ahrad
Registered User
- نوشتهها
- 3,843
- لایکها
- 4,010
چهارشنبه هم واسه زدن شماره صندلی واینا احتمالا تعطیله.تو دانشگاه زده بودند که چهار شنبه و پنج شنبه تعطیله ...
مگه میشه شنبه پس چی؟
چهارشنبه هم واسه زدن شماره صندلی واینا احتمالا تعطیله.تو دانشگاه زده بودند که چهار شنبه و پنج شنبه تعطیله ...
اگر بود شنبه هم مینوشتند دیگه ...چهارشنبه هم واسه زدن شماره صندلی واینا احتمالا تعطیله.
مگه میشه شنبه پس چی؟
نظرم رو خوندی دربارش؟بخون بعد بیا!میشه منظورتونو واضح تر بگید؟منو روشن کن این ترم نیفتم که بدبخت میشم
حضوری باید بریم پیش کی حرف بزنیم؟یعنی به نامه ها اهمیتی نمیدن؟کسی پایه نیستش توی یه دوره ی یک هفته ای بریم پیششون ساندویچ ها رو از این وضعیت داغون دربیاریم؟(علاوه بر ساندویچ غذاهای سلف مخصوصا مرغ و کبابشو هم باید ردیفش کنیم)
هر چی تعداد بالاتر بره خب طرف بیشتر متوجه میشه اوضاع غذاشون داغونه دیگه
بله بله درست بود.شرمنده اشتباه کردماگر بود شنبه هم مینوشتند دیگه ...
شاید توی 3 روزش آزمون برگزار شه تموم شه بره ...
3شنبه صبح کلاس دارم ...بله بله درست بود.شرمنده اشتباه کردم
ازمون تو سه روز 4و5 شنبه وجمعه س نه 5شنبه وجمعه وشنبه.
بله حق باشماس.
پس به نظرم واسه 3شنبه یه کاری بکنن. یا کامل تعطیله یا 6به بعد
نظرم رو خوندی دربارش؟بخون بعد بیا!
حضوری تاثیری دیگه داره!باید بری همونجا که کارت غذا گرفتی و یا خودش گوش میکنه یا میفرستت پیش معاون دانشگاه!
مرغ دانشگاه بله وضعش داغونه اما کبابش ازاین بهتر نمیشه.با گوشت یخی چه انتظاراتی دارید ها!
این سلف دست پیمانکاره واحتمالا بهش گوشزد کنن.
بوفه هم دست یه پیمانکاره..
کپی هم دست یه پیمانکاره.
درمورد قیمت بالایی که از کپی میگیرن.بارها بچه ها رفتن وگفتن .اما نمیدونم اون زنه چه پارتی داره که نمیتونن عوضش کنن.
خب چه کاریه ! برو بیرون دانشگاه ، تهیه غذای صالحین . کیفیت غذاهاش متوسطه . قیمتاشم مناسبه . زیاد گرونتر از ساندویچ ها نیست .میشه منظورتونو واضح تر بگید؟منو روشن کن این ترم نیفتم که بدبخت میشم
حضوری باید بریم پیش کی حرف بزنیم؟یعنی به نامه ها اهمیتی نمیدن؟کسی پایه نیستش توی یه دوره ی یک هفته ای بریم پیششون ساندویچ ها رو از این وضعیت داغون دربیاریم؟(علاوه بر ساندویچ غذاهای سلف مخصوصا مرغ و کبابشو هم باید ردیفش کنیم)
هر چی تعداد بالاتر بره خب طرف بیشتر متوجه میشه اوضاع غذاشون داغونه دیگه
مثل اینکه نوشتند ورود دانشجو ها به دانشکده ممنوع می باشد ...چهارشنبه به بعد تعطیله اداری هم تعطیله ؟
پارتی؟! پیشنهاد میکنم این دفعه شما یه دقتی به ماشینهایی که باهاش میاد دانشگاه بکنی.نمیدونم اون زنه چه پارتی داره
اتفاقا صحبت اونم بود ...پارتی؟! پیشنهاد میکنم این دفعه شما یه دقتی به ماشینهایی که باهاش میاد دانشگاه بکنی.
البته ما که بخیل نیستیم خدا بیشترش کنه. ولی من یه روز به عمرم مونده باشه 100% میرم ازش میپرسم هدفش از کار تو کپی خونه ی tj چیه! هدفش باید معنوی باشه مسلما مادی نیست :دیاتفاقا صحبت اونم بود ...
من با آزارا دیدم با بنز هم دیدم ...
البته ما که بخیل نیستیم خدا بیشترش کنه. ولی من یه روز به عمرم مونده باشه 100% میرم ازش میپرسم هدفش از کار تو کپی خونه ی tj چیه! هدفش باید معنوی باشه مسلما مادی نیست :دی
من باهاش صحبت کردم ...البته ما که بخیل نیستیم خدا بیشترش کنه. ولی من یه روز به عمرم مونده باشه 100% میرم ازش میپرسم هدفش از کار تو کپی خونه ی tj چیه! هدفش باید معنوی باشه مسلما مادی نیست :دی
به خاطر تعطیلی دانشگاس دیگه!تاريخ شروع حذف و اضافه : 15/11/1392 لغايت: 19/11/1392
چرا زیاد شده ؟
بله اصلا کسی رو راه نمیدن داخل.چهارشنبه به بعد تعطیله اداری هم تعطیله ؟
بقیشو هم جلسه اخر متوجه میشی.نظرتونو خوندم!الان روشن شدمسرعت نور درس دادنشو که به طور کامل همون جلسه ی اول متوجه شدم!
برای قسمت لاپلاس ها هم شما منبعی جزوه ای چیزی پیشنهاد میکنید که بخونم؟کتابی که معرفی کردش کتاب خوبیه یا از اون کتاب بهتر هم هستش؟راهنمایی کنید ممنون میشم
وای کبابش که افتضاحه!ده بار چنگالم شکست تا کبابو تیکه اش کنم اخرش هم بی خیالش شدم اعصابم نکشید!
ساندویچ هاشون هم که واقعا هیچ کیفیتی نداره!انگار فقط داری نون خالی میخوری!
پس باید برم قسمت امور دانشجویی؟میرم یه جنبشی از خودم نشون میدم ولی خب به نظر یه نفر تنها که محلی نمیدن!
برای کپی کردن هم که کلا کارم گیر باشه میرم اونجا چون واقعا برخوردشون خیلی ناجوره!قیمت کپیش خوبه دیگه!صد تومن هر ورق!دیگه چی میخوای؟
البته اینو بگم که نمونه سوال از اونجا اصلا نگیرید چون ترم پیش دوستم گرفته بود نگاهش کردم دقیقا نصفه اون سوالا تکراری بودن و فقط هدفشون بالا بردن تعداد برگ های جزوه و کسب پول بیشتر بودش
ماشیانشو دیدم.اتفاقا داشتیم با فرزاد حرفشو میزدیم.پارتی؟! پیشنهاد میکنم این دفعه شما یه دقتی به ماشینهایی که باهاش میاد دانشگاه بکنی.