• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
آره فهمیدم قضیشو .
فقط مثلا یه درسم هم نمرش اومده ولی تو کارنامه نزده ! به خاطر همین معدلم بالا رفته !
قضیش چیه ؟
والا این مرض دو ترمه که اضافه شده البته این ترم واقعا مسخرس!
من خودم کلی نمره قبل وبعد یه 14.5 داشتم.اما فقط نمیدونم چرا این یدونه حساب شده.اولش فک کردم بعد یک هفته به کارنامه اصلی اضافه شه اما دیدم نه این طور نیست!پس به تاریخ نیست وگرنه نمره قبل اونم داشتم!
فک کنم یه ابشنی چیزی به دسترسی استادا اضاف کردن!:D
الان هرچی نمره من میاد ماشین حساب جلومه وهی ضرب وتقسیم:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
البته من حدس میزنم فردا قبل انتخاب واحد اطلاعات تو کارنامه اصلی اپدیت بشه:D:D:D

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
منم یه نمره دیگم اومد نمره همون استاد مزخرفه فقط نمره محمد احمدی مونده که اونم ان شالله خوب می شه .به امید خدا رفتیم جزو خرخونای حال بهمزن:pاونم خوب نمره بده می رم توی معدل 19 ینی می شه؟:eek:
تو خط فکری ما نیستی دیگه :p
باز لااقل بالای 17 قابل تحمل بود ولی 19 آخه ...
اون استاد مزخرفه همونیه که منم میدونم ؟ اگه آره نمرتو بپخ

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
برای معماری کامپیوتر از بین این اساتید کدوما نمره و درس خوب میدن و با کدوم اصلا برندارم و ... ( میخوام با خوندن نمره بالا بیارم )
ستاري-محمد
صالح نمدي-محمدرضا
لطفعلي شميراني-حميدرضا
موحدي-عبدالحسين
کارگرنژاد-علي
کتيرايي-مسعود

sungirl

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
یه سوال برام پیش اومده نصف شبی :دی
24 واحد از واحدهای من مونده، این ترم نمیخوام همشو بردارم، اگه تقریبا 10 واحد بمونه برای ترم آخر با توجه به اینکه ترم محسوب نمیشه چه اتفاقی میفته؟ اصلا امکان داره؟

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
سلام بچه ها
توی چارت جلوی درس تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی نوشته که: با انتخاب درس مزبور، 2 واحد از دروس انتخاب حذف می شود!
یعنی چی؟ دو واحد از چی حذف میشه؟
از دروس معارف 2 واحد حذف میشه؟!

ورودی های 88 کلا چندتا درس از گروه معارف باید پاس کنند؟

من ترم آخرم یعنی نمی خواد دیگه اندیشه 2 بردارم؟!
ممنون

Last edited:

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
راستی هر چی درس تخصصی توی صفحه ی اول چارت(ترم1 - ترم2 - ترم...) نوشته رو حتما حتما باید اونها رو پاس کنیم؟
توی صفحه ی دوم چارت نوشته گزراندن 15 واحد از جدول دروس تخصصی الزامیست. یعنی حق نداریم از این لیست چیز دیگه به غیر از درسهای پیشنهادی صفحه اول چارت انتخاب کنیم؟؟

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
سلام دوستان اولین باریه که اینجا پست می دم من تو انتخاب استادای این دو تا درس موندم ممنون می شم کمک کنید:

مدار 2 : مهدی رمضاني گل افزائي - سید سیاوش کریمی مداحی - علی اخوین و درس الکترونیک 1 : مجدی - فرخی -بابائی توسکی - محمد جواد محمد زمانی
کدومشون بهترن؟ از لحاظ تدریس - اخلاق - نمره دادن - حضور غیاب و غیره

