• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
آزمایشگاه فیزیک 2
اینا چطورند ؟
دليري جوپاري-عليرضا
قاسمي-سيدحامد
اميني-فرشته

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
آره البته بد نیست گاهی اوقات از مترو و اتوبوس و تاکسی هم استفاده بفرمایید تا دیگه سر از شاهد درنیاری:p:D همیشه با ماشین رفتن این ور و اون ور آدم رو کمی از خود راضی و از جامعه دور و ... میکنه البته بلانصبت شما ;)
نه ترو خدا این قالیباف بابت امام علی و صدر دمش گرم ولی با این بی آر تیا که میزنه پدر ملتو در آورده ! هر اتوبانی میزنه یه بی آر تیم میزنه تنگش که خود همین یکی از عوامل ترافیکای اونجاها میشه . البته همین بی آر تیا هم c.ا.ست پشتشه که بگذریم ;)

نه بابا مسیرهارو اشتباه گرفتم خب!دیگه برام درس عبرت شده ادرس رو مینویسم تا ادرسی رو اشتباهی نگیرم:Dمن و از خود راضی بودن!؟نه بابا اشتباه گرفتید;)مترو در ساعات غیر اوج ترافیکش خیلی هم عالیه:p
بی آر تی ها بدک نیستش که!من یه ترم کامل با بی ار تی ها میرفتم دانشگام خیلی هم عالی بودش!فقط تنها مشکلش این بود که اول صبح ها جامون تو در بودش!ترفیع درجه و مکانی هم نداشتیم و همچنان تو در باقی میموندیم:mad:
نمیدونم دیگه از این مسائل چیزی سر در نمیارم!ولی خب فکر کنم اگر این مسئولیتو بدن دستش کلا این طرح زوج و فردی که از درب منازله میشه واسه همیشه:cool:ولی خب حداقلش اینه که یه دقیقه ادم میره تو اجتماع بو دود نمیگیره!:Dاینقدر وضعیت اب و هوا خراب شده که علنا هوای بیرون بو دود میده!!!:eek:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
نه بابا مسیرهارو اشتباه گرفتم خب!دیگه برام درس عبرت شده ادرس رو مینویسم تا ادرسی رو اشتباهی نگیرم:Dمن و از خود راضی بودن!؟نه بابا اشتباه گرفتید;)مترو در ساعات غیر اوج ترافیکش خیلی هم عالیه:p
بی آر تی ها بدک نیستش که!من یه ترم کامل با بی ار تی ها میرفتم دانشگام خیلی هم عالی بودش!فقط تنها مشکلش این بود که اول صبح ها جامون تو در بودش!ترفیع درجه و مکانی هم نداشتیم و همچنان تو در باقی میموندیم:mad:
نمیدونم دیگه از این مسائل چیزی سر در نمیارم!ولی خب فکر کنم اگر این مسئولیتو بدن دستش کلا این طرح زوج و فردی که از درب منازله میشه واسه همیشه:cool:ولی خب حداقلش اینه که یه دقیقه ادم میره تو اجتماع بو دود نمیگیره!:Dاینقدر وضعیت اب و هوا خراب شده که علنا هوای بیرون بو دود میده!!!:eek:
من که گفتم بلانسبت شما ;)

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دقیقا از همونی خوردم که اصلا انتظار نداشتم
یعنی از احمد موسوی ! برای ترم چندم باهاش داشتم و کلی مارو پر کرده بود که اصن سر جلسه نیا پاسی و......
اینم چهره مفلوکش :÷
شبیه شکیب توی آواری باران نیست ؟ (سوسک توله :p)
پ.ن : خوراکش یه قلیون و چای قندپهلو که بدی دستش ...:D
استاد چیه ؟

Last edited:

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلاجقه اگه بخونی نمره خوب میشه باهاش گرفت ؟

من این ترم باهاش داشتم 10 شدم.هر چند که سه تا امتحان تو دو روز نتیجه اش بهتر از این نمیشه.
میگفت ازت انتظار بیشتر میرفت.
نمر هاییی که من میدونم سه تا 9 دو تا 10 (یکیش خودم) 12 ،14.5 و یکی دیگه هم نمره ورقه شو شده بود 15.5 ولی نمره کلشو نمیدونم.
نمره ها شامل بخش تستی -تشریحی و پروژه است.
اگه بخونی که خیلی خوب باید بخونی جوری که به درس مسلط بشی. به قول خودش کسی باهاش جلو نره میفته

4-5 جلسه اول کاری نداره راجع به مدل های مهندسی نرم افزار صحبت میکنه که همش حفظیه.
بعدش شروع میکنه به توضیح دو دادن روش های uml و SSADM تا اخر ترم.این بخش ها تمرین کردن میخواهد.
برای امتحان هم از جزوش و تمرین هایی که میده بخونی کافیه

با این استاد میشه راحت تر از سیدی نمره بالا گرفت ولی تلاش زیاد میخواهد.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
زیان خارجه 9ام امتحان دادیم.همشم تستی بود هنوز نمرش رو نداده!:mad:کی با مژگان نيلي احمدآبادي داشت؟

ازاون بدتر آز اصول میکرو داشتیم.هفته 15 تحصیلیامتحان گرفته.هنوز نمرشو نداده.فک کنم 1.5ماه شده!:mad::mad::mad::mad:

