• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
معرفی کن ! بیشتر واسه تست و راه انداری میخام

یکی بود چند سال پیش چند دفعه ازش استفاده کردم ولی الان پیدا نکردم ولی تو اسمش gig داشت ...
اینا برو تست کن دیگه :
Google

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
یکی بود چند سال پیش چند دفعه ازش استفاده کردم ولی الان پیدا نکردم ولی تو اسمش gig داشت ...
اینا برو تست کن دیگه :
Google

اکثرشون الکیه یا 24 ساعت و محدودن ! یکی بود جندی پیش گفته بود 6 ماه از ائل محرم رایگان امروز ثبت نام کردم فرداش حسابمو حذف کرد و اون تب رایگان رو برداشت

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اکثرشون الکیه یا 24 ساعت و محدودن ! یکی بود جندی پیش گفته بود 6 ماه از ائل محرم رایگان امروز ثبت نام کردم فرداش حسابمو حذف کرد و اون تب رایگان رو برداشت

جدیدا استفاده نمیکنم نمی دونم ...
ولی یکی بخری راحتی ...

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

آره بنده سراغ دارم

الان تیم مدیریتی یه سری سوال میپرسه که باید جواب بدید مگر نه جوابتون داده نمیشه ... (سوالا رو من نمیتونم بپرسم مگر نه میدونم چیاست) :lol:
اون پست من که پرسیدی چی رو مخاطب خاص داره ولی اگر بالا رو بخونی متوجه میشی ... :cool:
انجمن یه قابلیت داره به نام نقل قول چندگانه لطفا از اون استفاده کنید ... :hmm:
پ.ن : سراغ دارم که به درد کسی نمی خوره وقتی سراغ داری بهشون معرفی کن دیگه ... :wacko:
اصلا عصبی نیستما ... :p :happy: :lol:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
آره بنده سراغ دارم

خوب بفرست عزیز
الان تیم مدیریتی یه سری سوال میپرسه که باید جواب بدید مگر نه جوابتون داده نمیشه ... (سوالا رو من نمیتونم بپرسم مگر نه میدونم چیاست)
اون پست من که پرسیدی چی رو مخاطب خاص داره ولی اگر بالا رو بخونی متوجه میشی ... :cool:
انجمن یه قابلیت داره به نام نقل قول چندگانه لطفا از اون استفاده کنید ... :hmm:
پ.ن : سراغ دارم که به درد کسی نمی خوره وقتی سراغ داری بهشون معرفی کن دیگه ... :wacko:
اصلا عصبی نیستما ...

بلخره یه حرف درست زدی :lol: داری به قول برخی انجمنای فلان خودمونی میشی

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بلخره یه حرف درست زدی :lol: داری به قول برخی انجمنای فلان خودمونی میشی

یه چند تا حرف درست دیگه هم زده بودم ... :lol: (یادآوری : که باعث شد چند درجه ارتقا پیدا کنم :D)
بالاخره شما دوستان خوب رو منم تاثیر خوب میزارید دیگه ... :cool:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
یه چند تا حرف درست دیگه هم زده بودم ... :lol: (یادآوری : که باعث شد چند درجه ارتقا پیدا کنم )
بالاخره شما دوستان خوب رو منم تاثیر خوب میزارید دیگه ... :cool:

بسه دیگه لوس نشو ........................:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
با سلام خدمت دوست عزیز وگرامی
لطفا رشته ،سال ورودی و جنسیت رومشخص کنید.

پ ن1:در صورت عدم ارایه،امکان پاسخگویی به سوالات شما توسط کاربران مقدور نیست
پ ن2:از قراردادن اطلاعات شخصی جدا بپرهیزید.

با تشکر تیم مدیریتی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام
بچه ها الان منی که دارم دانشگاه آزاد درس میخونم دانشجوی دوره ی روزانه محسوب میشم یا غیر روزانه؟
آخه شک دارم روزانه فقط برا سراسریه یا آزادم هست

بعد اینکه موسسات آموزش عالی به آزاد ربط داره یا از هم جدا هستند؟
دوست من اگه برای ثت نام دانشگاه دولتی میخوای که نوشته :روزانه نمیتونن شرکت کنن واگه قبول شده باشن تا نمیدونم دوسال نمیتونن و...
برای بار هزارم جواب میدم
منظور فقط دانشگاه دولتی واونم فقط روزانه رو شامل میشه وبس!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
با سلام خدمت دوست عزیز وگرامی
لطفا رشته ،سال ورودی و جنسیت رومشخص کنید.

