ahrad
Registered User
- نوشتهها
- 3,843
- لایکها
- 4,010
میزان حال فعلی افراد است.این در زمان انتخاب واحد وچه در زمان حذف واضافه صادقه!میدونم جمله سنگین بود چون واسه دکتراهاسدوستان رفتم تو سایت زمان انتخاب واحد رو زده 6 ام ساعت 9 صبح!هنوز هم نمره های داغونم نیومده معدلم شامل نمره های عمومیه و بالای 17...!
بنظرتون شهریه رو بریزم امکانش هستش فردا رکوردم باز بشه؟تا حالا کسی توی این شرایط قرار گرفته؟انتخاب واحد هر چه زودتر بهتر!
راستی آقا اهراد کاملا باهاتون همردردی میکنماستادای منم هنوز هیچ خبری از نمره ها ندادن!هنوز نمره ی امتحانی که چهارم دادم نیومده برای همین از بقیه ی استادها فعلا توقعی ندارم
بنظرتون اینکه زمان انتخاب واحد رو زدن 6ام یعنی دیگه حداکثر تا 6 ام کل نمره ها میادش دیگه ان شاء الله؟یا اینکه وسطای ترم بعد کم کم نمر ها به دستمون میرسه؟
بابا بی انصاف ها چرا زودتر نمره ها رو نمیزارن؟من نمیدونم اینارو پاس کردم یا نه که بخوام انتخاب واحد کنم!اگر 20 واحد بردارم بعدش مشخص بشه که مشروط شدم چه خاکی به سرم بریزم؟
اموزش حذفش میکنه واحدهای اضافی رو؟با شهریه یا بدون شهریه؟
![]()
اگه معدلت بالا باشه فردا رکوردت بازه!حالا نمیدونم 17بود یا17.5به هرحال لذتشو ببر!ازطرفی اگه درزمان حذف واضافه هم بقیش بیاد وزبون لال مشروط اون موقع باید کلی بحذفی وبه نمیدونم 12 یا14 برسونی!
درضمن اگه تا حذف واضافه حذف بشه حالا از طرف هرکی ،شهریش برمیگرده .اما اگه بعد بسته شدن باشه دیگه نه!