• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
آقا لطفاً کمک!
بچه ها علیرضا کبیری اصل برای آز ماشین چطوره؟ ماشین 1 باهاش داشتم راضی بودم... ولی میگم درسهای عملس رو چطوره؟ امتحانش؟ گزارش کار؟ نمره؟
و اینکه علی اصغر رضی کاظمی رو میشناسید برای این درس؟
آز کنترل کودوم استاد؟ مسعود کاردان، نیما یوسف پور،؟
از درس شبکه های کامپیوتری اطلاعات دارید عایا؟ استادش هم نیما جعفرزاده؟
و یا درس کار آفرینی؟ خبر ندارید چجور درسیه؟؟ استادش هم احمد اسدی.
ممنون!
جان من اگه میدونید یه راهمایی بکنید... کارم گیره این چندتا استاده!

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
نه من رشتم نفته
فیزیک1 و استاتیک و ریاضی 2 رو ترم 2 دارم
بنابراین ریاضی 1 میشه پیشنیاز فیزیک1 و استاتیک و ریاضی2!!!!!
و من میخوام این ترم ریاضی 1 و فیزیک1 یا استاتیکو بر دارم(یک درسو هم نیاز کنم)
دوست عزیز من که اصلا متوجه نشدم چی گفتی؟؟؟!!!میخوای هم ریاضی1،هم فیزیک 1 و هم استاتیک رو توی یه ترم برداری؟؟؟به نظر من کاری بس عبس می باشد.شما توی ترم گذشته نتونستی اون 2تا رو پاس کنی حالا این ترم قراره معجره بشه!!!باز خودت میدانی...

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
دوست عزیز من که اصلا متوجه نشدم چی گفتی؟؟؟!!!میخوای هم ریاضی1،هم فیزیک 1 و هم استاتیک رو توی یه ترم برداری؟؟؟به نظر من کاری بس عبس می باشد.شما توی ترم گذشته نتونستی اون 2تا رو پاس کنی حالا این ترم قراره معجره بشه!!!باز خودت میدانی...
نه داداش(راس میگی بد توضیح دادم:Dشرمنده)
ببین من ترم 1 کلا فقط ریاضی 1 داشتم(فیزیک نداشتم)
عوضش این ترم(ترم2) هم ریاضی2 دارم هم فیزیک1 هم استاتیک(طبق چارت).که پیشنیاز همشونم ریاضی 1 هستش.(منم که ریاضی 1 رو حذفیدم)
و من میخوام این ترم ریاضی 1 رو ور دارم(همنیاز کنم)
کنارش فیزیک1 رو هم بردارم
(ریاضی1 از ترم پیش مونده و فیزیک1 واسه این ترمه)
استاتیک و ریاضی 2 رو هم بذارم واسه ترم تابستونی یا ترم بعد(البته اگه ایشاالله فیزیک1 و ریاضی1 پاس بشه:D)

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
معلومه که مشکل پیش میاد.مثلا فیزیک1 پیش نیاز فیزیک2 هست.تنها در صورتی میتوانید این دوتا را با هم بردارید که فیزیک1رو این ترم بیفتید و در ترم بعد هم فیزیک1 و هم فیزیک2 را بردارید.البته باز هم باید فیزیک 1 رو حتما پاس کنید...
نه من ترم پیش ریاضی 1 رو امتحان ندادم . حالا میخوام این ترم ریضای 1 و فیزیک 1 رو با هم بردارم میشه همچین چیزی ؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
نه من ترم پیش ریاضی 1 رو امتحان ندادم . حالا میخوام این ترم ریضای 1 و فیزیک 1 رو با هم بردارم میشه همچین چیزی ؟
من مکانیک هستم،ظاهرا شما رشته نفت هستید و ریاضی 1 پیش نیاز فیزیک 1است نه هم نیاز.اگه اینطوره...
خوب شما اگه توی ترم قبل ریاضی1 رو برداشتی بعد حذف کردی یا سرجلسه نرفتی یا افتادی،برای ترم بعد میتونی هم ریاضی1 و هم فیزیک1 رو برداری و مشکلی پیش نمیاد.البته اگر درست متوجه شده باشم.

