• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یه مهدی دیگه هم داریما :) تاپیک رو باز کرده :) یادی از این دوست عزیز نیز بفرماییم :)
راس میگی . فعالیت تو فروم زیاد داره ولی به ما سر نمیزنه :( آقا دو تا اسپم جای دوری نمیره . .
مررسی پیداش کردم
نه میتی نبود mn021 بود من فکر میکردم میتیه -شایدم باشه
فکر کردی سوال پرسیدی؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

فکر کردی سوال پرسیدی؟

هــــــَــــــــه؟
127fs4573872.gif

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822

عیدتون مبارک :happy:

نترکید همتون!:eek: مردم از خنده....اومدم یه جماعتی رو از نگرانی در بیارم!من اینجام جای هیچ دوشواری نیس!:Dرفته بودم جشن نیمه شعبان جای همگی خالی...جشن نبود ک!...dancing party بود!:blink: :guitar:حیف وسطاش پاشدیم اومدیم!
عید نیمه شعبان بر همگی مباااارک:)
@ لرد: شما تی وی تون روشنه؟

ali1221

Registered User
لایک‌ها
75
واسه کارآموزی نیازی به دانشگاه رفتن نیست همون روز انتخاب واحد استادت رو انتخاب میکنی و مراحل بعدیش بعد انتخاب واحده
واسه پروژه، هم رشته هات باید کمکت کنن ... رشتت رو بگو تا بچه ها بیان کمک :)

چه عجب یکیم مارو دید، دستت درد نکنه من تمام وقت سر کارم سوالامو اینجا جواب نمیدن گیر میکنم واقعن وقت مراجعه ندارم؛ رشته ام نرم افزار، کارشناسی ناپیوسته اس.
اگه میشه شرایط و پیش نیازای برداشتن این دو تا درسم یکی توضیح بده (چند واحد باید پاس کرده باشیم و اینا):heart:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
نترکید همتون! مردم از خنده....اومدم یه جماعتی رو از نگرانی در بیارم!من اینجام جای هیچ دوشواری نیس!:Dرفته بودم جشن نیمه شعبان جای همگی خالی...جشن نبود ک!...dancing party بود! حیف وسطاش پاشدیم اومدیم!
عید نیمه شعبان بر همگی مباااارک
:eek:
چندین بار نمیدونم عید چی چی بود یا ولادت بود یا رشادت بود یا شهادت بود یا................خلاصه من سرم تو چیز دیگه ای بود ولی صدای سینه زدن میومد:guitar: پرسیدم گفتم چه خبره عزاداری میکنن -پاسخ آمد که میلاد با سعادت است و حاج ......دارد مولودی میخاند و ملتی را مسرور مینماید و ملت نیز از خوشحالی دست میزنن و.....:)
مرا تفاوتی قائل نبود بین کف زنی و سینه زنی از بحث صدا:blink:عجبا

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
چه عجب یکیم مارو دید، دستت درد نکنه من تمام وقت سر کارم سوالامو اینجا جواب نمیدن گیر میکنم واقعن وقت مراجعه ندارم؛ رشته ام نرم افزار، کارشناسی ناپیوسته اس.
اگه میشه شرایط و پیش نیازای برداشتن این دو تا درسم یکی توضیح بده (چند واحد باید پاس کرده باشیم و اینا):heart:

اولش بگم که خسته نباشی :D چون قراره طولانی شه

کارآموزی : لازمه که 100 واحد موثر پاس کرده باشی البته یه خورده از نصف واحداتون بیشتر ما نرمافزار پیوسته از 144 واحد باید 100 پاس کنیم ... ولی خیلییی اهمیت نداره من خودم با کمتر از 100 تا برداشتم صداشم درنیومد پیشنیازشو توی چارتت نگاه کن ...
تو انتخاب واحدت کارآموزی رو با استادی که میخوای بردار روحانی بهتر گیر نمیده کاریم باهات نداره اگه پر نشد باهاش بردار ... بعد از انتخاب واحد میری گروه اسمت رو به همراه اسم شرکت میدی بعد از چند هفته نامه کارآموزیت میاد میبری میدی به شرکتت پایان کارآموزیت یه نامه از شرکتت میگیری مبنی بر اینکه اونجا کارآموزی گذروندی و این نامه باید عطف به شماره نامه ای که از دانشگاه بهشون دادی باشه

