DORDORI
Registered User
یاحرضت عباس مگه ورودی88 نیستی؟؟؟؟؟
بعدم من همیشه تورو اینجا میبینم منظورم بود![]()
خب حالا میبینم :hmm: چرا هستم،ولی مگه قرار بوده 8ترمه تموم کنم؟ :hmm:
نترس،اگه یه وقت چشم میخوردمو میرفتم هم بازم اینجا بودم
یاحرضت عباس مگه ورودی88 نیستی؟؟؟؟؟
بعدم من همیشه تورو اینجا میبینم منظورم بود![]()
بابا من آرزو دارم بچه ها ازاینجا برن[/SIZE]
خب حالا میبینم :hmm: چرا هستم،ولی مگه قرار بوده 8ترمه تموم کنم؟ :hmm:
نترس،اگه یه وقت چشم میخوردمو میرفتم هم بازم اینجا بودم
بابا من آرزو دارم بچه ها ازاینجا برن
واسشون گلریزون بگیریم
تکش هم سروده"بری دیگه برنگردی روسر بده":lol:
حالا چرا تکش:blink:
20سوالیش کردی؟
جونمون روبالا نیار همشو کامل بگو چند وقته نخندیدم
نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه:wacko:
عارضم که رفتم سر جلسه و بعد دیدم یکی کیفش رو گزاشته رو صندلیم خلاصه ماهم کیف رو شوت کردیم اونور و نشستیم یهو یارو از تهه کلاس اومد که ای تکش چه نشسته ای آیا؟ که این مکان نه جای تو است و جای ماست !!!
![]()
هیچی دیگه هی من گفتم باوو جای منه اون میگفت نه جای منه خلاصه صندلی رو اون بکش من بکش تا اینکه دسته صندلی شکست(صندلی 878 کلاس 1201) -بعد دیگه همه جم شدن که بابا این کلاس کلا بچه های سازه هستن و مدار نداریم و بعد کارت ورود به جلسه رو رو کردیم متوجه شدم که کلا روز امتحان رو اشتباه اومدم
![]()
![]()
![]()
عارضم که رفتم سر جلسه و بعد دیدم یکی کیفش رو گزاشته رو صندلیم خلاصه ماهم کیف رو شوت کردیم اونور و نشستیم یهو یارو از تهه کلاس اومد که ای تکش چه نشسته ای آیا؟ که این مکان نه جای تو است و جای ماست !!!
![]()
هیچی دیگه هی من گفتم باوو جای منه اون میگفت نه جای منه خلاصه صندلی رو اون بکش من بکش تا اینکه دسته صندلی شکست(صندلی 878 کلاس 1201) -بعد دیگه همه جم شدن که بابا این کلاس کلا بچه های سازه هستن و مدار نداریم و بعد کارت ورود به جلسه رو رو کردیم متوجه شدم که کلا روز امتحان رو اشتباه اومدم
![]()
![]()
![]()
اینم برنامه تابستان
مشاهده پیوست 387978
![]()
![]()
![]()
![]()
خوشا به سعادتتون
دانشگاه فردوسی به خاطر امتحانات ترم رو یک ماه زودتر تموم کرد ... !!!
ماهم یه ماه زودتر تموم کردیم حالا چی خوش به حالمون:lol:خوشا به سعادتتون
دانشگاه فردوسی به خاطر امتحانات ترم رو یک ماه زودتر تموم کرد ... !!!
اینبار شانس اوردم-یه روز زودتر اومده بودم
ولی سوژه شدیم دیگه
همش تقسیر استرس مدار2 بود :دی
نه اینکه تو هم استرس میگیری؟!اینبار شانس اوردم-یه روز زودتر اومده بودم
ولی سوژه شدیم دیگه
همش تقسیر استرس مدار2 بود :دی
ما جای تو سکته زدیم ... داستان رو درست توضیح بده خب
سوژه شدنش بدتر از همه چیه :f34r: نصیبم شد یبار
نه اینکه تو هم استرس میگیری؟!
................................................
تکش جی ال ایکس 2680 رو چند میدی؟
روشنش کردی؟ کار کرده؟
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام...میخواستم ببینم نحوه محاسبه معدل کل به چه صورتی است.....یعنی اگر درسی بیفتی بعد اون درس پاس کنی هر دو نمره در معدل کل تاثیر داره؟....ممنون میشم پاسخ بدید