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
من مکانیک هستم،ظاهرا شما رشته نفت هستید و ریاضی 1 پیش نیاز فیزیک 1است نه هم نیاز.اگه اینطوره...
خوب شما اگه توی ترم قبل ریاضی1 رو برداشتی بعد حذف کردی یا سرجلسه نرفتی یا افتادی،برای ترم بعد میتونی هم ریاضی1 و هم فیزیک1 رو برداری و مشکلی پیش نمیاد.البته اگر درست متوجه شده باشم.
آره همینه لب مطلب رو گفتی دمت گرم .

من این دوستمون فقط اینجا نفتی هستیم . هر دو هم ورودی 92 :D

رکوردها صبح باز شد انتخاب واحد کردم بعد یه نمره از شیمی برام تو کارنامه اضافه شد معدلم کم شد . بعد بسته شد . (حدودای 1 بود .) البته ثبت نهاییش کردم . حالا اون انتخاب رشته هام سر جاشه ؟ یعنی نمیپرن ؟
آخه کلی زحمت کشیدم ترتیب بدم بهش . تازه کلاس عباس شکری هم گیرم اومد :eek:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
استاتیک مال رشته شما نیس بیخیال
ریاضی ۲ میرخان بردار
استاتیک مال رشته ی برقه؟هی میگم این چیه!هی چارت انتخاب واحدو زیر و رو میکنم همچین درسی رو نمیدیدم:D
میرخان انگاری کلاسی ارائه نکرده یا اینکه کلاساش پر شده!هر چی بود همچین شخصیتی رو من توی لیست اساتید برای انتخاب واحد ندیدم;)ممنون بابت کمک:)
در مورد ریاضی مهندسی اگر برای خودتون بود می گفتم حسینی بردارید تا جیگرم حال بیاد:D ولی چون برای دوستتونه می گم از 2 کیلومتریش رد نشید .
ممنون پس خوب شد گفتم برای دوستمه واگرنه بیچاره نابود میشد:D
میدونید اصلا برای انتخاب واحد یه وضعیت خیتی داشتم داغون!
از یه طرف گوشیم دستم بود به یکی از سال بالایی ها زنگ زده بودم داشتم ازش سوال درباره ی اساتید میپرسیدم اونم اساتید رو نمیشناخت در حال زنگ زدن به یکی از دوستاش بود ببینیه اون این اساتید رو میشناسه یا نه!از یه طرف دیگه از خونه زنگ زده بودم به خونه ی یکی دیگه از سال بالایی درباره ی یه سری از استاد ها ازش سوال میپرسیدم!!از طرف دیگه هم میومدم اینجا سوالامو میپرسیدم!اصلا تا حالا توی زندگیم اینقدر با تلفن صحبت نکرده بودم که امروز رکورد زدم!از هر کی هم که یه سوال میپرسدم اونم متقابلا یه سوال ازم میپرسید که بعضی هاشو میدونستم یکیش هم که نمیدونستم از شما پرسیدم:Dکلا روز اکتیوی بودش!اینقدر فعالیت ذهنیم زیاد بود سردرد گرفتم:confused::Dاخرش هم که نصف اساتیدی رو که برداشتم رو نمیشناختم!:oops:فقط از این خوشحالم که کلا دو روز میام دانشگاه خلاص:D

فیزیک2 جمشیدی ارائه نداده؟ من که برای فیز1 خیلی ازش راضی بودم.تا بچه ها بقیه سوالاتو جواب بدن یه سرچی تو همین تاپیک بزن.ایشالا که به نتایج خوبی میرسی:)
چرا ارائه میداد ولی تا به دوستام زنگ بزنم و درباره ی استاد ها ازشون سوال بپرسم ظرفیتش پر شد:(حالم گرفته شد اساسی:oops:
ممنون انتخاب واحدو کردم دیگه!ان شاء الله که اساتید خوبی هستن:rolleyes:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
استاتیک مال رشته ی برقه؟هی میگم این چیه!هی چارت انتخاب واحدو زیر و رو میکنم همچین درسی رو نمیدیدم:D
میرخان انگاری کلاسی ارائه نکرده یا اینکه کلاساش پر شده!هر چی بود همچین شخصیتی رو من توی لیست اساتید برای انتخاب واحد ندیدم;)ممنون بابت کمک:)
استاتیک مال رشته مکانیک البته بعضی رشته ها دارن اما رشته برق نداره
میرخان ریاضی 2 ارائه داده اما برا خانم ها نداده فقط اقایان

