• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
واسه ذخیره بازیابی بین دادگر و هدایت فر کدوم بهتره؟؟ اصن شیوه درس دادنشون و نمره دادنشون چه جوریاست؟؟ با کدوم میشه بالا 15 آورد؟؟

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
برای معماری کامپیوتر از بین این اساتید کدوما نمره و درس خوب میدن و با کدوم اصلا برندارم و ... ( میخوام با خوندن نمره بالا بیارم )
ستاري-محمد
صالح نمدي-محمدرضا
لطفعلي شميراني-حميدرضا
موحدي-عبدالحسين
کارگرنژاد-علي
کتيرايي-مسعود
کتیرایی عالی درس میده اما نمره خودتو میده و سخت گیره. ستاری خوب نمره میده نمیندازه! اما متوسط درس میده! شمیرانی و موحدی خوبن میتونی اگه خوب بخونی نمره بالا بگیری.

Ehsan756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بچه ها من یه سوال داشتم
من فردا انتخاب واحد دارم توی اینرول تو قسمت مالی بدهیم رو زده 1 میلیون و خورده ای بعد که از قسمت پرداخت اینترنتی میخوام پرداخت کنم اون بالا سبز رنگ مینویسه شما 0 ریال طلبکار هستید و مجاز مالی هستید :cool:
میخوام ببینم اینکه نوشته مجاز مالی یعنی اجازه انتخاب واحد دارم؟سر انتخاب واحد فایلم بسته نباشه و به مشکل بخورم؟!!!
چون دفه اولمه میخوام انتخاب واحد کنم خیلی از راه و چاهش اطلاع ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنین

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
دوستان ای چه وضعشه مدار 2 - الکترومغناطیس - الکترونیک 1 - ریاضی مهندسی همه امتحاناشون یه روزه بیست ام خرداد!!!
کاری نمیشه کرد اعتراضی چیزی؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
واسه ذخیره بازیابی بین دادگر و هدایت فر کدوم بهتره؟؟ اصن شیوه درس دادنشون و نمره دادنشون چه جوریاست؟؟ با کدوم میشه بالا 15 آورد؟؟
150 درصد هدایت فر بهتره اصلا قابل مقایسه نیستن ینی شده برنداری بهتره تا با دادگر برداری .با هدایت فر با18 هم راحته نه برای منا برای کل بچه ها

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان ای چه وضعشه مدار 2 - الکترومغناطیس - الکترونیک 1 - ریاضی مهندسی همه امتحاناشون یه روزه بیست ام خرداد!!!
کاری نمیکنن، یه ترم واسه ما هم اینجوری شد رفتیم گفتیم، گفتن خب برندارین! جواب قانع کننده ای بود انصافا!!!

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
بچه ها برای تقسیط شهریه ترم دوم باید چی کار کنم؟

این همون تقسیط شهریه هست به چه صورته و باید چی کار کنم؟
http://www.azad.ac.ir/?siteid=1&pageid=710&newsview=6620

توی صفحه ات در انرول، توی دریافت و پرداخت تسهیلات وام صندوق رفاه برو. اگر مدارکت کامل نباشه باید بری دانشکده بهت میگن چی براشون ببری.

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
مجدی و مدار2؟ عجیبه توی 3 سال اخیر که سابقه نداشته مجدی مدار برداره. دیر هم بری سر کلاس راه میده فقط ممکنه یه ذره گیر بده. با ارفاق هم خوشتیپ نیست! :) بقیه اش رو باهات موافقم.
مجدی مدار نداره / فقط الکترونیک /حجم مطلب تایپ شده بالا بود اشتباه شد
ریاضی مهندسی 28 م و الکترونیک 17 م / مدار 2 و مغناطیس هم 20 ام ;)
مدار و مغناطیس ترم پیش هم این جوری بود / هیچ کسی هم چیزی نگفت /

بند 4 ///

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822

اگه دفه اولته که اقدام به تقسیط میکنی باید بری امور مالی سفته بدی و فرم پر کنی.ولی برای ترمای بعد دیگه نمیخواد بری و اینترنتی رو گزینه ی تقسیط شهریه کلیک میکنی و خیلی شیک خودش تقسیط میشه:D

