• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان در مورد این 2 درس تربیت 2 و کارگاه عمومی با کی بردارم بهتره ؟شاید برنداشتم شایدم برداشتم ؟تربیت 2 بگم دور بدنسازی رو خط بکشید چون اصلا بهم نمی خوره .
دادا منم اشتب کردم همه میگن بدنسازی بهتره.چرا؟چون تو همه رشته ها اگه بگن بدو و... نمیتونی بگی زورم نمیرسه اما بدنسازی راحت 100 گرم برداشتی دیدی زیادته میگی زورم نمیرسه:D

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
قبل از اینکه اینجارو بخونم با الکس صحبت میکردم گفت خوندی فش ندی ولی خیلی فش دادم:D
حالا بیشوخی از قدیم گفتن هر چی بکاری برداشت میکنی:cool:
راستی لابلای اسپماتون:pهیچی بدردم نخورد
یه عده درگیر تاریخ امتحانن من هر چی میخام بردارم کلاسش تو دوشنبه 7.30 تا 12.20 برگذار میشه :(
بعدش برای سیگنال برومند بهتره یا سمیرا سید صالحی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
انقلاب اسلامي ايران- استاد محمدعلی فاضلي مهرآبادي
خب دوست داشتم اون تاپیکم درست میشد تا یه کپی هم اونجا بزارم مثل تمام ترم ها.اما هنوز درست نشده.پس اینجا مینویسم (الکس الوعده وفا)
استاد تپلی وکوتاه قده!از دور معلوم نیست ولی ازجلو چشاش رنگیه.استادی نبود که سرکلاس بچه ها باهاش راحت باشن وسوالای حاشیه دار بشه پرسید(شایدم چون کلاس ما شنبه 7:30صبح بود بچه ها حال نداشتن)
ترم ما هر هفته باید 10سوال تستی طرح میکردیم وبهش میدادیم و اونم اونا رو میخوند و میرفت جلو(خیلی بی خود بود مخصوصا پیدا کردن 4تا گزینه!)
ترم های بعدش سر کلاس کوییزهای کوچلو میگرفت
این کاری که گفتم بخشی از نمره امتحان بود.دقیق یادم نیست 4نمره(شاید بیشتر یا کمتر)
بقیش مربوط به امتحان میشد
اما امتحان
نگو امتحان که همش تستی بود.اونم چه تستی!از بین 4تا گزینه نهایتش یدونه رو میشد حذف کرد عین 3تاش انگار یه جورایی درست بود.در کل جوری تست داده بود که خود امام ***** هم نمیتونست جواب بده:D
اما نمره باید بگم که نمره برگه واون نمره کلاسی رو جمع میکنه میزاره تو برگت.اگه خوب بخونید 18-19هم میشید.(یعنی کتابو بجویید)
اما پیشنهاد من باهاش برندارید مگه مغزتون رو اون حیونه گازگرفته؟:Dشنیدم بقیه بهترن.

خب بچه ها اگه بدردتون خورد این لینکشو نگه دارید تا اون تاپیک درست شه وببرم اونجا کپی کنم(از ترم گذشته براش جا خالی نگه داشتم:cool:)

sungirl

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان میشه پروژه و کارآموزیو تابستون برداشت؟
تابستون ارائه میدن؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان یه سوال اگر بخوام 9 ترمه تموم کنم .برای ارشد مشکل سربازی پیش نمیاد ؟حدودا بهمن ماه فارغ التحصیل می شم کنکور 20 روز بعدش می دم نتایجش سال بعدش تابستون میاد دیگه .توی این مدت که غیبت نمی خورم ؟مشکل سربازی که نداره .حدس می زنم نداشته باشه منتهی گفتم بپرسم .یه سوال دیگه اگر بخوام 8 ترمه تموم کنم .توی ترم 8 کنکور می دم وقتی ترم 8 تموم بشه نتایحش میاد .اگر مثلا قبول نشم .می تونم توی کنکور سال بعد شرکت کنم ؟یا نه باید برم سربازی ؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دادا منم اشتب کردم همه میگن بدنسازی بهتره.چرا؟چون تو همه رشته ها اگه بگن بدو و... نمیتونی بگی زورم نمیرسه اما بدنسازی راحت 100 گرم برداشتی دیدی زیادته میگی زورم نمیرسه:D
دادا من پینگ پنگم بد نیست حداقل بلدم راکت رو دستم بگیرم ولی بدنسازی می شکنما .اصن توی اون فازا نیستم .سوسول نیستم ولی خب لاغر و نحیفم .(به من عاجز بینوا کمک کنید:D)

