• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
شوما کجا درس می خونی ؟همین خراب شده ؟یا جای دیگه ؟اگر جای دیگه ای بهترین کار پرسیدن از خود دانشگاهتونه .

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
شوما کجا درس می خونی ؟همین خراب شده ؟یا جای دیگه ؟اگر جای دیگه ای بهترین کار پرسیدن از خود دانشگاهتونه .

خراب شده خودمون درس میخونم که تفاوتش با خراب شده شما تو کلمه مرکز و جنوبه!
از دانشگاه هم میپرسم فردا که برم ولی معمولا اینجور قوانین تو دانشگاه های آزاد یکسانه گفتم اینجا هم بپرسم تا فردا که میرم!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خراب شده خودمون درس میخونم که تفاوتش با خراب شده شما تو کلمه مرکز و جنوبه!
از دانشگاه هم میپرسم فردا که برم ولی معمولا اینجور قوانین تو دانشگاه های آزاد یکسانه گفتم اینجا هم بپرسم تا فردا که میرم!
تو خراب شده ما باید 10 واحد اختیاری پاس کنی. ولی اینی که میگو تاحالا بهش بر نخوردم! ولی فکر نکنم اجباری باشه که دوباره برش داری...

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
اتفاقا یه گیری هم به کامپیوتی ها داده بودن!
مسیری که فقط مترو واتوبوس وتاکسی واژانس بخوره بد مسیره؟؟؟:eek:ازدید شما هرجا که تونستید ماشین بیارید خوش مسیر وهرجا که نتونستید میشه بد مسیر!دیدگاه خود را عوض وبردرگاه الهی استقفار کنید،باشد ببخششی!:pاون استاد هم با این چیزا ادم نمیشه.الان که فکر میکنم شوراباد خیلی نزدیکه،شهرک صنعتی شمس اباد خوبه!:D
اولا زمینش هرچقدر باشه مهم نیست،اما یادتان باشد شوما داری درباره رشته برق صحبت میکنی ها!!!شونصد تا ازمایشگاه داره!
پس نتیجه میگیرم شانس نیاوردم:D
خب مسلما ماشین بهتر از تاکسی و متروئه دیگه!قبول ندارید؟!;)
حالا این چه استادیه که اینقدر کینه ازش به دل دارید؟:Dبابا من استاد داشتم که سر کلاس از سفر های خارجه ای که داشته صحبت میکردش:mad: ولی خب اینقدر تشنه به خونش نیستم:Dحالا این شورآبادی که میگید کجاست؟همون افقه دیگه؟:p
نمیدونم!از شما که گذشت حالا باید ببینیم دانشجوهایی که هنوز مدت تحصیلشون مونده شانس اوردن یا نه:D

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
حالا این چه استادیه که اینقدر کینه ازش به دل دارید؟:Dبابا من استاد داشتم که سر کلاس از سفر های خارجه ای که داشته صحبت میکردش:mad: ولی خب اینقدر تشنه به خونش نیستم:Dحالا این شورآبادی که میگید کجاست؟همون افقه دیگه؟:p
نمیدونم!از شما که گذشت حالا باید ببینیم دانشجوهایی که هنوز مدت تحصیلشون مونده شانس اوردن یا نه:D
الان یه چی می گم می گید از شما انتظار نداشتم خو مرفه بی درد همه که مثل شما ماشین ندارن;)(یا ماشین دارن دوست ندارن بیارن)شوخی کردما الان باز شاکی نشیدا(والله مردم اعصاب ندارن:D)منم استاد داشتم دمش گرم کلن نصف ترم رو رفت مسافرت خارجه (البته عمومی بود و اخرش به همه نمره داد)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خودخواه!:pیه چیزی هست به اسم الودگی هوا!تاحالا به گوشیت خورده؟:D
استادی که ازخارج صحبت کنه،خوبه دیگه! اطلاعاتی بدست میاری که جایی نیست.
منو کینه؟:cool:اخه یکم هوابرش داشته،فک میکنه مدیر گروه کجاس!اگه بره شوراباد.بادش خالی میشه:D
شوراباد=جایی است که زمینش شوروسرزمینی اباد است:D

