• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
حتما ناجور تعیین کردی که یادم نیست ... دوباره تعیین کن :D

من؟؟؟؟ :blink:
خیر سرمممم لردمااااا :cool:

سر ساختمان داده واینا الکس به این مقام نایل شد!!:cool:
شما ک نــــــــــه...شوما استاد مایی:blush:داره خودشو میزنه به اون راه افکار عمومی پراکنده شه ولی میدونه که نمیتونه قصر (غسر قسر ...)در بره!!:f34r:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
الکس !!!! راست میگی ... حقشه تا اون باشه ساختمون داده 18 نشه مایه ننگه
پس تکش ؟؟!!!

خدایی دلتون میاد؟ :Dمنی که همش آبروی تهران جنوب رو حفظ میکنم و مشروط میشم و.....گناه دارم خدایی:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
تکش؟احراد ؟

یه سوال اصن اولیش کیه که ما بخوایم دومیش رو حدس بزنیم ؟؟
هیچکدوم
خانواده که ایشون رو ازمراسم اورده بودن بیرون ونزاشتن اون چیزایی که تکش میگه رو نوش جان کنه!
به منو تکش چه؟والا! دی :

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
آورین آورین ...
روکی (راکی) خودش میدونه گناه کرده :D بیخیالش شو ... نفر دوم گیوتین کابوی باشه :D چون اصلا صداش درنمیاد

آروم باش ... تو فعلا خط خوردی از تو لیستش :D
من دلم به حال تکش میسوزه اگه این بره، افرادی مثل تسلا میمونن وخدا میدونه چی بشه دانشگااه

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
آورین آورین ...
روکی (راکی) خودش میدونه گناه کرده :D بیخیالش شو ... نفر دوم گیوتین کابوی باشه :D چون اصلا صداش درنمیاد

بنده خدا کابوی چرا؟؟ولی خب حالا که اصرار میکنید یاشه!:blink: در ضمن کسی از لیست خط نمیخوره:hmm: فقط به انتهای لیست اضافه میشه:hmm:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بنده خدا کابوی چرا؟؟ولی خب حالا که اصرار میکنید یاشه!:blink: در ضمن کسی از لیست خط نمیخوره:hmm: فقط به انتهای لیست اضافه میشه:hmm:
عاقا منو بزار اخر لیست ونوع مرگمم بدست خودم بزار من ازگیوتین میترسم خودم راهای بهتری روبهت شب مرگم پیشنهاد میدم

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
همیشه بد و خوب باید همه جا باشه ... حالا به محیط زیادی خوب عادت نداری روکی گذاشت تکش باشه :D تا تو دلت نگیره
الان این حرفی که زدی ازصدتا مرگ واسه تکش بدتر بود روکی گیوتین روبیار! تکش تحمل این همه حقارت رونداره!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
الان این حرفی که زدی ازصدتا مرگ واسه تکش بدتر بود روکی گیوتین روبیار! تکش تحمل این همه حقارت رونداره!

عاقا منو بزار اخر لیست ونوع مرگمم بدست خودم بزار من ازگیوتین میترسم خودم راهای بهتری روبهت شب مرگم پیشنهاد میدم

میگم که چون آرومه تجربش هم زیادی زیااااده
تسلا هم هست میتونی اونو انتخاب کنی :D
تو لیستتون دقیقا چند نفر هستن ؟؟!!
لیست تعداد مشخص نداره !...با linked list نوشتم!:blush:
نترس پسرم...بیااا...مرگ حقه گیوتین وسیله س :p
جدی بیارم؟تکش آماده ای؟؟؟آخرین درخواستتو بگو:eek:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370

آماده ی اجرای حکمم
maulhood.gif
bgcool.gif

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
مادر از همون کیس ها انتخاب کردن مثکه
دیدییییی تکش اینجا معنی کیس همونی میشه که من گفتم :D
بابا این واسه تلخوشی شما میگم:cool:
وگرنه من ابتدایی بودم لباسامو خودم میشستم اونم بادست!مرغ پاک کردن وگوشت هم بلد بودم دردوران ابتدایی
الانم بیشتر کارایی که قرار خانوم اینده من انجام بده وبخاطر اون سر من منت بزاره بلدم (اینارو مادرم درطی چندین واحد عملی یادم دادن به سبک این چینی ها که با زحمت یاد میدن)
فقط یکم این نوع سبزی هاروبلد نیستم. مثلا بگم اش نمیدونم یارو درست داد یا یه چیزیش کم بوده وسرم کلاه گذاشته یادرصد هرکدومش رونمیدونم اینو یاد بگیرم دیگه هیچ مونثی واسه هیچ کاری نمیتونه سرم منت بزاره حالا مامان باشه یاخانوم ماهمچین ادمی هستیم بعله بعله:cool:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
لیست تعداد مشخص نداره !...با linked list نوشتم!:blush:
نترس پسرم...بیااا...مرگ حقه گیوتین وسیله س :p
جدی بیارم؟تکش آماده ای؟؟؟آخرین درخواستتو بگو:eek:
خواهشآ با گیوتین نه !×! اخه خاطره خوبی ازش واسم تعریف نکردن

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
بابا این واسه تلخوشی شما میگم:cool:
وگرنه من ابتدایی بودم لباسامو خودم میشستم اونم بادست!مرغ پاک کردن وگوشت هم بلد بودم دردوران ابتدایی
الانم بیشتر کارایی که قرار خانوم اینده من انجام بده وبخاطر اون سر من منت بزاره بلدم (اینارو مادرم درطی چندین واحد عملی یادم دادن به سبک این چینی ها که با زحمت یاد میدن)
فقط یکم این نوع سبزی هاروبلد نیستم. مثلا بگم اش نمیدونم یارو درست داد یا یه چیزیش کم بوده وسرم کلاه گذاشته یادرصد هرکدومش رونمیدونم اینو یاد بگیرم دیگه هیچ مونثی واسه هیچ کاری نمیتونه سرم منت بزاره حالا مامان باشه یاخانوم ماهمچین ادمی هستیم بعله بعله

الان دیگه کسی واسه اینچیزا تره خورد نمیکنه .. بگو ببینم بلتی فیلترهوای بچه رو تعویض کنی-فیلتر روغن چی؟ دــــــــــــــــــــــــــی دیدی بلت نیستی اصن نمیدونی اینا کجای بچس- باید بری تو چاله یا نه کاپوت رو بزنی بالا میابیشون :دی
:cool:

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
خواهشآ با گیوتین نه !×! اخه خاطره خوبی ازش واسم تعریف نکردن

جدی؟؟وای من هروقت اسم گیوتین میاد یاد سواحل هاوایی میوفتم!!:blink: خب طبیعیه اگه دردناک نبود که انتخابش نمیکردم...ولی انگار خاطره ش خیلی علمی تخیلی بوده!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
واسه دلخوشی ما !!؟؟
عیب نداره اصلا نمیخواد آش درست کنی برو نیکو صفت حالشو ببر :D شعله (شله) هم بخور :D

بله...
تمام حرفارو پس میگیرم عمرا اگه بذارم تکش بره زیر گیوتین ... پس کی به غرغر و تسلا گیر بده و ملت رو اذیت کنه و سوالای فتو بپرسه ...:D
منظور ازدلخوشی همون شادکردن بچه هاس دیگه
پس حالا که تکش نه >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>نوبت خودته
94834563836454124627.gif

بالا