lordesiah
Registered User
بابای تجربه مال کابوی بود : ))دیگه سوختگی پدر تجربس و اینا لردکمشرمنده م
![]()
بابای تجربه مال کابوی بود : ))دیگه سوختگی پدر تجربس و اینا لردکمشرمنده م
![]()
بیخیال من خودمم زیاد نمرم خوب نشد!!!!!
الان همه مگه نمرشون تو رنج 18 بوده؟
بابای تجربه مال کابوی بود : ))
عجب راستی سر امتحان یکی از خواهرای متقلبو دستگیر کردن میگفت همه دارن تقلب میکنن
:lol:
کی بوده؟! :lol:
من که مراقبا میدونستن بچه خوبیم :lol: قلق من دستشون بود،یکیشون بود،میگفت یعنی عاشق امتحان دادنتم،هیچ چیزی آرامشتو بهم نمیریزه،آروووووووم،خونسرررررد،یواششش میشینی مینویسی ، کاری هم به هیشکی نداری :lol::lol::lol::lol:
من : :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
نمیشناختم اما کارش درست نبود هرچند همه تقلب کردیم
اندکی :lol:شما هم تقلب کردی؟ :hmm:
فکرکنم خودم تنها کسی بودم که تقلب نکردم :hmm:
نمره داده کهتو همین مایه ها یکم کمتر:blush: ولی استاد به پسرا کلن بهتر نمره میداد :hmm:
خیلی جالبه گفت ایمیل بزنید بعد خودش پیچوند!!!!!!!!!
راستی شهابی نمره هارو دیر میده؟
امتحانشم 28/05 ج1
(ترموديناميک (2 شجاعي-شاهرخ 0 3 ش-07:30تا12:20 ش-13:30تا15:45
(ترموديناميک (1 اميراصلاني تبريز-کوروش س-07:30تا12:20 س-13:30تا15:45
یه کاری کنیم! به اساتید بگیم : اقا , جان هرکی دوس داری بد نمره بده , نبر رو نمودار , شاید فرجی شد!
اساتید برق عقده دارن.
میاد از پنج فصل یکیرو حذف میکنه , بعد میری سر جلسه میبینی :blink: بیشترین بارمو همون یدونه که حذف شده داره! میگه میگه من درس دادم امتحانشم گرفتم :|||||||
آخه درس 3 واحدی با 10.5 پاس میکنی که چی :||||||||||| برم اعتراض کنم با 9.5 بندازه...
طرف میاد آزماشین 1 درس بده , یک عدد کلمه ما از این سر کلاس نشنیدیم . کل درسو یه نفر دیگه داد و ایشون با لپ تابش بازی میکرد , بعد که روز امتحان
میرسه میگه امتحان عملی نداریم:blink: (ازمایشگاه ماشین1) . میاد یه امتحان کتبی میگره با دوتا سوال و 20 دقیقه وقت که سوال اول مال ماشین1 که فرمولش تنها تو یکی از مثالای
حل نشده آخر یکی از رفرنسا اومده و سوال دوم از ماشین2(تاکید میکنم که از ماشین1 داریم) . نمره داده 14 میگی میگن (دوستان باتجربه) برو خدارو شکر کن :|||||||||||
یه کاری کنیم! به اساتید بگیم : اقا , جان هرکی دوس داری بد نمره بده , نبر رو نمودار , شاید فرجی شد!
اساتید برق عقده دارن.
میاد از پنج فصل یکیرو حذف میکنه , بعد میری سر جلسه میبینی :blink: بیشترین بارمو همون یدونه که حذف شده داره! میگه میگه من درس دادم امتحانشم گرفتم :|||||||
آخه درس 3 واحدی با 10.5 پاس میکنی که چی :||||||||||| برم اعتراض کنم با 9.5 بندازه...
طرف میاد آزماشین 1 درس بده , یک عدد کلمه ما از این سر کلاس نشنیدیم . کل درسو یه نفر دیگه داد و ایشون با لپ تابش بازی میکرد , بعد که روز امتحان
میرسه میگه امتحان عملی نداریم:blink: (ازمایشگاه ماشین1) . میاد یه امتحان کتبی میگره با دوتا سوال و 20 دقیقه وقت که سوال اول مال ماشین1 که فرمولش تنها تو یکی از مثالای
حل نشده آخر یکی از رفرنسا اومده و سوال دوم از ماشین2(تاکید میکنم که از ماشین1 داریم) . نمره داده 14 میگی میگن (دوستان باتجربه) برو خدارو شکر کن :|||||||||||
تو همین مایه ها یکم کمتر:blush: ولی استاد به پسرا کلن بهتر نمره میداد :hmm:
خیلی جالبه گفت ایمیل بزنید بعد خودش پیچوند!!!!!!!!!
راستی شهابی نمره هارو دیر میده؟
اندکی :lol:
فتح ابادی.الان چی میگی ؟ نفست رو حبس کن تا 3 بشمار دوباره بنویس بینیم
10.5 شده بودی اعتراض کردی کردت 9.5؟
ماشین باکی بودی؟ وصف حالت شبیه رفیقمه![]()
جای من بودی الان خودکشی میکردی برو خداروشکر کن-آمارگرفتم میگن این انداختنا عمدیه و دستور خود دانشگاس چون نمیتونه شهریه رو زیاد کنه
هیس !الان تسلا میاد میگه عقده ای ازدیدگاه خودمون تعریف میشه !ما میتونیم این عقده ای روبه نفع خودمون تغییر بدیم وبا درس خوندنمون مشت محکمی به دهن استکبار بزنیمیه کاری کنیم! به اساتید بگیم : اقا , جان هرکی دوس داری بد نمره بده , نبر رو نمودار , شاید فرجی شد!
اساتید برق عقده دارن.
فتح ابادی.
هیس !الان تسلا میاد میگه عقده ای ازدیدگاه خودمون تعریف میشه !ما میتونیم این عقده ای روبه نفع خودمون تغییر بدیم وبا درس خوندنمون مشت محکمی به دهن استکبار بزنیم![]()