http://azad.ac.ir/uploads/jadval92932.pdfمن الان سه تا درس برداشتم بعد دوباره سر زدم اینو نوشته :
ركورد شما باز نيست يا اينكه طبق زمانبندي وارد نشده ايد
قضیه چیه؟
راستی با اینترنت اکسپلوره 11 انتخاب واحد کردم
http://azad.ac.ir/uploads/jadval92932.pdfمن الان سه تا درس برداشتم بعد دوباره سر زدم اینو نوشته :
قضیه چیه؟
راستی رکوردم تا کی بازه؟تا فردا؟
الان دیگه وقت شرط معدل تموم شد !!!! رفت تا زمانی که توی انرول براتون مشخص کرده /من الان سه تا درس برداشتم بعد دوباره سر زدم اینو نوشته :
قضیه چیه؟
اداری تا 2 3 بازه ولی دقیق نمیدونمممنون.
میدونی تا ساعت چند بازه که برم؟
من فقط میدونم ساعت 1:30 میرن ناهاربچه ها ساختمان اداری امور مالی تا ساعت چند هستن؟
در مورد گسسته زرین زاد موجی .یک ترم در میون خوب و بده نمی دونم این ترم تو چه مدیه .کلن خل و چله .عصبی و روانی با جنون انی .درس نسبتاخوب نمره بهشدت در بعضی مواقع بد .فیضیان خالی بند به حرفش اعتماد نمی شه کرد مثبت می ده و می گه تو قبولی حتی ممکنه 10 نمره مثبت بگیری ولی باز ممکنه بیفتی اگر بخونی می شه نمره گرفت .اسون تر می گیره ولی انقدر در طول ترم شل می گیره ملت ول می کنن درس رو اخرش تلافی می کنه .معین تقوی یه ادم مسن شیک کلاسیک کلن همیشه توی یه فازه .تکلیف ادم روشنه .درس نسبتا خوب .بکسی گیر بده تا اخر ترم ولش نمی کنه بهیچ وجه سر کلاسش صحبت نکنید .افرادی که برن پای تحته رابطش باهاشون بهتر می شه .امتحانش معمولا ثبات داره هر چی نوشتی منهای 2-2.5 کن می شه نمرت .بقیه ناشناسساختمان های گسسته رو با کی بردارم؟
احمد معین تقوی
عبدالحسین زرین زاد
علیرضا فیضیان
امیرحسین کاشفی
محمد احمدی
آمار و احتمالات مهندسی رو با کی بردارم؟
محسن راد
غلامرضا کرمعلی
رحمان فرنوش
محمد شفیعی موسوی
داوود اقابیگ
مهرزاد قربانی مندولکانی
غلامحسین یاری
انقلاب باقری. حضور غیاب کاری نداره. خیلی هم خوب و گوگولیه! توی امتحانش هم هررررچی سواد مربوط و نامربوط داری توی برگه وارد کن!دوستان تاپیک معرفی اساتید ترکیده در نتیجه باید همین جا بپرسم .برای انقلاب کی خوب بود ؟باقری -عباسی -فاضلی -نجفی
تاریخ تحلیلی چی ؟جباری نصیر -جلیلی شانی -سلیمی -شیخ الرییس
شنیدم زیاد خوب ینست! تاحالا هیچکس رو ندیدم که ازش راضی باشه! اگه اخلاصی یا ذوالریاستین بود با اونا بردار.سلام میشه بگید فیزیک 1 نایینی ندوشن چطوریه؟نمره دادانش خوبه؟
نمیخواستم تقسیط کنم، میخواستم مقداری وام بگیرم!اول مهر چی شد؟ تقسیط شد یا نه؟
به نظرم تنها راهکار اینه که امضا جمع کنید! کسایی که این مشکل رو دارن پیدا کن، یه نامه ی 2 خطی بنویس که امتحانها توی یک روزه و روزهاش رو عوض کنید. و تا میتونی امضا جمع کن. 30 تا، 40 تا. به همراه اسم دانشجوها و شماره دانشجوییشون. و نامه رو ببرید ساختمون 5 طبقه 3 پیش آقای "مَنشی" و قضیه رو بگید. این آقا وظیــفه داره این مشکل رو برای شما حل کنه، یعنی اگه گفت برید پیش مدیر گروه و آقای فلانی و این کار رو بکنید و برید فلان روز بیاید، بدونید که داره می پیچونه شمارو. همونجا وایسید تامشکل رو حل کنه. و اگه بهونه آورد، بگید: نشون به اون نشون که ترم قبل دوستان ما اومدن گفتن تاریخ امتحان های ماشین 1و2 رو بنداز روز آخر، و شما گفتید اگه زودتر اومده بودید حتماً انجام میدادم، و الان خیلی دیره، و ازشون خواستید درس رو حذف کنن و ترم بعد زودتر درخواست بدن!!!!"مدار منطقی و مدار 2 و الکترومغناطیس همشون 20 ام امتحانشونه یعنی هیچ کاری نمیشه کرد من به این 3 درس نیاز دارم
