• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
بچه ها علیرضا کبیری اصل برای آز ماشین چطوره؟ ماشین 1 باهاش داشتم راضی بودم... ولی میگم درسهای عملس رو چطوره؟ امتحانش؟ گزارش کار؟ نمره؟
و اینکه علی اصغر رضی کاظمی رو میشناسید برای این درس؟
آز کنترل کودوم استاد؟ مسعود کاردان، نیما یوسف پور،؟
از درس شبکه های کامپیوتری اطلاعات دارید عایا؟ استادش هم نیما جعفرزاده؟
و یا درس کار آفرینی؟ خبر ندارید چجور درسیه؟؟ استادش هم احمد اسدی.
ممنون!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
الکس معدل کل رو حساب میکنن .فک کنم ها.راستی تبریک منم پذیرا باش.
بعدا یه انالیز میگم درباره درس خوندنت.
اگر اون باشه خیلی خیلی نامردیه ولی اشکالی نداره خاصیتی که نداره اونقدر .من برای اون نخوندم که .سر چیز دیگه بود .ممنون بابت تبریک .یا علی منم انالیز کردی ؟:eek::D

esi-mekanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
87504125768705234253.png

یذره از این کارنامه ها نگاه کنید عقده ای نشید .(وای خدا چه حالی می ده ادای اینایی که خودشونو می گیرن و بقیه رو قبول ندارن دربیاری خخخخخخخخ:p:D)ینی طراحیه اون وسط گند زده توش ولی بیخیال تا من باشم سمت گوسفند نرم .
فوتوشاپه!!!! آخه تو TJمرسوم نيستا:D!!!

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
87504125768705234253.png

یذره از این کارنامه ها نگاه کنید عقده ای نشید .(وای خدا چه حالی می ده ادای اینایی که خودشونو می گیرن و بقیه رو قبول ندارن دربیاری خخخخخخخخ:p:D)ینی طراحیه اون وسط گند زده توش ولی بیخیال تا من باشم سمت گوسفند نرم .
تبريك ميگم،خيلي عاليه. بين هم ورودياي خودت برتر بودن معدل اين ترم رو حساب ميكنن.:)

mohmrg

Registered User
لایک‌ها
393
اگر اون باشه خیلی خیلی نامردیه ولی اشکالی نداره خاصیتی که نداره اونقدر .من برای اون نخوندم که .سر چیز دیگه بود .ممنون بابت تبریک .یا علی منم انالیز کردی ؟:eek::D

لطفا شفاف سازی کن دقیقا سر چه چیز دیگه ای بود ؟ :))))

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
این لینکشhttp://forum.persiantools.com/threads/معرفی-اساتید-تهران-جنوب.417679/

مهسا:شما باید دیشب همه کاراتو میکردی.الانم من درباره ریاضی 1 وفیزیک و...نمیتونم چیزی بگم.چون ما ناپیوسته بودیم واینارو اینجا نداشتیم

فرزاد:وقتی ثبت همه پر بشه وهی زنگ بزنن ،زنه دیونه میشه وثبت همه رو کم میکنه

من کلا بی خیال انتخاب واحد شده بودم ولی خب صبحی دوستان منو تو شک انداختن و منم تصمیم به انتخاب واحد گرفتم!بدبختی مشکل اینجاست که هر کی رو درباره اش میدونستم کلاسی ارائه نکرده بود!:confused:
الان هم انتخاب واحدم رو کردم و از همتون ممنونم بابت کمکی که کردید;)
بی خیال هر چیزی شدم و طوری انتخاب واحد کردم که تو دو سه روز تو هفته جمعش کردم و خلاص:p
راستی اقای الکس بهتون تبریک میگم بابا ایول داره باریکلا;):)

Last edited:

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
انتخاب واحد همزمان درس پیشنیاز و وابسته

ماده 23: در صورتی که دانشجو از یک یا چند درس پیشنیاز نمره قبولی کسب ننماید و یا برابر مقررات در کلاس های درس یا دروس پیشنیاز شرکت نموده اما سر انجام آنها را حذف نموده باشد می تواند با نظر گروه، آن درس یا دروس را با درس یا دروس وابسته در یکی از نیمسال های بعد انتخاب و بگذراند.چنانچه نتواند در درس یا دروس پیشنیاز نمره قبولی کسب کند یا آن را حذف نماید نمره درس یا دروس پیشنیاز و همچنین درس یا دروس وایسته(اعم از قبولی یا ردی)حذف می گردد.

فکر کنم اشتباه میکنی
فکر کنم میشه حتی با حذف کردنم باز همنیاز کرد
خوب این همون حرف من بود دیگه،مشکل کجاست؟؟یعنی شما میگی مثلا درمورد فیزیک1 اگه نری امتحان بدی یا حذف کن،ترم بعد میتونی اونو با فیزیک2 همنیاز کنی. خوب این همون چیزیه که من گفتم.اما با وجود هم نیاز کردن، باید اون فیزیک1رو قبول بشی تا نمره فیزیک2 ات در کارنامه ات حساب شود.اصطلاح همنیاز کردن فیزیک1و2 تو رو به اشتباه نیندازد.این دو همچنان رابطه پیش نیازی را دارند.یه زمونی اگه فیزیک1رو با فیزیک2 برمیداشتی و فیزیک1 رو میفتادی اما فیزیک2رو قبول میشدی نمره فیزیک2 رو تا 2ترم نگه میداشتند و قبولی حساب میشد اما در صورتیکه در اون دو ترم فیزیک 1رو قبول نمیشدی قبولی فیزیک2ات هم به باد میرفت.
بازم از گروه بپرس شاید قانون جدید گذاشته باشند.
موفق باشی

