یه چند روز دیگه واست درست میکنن ترمای بیش برا منم اینطوری میشد بعد خودشون درست میکردندوستان من فیزیک1 رو سر جلسه نرفتم اما تو کارنامه زده غیبت غیر موجه و تاثیر داده یعنی حذف نشده؟
چیکار کنم معدلم خیلی اومد پایین
مرسی خیالمو راحت کردی ترسیدم چون معدلم شد 10.95 و نوشت مشروطیه چند روز دیگه واست درست میکنن ترمای بیش برا منم اینطوری میشد بعد خودشون درست میکردن
شما همون 20تا رو انتخاب کن یا هر چند تا که مد نظرته معدلت درست میشه فعلا چون نمرات اضافه میشه به سیستم یه کم زمان میبرهمرسی خیالمو راحت کردی ترسیدم چون معدلم شد 10.95 و نوشت مشروط
بیشرف بیششون شرافت داره یه امتحان ترم گذشته منم اینطوری شد اما هرجی داد و بیداد کردم صدام به جایی نرسیدیعنی بی شرف تر از این استادای تی جی خودشونن
در حد 15 نوشتم ! میان ترم نمره کامل اوردم ! کلی جلو اسمم + زده بود اصن میگغت 100% قبولی اگه در حد 5و6 نویسی و.............
حالا داده 9 :0
بهش زنگ زدم میگم این چیه آخه ؟ میگه دیگه لیستو بستم گوشیو روم قط میکنه![]()
عجب ... ایهیعنی بی شرف تر از این استادای تی جی خودشونن
در حد 15 نوشتم ! میان ترم نمره کامل اوردم ! کلی جلو اسمم + زده بود اصن میگغت 100% قبولی اگه در حد 5و6 نویسی و.............
حالا داده 9 :0
بهش زنگ زدم میگم این چیه آخه ؟ میگه دیگه لیستو بستم گوشیو روم قط میکنه![]()
خب شاید امتحاناتون باهم فرق داشتهﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﺭﺩﺁﻭﺭﺗﺮﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺱ ﮐﻪ ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﺸﺴﺘﯽ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯿﺎﺕ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﺎ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ ﻭ ﺗﻮ ﺣﺘﯽ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯽ ﮐﺪﻭﻡ ﺳﻮﺍﻝ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ !
درس تخصصیو که حتما باید پاس کنی!سلام
اگه یه درس تخصصی رو بیوفتیم بعدا هم حتما باید همون رو برداریم یا میشه به جاش یه درس تخصصی دیگه برداشت؟
اگه میشه تکلیف اینی که افتادیم چی میشه؟
ممنون
درس تخصصیو که حتما باید پاس کنی!
ولی اگه سوالت اینه که اجباری هست حتما ترم بعد دوباره اون درس رو برداریم؟ نه! میتونی هروقت که خواستی برش داری...
اون درس اختیاریه که انتخاب می کنی .