• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
باشه چشم;)
این تیکه برام ایجاد سوال شدش!(جمله ام خیلیم درسته!:D)یعنی مثلا اگر خدایی نکرده ریاضی یک رو افتاده بودم و حالا ریاضی دو رو برداشتم میتونم ریاضی یک رو ترم بعد پاسش کنم؟مشکلی پیش نمیاد اگر این ترم ریاضی یک رو برندارم؟
خیلی ممنون از لطفتون واقعا بی خیال انتخاب واحد شده بودم!

نه هنوز متاسفانه!:(منتظر زنگ بابامم فکر کنم یادش رفته!:Dالان خودم زنگ میزنم ازش میپرسم ممنون از راهنماییتون یکم رو کارم مصمم شدم:)
یکم نه خیلی مصمم شید .خیلی خیلی مصمم شید فوقش انتخاب می کنید بعد می بنید خدایی نکرده افتادید توی حذف و اضافه یه سری رو حذف و یه سری رو اضافه می کنید .توی خذف تغییر استاد ممنوعه فقط می تونید درسی رو حذف و یه درس جدید رو اضافه کنید .اون موقع هم معمولا ریاضی و فیزیک افزایش ظرفیت می دن .

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
آقا من شونصد بار این کار رو انجام دادم. روی دريافت و پرداخت تسهيلات وام صندوق رفاه که میزنم، و بعدش درخواست وام، دوتا جای خالی میاد که باید توش نوع وام و مبلغ وام رو بنویسیم. ولی زیرش نوشته لطفا پرونده خود را تکمیل کنید، و وقتی روی گزینه ی "پرونده من" میزنم و اطلاعات رو وادر میکنم، و بعدش گزینه ی "ثبت اطلاعات و درخواست وام" رو میزنم، دوباره میره توی همون صفحه ی "درخواست وام" و دوباره همون عبارت لطفا پرونده خود را تکمیل کنید رو نوشته، و بازهم نمیشه درخواست داد. این کار رو اول مهر هم که انجام دادم همین اتفاق میفتاد.
راهکار پیلیز!:D

اول مهر چی شد؟ تقسیط شد یا نه؟

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
نه. اگر برق هستی مثال بزن تا بهت بگم ولی در حالت کلی پیشنیازهای یک درس رو میتونی در یک ترم برداری.
نه نفتم .
میخوام ریاضی 1 که پیشنیاز استاتیکه با هم تو یه ترم پاس کنم . یا مثلا فیزیک 1 هم همینطور .

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
یکم نه خیلی مصمم شید .خیلی خیلی مصمم شید فوقش انتخاب می کنید بعد می بنید خدایی نکرده افتادید توی حذف و اضافه یه سری رو حذف و یه سری رو اضافه می کنید .توی خذف تغییر استاد ممنوعه فقط می تونید درسی رو حذف و یه درس جدید رو اضافه کنید .اون موقع هم معمولا ریاضی و فیزیک افزایش ظرفیت می دن .
الان دیگه خیلی خیلی مصمم شدم:Dممنون;)

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
دفعه اولم هست پس باید برم دانشکده.
چه مدارکی باید ببرم؟
دانشکده تا ساعت چند بازه که برم قسمت اداری؟ زنگ زدم داخلی میخواست نتونستم صحبت کنم داخلی امور مالی چنده؟
امور مالی 3302
زنگ بزن بپرس بهت میگن...

