• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
شما چجوری تو 1 ترم به این نتیجه رسیدی که فارغی از تی جی راحتتره ؟
چون خودم توی پیام نور بودم و با توجه به منابع و استاد و زمان کلاس ها اینجوری میشه استدلال کرد که تی جی خیلی خیلی خیلی بهتر از پیام نور هستش!
فعلا ترمه یکه داغه .2 ترم دیگه یه همچین چیزی نمی گه
در حقیقت بنده ترم سوم هستم!!!! دو ترم توی پیام نور گذروندم تجربه دارم!!!قدر این یونی رو بدونید خیلی عالیه هر چی هم نابود باشه خوبیش اینه که امتحاناش تستی نیستش!توی پیام نور بدبختی انگار هر ترم داری کنکور میدی خیلی سخته!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
ترم اوله که اینجایید.اگر ٢ترم دیگه هم همینا رو گفتید ینی واقعا یه فرقی هست .حالا بزار امتحان بدی عمق فاجعه رو درک می کنی:دی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
چون خودم توی پیام نور بودم و با توجه به منابع و استاد و زمان کلاس ها اینجوری میشه استدلال کرد که تی جی خیلی خیلی خیلی بهتر از پیام نور هستش! در حقیقت بنده ترم سوم هستم!!!! دو ترم توی پیام نور گذروندم تجربه دارم!!!قدر این یونی رو بدونید خیلی عالیه هر چی هم نابود باشه خوبیش اینه که امتحاناش تستی نیستش!توی پیام نور بدبختی انگار هر ترم داری کنکور میدی خیلی سخته!
نه خواهر من :| دیگه امتحانای اینجا با هیچ جای ایران قابل مقایسه نیست! ینی حداقل تو رشته ماکه اینجوری نیست! استاد میاد تو 2 ساعت درس 3 واحدی رو میده که تازه نصفش صرف مثال و سوال جواب ما میشه بعد همون درسو تو سراسری میده که 1.5 ساعت مفید درس دارن و 1.5 ساعت مفید حل تمرین! بعد کیفیت امتحاناش یکیه :|
هفته پیش استاد اومده میگه من به شما اینجوری وقت میدم: خودم سوالو حل میکنم , زمانو * 1.5 میکنم میشه زمان آزمون :| !!!!!! میگیم خودت خوب پدرت خوب , وقتی تاحالا مثال برای حل نکردی چجوری باید سوالارو حل کنیم؟ میگه قرار نیست شما به همه سوالا جواب درست بدین :دی (این :دی که گذاشتم یه چشش اشکه یه چشش خوناااا...)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
میخوام هیچی نگم ،نمیشه!
شما دوترم اونجا بودید بزارید دوترمم اینجا باشید وبلکه هم بیشتر میفهمی که اگه از چاله در اومده باشی نگیم افتادی توچاه باز افتادی تو چاله!
اینجا اصلا چیزی به اسم استاندارد معنی نداره!
سوال استاندارد نداریم
اعتراض به نمره نداریم
استاد عشقی تا دلت بخواد داریم
....داریم
...داریم
...داریم
این نقطه چینا تا دلت بخواد میشه جاشون گذاشت!

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
این ابراهیم دوست(ریاضی مهندسی)خیلی باحاله یه تیکه از درسو ریز نوشته برگشته دوتا خانم ته کلاس بودن میگه شما چیزی میبینید بنده خداها میگن نه اونم میگه پس برای چی نگاه میکنید:lol:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
چون خودم توی پیام نور بودم و با توجه به منابع و استاد و زمان کلاس ها اینجوری میشه استدلال کرد که تی جی خیلی خیلی خیلی بهتر از پیام نور هستش! در حقیقت بنده ترم سوم هستم!!!! دو ترم توی پیام نور گذروندم تجربه دارم!!!قدر این یونی رو بدونید خیلی عالیه هر چی هم نابود باشه خوبیش اینه که امتحاناش تستی نیستش!توی پیام نور بدبختی انگار هر ترم داری کنکور میدی خیلی سخته!