وام هم میخوام بگیرم همین کار رو باید بکنیم؟؟؟من اولین باره این کارو میکنم / صب سفته رو دادم عصری بدون این که کاری کنم همه چیز ردیف بود / برای خودمم عجیب بود
خودت با یک برگ سفته میری امور مالی سفته رو میدی و میای بیرون / تمام//
چی شد ریاضی 1 و استاتیک رو با هم برمیداری ؟مهسا 728 عجب استرسی از پشت نت داره منتقل میکنه![]()
به نظرم تنها راهکار اینه که امضا جمع کنید! کسایی که این مشکل رو دارن پیدا کن، یه نامه ی 2 خطی بنویس که امتحانها توی یک روزه و روزهاش رو عوض کنید. و تا میتونی امضا جمع کن. 30 تا، 40 تا. به همراه اسم دانشجوها و شماره دانشجوییشون. و نامه رو ببرید ساختمون 5 طبقه 3 پیش آقای "مَنشی" و قضیه رو بگید. این آقا وظیــفه داره این مشکل رو برای شما حل کنه، یعنی اگه گفت برید پیش مدیر گروه و آقای فلانی و این کار رو بکنید و برید فلان روز بیاید، بدونید که داره می پیچونه شمارو. همونجا وایسید تامشکل رو حل کنه. و اگه بهونه آورد، بگید: نشون به اون نشون که ترم قبل دوستان ما اومدن گفتن تاریخ امتحان های ماشین 1و2 رو بنداز روز آخر، و شما گفتید اگه زودتر اومده بودید حتماً انجام میدادم، و الان خیلی دیره، و ازشون خواستید درس رو حذف کنن و ترم بعد زودتر درخواست بدن!!!!"
این بلایی بود که ترم قبل سر ما اومد...
ولی شما موفق میشید!![]()
فراهانی کلن بنظرم خوبه اخلاقش خاصه ولی اگر کسی سرش تو کار خودش باشه راحته .سوالاش هم توی اینترنت هست برای ما هم همونا رو داد .آشنایی با قرآن با کی بردارم؟
پورعباسی/منصوری/فراهانی/زعفرانی زاده
نه من ریاضی 1 و فیزیک 1 رو با هم بر میدارمچی شد ریاضی 1 و استاتیک رو با هم برمیداری ؟
۱۰۰٪ با میثم فراهانی بردار کلاسش جوکه نمره عالی میده سوالاتش توی سایت هستآشنایی با قرآن با کی بردارم؟
پورعباسی/منصوری/فراهانی/زعفرانی زاده
من برای تقسیط این کارو کردموام هم میخوام بگیرم همین کار رو باید بکنیم؟؟؟
فراهانی کلن بنظرم خوبه اخلاقش خاصه ولی اگر کسی سرش تو کار خودش باشه راحته .سوالاش هم توی اینترنت هست برای ما هم همونا رو داد .
پس حدسم درست بود. من هم یه چیزایی قبلا در موردش شنیده بودم. دیدم کلاسش داره برعکس سایر کلاس ها سریع پر میشه، اون کلاسی که به درد من میخورد فقط یک نفر ظرفیت مونده بود که برداشتم. مرسی دوستان.۱۰۰٪ با میثم فراهانی بردار کلاسش جوکه نمره عالی میده سوالاتش توی سایت هست
انقدر این درس تو قوانینش تغییرات انجام شده،که من خودم گیج شدم!فقط میدونم من نباید بردارم.تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی درس ستاره دار هست، یعنی حتماً باید پاس بشه. برای ورودی های ماقبل 90 اگه اشتابه نکنم این درس رو باید پاسس کنن، و 2 واحد از دروس "اختیاری" ــشون کم میشه. یعنی شما باید در طول مدت تحصیل 10 واحد اختیاری پاس کنی دیگه، 2 واحدش پیش فرض این درس تعیین شده.
برای ورودی های 90 به این طرف این درس جزو دروس معارف حساب میشه.
اگه فقط از دروس معارف فقط اندیشه 2 مونده، با این شرایط فکر نکنم نیاز باشه اندیشه 2 رو پاس کنی :-؟ دقیقاً نمیدونم این مورد رو. ahrad پاسخگو باشد!![]()
استاتیک مال رشته شما نیس بیخیالاستاتیک چیه؟
ریاضی یک رو کلا برنداشتم...
ریاضی دو و فیزیک 2 رو لطفا کمک کنید با کی بردارم؟با کی برندارم؟