• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان رفتم تو سایت زمان انتخاب واحد رو زده 6 ام ساعت 9 صبح!:confused:هنوز هم نمره های داغونم نیومده معدلم شامل نمره های عمومیه و بالای 17...!:Dبنظرتون شهریه رو بریزم امکانش هستش فردا رکوردم باز بشه؟تا حالا کسی توی این شرایط قرار گرفته؟انتخاب واحد هر چه زودتر بهتر!:D
راستی آقا اهراد کاملا باهاتون همردردی میکنم ;)استادای منم هنوز هیچ خبری از نمره ها ندادن!هنوز نمره ی امتحانی که چهارم دادم نیومده برای همین از بقیه ی استادها فعلا توقعی ندارم:mad:
بنظرتون اینکه زمان انتخاب واحد رو زدن 6ام یعنی دیگه حداکثر تا 6 ام کل نمره ها میادش دیگه ان شاء الله؟یا اینکه وسطای ترم بعد کم کم نمر ها به دستمون میرسه؟:D
بابا بی انصاف ها چرا زودتر نمره ها رو نمیزارن؟من نمیدونم اینارو پاس کردم یا نه که بخوام انتخاب واحد کنم!:oops:اگر 20 واحد بردارم بعدش مشخص بشه که مشروط شدم چه خاکی به سرم بریزم؟:(اموزش حذفش میکنه واحدهای اضافی رو؟با شهریه یا بدون شهریه؟:cool:
میزان حال فعلی افراد است.این در زمان انتخاب واحد وچه در زمان حذف واضافه صادقه!میدونم جمله سنگین بود چون واسه دکتراهاس:Dتوضیح میدم
اگه معدلت بالا باشه فردا رکوردت بازه!حالا نمیدونم 17بود یا17.5به هرحال لذتشو ببر!ازطرفی اگه درزمان حذف واضافه هم بقیش بیاد وزبون لال مشروط اون موقع باید کلی بحذفی وبه نمیدونم 12 یا14 برسونی!
درضمن اگه تا حذف واضافه حذف بشه حالا از طرف هرکی ،شهریش برمیگرده .اما اگه بعد بسته شدن باشه دیگه نه!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام دوستان اولین باریه که اینجا پست می دم من تو انتخاب استادای این دو تا درس موندم ممنون می شم کمک کنید:

مدار 2 : مهدی رمضاني گل افزائي - سید سیاوش کریمی مداحی - علی اخوین و درس الکترونیک 1 : مجدی - فرخی -بابائی توسکی - محمد جواد محمد زمانی
کدومشون بهترن؟ از لحاظ تدریس - اخلاق - نمره دادن - حضور غیاب و غیره

ممنون دوست عزیز.
با سلام اولا خوش اومدید ودوما باریک االله که خودت گفتی تازه واردی پس
لطفا رشته سال ورودی وحنسیت رومشخص کنید!
باتشکر تیم مدیریتی تی جی مستقر در پی تی!
پ ن:این اطلاعات فقط جنبه اشنایی داره وکاربرد دیگه ای نداره
پ ن 2:از گفتن جملات کلی مثل:جنسیتم از روی عکس اواتارم مشخصه به شدت بپرهیزید!خیلی ساده جواب جملات روبدید تا دچار مشکلات بعدی نشویم.

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
حاج امیر اون 5نمره رو به همه میده؟
تجربه ثابت کرده اگه استاد خیلی دیر نمرتو داد بدون نمره خوبی نمیگیری:D

من یادمه 16,17 شدم.
فکر کنم دو سه نمره شو میده.مال چهار سال پیشه ابن :دی

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
با سلام اولا خوش اومدید ودوما باریک االله که خودت گفتی تازه واردی پس
لطفا رشته سال ورودی وحنسیت رومشخص کنید!
باتشکر تیم مدیریتی تی جی مستقر در پی تی!
پ ن:این اطلاعات فقط جنبه اشنایی داره وکاربرد دیگه ای نداره
پ ن 2:از گفتن جملات کلی مثل:جنسیتم از روی عکس اواتارم مشخصه به شدت بپرهیزید!خیلی ساده جواب جملات روبدید تا دچار مشکلات بعدی نشویم.

ﺳﻼﻡُ ﻋﻠﻴﮑﻢ ﺑﺮﺍﺩﺭ ( ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﻣﮕﻢ ﻥﻣﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﺟﻨﺴﻴﺖ ﺷﻤﺎ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ)
ﺑﻨﺪﻩ ﺣﻤﻴﺪﺭﺿﺎ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯼ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﭘﻴﻮﺳﺘﻪ ﺭﺷﺘﻪ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﻴﮏ ﻭﺭﻭﺩﯼ 91

ﭖ.ﻥ : ﺟﻨﺴﻴﺖ؛ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺗﺎ ﺍﻼﻥ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﺍﺯ ﺁﻭﺍﺗﺎﺭﻡ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻫﻢ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﮐﺮﺩﯼ
ﭖ.ﻥ : ﻣﻦ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻣﺎ ﻗﺮﺍﺭﻩ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ MI6 ﻳﺎ CIA ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﻴﺮﻩ :ﺩﯼ

ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﺧﻮﺵ ﺣﺎﻝ ﺍﺯ ﺁﺷﻨﺎﻳﯽ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﮐﻤﮏ ﻭ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﻢ.