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
الان یه چی می گم می گید از شما انتظار نداشتم خو مرفه بی درد همه که مثل شما ماشین ندارن;)(یا ماشین دارن دوست ندارن بیارن)شوخی کردما الان باز شاکی نشیدا(والله مردم اعصاب ندارن:D)منم استاد داشتم دمش گرم کلن نصف ترم رو رفت مسافرت خارجه (البته عمومی بود و اخرش به همه نمره داد)
خب همین الان از همین تیریبون اعلام میکنم از شما انتظار نداشتم:D(شوخی کردم جدی نگیرید:)خیلی از موارد رو جدی میگم همه فکر میکنن شوخیه بعضی چیزها هم شوخی میکنم همه جدی میگیرنش!تقصیر من این وسط چیه خب!:p)
بابا منم دو سال تو صف انتظار بودم به ماشین رسیدم همچین خیلی راحت نبودش برام:D
دم استادتون گرم خدا همچین استادایی نصیبمون کنه:rolleyes:(البته از اون مدلاش که خودشون شعورشون میرسه و نمره درست و حسابی میدن...حالا از شانس من از اون نوع هاش گیرم میفته که سفرشونو میرن درسم اختصاصی هم هستش اخرشم نمره به هیچ کی نمیدن!:D)

خودخواه!:pیه چیزی هست به اسم الودگی هوا!تاحالا به گوشیت خورده؟:D
استادی که ازخارج صحبت کنه،خوبه دیگه! اطلاعاتی بدست میاری که جایی نیست.
منو کینه؟:cool:اخه یکم هوابرش داشته،فک میکنه مدیر گروه کجاس!اگه بره شوراباد.بادش خالی میشه:D
شوراباد=جایی است که زمینش شوروسرزمینی اباد است:D

نوموخوام:Dآخ آخ حرف الودگی هوا نزنید که مو به تنم سیخ میشه!:confused:اصلا کابوس من شده بودش که اخبار اعلام کنه طرح زوج و فرد از درب منازل از فردا اجرا میشه!:mad:پلیس هم که ماشاء الله دم میدان افسریه پر بودش!
بابا اونقدرا هم ایجاد الودگی نمیکنه که!اون کامیون ها و ماشین هایی که سیستم درونیشون ترکیده و کلی دود میدن رو باید توقیف کنن نه هر ماشینی رو!بله:)
آخ آخ هویت طرف لو رفت:Dبا یه سوزن هم میشه بادشو خالی کرد ها:rolleyes::D
بله همچین مکانی رو خدا نصیب همچین افرادی کنه:D

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
عجب ... ایه o_O
اسمشو میتونی بگی ؟
دقیقا از همونی خوردم که اصلا انتظار نداشتم
یعنی از احمد موسوی ! برای ترم چندم باهاش داشتم و کلی مارو پر کرده بود که اصن سر جلسه نیا پاسی و......
اینم چهره مفلوکش :÷

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
با اینکه دور به ما جای یونی ولی دیگه عادت کردیم ! مثه بقیه چیزا که مجبوریم عادت کنیم بهشون اینجا ( فقط یونی رو نمیگم ) !
چند تا خوبی داره الان : یکی اینکه طرح نیست ، دوم مسیرش را دسته و ...
ولی برام یه چیز جالبه اونم اینه که تو کشور ما وقتی یه مشکلی رو نمیتونن حل کنن مردم رو محدود میکنن ! نمونش همین طرح های ترافیک ، زوج و فرد و صرفه جویی ، شیلترینگ و ...
حالم به هم میخوره از این اوضاع ! هر جا میخوای بری طرحه یه افسرم مثه چی سبز میکنن همه جا که نشه رفت !

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
دقیقا از همونی خوردم که اصلا انتظار نداشتم
یعنی از احمد موسوی ! برای ترم چندم باهاش داشتم و کلی مارو پر کرده بود که اصن سر جلسه نیا پاسی و......
میگم آدرس خونه اش و ... هم میدادی دیگه :)
اسمش کافی بود داداش عکسش دیگه چرا

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
عباسپور برای زبان ماشین چه طوره؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بچه ها واسه مهندسی نرم افزار 1 این دو تان فقط :
افشین سلاجقه
میرعلی سیدی
کدومشون بهتره ؟

با جق جقه بهتر یاد میگیری
با سیدی راحتتری ولی نمره 10 میکیری در نهایت.احتمال پاسیشم بیشتره