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
اگه میتونی انتخاب واحد کنی حتما انجام بده / همه آرزوشونه تو tj ده دیقه زود تر رکوردشون باز شه بعد شما ..
شما درسای ترم بعد رو ور دار / اگه چیزی رو بیوفتی مشکلی نداره چون پیش نیاز مشه هم نیاز و بعدا اونارو که افتادی ور میداری //
اگه الان معدلت بالای 17 س پس مشروط نخواهی شد / اگرم شدی خوب حذف میکنی //
این جا اگه با معدل بالا انتخاب واحد کنی / استاد خوب بت میرسه و تا آخر تحصیل معدلت بالا میمونه //

برا منم همچین پیغامی داده بود /ولی وام رو داده بودن
برو تو پرداخت شهریه ببین شهریت کم شده یا نه /
باشه چشم;)
این تیکه برام ایجاد سوال شدش!(جمله ام خیلیم درسته!:D)یعنی مثلا اگر خدایی نکرده ریاضی یک رو افتاده بودم و حالا ریاضی دو رو برداشتم میتونم ریاضی یک رو ترم بعد پاسش کنم؟مشکلی پیش نمیاد اگر این ترم ریاضی یک رو برندارم؟
خیلی ممنون از لطفتون واقعا بی خیال انتخاب واحد شده بودم!

مهسا خانم ینی شما هنوز رکوردت رو بررسی نکردی ؟سریع پول رو بریز دیگه از این موقعیت ها پیش نمیاد ها

نه هنوز متاسفانه!:(منتظر زنگ بابامم فکر کنم یادش رفته!:Dالان خودم زنگ میزنم ازش میپرسم ممنون از راهنماییتون یکم رو کارم مصمم شدم:)

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
اگه دفه اولته که اقدام به تقسیط میکنی باید بری امور مالی سفته بدی و فرم پر کنی.ولی برای ترمای بعد دیگه نمیخواد بری و اینترنتی رو گزینه ی تقسیط شهریه کلیک میکنی و خیلی شیک خودش تقسیط میشه:D

دفعه اولم هست پس باید برم دانشکده.
چه مدارکی باید ببرم؟
دانشکده تا ساعت چند بازه که برم قسمت اداری؟ زنگ زدم داخلی میخواست نتونستم صحبت کنم داخلی امور مالی چنده؟

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
وقتی میری تو قسمت "دريافت و پرداخت تسهيلات وام صندوق رفاه" باید یه کادر آبی رو ببینی که مبلغ وامت رو نوشته / اگه نمیبینی واستا بچه ها بیان کمک کنن
آقا من شونصد بار این کار رو انجام دادم. روی دريافت و پرداخت تسهيلات وام صندوق رفاه که میزنم، و بعدش درخواست وام، دوتا جای خالی میاد که باید توش نوع وام و مبلغ وام رو بنویسیم. ولی زیرش نوشته لطفا پرونده خود را تکمیل کنید، و وقتی روی گزینه ی "پرونده من" میزنم و اطلاعات رو وادر میکنم، و بعدش گزینه ی "ثبت اطلاعات و درخواست وام" رو میزنم، دوباره میره توی همون صفحه ی "درخواست وام" و دوباره همون عبارت لطفا پرونده خود را تکمیل کنید رو نوشته، و بازهم نمیشه درخواست داد. این کار رو اول مهر هم که انجام دادم همین اتفاق میفتاد.
راهکار پیلیز!:D

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
باشه چشم;)
این تیکه برام ایجاد سوال شدش!(جمله ام خیلیم درسته!:D)یعنی مثلا اگر خدایی نکرده ریاضی یک رو افتاده بودم و حالا ریاضی دو رو برداشتم میتونم ریاضی یک رو ترم بعد پاسش کنم؟مشکلی پیش نمیاد اگر این ترم ریاضی یک رو برندارم؟
خیلی ممنون از لطفتون واقعا بی خیال انتخاب واحد شده بودم!

نه هنوز متاسفانه!:(منتظر زنگ بابامم فکر کنم یادش رفته!:Dالان خودم زنگ میزنم ازش میپرسم ممنون از راهنماییتون یکم رو کارم مصمم شدم:)

ریاضی 1 رو باید با ریاضی 2 برداری اگر ریاضی 1 رو افتادی.

بالا