john crooz
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 12
- لایکها
- 7
سلام رشتتون؟
مکانیک سیالاتم.
سلام رشتتون؟
چه عجبی شمام دیدیمبیا عزیز من انجام بدیم.من و اهراد ماله برق و مخابرات رو مینویسیم.توام مال کامپیوتر
هاکمک زیادی نمیتونم بکنممکانیک سیالاتم.
هاکمک زیادی نمیتونم بکنم
اگه برق بودی بهت میگفتم که هیچ استادی واست نه زنگ میزنه نه میاد سرکشی اما مکانیک رونمیدونم
فقط بگم مثل خودمی که جایی رونداری بری واسه کاراموزی![]()
حالا هرچی.آره الکترونیکم.چه عجبی شمام دیدیم
شما مگه الکترونیک نبودی؟:blink:
درضمن احراد!
مسعودسعیدی :: اون سایتی که کارآموز میگرفت چی بود ؟؟ داریش بده به بچه ها
بزنه سامانه ملی کارآموزی تو نت میاره براش
سلام به همگی.
اگه نمره ی A که پیشنیازه B هست نیومده باشه و فرض کنیم تا اخر ترم تابستونم نیاد (استاد رفته دد(بخونید dada)کنفرانس خبرش:grrr
من فردا B رو وردارم که گروه حذف نمیکنه؟اخه B سه واحدیه و مام که جزو اغشار کم درامد
ولی جدی چون 3 واحده کلی از هفته رو میگیره.
اگه میدونید حذف میکنن بگید بیخود ورندارم.در مورد نمره ی A هم یه جوری استادو گیراوردمفهمیدم پاسیدمش.
قیافه ی یارو در هر دو حالت ته سوژس:lol::lol::lol:
بنا به دلایل امنیتی از آوردن اسم دروس معذوریم!باز این داستان A و B شروع شد![]()
بنا به دلایل امنیتی از آوردن اسم دروس معذوریم!![]()
نمیفهمم رابطه ی چی چی؟ببینید شما نمره سیستمت اگه بعد ترم تابستونید بیاد و شبکه برداشته باشی هر وقت متوجه بشن که یه رابطه ای این وسط مورد داره حذف میکنن برات![]()
نمیفهمم رابطه ی چی چی؟
نمره ی درس اولی رو که خود استاد بهم گفت پاسم.ولی گفت معلوم نیست کی میاد ایران و نمره ها رو سایت میاد.پس وردارم دیگه؟یعنی تا وقتی نمره نیومده حذف نمیکنن درسته؟یعنی شما بعدا نمره A بیاد و پاس نشده باشی درس B حذف میشه قاعدتا
نمره ی درس اولی رو که خود استاد بهم گفت پاسم.ولی گفت معلوم نیست کی میاد ایران و نمره ها رو سایت میاد.پس وردارم دیگه؟
نمره ی درس اولی رو که خود استاد بهم گفت پاسم.ولی گفت معلوم نیست کی میاد ایران و نمره ها رو سایت میاد.پس وردارم دیگه؟
پاسم فقط چون نمرم تو سایت نیست و معلومم نیست کی میزنن میترسم که 4 جلسه بریم تو این گرما و اخر سر :wacko:منتظره زیر لفظی؟؟!! خب بردار دیگه ...وقتی پاسی نباید ایراد بگیرن و رسما غلط کردن ایراد بگیرن
با نذر 10000000000 صلوات جهت تعجیل در فرج می ور خواهم داشت !!!:lol:بردار![]()