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
با اینکه دور به ما جای یونی ولی دیگه عادت کردیم ! مثه بقیه چیزا که مجبوریم عادت کنیم بهشون اینجا ( فقط یونی رو نمیگم ) !
چند تا خوبی داره الان : یکی اینکه طرح نیست ، دوم مسیرش را دسته و ...
ولی برام یه چیز جالبه اونم اینه که تو کشور ما وقتی یه مشکلی رو نمیتونن حل کنن مردم رو محدود میکنن ! نمونش همین طرح های ترافیک ، زوج و فرد و صرفه جویی ، شیلترینگ و ...
حالم به هم میخوره از این اوضاع ! هر جا میخوای بری طرحه یه افسرم مثه چی سبز میکنن همه جا که نشه رفت !
مسیرش برای من که خیلی خوبه!البته تهران شمال بهم نزدیک تره ولی خب اینم بدک نیستش قابل تحمله:D
دقیقا موافقم!دیگه شورشو درآورده بودن هی میگفتن طرح زوج و فرد از درب منازل بعدش یه هفته بعدش دوباره طرحو برمیداشتن دو روز بعد دوباره طرحو میزاشتن!خودشون با خودشون درگیرن متاسفانه:cool:دو سه بار شک داشتم طرحه طرح نیستش برم نرم چیکار کنم:mad:یه بار که مجبور شدم با مترو بیام اولین بارم بود که میخواستم با مترو بیام دانشگاه (دفعه های قبلش یا خودم اومده بودم یا بابام رسونده بودم)یه افتضاحی شد اصلا یه وضعی!دوستام گفته بودن میدان شهدا منم شهدا رو با شاهد اشتباه گرفته بودم و این دور و اطراف رو اصلا نمیشناختم!هیچی دیگه جاتون خالی یه سر رفتم بهشت زهرا و به کلاسم نرسیدم:eek::Dنکته ی جالبش این بود که وقتی رسیدم خونه فهمیدم طرح برداشته شده بوده:mad:
فعلا که قالیباف اعلام امادگی کرده خدا کنه بهش مسئولیت رو بدن یه اقدامی بکنه از این وضعیت دربیایم:rolleyes::D

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
مسیرش برای من که خیلی خوبه!البته تهران شمال بهم نزدیک تره ولی خب اینم بدک نیستش قابل تحمله:D
دقیقا موافقم!دیگه شورشو درآورده بودن هی میگفتن طرح زوج و فرد از درب منازل بعدش یه هفته بعدش دوباره طرحو برمیداشتن دو روز بعد دوباره طرحو میزاشتن!خودشون با خودشون درگیرن متاسفانه:cool:دو سه بار شک داشتم طرحه طرح نیستش برم نرم چیکار کنم:mad:یه بار که مجبور شدم با مترو بیام اولین بارم بود که میخواستم با مترو بیام دانشگاه (دفعه های قبلش یا خودم اومده بودم یا بابام رسونده بودم)یه افتضاحی شد اصلا یه وضعی!دوستام گفته بودن میدان شهدا منم شهدا رو با شاهد اشتباه گرفته بودم و این دور و اطراف رو اصلا نمیشناختم!هیچی دیگه جاتون خالی یه سر رفتم بهشت زهرا و به کلاسم نرسیدم:eek::Dنکته ی جالبش این بود که وقتی رسیدم خونه فهمیدم طرح برداشته شده بوده:mad:
فعلا که قالیباف اعلام امادگی کرده خدا کنه بهش مسئولیت رو بدن یه اقدامی بکنه از این وضعیت دربیایم:rolleyes::D
آره البته بد نیست گاهی اوقات از مترو و اتوبوس و تاکسی هم استفاده بفرمایید تا دیگه سر از شاهد درنیاری:p:D همیشه با ماشین رفتن این ور و اون ور آدم رو کمی از خود راضی و از جامعه دور و ... میکنه البته بلانصبت شما ;)
نه ترو خدا این قالیباف بابت امام علی و صدر دمش گرم ولی با این بی آر تیا که میزنه پدر ملتو در آورده ! هر اتوبانی میزنه یه بی آر تیم میزنه تنگش که خود همین یکی از عوامل ترافیکای اونجاها میشه . البته همین بی آر تیا هم c.ا.ست پشتشه که بگذریم ;)

بالا