هنو خعلی زوده برای مقایسه ! قضاوت رو بزار برای ترمای بعد
البته چون تا ترم 2 پیام کور :دی بودی آخر ترم 2 اینجا مصادف با اول ترم 3 بیا اونخ مقایسه کن

ترم اوله که اینجایید.اگر ٢ترم دیگه هم همینا رو گفتید ینی واقعا یه فرقی هست .حالا بزار امتحان بدی عمق فاجعه رو درک می کنی:دی

نه خواهر من :| دیگه امتحانای اینجا با هیچ جای ایران قابل مقایسه نیست! ینی حداقل تو رشته ماکه اینجوری نیست! استاد میاد تو 2 ساعت درس 3 واحدی رو میده که تازه نصفش صرف مثال و سوال جواب ما میشه بعد همون درسو تو سراسری میده که 1.5 ساعت مفید درس دارن و 1.5 ساعت مفید حل تمرین! بعد کیفیت امتحاناش یکیه :|
هفته پیش استاد اومده میگه من به شما اینجوری وقت میدم: خودم سوالو حل میکنم , زمانو * 1.5 میکنم میشه زمان آزمون :| !!!!!! میگیم خودت خوب پدرت خوب , وقتی تاحالا مثال برای حل نکردی چجوری باید سوالارو حل کنیم؟ میگه قرار نیست شما به همه سوالا جواب درست بدین :دی (این :دی که گذاشتم یه چشش اشکه یه چشش خوناااا...)
خخخخخخخخخخخخ
رفیق بز پلو مثال حل میکرد بهش میگم امتحان اینجوریه میگه نه اینا برا کرکرخندست :0
:wacko:
به مدرسی میگم اون چه سوالی بود آخه ترم پیش دادی ! میگه من عین اونو حل کرده بودم بعد همه بهش گفتن نه حل نکرده بودی میگه خب عب نداره جاش این ترم حلش میکنم:blink:
میخوام هیچی نگم ،نمیشه!
شما دوترم اونجا بودید بزارید دوترمم اینجا باشید وبلکه هم بیشتر میفهمی که اگه از چاله در اومده باشی نگیم افتادی توچاه باز افتادی تو چاله!
سوال استاندارد نداریم
اعتراض به نمره نداریم
....داریم
...داریم
...داریم

ما چی داریم......:lol:
این ابراهیم دوست(ریاضی مهندسی)خیلی باحاله یه تیکه از درسو ریز نوشته برگشته دوتا خانم ته کلاس بودن میگه شما چیزی میبینید بنده خداها میگن نه اونم میگه پس برای چی نگاه میکنید

:lol:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400

امیدوارم که اینجا بهتر باشه!چون حداقلش اینه که استادا و زمان کلاس خیلی بیشتر از اونجاست!
امتحانات هم ان شاء الله نمیزنه تو ذوقم!!!!

ای بابا چقدر انرژی منفی میدید به من!!!:weird:
همه ی استادا همینجورین بردار من!:lol:کلا موجودی که لقبش استاد باشه یه همچین ویژگی هایی هم داره دیگه:happy:
خب راست میگه دیگه!!!هدف ما توی این امتحانات پاس کردن واحده نه چیزه دیگه ای!!!:D

میخوام هیچی نگم ،نمیشه!
سوال استاندارد نداریم
اعتراض به نمره نداریم
....داریم
...داریم
...داریم

خب اینم حرف حسابیه!!باشه دو ترم دیگه درباره ی دانشگاه نظرمو میدم و مطمئنم بازم روی حرفم هستم!
دلتون خیلی پره ها!!:weird:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400

هنو خعلی زوده برای مقایسه ! قضاوت رو بزار برای ترمای بعد
البته چون تا ترم 2 پیام کور :دی بودی آخر ترم 2 اینجا مصادف با اول ترم 3 بیا اونخ مقایسه کن

منظورتون همون پیام گوره دیگه؟:lol:
نمیدونم چرا وارد هر دانشگاهی که میشم واسش انواع و اقسام لقب هارو میزارن!!:hmm:
الان هم که به تهران جنوب میگن تهران توجوب!:blink:
میترسم برم دانشگاه تهران واسه اونم یه لقب در بیارن!به خاطر همین جان فشانی میکنم بی خیال تهران میشم!:p

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
منظورتون همون پیام گوره دیگه؟:lol:
نمیدونم چرا وارد هر دانشگاهی که میشم واسش انواع و اقسام لقب هارو میزارن!!:hmm:
الان هم که به تهران جنوب میگن تهران توجوب!:blink:
میترسم برم دانشگاه تهران واسه اونم یه لقب در بیارن!به خاطر همین جان فشانی میکنم بی خیال تهران میشم!:p

دانشگاه تهران یه لقب منشوری داره که نمیگم داستانشم نمیگم چون غیر قابل پخشه:D
اگه مجبورم کنین میگما بگم... بگم...:p
البته پیام زور بهتره چون میخان همچیو زورکی بچپونن