ممنون دوست عزیز.
مدار 2 با اخوین بردار. بهترین استادِ ممکن برای درسهای گروه برق! کلاً این آقای اخوین هرچی که ارائه داد باهاش بردار!
رمضانی گل رو هم شنیدم بدک نیست... درست نمیدونم. بقیه رو هم نمیشناسم
برای مدار 1... مجدی و فرخی معروف هاش هستن!:D و همیهش هم بحثه که این دوتا کودومش بهتره! من با هردوشون الکترونیک داشتم، و توی درس "الکترونیک" فرخی رو از نظر تدریس به شدت ترجیح میدم. اما شنیدم برای ندار 2 زیاد خوب نیست... و نمیدونم مجدی مدار 2 رو چطوری درس میده.
به طور کلی مجدی آدم با کلاسیه، کم و بیش خوش تیپ و با شخصیت، دیر برسی سر کلاس راه نمیده، تقریباً اصلاً جزوه نمیگه سر کلاس، شااااید بتونی از انتشارات گیر بیاری. امتحانش ولی آسونه، و توی نمره دادن هم متناوب عمل میکنه!! یه ترم میاد همه رو نمره بالا میده، یه ترم میاد نمره خودت رو میده!!!!
فرخی یک آدم لوطی منش!:)D) سر کلاس ارتباطش با دانشجوها خوبه، حضور و غیاب مهم نیست، جزوه ای که میگه کامله و امتحان هم از جزوه هست. ولی این به این معنی نیست که امتحانش آسونه! البته اگه زرنگ باشی و شر کلاس حواست باشه میتونی در طول ترم متوجه بشی چه سئوال هایی تو امتحان میاد! هر سئوالی که روش خیـــــــــلی روش وقت میذاره و توضیح میده ممکنه توی امتحان همون سئوال رو دقیقاً بده. توس جزوه کنارش یه علامت بزن. و آخر ترم بارم سئوالهای امتحان رو ازش بپرس که از چه مباحثی چند نمره میاد، اینطوری کم و بیش سئوالهای امتحان دستت میاد. نمره هم دقیقاً نمره ی خودته، و ارفاق و نمودار و اینا رو کلاً فراموش کن!:d
*یک نکته ی مهم! توی جزوه ی فرخی مثال خیلی زیاد وجود داره. اصلاً فرخی با مثال درس رو میده، و فرمول هایی هم که باید حفط باشیم توی همون مثال ها میکه و مشخصه. ولی مجدی زیاد مثال حل نمیکنه، و درس رو خیلی خیلی با جزئیاتا حدی که گاهی از اصل غافل می مونه!!!) کلن توضیحات کجدی خیلی زیاده، و فرخی یک راست میره سر اصل مطلب. اما مجدی همیشه دو جلسه ی آخر رو نمونه سئوال حل میکنه که به هیچ وجه نباید اون جلسات رو از دست بدی! چون شبیه سئوالات امتحانی رو اونجا حل میکنه و در کل یه سری نمونده سئوال کامل بهت میده!
اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید اضافه میکنم :D

Last edited:

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
سلام بچه ها
توی چارت جلوی درس تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی نوشته که: با انتخاب درس مزبور، 2 واحد از دروس انتخاب حذف می شود!
یعنی چی؟ دو واحد از چی حذف میشه؟
از دروس معارف 2 واحد حذف میشه؟!

ورودی های 88 کلا چندتا درس از گروه معارف باید پاس کنند؟

من ترم آخرم یعنی نمی خواد دیگه اندیشه 2 بردارم؟!
ممنون
تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی درس ستاره دار هست، یعنی حتماً باید پاس بشه. برای ورودی های ماقبل 90 اگه اشتابه نکنم این درس رو باید پاسس کنن، و 2 واحد از دروس "اختیاری" ــشون کم میشه. یعنی شما باید در طول مدت تحصیل 10 واحد اختیاری پاس کنی دیگه، 2 واحدش پیش فرض این درس تعیین شده.
برای ورودی های 90 به این طرف این درس جزو دروس معارف حساب میشه.
اگه فقط از دروس معارف فقط اندیشه 2 مونده، با این شرایط فکر نکنم نیاز باشه اندیشه 2 رو پاس کنی :-؟ دقیقاً نمیدونم این مورد رو. ahrad پاسخگو باشد! :D

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
برای معماری کامپیوتر از بین این اساتید کدوما نمره و درس خوب میدن و با کدوم اصلا برندارم و ... ( میخوام با خوندن نمره بالا بیارم )
ستاري-محمد
صالح نمدي-محمدرضا
لطفعلي شميراني-حميدرضا
موحدي-عبدالحسين
کارگرنژاد-علي
کتيرايي-مسعود
لطفلی