پ ن1:در صورت عدم ارایه،امکان پاسخگویی به سوالات شما توسط کاربران مقدور نیست
پ ن2:از قراردادن اطلاعات شخصی جدا بپرهیزید.

با تشکر تیم مدیریتی
فکر کنم چون بحث خرید و فروش بود اومد احتمالا دانشجوی یونی ما نیست

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
زیقی ترین حالت باید یه دامنه ir بخری 4000-4250 تومان سالیانه یه هاست 50 - 100 مگ هم نیاز داری برای وردپرس اونم 10 - 14 هزار تومان سالیانه ... (البته هاست رایگان و یا ارزونترم پیدا میشه ولی من قیمت آبتین رو گفتم)
یه دامنه خاص میخواستم که یکی زودتر ثبتش کرده وحالا 500000تومان میخواد.ببین چند برابر قیمت اصلیشه(نگید چیه که نمیتونم بگم!:p)
بعد یه چیزی
باید یکی هم قالب و.. رو طراحی کنه یا اماده ورایگان هست؟مثل قالب هایی که بلوگفا و..دارن.
برای یه سایت دیگه چه هزینه هایی لازمه.تا حالا شد سالی20ت

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
فکر کنم چون بحث خرید و فروش بود اومد احتمالا دانشجوی یونی ما نیست
اره خودمم احتمال میدادم ولی خواستم بگم اینجا همچین بی در وپیکر نیست:blink:وجواب هرکسی داده نمیشه:lol:

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
یه دامنه خاص میخواستم که یکی زودتر ثبتش کرده وحالا 500000تومان میخواد.بین چند برابر قیمت اصلیشه(نگید چیه که نمیتونم بگم!:p)
بعد یه چیزی
باید یکی هم قالب و.. رو طراحی کنه یا اماده ورایگان هست؟مثل قالب هایی که بلوگفا و..دارن.
برای یه سایت دیگه چه هزینه هایی لازمه.تا حالا شد سالی20ت

چون ثبت دامنه 4 هزار تومنه دلیل نمیشه یارو بیاد farzad.ir رو هم 4 هزار تومن بده که ... :D (farzad.ir آخرین قیمتی که داشتم 16 میلیون بود)
قالب های رایگان زیاد هست که اگر یه خورده وقت بزاری میتونی اون چیزی ر, که میخواهی پیدا کنی ولی اگر بخواهی خیلی خاص باشه باید بدی برات طراحی کنند یا یه خارجی پیدا کنی بدی برات ترجمه کنند ...
شما گفتی زیقی ترین حالتشو بگو که شد سالی 20 تومن اما بخواهی حالت های دیگه رو در نظر بگیری باید این ها رو هم اضافه کنی :
هزینه نویسنده در صورت نیاز
هزینه سئو در صورت نیاز
هزینه بک لینک در صورت نیاز
هزینه تبلیغات در صورت نیاز
و ... (که از حالت زیقی درمیاد)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
چون ثبت دامنه 4 هزار تومنه دلیل نمیشه یارو بیاد farzad.ir رو هم 4 هزار تومن بده که ... :D (farzad.ir آخرین قیمتی که داشتم 16 میلیون بود)
قالب های رایگان زیاد هست که اگر یه خورده وقت بزاری میتونی اون چیزی ر, که میخواهی پیدا کنی ولی اگر بخواهی خیلی خاص باشه باید بدی برات طراحی کنند یا یه خارجی پیدا کنی بدی برات ترجمه کنند ...
شما گفتی زیقی ترین حالتشو بگو که شد سالی 20 تومن اما بخواهی حالت های دیگه رو در نظر بگیری باید این ها رو هم اضافه کنی :
هزینه نویسنده در صورت نیاز
هزینه سئو در صورت نیاز
هزینه بک لینک در صورت نیاز
هزینه تبلیغات در صورت نیاز
و ... (که از حالت زیقی درمیاد)
اینی که من میخواستم اونقدر بدرد کسی نمیخوره اما خب چه میشه کرد.از قدیم گفتن سزای گرون فروش نخریدنه:D
راستی اگه سر سال کسی این 4 تومن رونده، میشه کسی دیگه اونو برداره؟(یعنی وایستم دو سه سال دیگه همون 4 تومن بخرمش:lol:)
نویسنده که نمیخوایم
سئو هم چی چی هست؟
بک لینک یه بار گفتی نفهمیدم چی بود(فکر کنم واسه افزایش بازدیده کننده ورنکینک واینا بود)
تبلیغات هم امضای خودم:D
اما من چون هیچی بلد نیستم وقت گذاشتن دردی دوا نمیکنه.
اگه یدونه سایت طراحی کنه هزینش چقدره؟ ازاینا که فلشه مثل ال دیجیتال یا یکی مثل امضای تکش که لامپ فروشیشه:D