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دادا من پینگ پنگم بد نیست حداقل بلدم راکت رو دستم بگیرم ولی بدنسازی می شکنما .اصن توی اون فازا نیستم .سوسول نیستم ولی خب لاغر و نحیفم .(به من عاجز بینوا کمک کنید:D)
نترس خودم باهات کار میکنم میشی عین آرنولد(حیف آرنولد:p)آدمیکه دانشگاش از مدرسش نزدیکتره سوسول نیست عایا؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان میشه پروژه و کارآموزیو تابستون برداشت؟
تابستون ارائه میدن؟
بله هستش
دوستان یه سوال اگر بخوام 9 ترمه تموم کنم .برای ارشد مشکل سربازی پیش نمیاد ؟حدودا بهمن ماه فارغ التحصیل می شم کنکور 20 روز بعدش می دم نتایجش سال بعدش تابستون میاد دیگه .توی این مدت که غیبت نمی خورم ؟مشکل سربازی که نداره .حدس می زنم نداشته باشه منتهی گفتم بپرسم .یه سوال دیگه اگر بخوام 8 ترمه تموم کنم .توی ترم 8 کنکور می دم وقتی ترم 8 تموم بشه نتایحش میاد .اگر مثلا قبول نشم .می تونم توی کنکور سال بعد شرکت کنم ؟یا نه باید برم سربازی ؟
از زمانی که فارغ التحصیل بشی.یکسال وقت داری که بری سربازی.حالا دوست داری ماه اول برو دوست داری ماه12امش برو

منم از همین ترسیدم بر نداشتم .

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
فقط ار دبیرستانم نزدیک تره باو از ابتدایی و راهنمایی دور تره خخخخخخخ:p

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
بله هستش

از زمانی که فارغ التحصیل بشی.یکسال وقت داری که بری سربازی.حالا دوست داری ماه اول برو دوست داری ماه12امش برو

منم از همین ترسیدم بر نداشتم .
ینی اگر 8 ترمه تموم کنم و کنکور رو بیفتم تا کنکور بعد وقت دارم ؟بنظرت ایا ؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ینی اگر 8 ترمه تموم کنم و کنکور رو بیفتم تا کنکور بعد وقت دارم ؟بنظرت ایا ؟
عاقا دو نصم شب ،سه معادله چهار مجهول میپرسی ها.:D
خیلی راحته ها!
از روزی که فارق التحصیل شدی یکسال وقت داری بری سربازی
حالا تو این یه سال هرروزش ارشد قبول شدی میری ثبت نام و دوباره معافیت تحصیلی
اگه هم قبول نشدی میری سربازی(بعد از اتمام اون یک سال فرجه)
اگه هم مثلا کنکور دادی واون یک سالت تموم شد میری سربازی واگه جواب مثلا دوماه بعد سربازیت اومد.ترخیصت میکنن میری دانشگاه
کشور گل وبلبلی داریم قدرشو نمیدونیم:eek::confused::oops::(:mad::mad::mad::mad::mad::mad:(ببخشید اسمایل ها نمیتونه جوابگو باشه)

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

این سوالات کلیدی رو حتما از آدم های مسئول بپرس یا از منابع موثق مطالعه کن تا برات در آینده مشکلی پیش نیاد.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من اوایل تابستون بود که ویندوزم (۷) توسط اینترنت آپدیت می کردم
بعدش اینترنت اکسپلوررم از نسخه ۹ به نسخه ۱۰ آپدیت شد و از اونجایی که اینترنت اکسپلورر از روی ویندوز قابل حذف و یا نزول به نسخه پایین نیست یه راهکار دیگه ای اندیشیدم و ازیه مرورگر دیگری که برپایه اینترنت اکسپلورر نوشته و تولید شده و کار میکنه دانلود کردم و انتخاب واحد ترم قبلمو کردم. اسمش Avant browser نسخه سال ۲۰۱۰
تو اینترنت اکسپلوررت توی منوی بالاش آخرین گزینه Help رو بزن و آخرین مورد about internet explorer رو بزن ببین نسخه ات همون مونده یا ۱۰ شده
;)
خیر از جوونیت ببینی. به شدت کارم راه افتاد ;)

Black-knight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستان باز انتخاب واحد شروع شد و باز داستان داریم با این انتخاب واحد
دوستان برای درسهای زیر راهنمایی کنید که با کدوم استاد وردارم که خوب درس بدن و نمره هم بدن (دومی بیشتر باشه!)
معادلات
فیزیک 2
از فیزیک 2
اشنایی با قرآن
مهندسی نرم 2
پایگاه داده
طراحی کامپایلر
پیشاپیش تشکر میکنم.

KYLIMO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا یه سوال، اگر انتخاب واحد نکنم، یعنی شهریه رو ندم و انتخاب واحد نکنم چه اتفاقی میوفته؟ می‌خوام کنکور بدم آخه.

بالا