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
مجدی مدار نداره / فقط الکترونیک /حجم مطلب تایپ شده بالا بود اشتباه شد

ریاضی مهندسی 28 م و الکترونیک 17 م / مدار 2 و مغناطیس هم 20 ام ;)
مدار و مغناطیس ترم پیش هم این جوری بود / هیچ کسی هم چیزی نگفت /

بند 4 ///

مدار منطقی و مدار 2 و الکترومغناطیس همشون 20 ام امتحانشونه یعنی هیچ کاری نمیشه کرد من به این 3 درس نیاز دارم

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان تاپیک معرفی اساتید ترکیده در نتیجه باید همین جا بپرسم .برای انقلاب کی خوب بود ؟باقری -عباسی -فاضلی -نجفی
تاریخ تحلیلی چی ؟جباری نصیر -جلیلی شانی -سلیمی -شیخ الرییس

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
دوستان تاپیک معرفی اساتید ترکیده در نتیجه باید همین جا بپرسم .برای انقلاب کی خوب بود ؟باقری -عباسی -فاضلی -نجفی
اره قسمت سرچش هم کار نمیکنه!!:confused: برای بقیه هم همین طوره؟؟

ara6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام میشه بگید فیزیک 1 نایینی ندوشن چطوریه؟نمره دادانش خوبه؟

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
عباسی خوبه، برخلاف اون چیزی که تا الان میگفتن، خوب نمره میده، 3تا از دوستام باهاش داشتن این ترم همه 18 شدن. فاضلی هم افتضاحه سراغش نرو

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
سلام میشه بگید فیزیک 1 نایینی ندوشن چطوریه؟نمره دادانش خوبه؟

درس دادنش که خیلی خوبه نمره هم سختگیری داره ولی میده در کل استاد فوق العاده ای هست.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
عباسی اخلاق خیلی بدی داره ولی از نمره دادنش بد نشنیدم.
حجم امتحان شیخ الرئیس برای تاریخ تحلیلی زیاد بود ولی اسناد خیلی خوبیه!
اونارم نمیشناسم...

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
در مورد تاریخ تحلیلی جباری نصیر خیلی خوبه
استاد جوونیه
شوخ طبع
سر کلاس کلا تاریخ درس نمیده همش وارد سیاست میشه
نمره کلی میده(به من فکر کنم 6 نمره اضافه داد)
فقط بدیش اینه که جزو یا نمونه سوال نمیده.یعنی باید اخر ترم کل کتاب تاریخ تحلیلی رو بخونی!!!
در ضمن امتحان تستی و خیلی اسونه
البته فکر کنم از این ترم به بعد دیگه کلاس نداشته باشه!!

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
زنگ میزنم اصلا گوشیرو برنمیدارن.................
داخلی دیگه ای بلد نیستی؟ زنگ بزنم بپرسم؟
o_O
تو جدولی که من دارم علاوه بر داخلی مدیر آموزش وکارشناس رشته ها فقط امور مالی و خدمات کامپیوتری رو زده!
فردا انتخاب واحدته؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
عباسی خوبه، برخلاف اون چیزی که تا الان میگفتن، خوب نمره میده، 3تا از دوستام باهاش داشتن این ترم همه 18 شدن. فاضلی هم افتضاحه سراغش نرو
منم تایید میکنم دو ترم پیش داشتم شدم ۱۹ پس باهاش بردار فقط سر حضور به موقع سر کلاس حساسه

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
دوستان این سه درس امتحانشون یه روزه تا حالا سابقه داشته اعتراض کنید تاریخ امتحانو عوض کنن؟
مدار منطقی و مدار 2 و الکترومغناطیس همشون 20 ام امتحانشونه یعنی هیچ کاری نمیشه کرد من به این 3 درس نیاز دارم:mad::mad::mad::mad:

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
o_O
تو جدولی که من دارم علاوه بر داخلی مدیر آموزش وکارشناس رشته ها فقط امور مالی و خدمات کامپیوتری رو زده!
فردا انتخاب واحدته؟

نه ششم هست.
بازم زنگ میزنم.

ساختمان اداری تا ساعت چند باز هست که برم؟ امروز میتونم برم؟
و چه مدارکی میخواد؟ سفته که باید ببرم دیگه چه مدارکی؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دادا بچه های ما 5 امتحان تو 2 روز هم داشتن اصلا این مسئله قابل اعتراض نیست .من همین ترم اگر بردارم 3 تا یا 2 تا 2 تایی دارم دقیق نمی دونم بقیش هم پشت سر همه .هیچ راهی نیست

بالا