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
حالا بی خیال اون جور موارد بشیم تا بشم ترم دومی بعدش نظرمو همینجا توی همین تیریبون اعلام میکنم:D
امروز چقدر دانشگاه سرد بود!!:eek:اینکه الان اینجوریه بهمن اینا اوضاعش چطوره؟؟
امروز یخیدم!نامرد یکدفعه ای سرد شدش!صبحی از سرما تو شک بودم!:blink:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
دانشگاه تهران یه لقب منشوری داره که نمیگم داستانشم نمیگم چون غیر قابل پخشه:D
اگه مجبورم کنین میگما بگم... بگم...:p

واقعا؟!دانشگاه تهران هم به جمع لقب دارها پیوسته؟!:eek:غیر قابل پخشه!وای خاک عالم:lol:
خب وقتی نمیخواید بگید چرا موضوع رو مطرح میکنید مارو تو امپاس میزارید؟؟:eek:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
واقعا؟!دانشگاه تهران هم به جمع لقب دارها پیوسته؟!:eek:غیر قابل پخشه!وای خاک عالم:lol:
اینجوری میکنه که من اصرار کنم بگه بعداینجا اشوب بشه بعد راکی بیاد بگه تقصیر الکسه!
laughingsmiley.gif

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822

والا دایی من 20 سال پیش میرفت تهران لقب دار بود دیگه الان...
@ ahrad : اون لورام بودا.ن؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها یکی بگه این رو چه گلی سرش بگیرم
star.jpg

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
والا دایی من 20 سال پیش میرفت تهران لقب دار بود دیگه الان...
@ ahrad : اون لورام بودا.ن؟
نمیدونم شاید اون بود:lol:
الان دیگه عملی دیدید که من الان حالم چقدر خوبه
اخه نه اینکه جفتتون سنگین وزنیت با نامی شبیه هم .راکی،گودی

mohmrg

Registered User
لایک‌ها
393
سلام به دوستان

گفتم بیام یه سری بزنم به صفحه اخر چه خبره ، که دیدم هیچ خبری نیست :دی

دادا رفتم تکالیف خودم رو نگاه کردم ، برای ما هرم ستاره بود ، خدایی وقت ندارم فکر کنم 3 ترم پیش داشتم اصن یادم نمیاد
خودت یه ذره فکر کنی حله ، اسپیس رو بنداز بین دو حلقه

Stars.jpg

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
مشاهده پیوست 502005
عزیز این برنامه اش به زبون سی شارپه میتونی به سی تبدیلش کنی ؟

من تعداد ستاره ها رو تا 32 تا بصورت پیشفرض گرفتم که میشه با تغییر دادن مقدار n اون رو عوض کرد یا نه اصلا تعداد رو از کاربر بخواد و بعد بریزه تو n . سوالی بود در خدمتیم ;)

Last edited:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
عزیز این برنامه اش به زبون سی شارپه میتونی به سی تبدیلش کنی ؟

من تعداد ستاره ها رو تا 32 تا بصورت پیشفرض گرفتم که میشه با تغییر دادن مقدار n اون رو عوض کرد یا نه اصلا تعداد رو از کاربر بخواد و بعد بریزه تو n . سوالی بود در خدمتیم ;)
دادا دمت گرم اومدم برم بخوابم که اینو دیدم.تا اونجا که سوادم کشید تبدیل کردم اما خروجی صفحه پر از ستاره شد

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
عزیز این برنامه اش به زبون سی شارپه میتونی به سی تبدیلش کنی من تعداد ستاره ها رو تا 32 تا بصورت پیشفرض گرفتم که میشه با تغییر دادن مقدار n اون رو عوض کرد یا نه اصلا تعداد رو از کاربر بخواد و بعد بریزه تو n . سوالی بود در خدمتیم ;)
عاقا دقیقا ساعت 1 درست شد:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
h.gif

نمیدونم چکارش کردم فقط بازم مثل همیشه به روش خودم(همچی رو تغییر بده وخروجی روببین
icon_cry.gif
)درستش کردم.
این شبی دعا میکنم که انشاالله این ترم روبدون هیچ دغدغه ای با نمرات باب میلت پاس کنی.
واقعا دستت درد نکنه
g.gif

برم.7 صبح امتحانشو دارم
f.gif
برگردم لایک طلایی شماروهم تقدیم میکنم

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
سلام بر دوستان
سوال های برنامه سازی دادگر رو قرار میدم فقط از بچه های کامپیوتر معذرت میخوام چون نمیدونم چقدر جوابا درست هستن چون رشته من مکانیک سیالات ( کاردانی تاسیسات حرارت مرکزی تهویه مطبوع ) هستش پس اگه دانلود کردین دیدین یه سری اشکال های نوشتاری و علائم کم یا زیاد داره ببخشید.

فایل های ضمیمه

• Visual C #.rar
    7.5 MB · نمایش ها: 16
بالا