ناراحت نرو.منم قبلا واسه الکترونیک ومکانیک وعمران وهوافضا رو اگه اشتباه نکنم گذاشته بودم.الان مخاطب این من و امیر بودیم دیگه دستتون درد نکنه ... :blink:
:blink::happy:
:lol:
![]()
:-w
:-w
سلام مسعودی دشمنت شرمندهسلاممم اهراد.شرمنده دیر جواب دادم چون منتظر بودم تا نمره اعلام بشه و تکلیفم معلوم بشه.
الان نمره رو وارد کردن اما جلوش زده بلا اثر ترمی.کلا گیچ شدم
چی رو کامل توضیح بدم تا یه طومار برات بنویسیمسلام مسعودی دشمنت شرمنده
بلا اثر ترمی یعنی دیگه تو اون ترمی که پروژه تو برداشتی نمرش اثر نمیکنه و جدا وارد میشه اما معدل کلت که هیچ فرقی نداره واز طرفی چون ترم اخر بودی دیگه این قوانین اصلا واست معنی پیدا نمیکنه
حالا که خیالت راحت شد کامل کامل توضیح بده.چون فک کنم تجربه تو خیلی به معلومات خودم وبچه ها وهمچنین انالیزای خودم اثر داشته باشه![]()
چون ثبت دامنه 4 هزار تومنه دلیل نمیشه یارو بیاد farzad.ir رو هم 4 هزار تومن بده که ...(farzad.ir آخرین قیمتی که داشتم 16 میلیون بود)
قالب های رایگان زیاد هست که اگر یه خورده وقت بزاری میتونی اون چیزی ر, که میخواهی پیدا کنی ولی اگر بخواهی خیلی خاص باشه باید بدی برات طراحی کنند یا یه خارجی پیدا کنی بدی برات ترجمه کنند ...
شما گفتی زیقی ترین حالتشو بگو که شد سالی 20 تومن اما بخواهی حالت های دیگه رو در نظر بگیری باید این ها رو هم اضافه کنی :
هزینه نویسنده در صورت نیاز
هزینه سئو در صورت نیاز
هزینه بک لینک در صورت نیاز
هزینه تبلیغات در صورت نیاز
و ... (که از حالت زیقی درمیاد)
از موقعی که 4 شنبه رفتی وگفت امروز کسی نیست برو 2شنبه بیا ودوهفته از وقت قانونیش تموم شده بود!چی رو کامل توضیح بدم تا یه طومار برات بنویسیم
سلامسلام به همه ی TJ ها![]()
احراد این چیزی که دوستمون گفت فقط برای یک بار هست (به جز نویسنده ! می تونی خودت مطلب بزاری و در این صورت نیازی به نویسنده نیست) یعنی یه بار واسش هزینه می کنی تموم میشه میره ! (بک لینک و تبلیغات برای اونایی هست که می خوان سریع برن بالا) ولی ولی تنها چیزی که شما باید سالانه پرداخت کنی هزینه هاست و دامین هست ! که بستگی به نیاز شما داره و قیمت هاش متنوع هست . مثلا من خودم امسال 35 تومن به دامینم دادم چون .com بود و 50 تومن برای هاستم .
خوشم میاد همه دارن درس میخوننا ... باریکلا![]()
از موقعی که 4 شنبه رفتی وگفت امروز کسی نیست برو 2شنبه بیا ودوهفته از وقت قانونیش تموم شده بود!
از اینجا به بعد اگه 10 صفحه هم بنویسی بهت قول میدم من یکی همشو میخونم!![]()
من خودم به شخصه این ترم انقدر درس نخوندم وجزوه ننوشتم الان اومدم یه دو صفحه رو خلاصه کنمکی همچین حرفی زده؟؟این وصله ها به ما نمی چسبه!!:lol:
فارسی نوشتن هم فراموشم شده
من نمیدونم دوسال دیگه چطور بشم
حالا تو هی بخند:lol:
خوب ببین اهراد واقعا مملکت ما بین یه سری کاغذ بازی بی ارزش گیر کرده
خون منو تو شیشه کرده بودن که پروژه و کارآموزی تا آخر آبان وقت داره
در حالی که من امروز یه پیغام از خانوم صابری خوندم که نوشته بودم مهلتش تا آخره آذر ماه هست
و این عدم هماهنگی دانشگاه با ایرانشهر رو نشون میده.که هر کی رد میشه یه قانون من درآوردی از خودش درمیاره
روزی که من پروژه رو بردم پیش کرمدل.این کرمدل اصلا چیزی بهم نگفت.اصلا نگفت گزارش پروژه بیار.گزارش پروژه ات چطوری باشه
ای سری درگیر گزارش پروژه شدم.رفتم پیش یه داور عقده ای بنام آقای امیرآبادی که فک میکرد از دماغ فیل افتاده.به گزارش پروژه ام گیر داد
گفت که چرا گزارش پروژه ات کمه.منم 20 صفحه برده بودم.بازم سر این کلی الاف شدم.چرا چون کرمدل بهم نگفت چطور باید
گزارش پروژه بنویسم.منم گزارش پروژه رو کردم 70 صفحه.بلکه دلشون راضی بشه.رفتم خلاصه نشون دادم.
اون امیرآبادی هم هی سرتکون میداد.خلاصه بهش دادم.و یه 16 بهم داد این کرمدل.خیلی به 16 علاقه داره
و توصیه آخر اینکه بنظرم دانشگاه تهران جنوب اصلا برای رشته الکترونیک به درد نمیخوره بقیه رشته ها رو
نمیدونم.اگه یکبار دیگه قرار بود برای کنکور کارشناسی ناپیوسته امتحان بدم.تهران جنوب رو اصلا نمیزدم.
چون استاداش منهای چندتا اصلا به درد نمیخوره.ایشالله ارشد یه دانشگاه خوب
سلام
ببین سئو وبک لینک که اصلا کاربردی واسمون نداشت
تبلیغات امضام هست اما باز نیازی نیست.
نویسنده هم نیاز نداره اما باز خودم هستم!
اما طراحی سایت هستش که فعلا هزینه بالایی نسبت به بقیه داره! که واسه اونم چندین راه دارم.واسه کاهشش
........................
حیف که محتوای سایتت با مزاجم سازگار نیست وگرنه کارمند ویزه بودم اونجا
انالیز5+1
تحلیل فیلم، اشخاص، اساتید و... داشتی رو هیکلم حساب باز کن:lol:
اره یکی از این افکارم قالب رایگان بودش.خوب می تونی از قالب های رایگان استفاده کنی !
دمت گرم ! همین که رفتی سر زدی برام کافیه .
ایشالا تو برنامه های بعدی اگه سایتی باز کردم که با مزاج تو هم سازگار باشه ، حتما ازت دعوت به همکاری می کنم![]()
سوالاشون رو خوب جواب دادی؟
توکه میگی امیرابادی بده من بدبخت چی بگم با داوران گرامی موسوی انزهایی و جباری![]()
ولی حال کردی گفتم قبول میکنن
راستی گزارش پروژه همونیه که میدی کتابخونه؟