ahrad
Registered User
- نوشتهها
- 3,843
- لایکها
- 4,010
تا صب بازه.خیلی فرق میکنه برا من اگه بدونم امشب بسته میشه باید حذف کنم چند واحدو وگرنه فردا صبح حذف میکنم.
تا صب بازه.خیلی فرق میکنه برا من اگه بدونم امشب بسته میشه باید حذف کنم چند واحدو وگرنه فردا صبح حذف میکنم.
دادا منم اشتب کردم همه میگن بدنسازی بهتره.چرا؟چون تو همه رشته ها اگه بگن بدو و... نمیتونی بگی زورم نمیرسه اما بدنسازی راحت 100 گرم برداشتی دیدی زیادته میگی زورم نمیرسهدوستان در مورد این 2 درس تربیت 2 و کارگاه عمومی با کی بردارم بهتره ؟شاید برنداشتم شایدم برداشتم ؟تربیت 2 بگم دور بدنسازی رو خط بکشید چون اصلا بهم نمی خوره .
دادا من پینگ پنگم بد نیست حداقل بلدم راکت رو دستم بگیرم ولی بدنسازی می شکنما .اصن توی اون فازا نیستم .سوسول نیستم ولی خب لاغر و نحیفم .(به من عاجز بینوا کمک کنیددادا منم اشتب کردم همه میگن بدنسازی بهتره.چرا؟چون تو همه رشته ها اگه بگن بدو و... نمیتونی بگی زورم نمیرسه اما بدنسازی راحت 100 گرم برداشتی دیدی زیادته میگی زورم نمیرسه![]()
نترس خودم باهات کار میکنم میشی عین آرنولد(حیف آرنولددادا من پینگ پنگم بد نیست حداقل بلدم راکت رو دستم بگیرم ولی بدنسازی می شکنما .اصن توی اون فازا نیستم .سوسول نیستم ولی خب لاغر و نحیفم .(به من عاجز بینوا کمک کنید)
بله هستشدوستان میشه پروژه و کارآموزیو تابستون برداشت؟
تابستون ارائه میدن؟
از زمانی که فارغ التحصیل بشی.یکسال وقت داری که بری سربازی.حالا دوست داری ماه اول برو دوست داری ماه12امش برودوستان یه سوال اگر بخوام 9 ترمه تموم کنم .برای ارشد مشکل سربازی پیش نمیاد ؟حدودا بهمن ماه فارغ التحصیل می شم کنکور 20 روز بعدش می دم نتایجش سال بعدش تابستون میاد دیگه .توی این مدت که غیبت نمی خورم ؟مشکل سربازی که نداره .حدس می زنم نداشته باشه منتهی گفتم بپرسم .یه سوال دیگه اگر بخوام 8 ترمه تموم کنم .توی ترم 8 کنکور می دم وقتی ترم 8 تموم بشه نتایحش میاد .اگر مثلا قبول نشم .می تونم توی کنکور سال بعد شرکت کنم ؟یا نه باید برم سربازی ؟
دادا من پینگ پنگم بد نیست حداقل بلدم راکت رو دستم بگیرم ولی بدنسازی می شکنما .اصن توی اون فازا نیستم .سوسول نیستم ولی خب لاغر و نحیفم .(به من عاجز بینوا کمک کنید)
ینی اگر 8 ترمه تموم کنم و کنکور رو بیفتم تا کنکور بعد وقت دارم ؟بنظرت ایا ؟بله هستش
از زمانی که فارغ التحصیل بشی.یکسال وقت داری که بری سربازی.حالا دوست داری ماه اول برو دوست داری ماه12امش برو
منم از همین ترسیدم بر نداشتم .
عاقا دو نصم شب ،سه معادله چهار مجهول میپرسی ها.ینی اگر 8 ترمه تموم کنم و کنکور رو بیفتم تا کنکور بعد وقت دارم ؟بنظرت ایا ؟
دوستان یه سوال اگر بخوام 9 ترمه تموم کنم .برای ارشد مشکل سربازی پیش نمیاد ؟حدودا بهمن ماه فارغ التحصیل می شم کنکور 20 روز بعدش می دم نتایجش سال بعدش تابستون میاد دیگه .توی این مدت که غیبت نمی خورم ؟مشکل سربازی که نداره .حدس می زنم نداشته باشه منتهی گفتم بپرسم .یه سوال دیگه اگر بخوام 8 ترمه تموم کنم .توی ترم 8 کنکور می دم وقتی ترم 8 تموم بشه نتایحش میاد .اگر مثلا قبول نشم .می تونم توی کنکور سال بعد شرکت کنم ؟یا نه باید برم سربازی ؟
خیر از جوونیت ببینی. به شدت کارم راه افتادمن اوایل تابستون بود که ویندوزم (۷) توسط اینترنت آپدیت می کردم
بعدش اینترنت اکسپلوررم از نسخه ۹ به نسخه ۱۰ آپدیت شد و از اونجایی که اینترنت اکسپلورر از روی ویندوز قابل حذف و یا نزول به نسخه پایین نیست یه راهکار دیگه ای اندیشیدم و ازیه مرورگر دیگری که برپایه اینترنت اکسپلورر نوشته و تولید شده و کار میکنه دانلود کردم و انتخاب واحد ترم قبلمو کردم. اسمش Avant browser نسخه سال ۲۰۱۰
تو اینترنت اکسپلوررت توی منوی بالاش آخرین گزینه Help رو بزن و آخرین مورد about internet explorer رو بزن ببین نسخه ات همون مونده یا ۱۰ شده
![]()
اگه میخوای 100% پاس شی فیضیان عاااااااااااااااااااااااااااااالیهاحمدی که اصلا برندار افتضاحه................