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
یعنی بی شرف تر از این استادای تی جی خودشونن
در حد 15 نوشتم ! میان ترم نمره کامل اوردم ! کلی جلو اسمم + زده بود اصن میگغت 100% قبولی اگه در حد 5و6 نویسی و.............
حالا داده 9 :0
بهش زنگ زدم میگم این چیه آخه ؟ میگه دیگه لیستو بستم گوشیو روم قط میکنه:(
باید توی ابزار این سایت، کنار گزینه ی "تشکر"، یه گزینه ی "ابراز همدردی" هم بذارن... :-<

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
زیان خارجه 9ام امتحان دادیم.همشم تستی بود هنوز نمرش رو نداده!:mad:کی با مژگان نيلي احمدآبادي داشت؟

ازاون بدتر آز اصول میکرو داشتیم.هفته 15 تحصیلیامتحان گرفته.هنوز نمرشو نداده.فک کنم 1.5ماه شده!:mad::mad::mad::mad:
کیقباد هم هنوز نمره ها رو نداده ( امتحانش 11 بود )
بعضی وقتا فک میکنم مشکل از منه و ارزشيابي استاد رو نزدم:confused:
این جماعت یه سری قبل امتحان ادمو اذیت میکنن یه سری هم بعد امتحان با نمره دادنشون /

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان نمرات شما رو وارد کردن یا هنوز توی قسمت کارت مونده ؟برای من هنوز اونجا موندن در نتیجه هیچ تاثیری بر روی معدل و غیره نکرده البته خدا رو شکر کلن تاثیری هم نخواهد داشت نه مشروطم می کنه نه کل رو میاره بالای 17:Dاین ترم همه رو ترکوندم فقط این یدونه استاد می ترسم بزنه منو بترکونه جوری استرس کاذب گرفتم یهو دیدی اصن درسرو دوباره برداشتم نمرش رو نمی ده کصا-فت..

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

احتمالا سرش به سنگ خورده که این همه دیر کرده
اوون ترم که باهاش داشتم یادمه زود داد.

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
یعنی بی شرف تر از این استادای تی جی خودشونن
در حد 15 نوشتم ! میان ترم نمره کامل اوردم ! کلی جلو اسمم + زده بود اصن میگغت 100% قبولی اگه در حد 5و6 نویسی و.............
حالا داده 9 :0
بهش زنگ زدم میگم این چیه آخه ؟ میگه دیگه لیستو بستم گوشیو روم قط میکنه:(
ترم پیش نیسی ریاضی مهندسی با من اینکارو کرد اینترم هادی مدار 1:mad:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان رفتم تو سایت زمان انتخاب واحد رو زده 6 ام ساعت 9 صبح!:confused:هنوز هم نمره های داغونم نیومده معدلم شامل نمره های عمومیه و بالای 17...!:Dبنظرتون شهریه رو بریزم امکانش هستش فردا رکوردم باز بشه؟تا حالا کسی توی این شرایط قرار گرفته؟انتخاب واحد هر چه زودتر بهتر!:D
راستی آقا اهراد کاملا باهاتون همردردی میکنم ;)استادای منم هنوز هیچ خبری از نمره ها ندادن!هنوز نمره ی امتحانی که چهارم دادم نیومده برای همین از بقیه ی استادها فعلا توقعی ندارم:mad:
بنظرتون اینکه زمان انتخاب واحد رو زدن 6ام یعنی دیگه حداکثر تا 6 ام کل نمره ها میادش دیگه ان شاء الله؟یا اینکه وسطای ترم بعد کم کم نمر ها به دستمون میرسه؟:D
بابا بی انصاف ها چرا زودتر نمره ها رو نمیزارن؟من نمیدونم اینارو پاس کردم یا نه که بخوام انتخاب واحد کنم!:oops:اگر 20 واحد بردارم بعدش مشخص بشه که مشروط شدم چه خاکی به سرم بریزم؟:(اموزش حذفش میکنه واحدهای اضافی رو؟با شهریه یا بدون شهریه؟:cool:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
توی فسمت کارنامه هم درج شدن نمراتتون ؟یا فقط تو قسمت کارت نوشته ؟در واقع منظورم اینه الان قسمت معدل،معدل شما رو چند زده ؟

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
سلام دوستان اولین باریه که اینجا پست می دم من تو انتخاب استادای این دو تا درس موندم ممنون می شم کمک کنید:

مدار 2 : مهدی رمضاني گل افزائي - سید سیاوش کریمی مداحی - علی اخوین و درس الکترونیک 1 : مجدی - فرخی -بابائی توسکی - محمد جواد محمد زمانی
کدومشون بهترن؟ از لحاظ تدریس - اخلاق - نمره دادن - حضور غیاب و غیره

ممنون دوست عزیز.

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
توی فسمت کارنامه هم درج شدن نمراتتون ؟یا فقط تو قسمت کارت نوشته ؟در واقع منظورم اینه الان قسمت معدل،معدل شما رو چند زده ؟
آره توی قسمت کارنامه نمره هاش درج شدن و معدل هم برام گرفته شده...بنظرتون رکوردم باز میشه؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
احتمالا سرش به سنگ خورده که این همه دیر کرده
اوون ترم که باهاش داشتم یادمه زود داد.
حاج امیر اون 5نمره رو به همه میده؟
تجربه ثابت کرده اگه استاد خیلی دیر نمرتو داد بدون نمره خوبی نمیگیری:D

Last edited:
بالا