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
لطفا شفاف سازی کن دقیقا سر چه چیز دیگه ای بود ؟ :))))
بتوچه ؟;)خودش می دونه سر کی بود .3 دلیل اصلی داشت یکیش خودش دومیش کل با یسریا و درواقع حفط ابرو (وقتی قیف و قپی میای ضایس ازشون کمتر شی )3-کمک به دیگران .وقتی انفاق علم می کنی و کار دیگران رو راه میندازی و وقت می ذاری و به دیگران یاد می دی خدا هم کمکت می کنه .وقت ها نه 15-20 دقیقه هر بار بالای 5-6 ساعت بازم حس فوضولیت ارض ..ا نشد دیگه من کاری نمی تونم بکنم .(دوستان شرمنده با این دوستمون یکم شوخی خرکی داریم )

esi-mekanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
وقتي نمره هامون نيومده و نهايي نشده آخه چطوري انتخاب واحد كنيم.:( بايد غيب گويي كنيم!!!
امان از اين اساتيد فراخ!!!:p

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
اقای الکس دم شوما گرم
احساسم میگه شوما زمینی نیستی از مشتری اومدی:D
یاد کارنامه اول ابتداییم افتادم.چون فقط اول ابتدایی از این نمره ها تو کارنامم بود:D

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
87504125768705234253.png

منم جا داره از همین جا مراتب تبریک و خسته نباشید رو خدمتتون عرض بنمایم:خخخ ...باشد که ازین پس شاهد خرخونی های بیشتر از جانب شما دانشجوی کرم کتاب زیر سایه ی عنایات پروردگار متعال و اساتید نرمال باشیم;)
با تشکر
تیم برنامه نویسی پی تی :D

Last edited:

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
خوب این همون حرف من بود دیگه،مشکل کجاست؟؟یعنی شما میگی مثلا درمورد فیزیک1 اگه نری امتحان بدی یا حذف کن،ترم بعد میتونی اونو با فیزیک2 همنیاز کنی. خوب این همون چیزیه که من گفتم.اما با وجود هم نیاز کردن، باید اون فیزیک1رو قبول بشی تا نمره فیزیک2 ات در کارنامه ات حساب شود.اصطلاح همنیاز کردن فیزیک1و2 تو رو به اشتباه نیندازد.این دو همچنان رابطه پیش نیازی را دارند.یه زمونی اگه فیزیک1رو با فیزیک2 برمیداشتی و فیزیک1 رو میفتادی اما فیزیک2رو قبول میشدی نمره فیزیک2 رو تا 2ترم نگه میداشتند و قبولی حساب میشد اما در صورتیکه در اون دو ترم فیزیک 1رو قبول نمیشدی قبولی فیزیک2ات هم به باد میرفت.
بازم از گروه بپرس شاید قانون جدید گذاشته باشند.
موفق باشی
داداش دمت گرم
تو کل مجهولات ذهن منو حل کردی
پس منی که ریاضی1 رو حذف کردم میتونم این ترم هم ریاضی1 رو ور دارم هم استاتیک که پیشنیازش ریاضیه؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
از همه دوستات که ابراز محبت داشتن تشکر و قدردانی می کنم (سخنرانی فارغ التحصیلیه انگار:D)اللخصوص روکی
59660622913730453804.gif

چون نمی دونستم چه شیرینی دوست دارین حساب کردم هر نوع رو دوست داشتین انتخاب کنین و میل کنید:Dنوش جان
Lille_Meert2.JPG

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
داداش دمت گرم
تو کل مجهولات ذهن منو حل کردی
پس منی که ریاضی1 رو حذف کردم میتونم این ترم هم ریاضی1 رو ور دارم هم استاتیک که پیشنیازش ریاضیه؟
پیش نیاز استاتیک ریاضی 1 و فیزیک1 هست.شما ظاهرا فیزیک1 رو قبول شدی اما ریاضی 1 رو حذف کردی.خوب با این اوصاف شما ترم بعدی هم ریاضی 1 و هم استاتیک رو میتونی هم نیاز کنی.منتهی بازم میگم باید حتما ریاضی 1 رو قبول بشی...
بازم از گروه بپرس، من خودم اگه بودم همین کار شما رو میکردم.
موفق باشی

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
از همه دوستات که ابراز محبت داشتن تشکر و قدردانی می کنم (سخنرانی فارغ التحصیلیه انگار:D)اللخصوص روکی
چون نمی دونستم چه شیرینی دوست دارین حساب کردم هر نوع رو دوست داشتین انتخاب کنین و میل کنید:Dنوش جان
Lille_Meert2.JPG
این فایل شیرینیت خیلی سنگین بود ... ایشالا اون شیرینی واقعی هم که میخری سنگین باشه ...:D

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
پیش نیاز استاتیک ریاضی 1 و فیزیک1 هست.شما ظاهرا فیزیک1 رو قبول شدی اما ریاضی 1 رو حذف کردی.خوب با این اوصاف شما ترم بعدی هم ریاضی 1 و هم استاتیک رو میتونی هم نیاز کنی.منتهی بازم میگم باید حتما ریاضی 1 رو قبول بشی...
بازم از گروه بپرس، من خودم اگه بودم همین کار شما رو میکردم.
موفق باشی
نه من رشتم نفته
فیزیک1 و استاتیک و ریاضی 2 رو ترم 2 دارم
بنابراین ریاضی 1 میشه پیشنیاز فیزیک1 و استاتیک و ریاضی2!!!!!
و من میخوام این ترم ریاضی 1 و فیزیک1 یا استاتیکو بر دارم(یک درسو هم نیاز کنم)

بالا