DORDORI
Registered User
فاتحم الصلوات اینرول :hmm::hmm::hmm:
جدی خدا کنه برسه......به نظرت بین کتی و فیروزبخت کدوماشون بهتره؟؟؟برومند پره ؟؟؟ !! کی میگه پره؟؟
رزرو کردی چه جوری؟ اسمی؟؟ یا برگه رو دادی گروه ؟
اینطور که بعضی از بچه های 87 ی میگفتن رزروی نیست برومند رو رزرو نمیکنن موقع انتخااب واحد برمیدارن بعد هر کی زودتر برداشت میرن باهاش صحبت میکنن ... مثکه حالا اینطور شده
حالا برومند رو بیخیال اگه واقعا برومند مد نظرت بود باید زودتر اقدام میکردی ... کارگر هم پره
ستاری و کتی و فیروزبخت میمونن نمیدونم دیگه کودوما هستن برای شما
من ایمیل کتیرایی و فیروزبخت رو دارم خواستی بگو بدم ... وگرنه که هیچی دیگه
جدی خدا کنه برسه......به نظرت بین کتی و فیروزبخت کدوماشون بهتره؟؟؟
دوستان یه سوال الان نمره امتحان 8ام ( پیشرفته) نیومده طبیعی یا نه ؟ من برنامه نویسی پیشرفته با هاشمیان دارم از 11-12ام منتظر نمره ام ولی نیومده جونم داره میرسه به لبمنمره رو بده دیگه هر دفعه میرم تو سایت له له میشم داغونم آقا :lol:
دوستان یه سوال الان نمره امتحان 8ام ( پیشرفته) نیومده طبیعی یا نه ؟ من برنامه نویسی پیشرفته با هاشمیان دارم از 11-12ام منتظر نمره ام ولی نیومده جونم داره میرسه به لبمنمره رو بده دیگه هر دفعه میرم تو سایت له له میشم داغونم آقا :lol:
من یکم امتحان داشتم با یه شیرازی دیشب ساعت11 نمرش اومد یعنی21 روزدوستان یه سوال الان نمره امتحان 8ام ( پیشرفته) نیومده طبیعی یا نه ؟ من برنامه نویسی پیشرفته با هاشمیان دارم از 11-12ام منتظر نمره ام ولی نیومده جونم داره میرسه به لبمنمره رو بده دیگه هر دفعه میرم تو سایت له له میشم داغونم آقا :lol:
احیانا چیز دیگه ای افتادی که اب مماغتو میگیری؟
هنوز نهاحیانا چیز دیگه ای افتادی که اب مماغتو میگیری؟
مود طبیعیمهالان این مود طبیعیته یا اتفاقی افتاده؟؟:blink:![]()
دربرابر مشکلات زندگی مثل مرد باشمود طبیعیمهمشکلات زندگی![]()
![]()
چون نیم ساعت یه بار چک میکنی میترکه دیگه!!عاقا من حالم از این اینرول به هم میخوره
نیم ساعت یه بار میترکه!
ازهمه مهمتر این ترم توقسمت خلاصه وضعیت تحصیلی معدل رو درست حسابی نزده من الان 13 واحدم اومده ولی 7واحدم معدلشو میگیره. هرروز باید با ماشین حساب پای سیستم بشینی:grrr:
واقعا معدلم چیزیه که این طوری مسخره بازی درمیارن سرش:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
دقیقا کدوما؟؟؟![]()
![]()
![]()
سلام
کتاب و جزو فروخته میشه.
هزینه پیک هم با خودتونه.
هر کسی کتاب میخواد به من ایمیل بزنه