آره البته بد نیست گاهی اوقات از مترو و اتوبوس و تاکسی هم استفاده بفرمایید تا دیگه سر از شاهد درنیاریهمیشه با ماشین رفتن این ور و اون ور آدم رو کمی از خود راضی و از جامعه دور و ... میکنه البته بلانصبت شما
نه ترو خدا این قالیباف بابت امام علی و صدر دمش گرم ولی با این بی آر تیا که میزنه پدر ملتو در آورده ! هر اتوبانی میزنه یه بی آر تیم میزنه تنگش که خود همین یکی از عوامل ترافیکای اونجاها میشه . البته همین بی آر تیا هم c.ا.ست پشتشه که بگذریم![]()
من که گفتم بلانسبت شمانه بابا مسیرهارو اشتباه گرفتم خب!دیگه برام درس عبرت شده ادرس رو مینویسم تا ادرسی رو اشتباهی نگیرممن و از خود راضی بودن!؟نه بابا اشتباه گرفتید
مترو در ساعات غیر اوج ترافیکش خیلی هم عالیه
بی آر تی ها بدک نیستش که!من یه ترم کامل با بی ار تی ها میرفتم دانشگام خیلی هم عالی بودش!فقط تنها مشکلش این بود که اول صبح ها جامون تو در بودش!ترفیع درجه و مکانی هم نداشتیم و همچنان تو در باقی میموندیم
نمیدونم دیگه از این مسائل چیزی سر در نمیارم!ولی خب فکر کنم اگر این مسئولیتو بدن دستش کلا این طرح زوج و فردی که از درب منازله میشه واسه همیشهولی خب حداقلش اینه که یه دقیقه ادم میره تو اجتماع بو دود نمیگیره!
اینقدر وضعیت اب و هوا خراب شده که علنا هوای بیرون بو دود میده!!!
![]()
بسم الله ترسیدم آواتارتو عوض کن این چیهآزمایشگاه فیزیک 2
اینا چطورند ؟
دليري جوپاري-عليرضا
قاسمي-سيدحامد
اميني-فرشته
فرشته امینی خوبهآزمایشگاه فیزیک 2
اینا چطورند ؟
دليري جوپاري-عليرضا
قاسمي-سيدحامد
اميني-فرشته
سلاجقه اگه بخونی نمره خوب میشه باهاش گرفت ؟
باید توی ابزار این سایت، کنار گزینه ی "تشکر"، یه گزینه ی "ابراز همدردی" هم بذارن... :-<یعنی بی شرف تر از این استادای تی جی خودشونن
در حد 15 نوشتم ! میان ترم نمره کامل اوردم ! کلی جلو اسمم + زده بود اصن میگغت 100% قبولی اگه در حد 5و6 نویسی و.............
حالا داده 9 :0
بهش زنگ زدم میگم این چیه آخه ؟ میگه دیگه لیستو بستم گوشیو روم قط میکنه![]()
کیقباد هم هنوز نمره ها رو نداده ( امتحانش 11 بود )زیان خارجه 9ام امتحان دادیم.همشم تستی بود هنوز نمرش رو نداده!کی با مژگان نيلي احمدآبادي داشت؟
ازاون بدتر آز اصول میکرو داشتیم.هفته 15 تحصیلیامتحان گرفته.هنوز نمرشو نداده.فک کنم 1.5ماه شده!![]()
زیان خارجه 9ام امتحان دادیم.همشم تستی بود هنوز نمرش رو نداده!کی با مژگان نيلي احمدآبادي داشت؟
ازاون بدتر آز اصول میکرو داشتیم.هفته 15 تحصیلیامتحان گرفته.هنوز نمرشو نداده.فک کنم 1.5ماه شده!![]()
ترم پیش نیسی ریاضی مهندسی با من اینکارو کرد اینترم هادی مدار 1یعنی بی شرف تر از این استادای تی جی خودشونن
در حد 15 نوشتم ! میان ترم نمره کامل اوردم ! کلی جلو اسمم + زده بود اصن میگغت 100% قبولی اگه در حد 5و6 نویسی و.............
حالا داده 9 :0
بهش زنگ زدم میگم این چیه آخه ؟ میگه دیگه لیستو بستم گوشیو روم قط میکنه![]()
آره توی قسمت کارنامه نمره هاش درج شدن و معدل هم برام گرفته شده...بنظرتون رکوردم باز میشه؟توی فسمت کارنامه هم درج شدن نمراتتون ؟یا فقط تو قسمت کارت نوشته ؟در واقع منظورم اینه الان قسمت معدل،معدل شما رو چند زده ؟
حاج امیر اون 5نمره رو به همه میده؟احتمالا سرش به سنگ خورده که این همه دیر کرده
اوون ترم که باهاش داشتم یادمه زود داد.