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان
ریاضی 1
و فیزیک1
کدوم استادا خوبن؟(چندتا از هر کدوم که شنیدید خوبن)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ﺳﻼﻡُ ﻋﻠﻴﮑﻢ ﺑﺮﺍﺩﺭ ( ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﻣﮕﻢ ﻥﻣﯽ ﺩﻭﻧﻢ ﺟﻨﺴﻴﺖ ﺷﻤﺎ ﭼﯽ ﻫﺴﺖ)
ﺑﻨﺪﻩ ﺣﻤﻴﺪﺭﺿﺎ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯼ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﭘﻴﻮﺳﺘﻪ ﺭﺷﺘﻪ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﻴﮏ ﻭﺭﻭﺩﯼ 91

ﭖ.ﻥ : ﺟﻨﺴﻴﺖ؛ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺗﺎ ﺍﻼﻥ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﺍﺯ ﺁﻭﺍﺗﺎﺭﻡ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻫﻢ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﮐﺮﺩﯼ
ﭖ.ﻥ : ﻣﻦ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻣﺎ ﻗﺮﺍﺭﻩ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ MI6 ﻳﺎ CIA ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﻴﺮﻩ :ﺩﯼ

ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﺧﻮﺵ ﺣﺎﻝ ﺍﺯ ﺁﺷﻨﺎﻳﯽ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﮐﻤﮏ ﻭ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﻢ.
منم الکترونیک ناپیوسته هستم.اون اساتیدی که گفتی رو باهاش درس نداشتم .فقط مجدی درس دارم اونم الکترونیک نبود:D
مجدی بچه ها میگن خیلی خوب درس میده وتمرین حل نمیکنه مگه جلسات اخر.امتحانشم سخته ومعمولا نمیزاره بیفتی 10-11میده.البت 17 اینا هم داریم پس به خودت بستگی داره
وچون پسر گلی بود این جا رو بخون:D
http://forum.persiantools.com/threads/معرفی-اساتید-تهران-جنوب.417679/
لینکشو برای کسی نمیزارم ها1استثنا بودی:cool:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
اووووف آخرین نمرم الان اومد(ساعت 11 شب) خیالم راحت شد با خیال راحت 20 تا برمیدارم البته معدلم لب مرزه یه نسیم میومد بیچاره بودم
و

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
منم یه نمره دیگم اومد نمره همون استاد مزخرفه فقط نمره محمد احمدی مونده که اونم ان شالله خوب می شه .به امید خدا رفتیم جزو خرخونای حال بهمزن:pاونم خوب نمره بده می رم توی معدل 19 ینی می شه؟:eek:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
منم یه نمره دیگم اومد نمره همون استاد مزخرفه فقط نمره محمد احمدی مونده که اونم ان شالله خوب می شه .به امید خدا رفتیم جزو خرخونای حال بهمزن:pاونم خوب نمره بده می رم توی معدل 19 ینی می شه؟:eek:
مارا چه با شما -معدل من ترم اول بالانیومد از اون موقع هر کاری میکنم بالا نمیاد که نمیاد:(
شیطونه میگه سیم بکسل ببندم بهش بکشمش بالا
:D

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
با این معدل اخه چرا tj ? :D
فرار کن برو اونور ...:p

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
میزان حال فعلی افراد است.این در زمان انتخاب واحد وچه در زمان حذف واضافه صادقه!میدونم جمله سنگین بود چون واسه دکتراهاس:Dتوضیح میدم
اگه معدلت بالا باشه فردا رکوردت بازه!حالا نمیدونم 17بود یا17.5به هرحال لذتشو ببر!ازطرفی اگه درزمان حذف واضافه هم بقیش بیاد وزبون لال مشروط اون موقع باید کلی بحذفی وبه نمیدونم 12 یا14 برسونی!
درضمن اگه تا حذف واضافه حذف بشه حالا از طرف هرکی ،شهریش برمیگرده .اما اگه بعد بسته شدن باشه دیگه نه!
منم تقریبا به همون حالت در اومدم ولی مشروط نمیشم بالای 15-16 میشم . اگه 24 تا بردارم و بعدش که نمره ها اومد باید حذف کنم ؟؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
j
مارا چه با شما -معدل من ترم اول بالانیومد از اون موقع هر کاری میکنم بالا نمیاد که نمیاد:(
شیطونه میگه سیم بکسل ببندم بهش بکشمش بالا
:D
البته بگم معدل ترمه ها نه کل ها .اگر کل بود کلن منو نمی دید الان امریکا بودم:cool::Dقسمت انتخاب واحد هم اومد روی اینرول تا باز بشه من پیر می شم .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
با این چیزایی که گفتی محمد احمدی هم 20یی مطمنم:cool:

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
پس رکوردم اگه فردا باز شد همون 20 تا رو بردارم !

یه سوال دیگه . به پیش نیاز هم نیاز کردن درسا خیلی گیر میدن ؟
الان ریاضی 1 پیش نیاز استاتیک و فیزیک 1 و ... هست . کاش میشد بردارمشون !

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
پس رکوردم اگه فردا باز شد همون 20 تا رو بردارم !

یه سوال دیگه . به پیش نیاز هم نیاز کردن درسا خیلی گیر میدن ؟
الان ریاضی 1 پیش نیاز استاتیک و فیزیک 1 و ... هست . کاش میشد بردارمشون !
نمیشه گفت چند تا برداری.دلت میخواد 24 تا بردار بعد تو حذف واضافه،حذف کن!البته فردا معدل ترم نیستا!معدل کله!
بله به پیش نیاز وهم نیاز حواسشون هست!

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
نمیشه گفت چند تا برداری.دلت میخواد 24 تا بردار بعد تو حذف واضافه،حذف کن!البته فردا معدل ترم نیستا!معدل کله!
بله به پیش نیاز وهم نیاز حواسشون هست!
آره فهمیدم قضیشو .
فقط مثلا یه درسم هم نمرش اومده ولی تو کارنامه نزده ! به خاطر همین معدلم بالا رفته !
قضیش چیه ؟

بالا