• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
کل اون کتابو که هیچکس نمیخونه
ولی باید بخونمش.از روش درس میده
براي وي اچ دي ال لازم نيست بشيني كل ٩٠٠ صفحرو خط به خط بخوني.توي اون كتاب فقط دستور زبان وي اچ دي ال رو گفته و استثنا ها و قانوناش كه خودش تو كلاس ميگه.از اول ترم سعي كن تمرينايي كه ترماي پيش داده بودرو حل كني و شبيه سازي كني.اين كارو اگه بكني صد در صد سوالاي امتحانشم ميتوني ج بدي. از نمره ريزمم راضي بودم.همون كه فكر ميكردم ولي يه نمره بيشتر ازاون.؛)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
براي وي اچ دي ال لازم نيست بشيني كل ٩٠٠ صفحرو خط به خط بخوني.توي اون كتاب فقط دستور زبان وي اچ دي ال رو گفته و استثنا ها و قانوناش كه خودش تو كلاس ميگه.از اول ترم سعي كن تمرينايي كه ترماي پيش داده بودرو حل كني و شبيه سازي كني.اين كارو اگه بكني صد در صد سوالاي امتحانشم ميتوني ج بدي. از نمره ريزمم راضي بودم.همون كه فكر ميكردم ولي يه نمره بيشتر ازاون.؛)
آره میدونم یه ترم 70% از کلاسشو رفتم،بقیش با کلاس بیرونم تداخل نداشت نرفتم
عدد نداره نمرت؟ ;)

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

AA-E

Registered User
لایک‌ها
30
فوری

سلام بچه ها

امتحانا تموم شده یا ادامه داره؟‌کسی میدونه فردا یعنی چهارشنبه ۲بهمن آموزش باز هست ومدیرگروه ها حضور دارند توش یا نه؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
فوری

سلام بچه ها

امتحانا تموم شده یا ادامه داره؟‌کسی میدونه فردا یعنی چهارشنبه ۲بهمن آموزش باز هست ومدیرگروه ها حضور دارند توش یا نه؟
هستن

rahaiiiiiiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام. من الان دیدم که در کمال شگفتی معدلم هنوز بالای 17 مونده شهریه رو الان پرداخت کردم ولی انتخاب واحدم باز نشد؟کسی میدونه چرا؟ احتمال داره صبح باز بشه؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سلام. من الان دیدم که در کمال شگفتی معدلم هنوز بالای 17 مونده شهریه رو الان پرداخت کردم ولی انتخاب واحدم باز نشد؟کسی میدونه چرا؟ احتمال داره صبح باز بشه؟
رو معدل کل نیست. رو معل ترم رکوردت باز میشه. اینترم بالای 17 شدی؟ اگه آره تاپیکو ترک کن...:mad:

AA-E

Registered User
لایک‌ها
30
مرورگرم با انرول مشکل پیدا کرده نمیتونم کلاسارو ببینم :||||||
من اوایل تابستون بود که ویندوزم (۷) توسط اینترنت آپدیت می کردم
بعدش اینترنت اکسپلوررم از نسخه ۹ به نسخه ۱۰ آپدیت شد و از اونجایی که اینترنت اکسپلورر از روی ویندوز قابل حذف و یا نزول به نسخه پایین نیست یه راهکار دیگه ای اندیشیدم و ازیه مرورگر دیگری که برپایه اینترنت اکسپلورر نوشته و تولید شده و کار میکنه دانلود کردم و انتخاب واحد ترم قبلمو کردم. اسمش Avant browser نسخه سال ۲۰۱۰
تو اینترنت اکسپلوررت توی منوی بالاش آخرین گزینه Help رو بزن و آخرین مورد about internet explorer رو بزن ببین نسخه ات همون مونده یا ۱۰ شده
;)

rahaiiiiiiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
رو معدل کل نیست. رو معل ترم رکوردت باز میشه. اینترم بالای 17 شدی؟ اگه آره تاپیکو ترک کن...:mad:
گفتم در کمال شگفتی چون فقط نمره 2 درس تو کارنامه وارد شده ولی همه نمره هام اومده.
معدل ترم دیگه.
اگه معدل کل بالای 17 بود باید تاپیک رو ترک میکردم!

AA-E

Registered User
لایک‌ها
30
امتحانات این ترم همه تموم شده؟

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
کسی میدونه رکوردایی که امروز باز شدن تا کی باز می مونن؟تو سایت زده تا 7:30 فردا یعنی امشب نمیبندن؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من اوایل تابستون بود که ویندوزم (۷) توسط اینترنت آپدیت می کردم
بعدش اینترنت اکسپلوررم از نسخه ۹ به نسخه ۱۰ آپدیت شد و از اونجایی که اینترنت اکسپلورر از روی ویندوز قابل حذف و یا نزول به نسخه پایین نیست یه راهکار دیگه ای اندیشیدم و ازیه مرورگر دیگری که برپایه اینترنت اکسپلورر نوشته و تولید شده و کار میکنه دانلود کردم و انتخاب واحد ترم قبلمو کردم. اسمش Avant browser نسخه سال ۲۰۱۰
تو اینترنت اکسپلوررت توی منوی بالاش آخرین گزینه Help رو بزن و آخرین مورد about internet explorer رو بزن ببین نسخه ات همون مونده یا ۱۰ شده
;)
میشه آپدیتای نصب شده رو پاک کرد
ولی اکسپلورر من ترم پیش 10 بود مشکلی نداشت

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خیلی فرق میکنه برا من اگه بدونم امشب بسته میشه باید حذف کنم چند واحدو وگرنه فردا صبح حذف میکنم.
خب الان شما حذف کن دیگه
فعلا که نبستن
معمولا اگه شب ببندن داوزده میبندن

بالا