• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
بچه ها ساختمان اداری امور مالی تا ساعت چند هستن؟

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
راستی رکوردم تا کی بازه؟تا فردا؟
من الان سه تا درس برداشتم بعد دوباره سر زدم اینو نوشته :
ركورد شما باز نيست يا اينكه طبق زمانبندي وارد نشده ايد
قضیه چیه؟
راستی با اینترنت اکسپلوره 11 انتخاب واحد کردم
الان دیگه وقت شرط معدل تموم شد !!!! رفت تا زمانی که توی انرول براتون مشخص کرده /
ممنون.
میدونی تا ساعت چند بازه که برم؟
اداری تا 2 3 بازه ولی دقیق نمیدونم

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
ساختمان های گسسته رو با کی بردارم؟
احمد معین تقوی
عبدالحسین زرین زاد
علیرضا فیضیان
امیرحسین کاشفی
محمد احمدی
آمار و احتمالات مهندسی رو با کی بردارم؟
محسن راد
غلامرضا کرمعلی
رحمان فرنوش
محمد شفیعی موسوی
داوود اقابیگ
مهرزاد قربانی مندولکانی
غلامحسین یاری
در مورد گسسته زرین زاد موجی .یک ترم در میون خوب و بده نمی دونم این ترم تو چه مدیه .کلن خل و چله .عصبی و روانی با جنون انی .درس نسبتاخوب نمره بهشدت در بعضی مواقع بد .فیضیان خالی بند به حرفش اعتماد نمی شه کرد مثبت می ده و می گه تو قبولی حتی ممکنه 10 نمره مثبت بگیری ولی باز ممکنه بیفتی اگر بخونی می شه نمره گرفت .اسون تر می گیره ولی انقدر در طول ترم شل می گیره ملت ول می کنن درس رو اخرش تلافی می کنه .معین تقوی یه ادم مسن شیک کلاسیک کلن همیشه توی یه فازه .تکلیف ادم روشنه .درس نسبتا خوب .بکسی گیر بده تا اخر ترم ولش نمی کنه بهیچ وجه سر کلاسش صحبت نکنید .افرادی که برن پای تحته رابطش باهاشون بهتر می شه .امتحانش معمولا ثبات داره هر چی نوشتی منهای 2-2.5 کن می شه نمرت .بقیه ناشناس

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
دوستان تاپیک معرفی اساتید ترکیده در نتیجه باید همین جا بپرسم .برای انقلاب کی خوب بود ؟باقری -عباسی -فاضلی -نجفی
تاریخ تحلیلی چی ؟جباری نصیر -جلیلی شانی -سلیمی -شیخ الرییس
انقلاب باقری. حضور غیاب کاری نداره. خیلی هم خوب و گوگولیه! توی امتحانش هم هررررچی سواد مربوط و نامربوط داری توی برگه وارد کن!:D زیاد بنویس! توی کلاسش هم کرسی های آزاد فکری غالبه و همه جور بحثی میتونید باهاش بکنید!
تاریخ تحلیلی هم یکی از رفقا دو ترم پیش با شیخ الرئیس داشت، خیلی خیلی راضی بود. میگه هرچی ازائه بده بازم حاضره باهاش برداره! دیگه نمیدونم...
سلام میشه بگید فیزیک 1 نایینی ندوشن چطوریه؟نمره دادانش خوبه؟
شنیدم زیاد خوب ینست! تاحالا هیچکس رو ندیدم که ازش راضی باشه! اگه اخلاصی یا ذوالریاستین بود با اونا بردار.
اول مهر چی شد؟ تقسیط شد یا نه؟
نمیخواستم تقسیط کنم، میخواستم مقداری وام بگیرم!:D ولی خب در هر صورت نشد...
مدار منطقی و مدار 2 و الکترومغناطیس همشون 20 ام امتحانشونه یعنی هیچ کاری نمیشه کرد من به این 3 درس نیاز دارم
به نظرم تنها راهکار اینه که امضا جمع کنید! کسایی که این مشکل رو دارن پیدا کن، یه نامه ی 2 خطی بنویس که امتحانها توی یک روزه و روزهاش رو عوض کنید. و تا میتونی امضا جمع کن. 30 تا، 40 تا. به همراه اسم دانشجوها و شماره دانشجوییشون. و نامه رو ببرید ساختمون 5 طبقه 3 پیش آقای "مَنشی" و قضیه رو بگید. این آقا وظیــفه داره این مشکل رو برای شما حل کنه، یعنی اگه گفت برید پیش مدیر گروه و آقای فلانی و این کار رو بکنید و برید فلان روز بیاید، بدونید که داره می پیچونه شمارو. همونجا وایسید تامشکل رو حل کنه. و اگه بهونه آورد، بگید: نشون به اون نشون که ترم قبل دوستان ما اومدن گفتن تاریخ امتحان های ماشین 1و2 رو بنداز روز آخر، و شما گفتید اگه زودتر اومده بودید حتماً انجام میدادم، و الان خیلی دیره، و ازشون خواستید درس رو حذف کنن و ترم بعد زودتر درخواست بدن!!!!"
این بلایی بود که ترم قبل سر ما اومد...
ولی شما موفق میشید!:D

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
من اولین باره این کارو میکنم / صب سفته رو دادم عصری بدون این که کاری کنم همه چیز ردیف بود / برای خودمم عجیب بود:cool:
:D
خودت با یک برگ سفته میری امور مالی سفته رو میدی و میای بیرون / تمام;) //
وام هم میخوام بگیرم همین کار رو باید بکنیم؟؟؟

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
دوستان برای تربیت بدنی 1 یه پیشنهاد بدید !

