟)
حال داری جدا ؟![]()
لورام اگه یه ترم برم دولتی میفهمی چه جاییه!
انشااللهدولتی چیه خدا قسمت کنه برم آمریکا
مسلما دولتی خیلی بهتر از ازاده ولی خیلی بزرگش میکنین
ارشد برق (چه گرایشی میخوای بدی ؟)
حال داری جدا ؟![]()
یا سیستم قدرت یا الکترونیک قدرت البت اولویت با اولیس
حال که اساسی از تیر میخوام واسه دانشگاه های تهران استارت بزنم که خودم بیشتر دوست دارم برم خواجه نصیر ببینیم تا قسمت چیه
یا سیستم قدرت یا الکترونیک قدرت البت اولویت با اولیس
حال که اساسی از تیر میخوام واسه دانشگاه های تهران استارت بزنم که خودم بیشتر دوست دارم برم خواجه نصیر ببینیم تا قسمت چیه
ایول،
انشالله که موفق باشی و بالاخره یه رتبه تک رقمی از تهران جنوب ببینیم.![]()
موفق باشی ولی کارت خیلی سخته تا جایی که من دیدم از ارشدامون تعداد زیادی لیسانس شریف و امیر کبیر هستن
فکر کنم مصاحبه ثبت نام ارشدو برداشتن همه حمله کردن برن ارشد بگیرنیه وقت به خودت نگیری بچه تهران جنوب با بقیه فرق داره
تو سایت فنی قسمت روندنماچارت درسی نرم افزار و سخت افزار رو میخوام ، کسی داره ایمیل کنه بهم یا اینکه لینک بدید ؟
دوستان جاتون خالی از 2 تا امتحان اومدم .داداش شما که رفتی حداقل تحت نظر دوربین نیستی دیگه . هر جا که می ری 4 تا دوربین گذاشتن .بالاخره راحت شدم روکی چی کار کردی؟
منو یاد معادله دیفرانسیل ترم پیش انداختیببخشید من دسترسیم به نت قطع شده بود نتونستم ج بدم....
اگه بهت بگم چی شد باورت نمیشه!!!یک اتفاق بسیار شیک مرا از رسیدن به سر جلسه ی امتحان معاف داشت!!!!!!!!!:blink: فک کن...تسلط در حد تیم ملی ولی...
انقد این اسفالتارو شخم میزنن...رانندگی ها همه داغون هیچی دیگه تو ترافیک پیش بینی نشده موندم دیر رسیدم سر جلسه....فشار خونم رفت بالا از همون پله های سلف راهمو کشیدم برگشتم پایین...نمیدونم ترسیده بودم استرس داشتم خراب کنم دیگه اینجوری شد.اصن جدیدا حســــــــــــــــاس شدم
این چند روزه ریکاوری بودم توسط دوستان عزیزم که جا داره از تک تکشون تشکر کنم مخصوصا یکیشون که با خوندن سوالای امتحان دل منو جزقاله( جزغاله جذقاله ...) نمود تا سر حد مرگ رفتمو برگشتم:graduated...دیگه سرتونو درد نیارم خلاصه ش این که ترم بعد مهمون این درس نازنین هستم...:hmm:
آخه موضوعی واس صحبت نداریمخوشم میاد تاپیک تو امتحانا که باید سر درس باشیم گر میگیره , الان که تموم شده پرنده پر نمیزنه![]()
به امید خدا صبح اخریم میدی راحت میتونی کفش اهنی رو به پا کنی:lol:من دانشجوام
یه یونی دیگه
فردا صبح آخرین امتحان دوره لیسانسم هست
چه حس خوبی دارم!
به امید خدا صبح اخریم میدی راحت میتونی کفش اهنی رو به پا کنی:lol:
راستی مگه ارشد نمیخوندی؟نمیدونم شایدم باکسی دیگه اشتباه گرفتم
اکثر اساتید ارائه میدن ...سلام بروبچ کسی می دونه تابستون برا رشته سخت افزار کیا پروژه ارایه میدن و کدوماشون خالیه ؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم زودی بگید اگه می دونین.
چجوری پیداشون کنم 4 تیر انتخاب واحده...من با برومند رزرو کردم الان رفتم میگن پره نمیدونم چی کار کنم؟؟؟؟اکثر اساتید ارائه میدن ...
کتی و فیروزبخت فکر میکنم خالین ... با اساتید باید صحبت کنی به حرفها نمیشه اعتماد کرد خودشون میدونن پرن یا خالی ...
برومند پره ؟؟؟ !! کی میگه پره؟؟چجوری پیداشون کنم 4 تیر انتخاب واحده...من با برومند رزرو کردم الان رفتم میگن پره نمیدونم چی کار کنم؟؟؟؟