پروژه : پیش نیاز پروژه شیوه هست ... ولی نمیدونم چند واحد باید بگذرونی ... باید از قبل با استاد صحبت کنی تا هم موضوعت معلوم شه هم اینکه ببینی استاد پره خالیه وضعیت چیه ؟؟!!
اگه همینیطوری برداری در صورتی که اون استاد خودش شاگرد داشته باشه و شما جاشو گرفته باشی حذفت میکنن ...
واسه پروژه باید برگه از گروه بگیری ببری بدی به استاد مورد نظر پرش کنه بعدشششش تو انتخاب واحدت برمیداری با همون استادی که برات برگه رو پر کرده

:D خسته نباشی ... سوال داشتی بپرس بلد بودم در خدمتیم :D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
:eek:
چندین بار نمیدونم عید چی چی بود یا ولادت بود یا رشادت بود یا شهادت بود یا................خلاصه من سرم تو چیز دیگه ای بود ولی صدای سینه زدن میومد:guitar: پرسیدم گفتم چه خبره عزاداری میکنن -پاسخ آمد که میلاد با سعادت است و حاج ......دارد مولودی میخاند و ملتی را مسرور مینماید و ملت نیز از خوشحالی دست میزنن و.....:)
مرا تفاوتی قائل نبود بین کف زنی و سینه زنی از بحث صدا:blink:عجبا

اینااا همون متنایی که توی عزاداریا میخونن و مردم سینه میزنن رو توی میلادهااا میخونن و مردم دست میزنن ...
تنها لحنش متفاوته :D تو اولی سوزناک میخونن توی دومی قر دار

نترکید همتون!:eek: مردم از خنده....اومدم یه جماعتی رو از نگرانی در بیارم!من اینجام جای هیچ دوشواری نیس!:Dرفته بودم جشن نیمه شعبان جای همگی خالی...جشن نبود ک!...dancing party بود!:blink: :guitar:حیف وسطاش پاشدیم اومدیم!
عید نیمه شعبان بر همگی مباااارک:)

من چندین ساله تلویزیون نگاه نمیکنم ...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

کارآموزی : لازمه که 100 واحد موثر پاس کرده باشی البته یه خورده از نصف واحداتون بیشتر ما نرمافزار پیوسته از 144 واحد باید 100 پاس کنیم ... ولی خیلییی اهمیت نداره من خودم با کمتر از 100 تا برداشتم صداشم درنیومد پیشنیازشو توی چارتت نگاه کن ...
تو انتخاب واحدت کارآموزی رو با استادی که میخوای بردار روحانی بهتر گیر نمیده کاریم باهات نداره اگه پر نشد باهاش بردار ... بعد از انتخاب واحد میری گروه اسمت رو به همراه اسم شرکت میدی بعد از چند هفته نامه کارآموزیت میاد میبری میدی به شرکتت پایان کارآموزیت یه نامه از شرکتت میگیری مبنی بر اینکه اونجا کارآموزی گذروندی و این نامه باید عطف به شماره نامه ای که از دانشگاه بهشون دادی باشه

پروژه : پیش نیاز پروژه شیوه هست ... ولی نمیدونم چند واحد باید بگذرونی ... باید از قبل با استاد صحبت کنی تا هم موضوعت معلوم شه هم اینکه ببینی استاد پره خالیه وضعیت چیه ؟؟!!
اگه همینیطوری برداری در صورتی که اون استاد خودش شاگرد داشته باشه و شما جاشو گرفته باشی حذفت میکنن ...
واسه پروژه باید برگه از گروه بگیری ببری بدی به استاد مورد نظر پرش کنه بعدشششش تو انتخاب واحدت برمیداری با همون استادی که برات برگه رو پر کرده