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
میزان حال فعلی افراد است.این در زمان انتخاب واحد وچه در زمان حذف واضافه صادقه!میدونم جمله سنگین بود چون واسه دکتراهاس:Dتوضیح میدم
اگه معدلت بالا باشه فردا رکوردت بازه!حالا نمیدونم 17بود یا17.5به هرحال لذتشو ببر!ازطرفی اگه درزمان حذف واضافه هم بقیش بیاد وزبون لال مشروط اون موقع باید کلی بحذفی وبه نمیدونم 12 یا14 برسونی!
درضمن اگه تا حذف واضافه حذف بشه حالا از طرف هرکی ،شهریش برمیگرده .اما اگه بعد بسته شدن باشه دیگه نه!
ممنون فعلا منتظرم بابام یه اقدامی بکنه!یحتمل سرش شلوغه وقت نکرده کارت به کارت کنه:confused:
اونوقت این زمان حذف و اضافه کی هستش حالا؟;)نمیدونم مشروط میشم یا نه!اصلا نمیدونم پاس میشم یا نه!همه چیز بستگی به استاد داره خب:D

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
خودم دیدم زده زمان حذف و اضافه 15 ام الی 16 ام بهمن!:Dبنظرتون تا اون موقع اساتید نمره هارو میزارن؟تا حالا اینقدر واسه ی نمره دیدن اذیت نشده بودم!ای خداااااا:mad:
یحتمل بی خیال انتخاب واحد میشم چون به صورت خیلی بدبختانه ای نمیدونم پاس شدم یا نه!هر چی هم میخوام بردارم مربوط به این سه تا درسیه که نمره هاش نیومده!اگر هم خدایی نکرده مشروط بشم کلا باید 12 واحد:(بردارم که اونم 12 واحده شامل همین واحد ها و درس ها میشه:cool::mad:خدا همچین حالتیو نصیب بچه هاشون کنه تا دیگه اینجوری اعصاب بچه های مردمو نریزن بهم:cool::D

ara6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
من قسمت پرونده ی وام گرفتنمو کامل کردم ولی موقعی که میخوام وام بگیرم میزنه باید برای تکمیل پرونده به دانشکده مراجعه کنم نمیشه کاری کنم سریع انجام بشه و لازم نباشه برم دانشگاه؟
هر چی هم زنگ میزنم جواب نمیدن
یه سوال دیگه فیزیک 1 چه استادی خوبه ونمره میده؟

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
خودم دیدم زده زمان حذف و اضافه 15 ام الی 16 ام بهمن!:Dبنظرتون تا اون موقع اساتید نمره هارو میزارن؟تا حالا اینقدر واسه ی نمره دیدن اذیت نشده بودم!ای خداااااا:mad:
یحتمل بی خیال انتخاب واحد میشم چون به صورت خیلی بدبختانه ای نمیدونم پاس شدم یا نه!هر چی هم میخوام بردارم مربوط به این سه تا درسیه که نمره هاش نیومده!اگر هم خدایی نکرده مشروط بشم کلا باید 12 واحد:(بردارم که اونم 12 واحده شامل همین واحد ها و درس ها میشه:cool::mad:خدا همچین حالتیو نصیب بچه هاشون کنه تا دیگه اینجوری اعصاب بچه های مردمو نریزن بهم:cool::D
اگه میتونی انتخاب واحد کنی حتما انجام بده / همه آرزوشونه تو tj ده دیقه زود تر رکوردشون باز شه بعد شما ..
شما درسای ترم بعد رو ور دار / اگه چیزی رو بیوفتی مشکلی نداره چون پیش نیاز مشه هم نیاز و بعدا اونارو که افتادی ور میداری //
اگه الان معدلت بالای 17 س پس مشروط نخواهی شد / اگرم شدی خوب حذف میکنی //
این جا اگه با معدل بالا انتخاب واحد کنی / استاد خوب بت میرسه و تا آخر تحصیل معدلت بالا میمونه //
سلام
من قسمت پرونده ی وام گرفتنمو کامل کردم ولی موقعی که میخوام وام بگیرم میزنه باید برای تکمیل پرونده به دانشکده مراجعه کنم نمیشه کاری کنم سریع انجام بشه و لازم نباشه برم دانشگاه؟
هر چی هم زنگ میزنم جواب نمیدن
یه سوال دیگه فیزیک 1 چه استادی خوبه ونمره میده؟
برا منم همچین پیغامی داده بود /ولی وام رو داده بودن
برو تو پرداخت شهریه ببین شهریت کم شده یا نه /

ara6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برا منم همچین پیغامی داده بود /ولی وام رو داده بودن
برو تو پرداخت شهریه ببین شهریت کم شده یا نه /[/quote]
آخه اصلا نمیزاره وام رو انتخاب کنم قسمت انتخابش کار نمیکنه