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اینی که من میخواستم اونقدر بدرد کسی نمیخوره اما خب چه میشه کرد.از قدیم گفتن سزای گرون فروش نخریدنه:D
راستی اگه سر سال کسی این 4 تومن رونده، میشه کسی دیگه اونو برداره؟(یعنی وایستم دو سه سال دیگه همون 4 تومن بخرمش:lol:)
نویسنده که نمیخوایم
سئو هم چی چی هست؟
بک لینک یه بار گفتی نفهمیدم چی بود(فکر کنم واسه افزایش بازدیده کننده ورنکینک واینا بود)
تبلیغات هم امضای خودم:D
اما من چون هیچی بلد نیستم وقت گذاشتن دردی دوا نمیکنه.
اگه یدونه سایت طراحی کنه هزینش چقدره؟ ازاینا که فلشه مثل ال دیجیتال یا یکی مثل امضای تکش که لامپ فروشیشه:D

اره اگر تمدید نکنه وقتی تاریخش تموم بشه بعد از یه مدتی آزاد میشه ...
سئو بهینه سازی سایت برای موتور های جست و جو هست ...
هزینه طراحی هم بستگی به طراح و هزار تا چیز دیگه داره ولی دیگه کمتر از 200-300 هزار تومن فکر نکنم کار به دردبخور بهت بدند ...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اره اگر تمدید نکنه وقتی تاریخش تموم بشه بعد از یه مدتی آزاد میشه ...
سئو بهینه سازی سایت برای موتور های جست و جو هست ...
هزینه طراحی هم بستگی به طراح و هزار تا چیز دیگه داره ولی دیگه کمتر از 200-300 هزار تومن فکر نکنم کار به دردبخور بهت بدند ...

بارَکَ الله پسر! فیلا از توان ما خارجه.باید با شرکا صحبت کنیم
حکمتو تا دم عید تمدید کردم:cool:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
@ احراد :
بستگی به کارت داره . اگر سایت شخصی میخوای بزنی از رایگان استفاده کن . اگرم تو حوزه فناوری و علمی و این چیزا میخوای ، یه هاست ساده همونی که دوستان پیشنهاد دادن بگیر و قالب آماده نهایتا ترجمه شده بگیر . سایت تبلیغاتی هم با یه هاست ساده یا نهایتا متوسط میشه راه انداخت ( الکی هزینه نکن ) .
اگرم میخوای کسب در آمد و این چیزا بزنی که بحثش جداست .

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
شبانه رو ول کنید دوستان:D
خواهشا بگین الان که من دارم دانشگاه آزاد میخونم جزو روزانه حساب میشه یا که خیر روزانه فقط برا سراسری هست که میگن؟

&
سلام دوستان عزیز یه سوال

میخوام بدونم میتونم امسال کنکور ۹۳ رو بدم یا نه ؟ برا آزاد
چون تو دفترچه نوشته باید اون شخص تا ۲۸آذر از دانشگاهش انصراف بده وگرنه قبول بشه نمیتونه بره
اینو برا دوره...

سلام / مثل این که شما دنبال راه در رو از tj می گردی :D
برای اون روزانه / شبانه که استاد توضیح داد
ولی برای بندی که نقل قل گرفتم : اگر این نوشته توی بخش **** وظیفه س / با یه نامه استمرار تحصیل حل میشه / که باید بری میدون **** //
من خودم 91 یه نامه بردم میدون **** که استمرار تحصیلیم رو تایید کرد ( البته من ورودی 90 & 91(tj ) بودم و فک کنم فاصله تو دو سال بشه / 91 & 93 )
در کل جابه جایی توی دانشگاه های آزاد راحته ( انتقالی یا میهمان نه / فقط باید اون جا قبول شی ) فقط **** وظیفه یکم گیر داره /که با نامه استمرار حل می شه //
در کل برو پشت زمین چمن / اون جا همه چی رو بهت میگن و خوب راهنماییت میکنن //
موفق باشی

بالا