الان

فواد فیض الهی - رسول اسلامی - لطف یاسوری - جعفر بلالی - یزدان صفدری - سید یحیی میر معینی - علی ناظمی - عبدالناصر قبادی - روح اله بابایی - محمدزمان کابلی

بازن .

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
به نظرم تنها راهکار اینه که امضا جمع کنید! کسایی که این مشکل رو دارن پیدا کن، یه نامه ی 2 خطی بنویس که امتحانها توی یک روزه و روزهاش رو عوض کنید. و تا میتونی امضا جمع کن. 30 تا، 40 تا. به همراه اسم دانشجوها و شماره دانشجوییشون. و نامه رو ببرید ساختمون 5 طبقه 3 پیش آقای "مَنشی" و قضیه رو بگید. این آقا وظیــفه داره این مشکل رو برای شما حل کنه، یعنی اگه گفت برید پیش مدیر گروه و آقای فلانی و این کار رو بکنید و برید فلان روز بیاید، بدونید که داره می پیچونه شمارو. همونجا وایسید تامشکل رو حل کنه. و اگه بهونه آورد، بگید: نشون به اون نشون که ترم قبل دوستان ما اومدن گفتن تاریخ امتحان های ماشین 1و2 رو بنداز روز آخر، و شما گفتید اگه زودتر اومده بودید حتماً انجام میدادم، و الان خیلی دیره، و ازشون خواستید درس رو حذف کنن و ترم بعد زودتر درخواست بدن!!!!"
این بلایی بود که ترم قبل سر ما اومد...
ولی شما موفق میشید!:D

30-40 تا امضا من از کجا جمع کنم؟؟؟ تازه بعد این همه درد سر برم پیش این آقای بپیچون که شما می گی اونم بهونه بیاره منم دستم به هیچ جا بند نیس.
آخه چه جور برنامه ریزی اینا می کنن در حد جزایر فارو؟!
من که طبق چارت درسی خودشون پیش رفتم و درسا رو برداشتم.

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
آشنایی با قرآن با کی بردارم؟
پورعباسی/منصوری/فراهانی/زعفرانی زاده
فراهانی کلن بنظرم خوبه اخلاقش خاصه ولی اگر کسی سرش تو کار خودش باشه راحته .سوالاش هم توی اینترنت هست برای ما هم همونا رو داد .

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
آشنایی با قرآن با کی بردارم؟
پورعباسی/منصوری/فراهانی/زعفرانی زاده
۱۰۰٪ با میثم فراهانی بردار کلاسش جوکه نمره عالی میده سوالاتش توی سایت هست

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
استاتیک چیه؟
ریاضی یک رو کلا برنداشتم...
ریاضی دو و فیزیک 2 رو لطفا کمک کنید با کی بردارم؟با کی برندارم؟

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
فراهانی کلن بنظرم خوبه اخلاقش خاصه ولی اگر کسی سرش تو کار خودش باشه راحته .سوالاش هم توی اینترنت هست برای ما هم همونا رو داد .
۱۰۰٪ با میثم فراهانی بردار کلاسش جوکه نمره عالی میده سوالاتش توی سایت هست
پس حدسم درست بود. من هم یه چیزایی قبلا در موردش شنیده بودم. دیدم کلاسش داره برعکس سایر کلاس ها سریع پر میشه، اون کلاسی که به درد من میخورد فقط یک نفر ظرفیت مونده بود که برداشتم. مرسی دوستان.
فقط آشنایی با قرآن رو می تونید اضافه بر 20 واحد بردارید دیگه؟
راستی امتحان کلاسش رو نوشته جلسه چهارم. جلسه چهارم یعنی ساعت 17؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی درس ستاره دار هست، یعنی حتماً باید پاس بشه. برای ورودی های ماقبل 90 اگه اشتابه نکنم این درس رو باید پاسس کنن، و 2 واحد از دروس "اختیاری" ــشون کم میشه. یعنی شما باید در طول مدت تحصیل 10 واحد اختیاری پاس کنی دیگه، 2 واحدش پیش فرض این درس تعیین شده.
برای ورودی های 90 به این طرف این درس جزو دروس معارف حساب میشه.
اگه فقط از دروس معارف فقط اندیشه 2 مونده، با این شرایط فکر نکنم نیاز باشه اندیشه 2 رو پاس کنی :-؟ دقیقاً نمیدونم این مورد رو. ahrad پاسخگو باشد! :D
انقدر این درس تو قوانینش تغییرات انجام شده،که من خودم گیج شدم!فقط میدونم من نباید بردارم.:D

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
استاتیک چیه؟
ریاضی یک رو کلا برنداشتم...
ریاضی دو و فیزیک 2 رو لطفا کمک کنید با کی بردارم؟با کی برندارم؟
استاتیک مال رشته شما نیس بیخیال
ریاضی ۲ میرخان بردار

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان ریاضی مهندسی کی خوبه و کی خوب نیست؟این یکیرو واسه دوستم میپرسم

بالا