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
آخه اصلا نمیزاره وام رو انتخاب کنم قسمت انتخابش کار نمیکنه
وقتی میری تو قسمت "دريافت و پرداخت تسهيلات وام صندوق رفاه" باید یه کادر آبی رو ببینی که مبلغ وامت رو نوشته / اگه نمیبینی واستا بچه ها بیان کمک کنن

ara6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
وقتی میری تو قسمت "دريافت و پرداخت تسهيلات وام صندوق رفاه" باید یه کادر آبی رو ببینی که مبلغ وامت رو نوشته / اگه نمیبینی واستا بچه ها بیان کمک کنن
ممنون
نه یه کادر زرد هست که زده :
پرونده شما براي درخواست وام تکميل نيست به دانشکده مراجعه نمائيد
پس لطفا یکی کمک کنه ;(

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
ممنون
نه یه کادر زرد هست که زده :
پرونده شما براي درخواست وام تکميل نيست به دانشکده مراجعه نمائيد
پس لطفا یکی کمک کنه ;(

خودش کمکت کرده انتظار داری ما چکار کنیم. برو دانشکده ببین مشکل چیه. من امروز برای یه کار کوچیک برای اینکه مطمئن بشم رفتم امور مالی. دیگه شما که میخوای وام بگیری نباید تنبلی کنی برو ببین کم و کسری چی داری.

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
مدار 2 با اخوین بردار. بهترین استادِ ممکن برای درسهای گروه برق! کلاً این آقای اخوین هرچی که ارائه داد باهاش بردار!
رمضانی گل رو هم شنیدم بدک نیست... درست نمیدونم. بقیه رو هم نمیشناسم
برای مدار 1... مجدی و فرخی معروف هاش هستن!:D و همیهش هم بحثه که این دوتا کودومش بهتره! من با هردوشون الکترونیک داشتم، و توی درس "الکترونیک" فرخی رو از نظر تدریس به شدت ترجیح میدم. اما شنیدم برای ندار 2 زیاد خوب نیست... و نمیدونم مجدی مدار 2 رو چطوری درس میده.
به طور کلی مجدی آدم با کلاسیه، کم و بیش خوش تیپ و با شخصیت، دیر برسی سر کلاس راه نمیده، تقریباً اصلاً جزوه نمیگه سر کلاس، شااااید بتونی از انتشارات گیر بیاری. امتحانش ولی آسونه، و توی نمره دادن هم متناوب عمل میکنه!! یه ترم میاد همه رو نمره بالا میده، یه ترم میاد نمره خودت رو میده!!!!
فرخی یک آدم لوطی منش!:)D) سر کلاس ارتباطش با دانشجوها خوبه، حضور و غیاب مهم نیست، جزوه ای که میگه کامله و امتحان هم از جزوه هست. ولی این به این معنی نیست که امتحانش آسونه! البته اگه زرنگ باشی و شر کلاس حواست باشه میتونی در طول ترم متوجه بشی چه سئوال هایی تو امتحان میاد! هر سئوالی که روش خیـــــــــلی روش وقت میذاره و توضیح میده ممکنه توی امتحان همون سئوال رو دقیقاً بده. توس جزوه کنارش یه علامت بزن. و آخر ترم بارم سئوالهای امتحان رو ازش بپرس که از چه مباحثی چند نمره میاد، اینطوری کم و بیش سئوالهای امتحان دستت میاد. نمره هم دقیقاً نمره ی خودته، و ارفاق و نمودار و اینا رو کلاً فراموش کن!:d
*یک نکته ی مهم! توی جزوه ی فرخی مثال خیلی زیاد وجود داره. اصلاً فرخی با مثال درس رو میده، و فرمول هایی هم که باید حفط باشیم توی همون مثال ها میکه و مشخصه. ولی مجدی زیاد مثال حل نمیکنه، و درس رو خیلی خیلی با جزئیاتا حدی که گاهی از اصل غافل می مونه!!!) کلن توضیحات کجدی خیلی زیاده، و فرخی یک راست میره سر اصل مطلب. اما مجدی همیشه دو جلسه ی آخر رو نمونه سئوال حل میکنه که به هیچ وجه نباید اون جلسات رو از دست بدی! چون شبیه سئوالات امتحانی رو اونجا حل میکنه و در کل یه سری نمونده سئوال کامل بهت میده!
اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید اضافه میکنم :D
مجدی و مدار2؟ عجیبه توی 3 سال اخیر که سابقه نداشته مجدی مدار برداره. دیر هم بری سر کلاس راه میده فقط ممکنه یه ذره گیر بده. با ارفاق هم خوشتیپ نیست! :) بقیه اش رو باهات موافقم.

بالا