لرد!ناپیوستس. 100واحد نداریم که واسه ما فکرکنم 53-56 واحد باید گذرونده باشیم

Last edited:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
لدر!ناپیوستس. 100واحد نداریم که واسه ما فکرکنم 53-56 واحد باید گذرونده باشیم

لدر هم خودتی : ))
واسه همین تعداد واحدای کلم رو با واحدایی که باید بگدرونیم رو گفتم تا خودش حساب کنه ... چون من نمیدونم ناپیوسته کلش چقدره و چقدر باید بگذرونن
نزدیک به 2/3 فکر کنم باید بگدرونن

ali1221

Registered User
لایک‌ها
75

شما آدم خوبی هستی، مارو کمک کردی. ممنون

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
چه عیدیه ؟؟!!

بچه ها سوال : اداره پست نزدیک به مترو میشناسید ؟؟!!
اداره پست فلکه دوم تهرانپارس هست که یه چهارراه پاینترش میشه تیرانداز و 100 متر اونورتر مترو تهرانپارس.
با بی آر تیم که میتونی بری تو خود پست رسالت.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
لدر هم خودتی : ))
واسه همین تعداد واحدای کلم رو با واحدایی که باید بگدرونیم رو گفتم تا خودش حساب کنه ... چون من نمیدونم ناپیوسته کلش چقدره و چقدر باید بگذرونن
نزدیک به 2/3 فکر کنم باید بگدرونن
ببخشید تند زدم یه حرف جا به جا شد معنی کلمه کاملا عوض شد
بازپوزش میطلبم:)
الان تصحیح میشود

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ببخشید تند زدم یه حرف جا به جا شد معنی کلمه کاملا عکس شد
بازپوزش میطلبم:)
الان تصحیح میشود

نمیخوادددد باحالیش اینه که بمونه ... باحال بود یاد بلدزر افتادم :D

اداره پست فلکه دوم تهرانپارس هست که یه چهارراه پاینترش میشه تیرانداز و 100 متر اونورتر مترو تهرانپارس.
با بی آر تیم که میتونی بری تو خود پست رسالت.

مرسی اینیکی خیلی دوره ...
الان یکیو تهدید کردم ببرتم پست صادقیه :D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
شایعه شده راکی با یه گونی و مشمبا های پر از میوه و شیرینی و آجیل مشگل گشا و .......از جشن شعبون اینا برگشته(پاتک) و هم اکنون اورا در گیر تقسیم غنایم با دیگران دیده اند
یه کرتی شربت آبلیمو + از این دون دونکا که آدم یجوریش میشه میخوره هم اورده
میگم چرا پیداش نیس نگو حلقش پره
;) به منم بده:blush:

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
شایعه شده راکی با یه گونی و مشمبا های پر از میوه و شیرینی و آجیل مشگل گشا و .......از جشن شعبون اینا برگشته(پاتک) و هم اکنون اورا در گیر تقسیم غنایم با دیگران دیده اند

د ن د...میگم وسطاش پاشدیم...هنوز دارم غرشو به سر خونواده میزنم!!!!مراسمش اصن حاجی نداشت!مولودی خونی هم نبود...از این مجریا که میان فضای شاد و مفرح! ایجاد میکنن بود!...
ولی جدی اگه گیوتین داشتم میدونی دومین قربانیش کی بود؟؟!!:D...(ببینم میتونین حادثه ی هولوکاست رو مجددا به وقوع بپیوندونید!:blink:)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
تکش؟احراد ؟

یه سوال اصن اولیش کیه که ما بخوایم دومیش رو حدس بزنیم ؟؟

من بیشتر به قاتل میخورم تا مخطول(مقطول .....مفطول....) بنابراین منکه نیستم
پس میمونی تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو :دی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
به اونا میگن تخم شربتی !

بالا