خب مراسم هم تموم شد!
دیدی لرد. مرده وحرفشه ومراسم رواجرا کردم
خیلی باشکوه الان بقیه بچه ها دلشون اب افتاده میگن که کاش احراد واسه ما هم ازاین جشنا برگزار کنه:blush:
یعنی خیلیییییییی نامردین . من اول لیست بودم همه از خودشون دفاع کردن از لیست خارج شدن اصن یاد ما نبودن ما روکشت اونم با گیوتین نکردین تو مراسم جشن یه قاب عکس از مرحوم تازه گذشته بزارین روحم شاد شه![]()
اسپم چیه؟گلریزون بود دی:زمان ما چقد گیر میدادن خداییش
یه بابایی بود اسمش فلینت بوود فک کنم
میگفت آقا اسپم ندید
اما از وقتی روحانی رای آورده اسپمم آزاد کردن![]()
اسپم ندین دیگه :hmm: د :hmm:
حالا هرکی ندونه فکرمیکنه شما5500پستت مفید بوده!اسپم ندین دیگه :hmm: د :hmm:
حالا هرکی ندونه فکرمیکنه شما5500پستت مفید بوده!
روزی 10بار اسمایل گریه میزاری بدون هیچ توضیحی!:cigar::cigar::cigar:
من پستام بین 10 تا 0 میشه ... اعتراف کردم
پس بررم بگم بیان این تاپیک رو پاک کنن آی به امثال شوما بخندیم :lol: مثل مرغ پرکنده میشید![]()
این تاپیک ,تاپیک خوبیه.
اما باید یه سری کارا توش انجام بشه
یکی اینکه فایل pdf راجع به اساتید هر رشته درست بشه
دیگه کسی هم که تازه وارد باشه سردر گم نمیشه
سلام به همگی
من ترم آخرم می خواستم فردا 2 واحد کارآموزی بردارم با استادی هم صحبت نکردم جایی هم برای کارآموزی سراغ ندارم!
به نظرتون باید چیکار کنم! لطفا راهنمایی ام کنید؟؟؟؟
بهترین کار اینه.اگه جایی سراغ نداریسلام به همگی
من ترم آخرم می خواستم فردا 2 واحد کارآموزی بردارم با استادی هم صحبت نکردم جایی هم برای کارآموزی سراغ ندارم!
بیا عزیز من انجام بدیم.من و اهراد ماله برق و مخابرات رو مینویسیم.توام مال کامپیوترحرفش قشنگه ... کی عمل میکنه ...
شما که نظرش رو میدی عمل کن ... فقط که نباید حرفش رو زد
انجام دادی من پشتش استادامو که باهاشون داشتم لیست میکنم احراد هم همینکارو میکرده ولی PDF میکنه ...
چه حالی میده فکر کردن بهشم لذت بخشه!
اهی خدا میدونه اگه این تاپیک پاک بشه چندنفر با چندین هزار پست تبدیل به نیویوزر میشن :lol: با 0 پست:lol:
فایل اساتید رو که پی دی اف بدرد نمیخوره چون تو موتور های جست وجو پیدا نمیشهاین تاپیک ,تاپیک خوبیه.
اما باید یه سری کارا توش انجام بشه
یکی اینکه فایل pdf راجع به اساتید هر رشته درست بشه
دیگه کسی هم که تازه وارد باشه سردر گم نمیشه
سلام رشتتون؟سلام به همگی