معرفی کن ! بیشتر واسه تست و راه انداری میخام
یکی بود چند سال پیش چند دفعه ازش استفاده کردم ولی الان پیدا نکردم ولی تو اسمش gig داشت ...
اینا برو تست کن دیگه :
معرفی کن ! بیشتر واسه تست و راه انداری میخام
یکی بود چند سال پیش چند دفعه ازش استفاده کردم ولی الان پیدا نکردم ولی تو اسمش gig داشت ...
اینا برو تست کن دیگه :
اکثرشون الکیه یا 24 ساعت و محدودن ! یکی بود جندی پیش گفته بود 6 ماه از ائل محرم رایگان امروز ثبت نام کردم فرداش حسابمو حذف کرد و اون تب رایگان رو برداشت
چی رو دادا؟جدیدا استفاده نمیکنم نمی دونم ...
ولی یکی بخری راحتی ...
آره بنده سراغ دارمهاست رایگان 1 ساله مگه داریم:blink:؟
یه مدت بالا با ترافیک خوب اگه سراغ داری بهم بگو
چی رو دادا؟
آره بنده سراغ دارم
آره بنده سراغ دارم
الان تیم مدیریتی یه سری سوال میپرسه که باید جواب بدید مگر نه جوابتون داده نمیشه ... (سوالا رو من نمیتونم بپرسم مگر نه میدونم چیاست)
اون پست من که پرسیدی چی رو مخاطب خاص داره ولی اگر بالا رو بخونی متوجه میشی ...
انجمن یه قابلیت داره به نام نقل قول چندگانه لطفا از اون استفاده کنید ... :hmm:
پ.ن : سراغ دارم که به درد کسی نمی خوره وقتی سراغ داری بهشون معرفی کن دیگه ... :wacko:
اصلا عصبی نیستما ...
بلخره یه حرف درست زدی :lol: داری به قول برخی انجمنای فلان خودمونی میشی
یه چند تا حرف درست دیگه هم زده بودم ... :lol: (یادآوری : که باعث شد چند درجه ارتقا پیدا کنم )
بالاخره شما دوستان خوب رو منم تاثیر خوب میزارید دیگه ...![]()
با سلام خدمت دوست عزیز وگرامیچی رو دادا؟
دوست من اگه برای ثت نام دانشگاه دولتی میخوای که نوشته :روزانه نمیتونن شرکت کنن واگه قبول شده باشن تا نمیدونم دوسال نمیتونن و...سلام
بچه ها الان منی که دارم دانشگاه آزاد درس میخونم دانشجوی دوره ی روزانه محسوب میشم یا غیر روزانه؟
آخه شک دارم روزانه فقط برا سراسریه یا آزادم هست
بعد اینکه موسسات آموزش عالی به آزاد ربط داره یا از هم جدا هستند؟
فکر کنم چون بحث خرید و فروش بود اومد احتمالا دانشجوی یونی ما نیستبا سلام خدمت دوست عزیز وگرامی
لطفا رشته ،سال ورودی و جنسیت رومشخص کنید.
پ ن1:در صورت عدم ارایه،امکان پاسخگویی به سوالات شما توسط کاربران مقدور نیست
پ ن2:از قراردادن اطلاعات شخصی جدا بپرهیزید.
با تشکر تیم مدیریتی
یه دامنه خاص میخواستم که یکی زودتر ثبتش کرده وحالا 500000تومان میخواد.ببین چند برابر قیمت اصلیشه(نگید چیه که نمیتونم بگم!زیقی ترین حالت باید یه دامنه ir بخری 4000-4250 تومان سالیانه یه هاست 50 - 100 مگ هم نیاز داری برای وردپرس اونم 10 - 14 هزار تومان سالیانه ... (البته هاست رایگان و یا ارزونترم پیدا میشه ولی من قیمت آبتین رو گفتم)
اره خودمم احتمال میدادم ولی خواستم بگم اینجا همچین بی در وپیکر نیست:blink:وجواب هرکسی داده نمیشه:lol:فکر کنم چون بحث خرید و فروش بود اومد احتمالا دانشجوی یونی ما نیست
یه دامنه خاص میخواستم که یکی زودتر ثبتش کرده وحالا 500000تومان میخواد.بین چند برابر قیمت اصلیشه(نگید چیه که نمیتونم بگم!)
بعد یه چیزی
باید یکی هم قالب و.. رو طراحی کنه یا اماده ورایگان هست؟مثل قالب هایی که بلوگفا و..دارن.
برای یه سایت دیگه چه هزینه هایی لازمه.تا حالا شد سالی20ت
اینی که من میخواستم اونقدر بدرد کسی نمیخوره اما خب چه میشه کرد.از قدیم گفتن سزای گرون فروش نخریدنهچون ثبت دامنه 4 هزار تومنه دلیل نمیشه یارو بیاد farzad.ir رو هم 4 هزار تومن بده که ...(farzad.ir آخرین قیمتی که داشتم 16 میلیون بود)
قالب های رایگان زیاد هست که اگر یه خورده وقت بزاری میتونی اون چیزی ر, که میخواهی پیدا کنی ولی اگر بخواهی خیلی خاص باشه باید بدی برات طراحی کنند یا یه خارجی پیدا کنی بدی برات ترجمه کنند ...
شما گفتی زیقی ترین حالتشو بگو که شد سالی 20 تومن اما بخواهی حالت های دیگه رو در نظر بگیری باید این ها رو هم اضافه کنی :
هزینه نویسنده در صورت نیاز
هزینه سئو در صورت نیاز
هزینه بک لینک در صورت نیاز
هزینه تبلیغات در صورت نیاز
و ... (که از حالت زیقی درمیاد)
اینی که من میخواستم اونقدر بدرد کسی نمیخوره اما خب چه میشه کرد.از قدیم گفتن سزای گرون فروش نخریدنه
راستی اگه سر سال کسی این 4 تومن رونده، میشه کسی دیگه اونو برداره؟(یعنی وایستم دو سه سال دیگه همون 4 تومن بخرمش:lol
نویسنده که نمیخوایم
سئو هم چی چی هست؟
بک لینک یه بار گفتی نفهمیدم چی بود(فکر کنم واسه افزایش بازدیده کننده ورنکینک واینا بود)
تبلیغات هم امضای خودم
اما من چون هیچی بلد نیستم وقت گذاشتن دردی دوا نمیکنه.
اگه یدونه سایت طراحی کنه هزینش چقدره؟ ازاینا که فلشه مثل ال دیجیتال یا یکی مثل امضای تکش که لامپ فروشیشه![]()
اره اگر تمدید نکنه وقتی تاریخش تموم بشه بعد از یه مدتی آزاد میشه ...
سئو بهینه سازی سایت برای موتور های جست و جو هست ...
هزینه طراحی هم بستگی به طراح و هزار تا چیز دیگه داره ولی دیگه کمتر از 200-300 هزار تومن فکر نکنم کار به دردبخور بهت بدند ...
شبانه رو ول کنید دوستان
خواهشا بگین الان که من دارم دانشگاه آزاد میخونم جزو روزانه حساب میشه یا که خیر روزانه فقط برا سراسری هست که میگن؟
سلام دوستان عزیز یه سوال
میخوام بدونم میتونم امسال کنکور ۹۳ رو بدم یا نه ؟ برا آزاد
چون تو دفترچه نوشته باید اون شخص تا ۲۸آذر از دانشگاهش انصراف بده وگرنه قبول بشه نمیتونه بره
اینو برا دوره...