71shahab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
بچه ها حسین دانشمند برا ریاضی مهندسی میشناسید؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
بیشنهاد شما برای ارتعاشات مکانیکی غیر جباری بین طباطبایی اوره و سرمست کدوم بهتره البته فقط نمره درس دادن بیخیال

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
میر معینی سید یحیحی تربیت بدنی 2 کسی میشناسه؟؟

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
آقا لطفاً کمک!
بچه ها علیرضا کبیری اصل برای آز ماشین چطوره؟ ماشین 1 باهاش داشتم راضی بودم... ولی میگم درسهای عملس رو چطوره؟ امتحانش؟ گزارش کار؟ نمره؟
ممنون!
جان من اگه میدونید یه راهمایی بکنید... کارم گیره این چندتا استاده!
من میدونم ولی نمیتونم راهنمایی کنم
شوخی کردم..
تو اون معرفی استادا از کنترل کاردان رو گفتم چجوریه
کارافرینی نمیدونم(ارائه نشده که)
کبیری هم خوبه فقط گزارش خوب بنویس

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ممنون!
من با این که هیچی یادم نمیمونه.اگه اشتباه نکنم لرام بود درباره کاردان نوشته خودمم درباره نیما یوسف پور البته آز مدار
هی یه جمله رو برندار هی پست تکراری بزن.اگه کسی بدونه میگی دیگه!پست تکراری میزنی من میام میبینم 10 صفحه رفته جلو هیچ کدوم ونمیخوانم درصورتی که شاید یکی کمک خواسته باشه!

اگر اون باشه خیلی خیلی نامردیه ولی اشکالی نداره خاصیتی که نداره اونقدر .من برای اون نخوندم که .سر چیز دیگه بود .ممنون بابت تبریک .یا علی منم انالیز کردی ؟:eek::D
دقیق نمیدونم.

کاری دیگه ندارم جز انالیز.البت شما رو نه درستون رو:cool:
فوتوشاپه!!!! آخه تو TJمرسوم نيستا:D!!!
شوما قبلا گوزینه شده بودی؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها توجه نموده اید که درس"تنظیم خانواده وجمعیت"اسمشو عوض کردن گذاشتن "دانش خانواده و جمعيت":D

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
87504125768705234253.png

یذره از این کارنامه ها نگاه کنید عقده ای نشید .(وای خدا چه حالی می ده ادای اینایی که خودشونو می گیرن و بقیه رو قبول ندارن دربیاری خخخخخخخخ:p:D)ینی طراحیه اون وسط گند زده توش ولی بیخیال تا من باشم سمت گوسفند نرم .
بازم من دیر رسیدم :)
بچه ها دیگه همه موارد رو گفتن من فقط لایک کردم .
گفتم یه پست بدیم به افتخارت ؛ مبارکه داداش اولش گفتی فک کردم شوخی میکنی ولی اگه فتوشاپ نباشه ایول کله این استادای ... رو خوابوندی دمت گرم :cool:

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
چرا هیچ کدوم از کلاسای ریاضی مختلط نیست؟

afsooooos

Registered User
لایک‌ها
56
بجه ها این سید علی تقوی لاریجانی کیه؟مدار الکترونیکی ارایه داهه...
صالح نمدی فاتحی فرناز محمدیه کدومشون برا منطقی خوبه؟؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
ینی اعتماد بی داد می کنه فوتو شاپ ؟اگر فوتوشاپ بود مطمئن باشید بعضی ها منو می کشتن .باو شوما که ما رو میشناسی اینو می گی بقیه چی می گن ؟!البته حقم دارین بالاخره باورش سخته ولی ممکنه خخخخخخ:D از شوما هم ممنون شیرینی اگر چیزی مونده شوما هم میل کن .راستی اینم بگم خونواده هم اول باور نکرده بود مجبور شدم سایت رو مرحله به مرحله جلوشون برم جلو تا باور کنن فوتوشاپ نیست

بالا